- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geller72
üzenetére
Megcsináltam. A hiba sajnos továbbra is jelen van, változatlan formában. Minden rendszer frissítve van, nem használok moddolt appot, fcc hacket, bármi ilyesmit. Ha két karral indítom, van alapjárat, de szépen kúszik fel, aztán elszabadul a pokol, pörög, ameddig hagyom. Ha nem kézben tartanám, szerintem simán elszállna. Érzésre egyik irányba sem húz. Az üzenet ilyenkor mindig megjelenik a GO appban. Bejelentettem myactionnél, bízom benne, hogy javítható. Még garanciás, szóval remélem, legalább pénzbe nem kerül majd, de az egyetlen külsérelmi nyom, hogy az egyik propeller védő nyomot hagyott a karon, szóval remélem, nem fogják rá, hogy oda csaptam valaminek. El vagyok keseredve. Ráadásul tegnap egy hobby projekt miatt repültem volna, kellett a videó, de így nem tudtuk befejezni a munkát. Egyszer vállalok ilyesmit, és most magyarázkodhatok... Ráadásul vidéki vagyok, GLS-sel küldhetem a fővárosba, jó ég tudja, mikor lesz ebből működőképes drón.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple Watch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Háztartási gépek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Smart home kiarusitas
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest