- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Nekem éppen elég meggyőző volt az a sok videó amit néztem róla. Több bizonyíték nem kell, hogy igen is lehet jobbat is csinálni és nem kell rá még 10 évet várni.
A DJI haladását nézve ez a rendszer még 5 év múlva sem lesz benne a gépeibe inkább addig még kiad 4 féle Mavic variációt, hogy a 10 éves kisgyerektől kezdve egészen a 70 évesig mindenkinek legyen kedvére való.Ha meg mondani akarsz valamit akkor sztem írd le rendesen mert már nem először látom tőled ezeket a "nézz utána" lyukas mondatok.
Írtál valamit, de még sem mondtál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest