- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- iGO Primo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Én valószínűleg elfogult vagyok. Nekem van Prom-m. Ezt viszem magammal utazásaim során. Kicsi de mégis masszív. Tengerparton erős szélben is stabil volt. Vannak helyek ahova az ember könnyedén visszamegy ha a felvétele nem sikerül, de számomra azért nem minden úti célom ismételhető. Például vittem magammal Japánba (a "vivés" még így is egy sírnivaló tortúra volt
) és igencsak bánatos lettem volna, ha nem tudtam volna legalább egy drónos fotót készíteni. De a Pro megbízható volt akkor is. Sok egyéb felvételeim közt ez is ott készült a Pro-val: [link] .
Szóval én nem gondolkozom az eladásán noha azóta jöttek ki újabbak. Nekem az újak extra funkciói nem kellenek. Nem "gerjedek" a követésre az akadály kikerülésre, stb. A Zoom talán egyetlen többlete ami engem érdekelne az éjszakai felvételek jó minősége. De csak ezért még nem éri meg számomra. Az otthoni szilveszteri tűzijátékot ez is elég szépen tudja rögzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és igencsak bánatos lettem volna, ha nem tudtam volna legalább egy drónos fotót készíteni. De a Pro megbízható volt akkor is. Sok egyéb felvételeim közt ez is ott készült a Pro-val: