Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geller72
üzenetére
Megcsináltam. A hiba sajnos továbbra is jelen van, változatlan formában. Minden rendszer frissítve van, nem használok moddolt appot, fcc hacket, bármi ilyesmit. Ha két karral indítom, van alapjárat, de szépen kúszik fel, aztán elszabadul a pokol, pörög, ameddig hagyom. Ha nem kézben tartanám, szerintem simán elszállna. Érzésre egyik irányba sem húz. Az üzenet ilyenkor mindig megjelenik a GO appban. Bejelentettem myactionnél, bízom benne, hogy javítható. Még garanciás, szóval remélem, legalább pénzbe nem kerül majd, de az egyetlen külsérelmi nyom, hogy az egyik propeller védő nyomot hagyott a karon, szóval remélem, nem fogják rá, hogy oda csaptam valaminek. El vagyok keseredve. Ráadásul tegnap egy hobby projekt miatt repültem volna, kellett a videó, de így nem tudtuk befejezni a munkát. Egyszer vállalok ilyesmit, és most magyarázkodhatok... Ráadásul vidéki vagyok, GLS-sel küldhetem a fővárosba, jó ég tudja, mikor lesz ebből működőképes drón.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest