Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zelikocc

    senior tag

    válasz LorikF #40456 üzenetére

    Útlevél kell hozzá, vagy buletin (román személyi)

    Magyarországon csak akkor éri meg használni, ha kiegészítenéd a magyar Digi lefedettségét és ha legalább néha jársz Romániában, egyébként nem igazán.
    4Gridernek igaza van.

    Az adatroamingra van egy képletük: 2*(előfizetés havidíja euróban és nettóban)/1,8. Nekem pl. a 11 lejes vidéki korlátlan csomagom 2100 MB roaming internetet tartalmaz, utána 1 euró/GB.
    Méltányos használatot elvileg nem nagyon vizsgálnak, de ez is változhat a jövőben, bár előszeretettel promózzák magukat az Orange-s ügyfeleknek, hogy "gyertek hozzánk, mi nem szankcionáljuk a roamingot".

    Sajnos a nemzetközi percek megvannak határozva, hogy melyik szolgáltatókhoz lehet felhasználni és Magyarországra csak a Digi Mobil irányba lehet felhasználni jelenleg (később lehet változik majd) de roaming során úgy tudom nem lehet felhasználni a nemzetközi perceket, csak a hazai irányba lévő korlátlanságot (persze ha van VoWiFi, akkor olyan mintha Romániában lennél). Viszont ha nem is lehet felhasználni a nemzetközi perceket magyar irányba, attól még kedvező (~5 Ft/perc).

    Összességében tehát ha nem jársz sokat Romániában, akkor nem nagyon éri meg.

    Helyette javaslom hogy várj ki a magyar Digi Mobillal, mert ugye valószínűsíthető, hogy idővel kapunk egy kedvező ügyfélmegtartó ajánlatot a voda hálózatára.
    Ha meg nem, akkor ott a Kedvező Üzleti Flotta, vagy a Netfone.

Új hozzászólás Aktív témák