Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Ennyit meger!

Par eve megvegvettem XBOX-on, kinlodtam vele, total nem tudtam celozni, elso komolyabb bossnal megakadtam kicsit, aztan ahol tobb olyan nagy boss vbolt egyutt, ott be is fejeztem.
Aztan lett egy laposom ami viszi siman a jatekot es egerrel hihetetlen konnyu (szamomra) a kontrollerhez kepest es most megvettem a Gog-on. Nagyon jo elmenyt nyujt!
Amit kicsit valtoztatnom kellett, hogy konfig fajlt szerkesztve, tudom valtani a futast es a gyaloglast (nem kell nyomva tartanom a shift-et), ugyanis ha harcok kozott csak futok akkor tengeribeteg leszek
erdekes hogy harcolva hatarozottan nem. Na mindegy, amugy is szeretek nezelodni ha lehet, a mostani palyak mar eleg szepek a jatekokban. -
tiv83us
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Hat a Halo-t nem fogjak megszorongatni, azt mar a Betarol levagtam, pedig en hardcore Doomos vagyok es abszolut nem Halo fan. De a Halo multi osszetettseget sokkal nagyobbra ertekelem, mint a faek egyszeru lovoldozest. (Ettol meg biztos jo lesz es tuti beleteszek jopar orat a multiba)
-
R3laX
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. CA+Freeze, jesz 

![[link] [link]](https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/12640344_1088276157897932_1146374385674359397_o.jpg)