- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nem irigykedek, csak értelmét nem látom, hogy lekaszálhatod az ujjaidat az akrobata mutatvánnyal - bár biztos csak gyakorlat kérdése és megy vakon is.
De talán olvastad, hogy első drónom és ezért kérdezem meg, mert eddig nem volt indíttatásom a kézből felszállásra, kézbe leszállásra.Kicsit úgy érzem, hogy baj, hogy kérdeztem. Ha ez olyan csoport, ahol van pár régi arc és ők beszélgetnek, nem akarok zavarni, azt hittem az új drónosoknak mindenféle kötekedés nélkül segítenek. Kár, hogy nem mindenki így gondolkodik.
Egyébként, nem 1-2cm-es fűből szálltam fel, volt az 10 is, letapostam... Nem akad bele semmi. Sem fel, sem leszálláskor.
Szóval még egyszer bocs mindenkitől, ha zavartam a kérdéseimmel...
Jó repkedést, balesetmentes fel és leszállást.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest