Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Jah, akkor egy párhuzamos sztori, vagy előzmény ugyanott a Marson. (Multit ugyan próbáltam, de még CTF mód sincs... Legtöbbször CTF-et játszok ilyen multimódokban, TDM nekem kicsit kevés. Volt valami fagyasztós játékmód is azt nem nagyon vágttam..) Nekem a multi nem nagyon tényező doomnál, snapmap viszont jó, remélhetőleg már a campaignhoz hasonló mapokat is össze lehet rakni benne lassan.
-
Ragnar_
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Gravy gun nekem nem hiányzik, néhány új démontípus, néhány új fegyver talán egy új bolygó, vagy komplexum, (elvégre folyhattak párhuzamosan is kísérletek) és kész is szerintem, már meg is vettem. (Bár coop story mód jó lenne még, de ne legyünk telhetetlenek.)
-
melega
őstag
terveztek a 2016-os Doombnak egy második részt, én tuti előrendelő leszek, ha megjelenik playstation 4-re.
-
melega
őstag
válasz
shotika
üzenetére
A Doomnak, mert az egyik tesztelő az Otherworldtől aki a Doomot bemutatta azt mondta a másodikból is gyűjtőit kér, bizony lesz olyan is.
Kiadják a folytatást a 2016-os Doom első résznek minősül majd, ezért írtam hogy az első részét.Mégvalami én is reménykedem benne, hogy ennek a Doomnak (2016-os) lesz egy folytatása pár év múlva, amit tuti megveszek, ha kiadják playstation 4-re.
-
melega
őstag
Az első részét most játszottam végig 16 óra volt legkönyebb fokozaton.
Néhány év múlva kiadják a 2. részét azt is megveszem, bizony lesz olyan is. -
atidzsiforc
őstag
-
melega
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Köszi a négyzettel kellett.
-
melega
őstag
Melyikre veszi elő a láncfűrészt playstation 4-en?
A Pokolban járok már a 6. pályán, de a fegyverkészletben nem látom a láncfűrész, ha pedig fel akarom venni azt írja hogy max, nem engedi a játék felvenni
-
melega
őstag
Ma vettem a játékot. jónak tünik
-
MK VII
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Tudom, hogy nem nagy összeg és meg is tettem volna már...
Viszont nem garantálja semmi, hogy utána aktív lesz a barátok felvétele opció..
De az előző hozzászólásomban is mint írtam, a topiktárs steam-on keresztül vette a Doom-ot ami bőven több mint 5 dollár és mégsem aktív neki..
Részemről a steam szopkodjon le... Tuti, hogy valami el van baszva rendszer szinten náluk.. -
kriszpontaz
veterán
Épp akció van a Steamen, vegyetek valamit 5€-ért vagy afelett picivel és megoldva. Ez nem olyan nagy összeg. Vagy csak a Walletet töltsétek fel.
-
MK VII
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hmmm..
Érdekes.. Akkor lehet, hogy fel kell tölteni 5 dollárt a steam pénztárba?
Majd kipróbálom. -
MK VII
veterán
Na.. Még jó, hogy megvettem a játékot...
Nem tudok multizni vele.
A Pentiumomat nem támogatja.
Juppijjééé..
Procicsere a qva anyád.. -
MK VII
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
-
-
Beretvás
veterán
hát nem tudom mi van akkor.. mert én birtam felvenni barátokat, pedig nem volt elköltve lové steamen. de most már nem tudom megnézni mert már utolso felvétel ota költöttem el lovét a profil miatt.

ha lent a sarokban kattintasz rá a barátlistára és ott a felvételre akkor sem?
-
MK VII
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Mindig ezt kapom a pofámba.

Pedig most vettem a Doom-ot.. Steam kulcs..Haver anno a Black Ops 2-öt vette a Tescoban dobozosan és a steam kulcsot aktiválta és neki engedi felvenni barátokat, nekem nem...
Nehogy már... Steam-hoz megy be a bevétel így is.. Nem értem ezt a faszságot.
(#2757) kriszpontaz
Böngészőből még opció sincs, hogy barát felvétele.És a Dán vásárlással kapcsolatban mi a vélemény?
Ejj f@sz kivan... Most felkúrt ez a dolog... Régóta úgy vagyok vele, hogy legyen egy jó ajánlat, hogy tudjak barátokat felvenni.. Erre bassza meg a CD galaxys-os vásárlást nem számolja steam vásárlásnak.. Csak arra lennék kíváncsi, hogy miért...
-
Beretvás
veterán
-
MK VII
veterán
Illetve annyi még, hogy én a CD galaxys-nál vettem meg a Doom-ot.. Ilyenkor nem számolja steam-os vásárlásnak? Mármint a barátok felvétele miatt.. Azt hittem, hogy, ha steam-os játék akkor legalább annak veszi a vásárlást.. F@szom.. Pont ezért is vettem volna meg, hogy barátokat tudjak felvenni.. Erre nem engedi még mindig, mert nem költöttem el 5 dollárt a kibaszott steam-on...
Vicc..
-
MK VII
veterán
Skacok..
Haver Dániában él jelenleg és megvenné a Doom-ot..
A kérdés az, hogy régió szerint lehet ezt vásárolni? Tehát, ha Dániában veszi meg azzal itthon tud majd játszani? -
MK VII
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Sajnos ez így van..

Overwatch-ot is azért vettem meg, mert ugye négy nap próba után az ötödik napon mikor nem tudtam játszani vele, már elvonási tüneteim voltak.. Bár 45%-os akcióba volt az is aztán ráharaptam..
Doom-ot sem vettem volna meg, hogy nem tudom, hogy milyen meg ez a nagy akció rábeszélt.
-
melega
őstag
Én tegnap rendeltem meg a játékot remélem majd jön playstation 4-re.
Kiváncssi leszek rá.
-
MK VII
veterán
No..
Nem tudtam kihagyni ezt a nagy 67%-os akciót.. Megvettem én is.
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
aha.. akkor azért van, hogy amikor Veled játszom, kifogyhatatlan a BFG-d

szerk.: természetesen vicceltem, még mielőtt valaki report-ol id-nek

-
s912
aktív tag
Engem is, igen. Asszem horvát, de nem vagyok benne biztos. Apja és fia, felváltva játszanak. Hogy melyik a pro-bb gamer, az is jó kérdés. De ugye távolról jött ember azt mond, amit akar

Én ilyen "repülő" marine-okkal szoktam találkozni. Ezekszerint van már cheat hozzá? Vagy bug és azt használja ki? -
R3laX
addikt
Hali!
Ki ez a DOOM HQ? Tudja esetleg vki, mást is felvett ismerősnek? Tegnap este akárhogy küzdöttem 1-2 ponttal mindig megnyerte a deathmatch-t
. Érdekes arcok voltak fent éjszaka. Pofánlőttem telibe BFG-vel, mind megette, mégis maradt neki ilyen 60HP-ja. Már szinte úgy éreztem magam, mint 6-7 éve Q3-ban a PRO-k között, vagy csak túl ittas voltam
. -
chokeee
aktív tag
válasz
Grave Digger
üzenetére
Nem elég nekd a stabi 60 fps? Vajsimán megy vele a játék

-
Ry0K3N
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Most feltelepítve másik meghajtóra nekem is annyi, de gondolom az még hízni fog mint előzőleg.
-
Grave Digger
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
engedelyezve van gsync
iditasi parameter ? -
atidzsiforc
őstag
válasz
Grave Digger
üzenetére
gsync biztosan offolva van? esetleg inditasi parameterekbe +r_displayrefresh "165"
-
Grave Digger
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Acer Predator XB271HU
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Grave Digger
üzenetére
nem lehet h vmi gsync/freesync gebasz van? milyen monitor?
-
Grave Digger
tag
Hi
Nem tudja valaki, hogy miért megy csak 60 fps-el a játék? Akárhova állítom a vsync-et adaptive/on/off, stabilan 60 fps-t mutat.
config:
1080, i7 4790K, 32 GB
Opengl-t használok.
165 Hz-es, 2K-s monitorom van. -
válasz
laceszgamer
üzenetére
Közben utána olvastam, állítólag a Vulkan miatt van. OpenGL alatt még nem próbáltam, de elég idegesítő. Annyi történik, hogy amint böngészőablakot akarok nyitni (tehát a már megnyitott ablak nem opció), azonnal megfagy, és innentől semmi. Se hiba, se kilépési lehetőség, csak CTRL+ALT+Cipőtalp segít.
Szerk.: akkor a Vulkan nem szereti a Steam-et. Az az idegesítő, hogy teljesen megfagy az overlay, és emiatt a játékot sem tudom bezárni...
-
laceszgamer
addikt
Steam Overlay az nálam is elő szokott fordulni, de az csak akkor ha valami weblab megvan nyitva játék közben. Bár nem fagy ki tőle a játék, csak dob egy hibaüzenetet,aztán jobb esetben csak bezárja a böngészőt és nyithatom újra, rosszabb esetben meg egyáltalán nem engedi megnyitni újra a böngészőt.
-
Csak nálam vannak problémák a stabilitással? Nem először fordult elő, hogy nem tudtam kilépni, mert kilépés után fekete képernyő maradt, kézzel kellett kigyomlálni a process-t, most pedig a Steam Overlay fagyott meg, és vitte a játékot is magával, mikor útmutatót akartam nézni...
-
tomas9320
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nemvalószínű. 3 multiplayer DLC-t írtak mellette a snapmapot szoktàk updatelni.
-
SoulReaver
veterán
Single részhez nem lesz valami dlc?

-
s912
aktív tag
Hell Followed DLC !
tegnap este már sikerült Caco-val "zúznom"
-
-
cyberkind
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Single-ben tökéletesen elég a 60 de majd megnézem.
-
cyberkind
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
Köszi, ez nekem nem lényeg 1080p-n, ott könnyű kihozni a 60-at sok kártyával.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Ezzel a Vulkan api-val szebb is lett a játék vagy csak jobban megy?
-
s912
aktív tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
pontosítanék: 2-ik DLC érkezik. Az első az Unto the Evil volt

És megerősítették, hogy Caco lesz az új demon
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Annak igen, amúgy viszont ha olyan emberrel megy valaki partyba akinek megvan a DLC akkor tudnak menni olyan mapokra amik a DLC-vel jöttek még ha nincs is meg nekik a DLC. Ezért kell lenn lenie mindenkinek letöltve a mapoknak.
Ellenben a single és a multi szétválasztása nem lenne rossz ötlet. CoD-ok esetében pl én is mindig csak a multit hagyom fenn, a singlet és a zombi módot nem hagyom hogy csak a helyet foglalja.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Mondjuk ezeket a DLC csomagokat külön letölthetővé kellene tenniük, kicsit gáz ez annak aki nem játszik multit.
-
tomas9320
tag
Nemsokára kiderül mit rejtenek az újdonságok
Viszont ezzel a frissítéssel már biztos hogy a tárhelyem is cserélni kell kevés lesz már a kicsi SSD 
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Classic Content finomnak ígérkezik, igen

szerk.: "trailer" végén a caco.. DLC-s multi monster lesz vajon?
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nem, vagy akkor menet közben változott, mikor töltötte le akkor csak iylen pár soros hír volt a hírnél.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ja hogy ez ugyanaz?
Bocs.. -
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ja így tényleg más, én csak a hírekre nyomtam a patchletöltés alatt.

-
kriszpontaz
veterán
Patch notes a Steamen: [link]
Bekerültek a Snapmap-be a Classic Doom cuccok is
.SnapMap
New DOOM Classic Campaign
Added Feature Pack Campaign mission, including new classic DOOM levelsClassic DOOM Content
New classic DOOM modules, props, interactable items, lifts, pickups, sounds, classic player deaths, and music. -
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Akkor máris reálisabb a dolog.

-
atidzsiforc
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
arcade mode+snapmap update+dlc prepatch
changelog meg nincs
-
laceszgamer
addikt
11Gb os patch csak a Foursite mapot tartalmazza vagy van valahol rendes patch notes is?
-
MK VII
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Érdekes.
A VGA honlapján ott van a Vulkan támogatás szóval elvileg akkor kilőve, hogy nem megy 128bit-es kártyán.
Kutatok tovább..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bocsi tudom hülye prediktív szövegbevitel, de nem tudtam kihagyni, még ha szar poén is...

Remélhhetőleg a következő rész is hasonló lesz, kb. mint a Wolfensteinnél, ott is kaptunk egy korrekt folytatást.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)