- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
zala005
tag
válasz
donjohnson #43649 üzenetére
Köszi a tippet, kipróbálom
.
-
zala005
tag
Sziasztok. Nem tudom, hogy telefonfüggő-e a problémám (Realme GT 2) , de a napokban azt tapasztaltam, hogy a második SIM-ként használt, Digis kártyám elég sűrűn 2G/Edge hálózaton van olyan helyeken is, ahol fixen van 4G és a Vodás főkártyám 4G-n is van, azonban a Digis csak idővel vált vissza 4G-re, addig 2G-n használhatatlan. Nem szokott segíteni sem az újraindítás, sem a repülőgép üzemmód. Ez vajon mitől lehet? Korábban nem tapasztaltam hasonlót.
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Az ÁSZF lezárt J mellékletében lévő elfogyott adatkeret esetére írt:
"DIGIMobil PLUSZ tarifacsomagban foglalt adatkeret belföldön használható fel. A leforgalmazott adatkeretet
követően a mobilinternet sebessége 64/64 kbit/sec-re lassul."lassítás van továbbra is érvényben vagy zéró tolerancia lett Voda hálózatra váltást követően?
-
zelikocc
senior tag
válasz
tutitibi #43641 üzenetére
https://esims.io/ - válaszd ki az USA-t és látsz egy csomó lehetőséget...
én szerbiában is ilyet használtam volna, ha nem lett volna a román Digi, ami 1 euró/GB áron ad ott mobilnetet, sőt az USA-ban 0,4 euró/GB -
vasskos
csendes tag
Pár napja a Mátra térségében eltűnt a 4G Digi/Voda hálózat.
Csak 2G-n jelentkezikk be a telefon és a router is. Tudja valaki az okát?
-
tutitibi
senior tag
válasz
domper2015 #43632 üzenetére
a telekom megy az USA-ban ?
-
glaci
őstag
válasz
Poonkie #43633 üzenetére
Szia!
Annyit még megpróbálhatsz, hogy kiveszed belőle a SIM kártyát és ártakod egy telefonba. Azon átállítod a Voda hálózatra, majd egy kikapcsolás és bekapcsolás után nézd meg, hogy magától fellép-e (roamingol-e) a mobil a Voda hálón. Ha szerencséd van és egyébként az eszköz képes roamingban működni (én úgy gondolom, hogy egy országhatár átlépés után is illene tovább üzemelnie), akkor elvileg ezután, ha vissza rakod bele a SIM kártyát, akkor fel fog majd lépni a Voda hálózatára és újra válaszolni fog az SMS parancsaidra.
Garanciát nem vállalok rá, hogy működni fog, de egy próbát szerintem megér. (Nekem egy MiFi -n ez a módszer "rakta helyre", mert a menüben valamiért nem akarta a Voda hálózatot.)Remélem beválik!
-
Poonkie
tag
Sziasztok,
2G-s (3G-s) GPS trackerben használok Digi SIM kártyát ami a Vodafone átállás előtt tökéletesen működött, azóta viszont nem csatlakoznak a hálózatra. Ezeknek az eszközöknek nincs saját konfigurációs felületük, csak SMS parancsokkal lehet konfogurálni őket, amit nem fogad jelenlegÚjraindítás nem seígt nekik. Van erre esetleg valamilyen megoldás?
(A telefonom sem volt automatikus az átállás kézzel kellett beállítanom a hálózat adatait.) -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
fecefece #43628 üzenetére
Talán itt:
Aliexpress -
fecefece
újonc
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni, hogy Digi K2 készülékhez hol lehet kapni akkumulátort.
Köszönöm. -
bod101
aktív tag
Sziasztok,
most a Digi-s mobil milyen szolgáltatónak számít? Vodafone korlátlan hívásom van de ha Digit hívok számláz. Megmaradt külön szolgáltatónak a Vodafone költözés után? -
lazac_
tag
válasz
FireFox1996 #43622 üzenetére
Nem lehet. Digiponton kérdeztem március környékén, állítólag sűrűn érdeklődtek emiatt, igény lett volna rá, de nincs ilyen lehetőség.
(Emiatt is váltottam akkor digimobil max-ra, de valamit elkefélt az ügyintéző, és eltűnt az invitel előfizu miatti kedvezményem, amit azóta sem írtak jóvá...) -
FireFox1996
őstag
Sziasztok!
15GB-os Digi Net csomagom van, most már elfogyott, lehet utána csak a netet rendelni e hónap végéig? Ha igen, hogyan? -
Geri12345
tag
Sziasztok!
A mobil szerződés felmondásakor le kell adni a SIM kártyát?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Bogyi007 #43617 üzenetére
Én igen. Nagyon sok helyen nem volt egyáltalán térerő (főleg persze a Dunántúlon), itt Budapesten pedig sok helyen szét volt terhelve az a 3 MHz, amit 4G-re használtak. Így a kezdeti 15 Mbps sebesség egy év alatt feleződött, két év után harmadára esett, a végén már 2 Mbps körül volt.
-
csernak75
senior tag
válasz
4Grider #43615 üzenetére
A mi környékünkön is ezt mondták kb. 2 évvel ezelőtt hogy nem várható fejlesztés (miközben a fél kisvárosban beltéren nem volt rendes térerő, régen 3G bedughatós eszközöket is adtak), aztán sokan ismerősök közül is átmentek a másik 2 szolgáltatóhoz.
Kicsit féltem is mikor a digi mobil átköltözött hogy mi lesz, aztán meglepődtem a fullos 4G+ hálózaton.
Kiderült hogy csak felköltöztek a nagy közös toronyra is, illetve a közeli falu határában építettek is újat.Csak rájöttek hogy nem jó dolog ügyfeleket veszíteni.
-
kk75
tag
Szombathely - Sárvár környékén, kistelepülésen, ahol korábban jó volt, a Digi tornyok lekapcsolása óta nagyrészt használhatatlan a Digi Mobil, a Vodafone válasza 20 nappal később :
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését.
A Vodafone részéről a jelezett hiba kivizsgálásra került. Kérjük engedje meg, hogy az alábbi tájékoztatást adjuk.
A társszolgáltatói kivizsgálás eredménye:
A Vodafone jelzése alapján lefedettség hangolással nem javítható, fejlesztés és bővítés egyelőre nem várható.
Javasolt az eszközt közvetlenül ablak közelében használni (DK irány). Illetve készülék szoftver verzióját naprakészen tartani és gyakoribb (hetente 1x) készülék újraindítást végezni." -
Lacccca87
addikt
Nalam villam sebesseggel tolt be altalaban minden oldal tartalomtol fugetlenul, pedig mellette revanced is megy a hatterben es neha eszi a savszelt.
Ezt a 10/10 et kb 1 honapja vettem eszre kb, de nem erzek kulonbseget az eddigi megszokott felhasznalas soran. Nem azt mondom hogy mindenre is eleg de boven megfelel. -
Bennyboy
őstag
Sziasztok, vmiért nem tudok telefonálni, nem csörög ki és ha engem hívnak azt se látom mert 1 sec alatt megszakad. Mobilnet és térerő van. A telefon most lett visszaállítva gyárira. Nincs repülőgép módban. Mit tegyek?
-
dzf007
aktív tag
5G- re a voda felenged már? Bár minek..ott is 10/10 Mbps a max..csak a reakcióidő gyorsabb..
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest