- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Chris.G
tag
Ez nem a digi mobil topic? Vagy már összeolvadt ez is a vodával?
-
SDDS22
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van egy iPhone 14 készülékünk amiben egy Digi mobil SIM kártyát szeretnénk használni, alapvető működésbeli probléma nincs, azonban ha a Digi kártya az elsődleges nem működik az internet megosztás. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv, Martin!
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
ValoVillam #43936 üzenetére
Hivatalosan hangcélú sim kártyát csak telefonban használhatsz. Lutri, hogy 4g/5G routerben menni fog-e. Az sem kizárt, hogy adott típusú routerben valakinek menni fog, másnak nem, mert nem ismerjük az imei adatbázist, ami alapján ezeket az eszközöket blokkolja a szolgáltató.
Szóval a telefon a tuti (és reklamálhatsz, ha nem megy benne), a router/modem pedig nem (és nem is reklamálhatsz miattuk). -
Kenderice
senior tag
Én is olvastam a vowifi hírt, gondoltam ránézek mi a helyzet.
A telefonom xiaomi redmi 8 pro (miui 12.5), a digis időkben használtam mind a vowifi-t, mind a volte-t.
Most meg bemegyek a beállításokba, sehol ez a két opció.
Nem tudom hová tűntek a beállításokból.
Találkozott ilyennel valaki? -
4Grider
nagyúr
válasz
ValoVillam #43928 üzenetére
Azt a telefonnal célszerű megosztani, mert routerbe téve válogat az imei-k között.
-
-
zichie
senior tag
válasz
djsunstealer #43924 üzenetére
Akkor sem, csak akinek iPhone-ja van: VoWiFi képes készülékek teljes listája
-
Renwick
őstag
Hivatalosan is elindult a VoWiFi a vodánál. Fun fact: DigiMobilnál nem elérhető.
-
Fuvaros
senior tag
tud már valaki infókat arról, milyen olcsóbb csomagok lesznek jövőre?
-
gyulaszu
senior tag
válasz
ValoVillam #43911 üzenetére
Én simán a telefonban állítom be a hotspot-ot és ahhoz csatlakozok a többi eszközzel.
-
csaszi75
senior tag
válasz
4Grider #43915 üzenetére
Kérdezzük meg a kérdés feltevőjét, hogy milyen DIGI-s SIM-je van? Adat SIM vagy telefonban volt, hívásokra is?
#ValoVillam ? -
csaszi75
senior tag
válasz
Beleteszed egy eszközbe, ami kezel SIM kártyát.. egy csomó lehetőség van..
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=LTE+router
https://www.bestmarkt.hu/zte-mf920u-150-mbps-4g-lte-mobile-wifi-router-feher-p673053
Ugyanúgy WIFI-n sugároz tovább, mint bármely más router, csak épp nem vezetéken jön be a WAN portja, hanem a SIM kártya által biztosított mobilneten.. -
4Grider
nagyúr
válasz
Először is tudni kellene a korrekt válaszhoz, hogy milyen előfizetésed van. Hangcélú vagy az 50 GB-os adatcélú? Hangcélú sim nem működik egy csomó routerben, azt telefonon tudod megosztani. Adatcélú meg routerrel osztható meg.
-
ValoVillam
tag
Sziasztok,
Elnézést a láma kérdésért. Meg tudom osztani a digi mobilnet hálózatát egy e célra dedikált eszközzel úgy, hogy az eszközeim wifiként lássák?
(egy laptop és két telefon kellene hogy lássa)
Az a sejtésem hogy nem. Ha mégis, akkor pontosan miből mit vegyek?
(A saját vezetékes előfizetésem egy másik városban van, ahol én csak ritkán vagyok.) -
PLaci58
addikt
Miskolcon működik valakinek a mobilnet?
0,1/0 Mbps, a voda speedtesztje meg be sem tölt. -
csaszi75
senior tag
válasz
Dr Bubo #43900 üzenetére
Mi lehet a kókány?
Azon kívül, hogy ugyanolyan lehet mint a roaming, ahogy írták is, meg roamingot kell engedélyezni..
Egy dolog ami feltűnik, hogy Vodafone-nál van olyan, hogy 4G hang és lemegy hívás közben 2G-re, s nem szakad meg.
Azonban most DIGI-nél nincs ilyen, tapasztalatból.. Az eredeti DIGI hálón volt olyan, hogy a VoLTE hívás leváltott hívás közben 2G-re?
Másik kérdés, ha a DIGI előfizető külföldön van, akkor ott milyen gyorsan (lassan) épül fel a 2G hívás?Vagy Vodafone előfizető külföldön 2G-n?
Érdekes ez nah..
-
CirrMee
addikt
válasz
dredjudge84 #43902 üzenetére
Ebben az a vicc, hogy anno a saját hálózat építésének az elején használtam a PGSM/Westel féle nemzeti roamingot, ennek a mostani katyvasznak viszont köze nincs ahhoz, ami évtizedekkel ezelőtt simán ment...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest