- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
válasz
mcwolf79 #1846 üzenetére
Ultra-Violence-n is így tolom most, rámentem a gyors glory kill-re + glory kill utáni gyorsulásra, így nem sebződöm közben. Gond nélkül megy, jobban haladok, mint normál nehézségen (=megszoktam az ellenfeleket meg a fegyvereket).
Szerintem csak annyi a lényeg, hogy a spawnolási sorrend a gyengébb szörnyektől az erősebbekig megy, így kiszámítható; tehát a láncfűrész+gauss siege inkább a végére (Mancubus, Baron) jó. Addig az én játékstílusomnak a super shoti fekszik.
(#1849) marilllyo: Hell Knight 3 lövés a super shotival, de inkább 2 + egy pici a lábára, akkor mehet a Glory.
-
anide1988
újonc
válasz
mcwolf79 #1600 üzenetére
Az egyik fórumon a FRAPS-ra is panaszkodtak
"Ez érdekes mi köze a fraps nak a játékhoz??
nem tudom én se , steam-en olvastam, kipróbáltam és azota nem lép ki, de ha nem megy a fraps az intro után, vagy a betöltés után pár másodperccel (ha szerencsém van 1-2 perc) múlva kilép minden hiba nélkül windowsba. "
Másik példa:
'fraps-al meg afterburner-el is crashel, anélkül viszont soha"
Se msi afterburner se fraps ne menjen.
Milyen gyakorisággal dobál ki egyébként a játék??
Majd írd meg mire jutottál
-
BandiHUN
veterán
válasz
mcwolf79 #1541 üzenetére
Kár,hogy nudli lett a multi...legalábbis nekem ez jött le eddig itt.Engem az tartott vissza a vásárlástól.Single-ért,bármilyen jó,nem fizetek tizenezreket,akkor már inkább Overwatch,mégiscsak a Blizzard keze munkája,igaz ott nincs single,de ha választani kell...ezt meg pont a multi miatt majd karácsonykor bezsákolom pár euróért.Ennyiből kár érte.Ha már a megjelenésekor se mozgat meg senkit a multi...
-
mildwood
tag
válasz
mcwolf79 #1347 üzenetére
Igen, mindig vannak akik ilyenkor jönnek, hogy de nekik jó. Örülj neki, de van egy halom ember, akinek leesim 30ra az fps, kidobja a tálcára stb...engem az idegesít, hogy egy harmad annyiba kerülő kinzol egy hd 7870 szintű grafikus egységgel veri teljesítményben és minimum fps-ben a pc-t szinte ugyan olyan grafikával...reméljük a Vulkan API majd helyrerakja.
@hackeeeee
Az első napos vásárlást úgy értettem, hogy minimális kockázattal jár ha konzolon első nap.megveszed, mert valószínű hibátlanul végig tudod tolni legfeljebb kevés buggal, 1-2 fps droppal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged