Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy így
Ha hobbi, legalább akkor ki is tudsz kapcsolódni általa. Gondolom annak idején amikor kezdted a technológia nem ilyen szinten volt fejlett és a tudást ha ötvöződ a jelenlegi technológiákkal, akkor talán azt is ki lehet jelenteni, hogy csodákra vagy képes
Hehe, ha vegyészet, akkor mindig "Heisenberg" jut eszembe a Breaking Bad-ből
Mindhárom érintett témakör tökéletesen tükrözi azt, hogy mennyire más a mostani világ, mennyire nem érdeke az embernek, hogy megóvja a környezetet, a világot amelyben él, na meg a másik a pénz kérdése ugye...
A másik posztban említett drón 40 ezerig az is nagyon tetszik
Nekem erre élő példa volt az egyik volt kollégám miután látta a Phantomot repülés meg közben, majd utána felvételek minőségét. Egyszerűen azt mondtam neki, hogy akkor azt vegye és ne fárasszon, de ne is jöjjön utána hozzám, csakis abban az esetben, ha azt mondja, h igazad volt 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha hobbi, legalább akkor ki is tudsz kapcsolódni általa. Gondolom annak idején amikor kezdted a technológia nem ilyen szinten volt fejlett és a tudást ha ötvöződ a jelenlegi technológiákkal, akkor talán azt is ki lehet jelenteni, hogy csodákra vagy képes
Nekem erre élő példa volt az egyik volt kollégám miután látta a Phantomot repülés meg közben, majd utána felvételek minőségét. Egyszerűen azt mondtam neki, hogy akkor azt vegye és ne fárasszon, de ne is jöjjön utána hozzám, csakis abban az esetben, ha azt mondja, h igazad volt