- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
andrás47 #35544 üzenetére
A lefedettség utcáról utcára, épületről-épületre változik, nincs értelme településszinten érdeklődni.
A lefedettségi térkép viszonylag pontos. A "viszonylag" helyenként azért lehet néhány száz méter... -
djsunstealer
aktív tag
Budapest, 2. kerület, 11-es busz felső vonalán (Vend utcától felfelé) van térerő, mobilnet, 2-3 mbit, mi a fene? Új torony? Vagy csak véletlen?
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Visegrádi, illetve Mártélyi felhasználó van itt esetleg vagy jár-e valaki az említett helyekre, hogy Digi térerő tekintetében mire lehet számítani ?
-
Foose
addikt
Az hogy van, hogy tegnap de még ma reggel is a csomagban foglalt 30 GB netből 26gb felhasználható volt, most meg csak 24 GB? Az összes forgalom amit használtam kevesebb mint 200mb.
hova lett a 2 GB?
-
Foose
addikt
Csak kíváncsiságból mértem egyet speedtest-en. De nekem nincs telepítve az app,böngészőből mértem. (letöltést már nem is mér? Rég használtam) Nyíregyháza,Vasvári pál utca: [kép]
jah,bent a lakásban mértem.
-
MadMancs
veterán
Igen 4G a max, írtuk miért.
Ha sebesség a fontos, rossz szolgáltatót választottál. Meg lehet köszönni Telenornak hogy betámadták, és ezért ki lett zárva a frekvenciapályázatból. Ezzel a nyúlfarknyi B3 frekivel nem tud digi se csodát művelni.
Na de mivel hűség nincs, ezért számodra jelenleg szolgáltató váltás az egyetlen járható út. -
-
MadMancs
veterán
Szerencsés helyen laktál. Én nagyon sokat mozgok az ország nagy részén, néha 5G , néha 4G, elég sűrün H+ a max, 4G+ extrém ritka. Voda.
Digi simmel mint ahogy írták is, nem lesz 4G+. Intrabandhoz kevés az a 2x5Mhz B3 amiből csak 2x3Mhz 4G. , Interband meg értelem szerűen kizárt mivel csak B3 van neki. -
Gézengúz
addikt
válasz
Lajosnagy17 #35524 üzenetére
Mondom a hatvani is működik a kezdetek óta!
-
-
p2pp
őstag
Mezőtárkány, Hatvan, Harta, Gyomaendrőd, Sarkad, Kecel, Csorvás, Békéscsaba, Röszke
Hirtelen lett pár építési engedély. -
4Grider
nagyúr
Akkor még egyszer:
LTE, LTE-A mindegyik 4G hálózat. Csak épp az egyik egy frekit használ, a másik pedig összefog minimum két frekvenciablokkot (így nagyobb sávszélességet használva).
Itt a Diginél nincs LTE-A, mert csak egy db nyúlfarknyi 4G frekvenciát használnak. Ha két frekit használnának, akkor sem lenne LTE-A itt, mert a 3 MHz-nyi 1800 MHz-es frekit nem lehet LTE-A-ba fogni.
Az, hogy a telefonok mit írnak ki LTE és LTE-A helyett, a gyártók döntése. Van aki 4G-4G+-t használ helyette, van aki meg sem különbözteti a kettőt. -
Foose
addikt
Tehát. Két nappal ezelőtt még Vodafone-os voltam, és mindig 4G+ jel volt a térerő mellett. x megabittel töltött be-le. Most (status barra kiírja a sebességet) "csak" 4G van, és lassabb a sebesség netezéskor-letöltéskor. Engem ez érdekel. Meg az, hogy jelentett a térképen minden felhasználó LTE hálózatot ha a telefon 4G-t ír. A telefon állapot menüben is LTE-t ír ha LTE hálózatot használ a teló, és most folyamatosan 4G-t ír.
-
Foose
addikt
Valami nem kerek. A cellmapper térképen mindenki aki jelentett térerőt stb-t,(a városban ahol lakom, de még ugyanabban az utcában is) LTE hálózat van jelölve. [kép] Nekem viszont akárhol vagyok a városban, csak 4G hálózat van. Ez hogy? Természetesen kezel LTE hálózatot a telefonom, (p30 pro) előző szolgáltatómnál volt is LTE. (Vodafone)
-
UHHH
őstag
válasz
Beniii06 #35502 üzenetére
Egymillió éves az eszköz, teljesen mindegy a firmware. Tuti nem azon múlik. Egyébként lehet hekkelni a B593-at, de felesleges jelen esetben... Anno belefolytam nagyon a berhelésébe.
Lehet, hogy a digi az IMEI száma alapján tiltja az eszközt?! De inkább folytassuk privátban plaszlo12! -
Lackooo84
nagyúr
Nemrég feltettem már a kérdést, de senki nem reagált, így megkérdezem újra: a messages csevegés funkció működik nálatok? Nekem egy ideje nem megy, a szám hitelesítésen nem jut túl...
-
Beniii06
addikt
A firmware verziót érdekes lenne leírnod neked is, hogy mivel működik és a kérdezőnek is, hogy mivel nem működik. Lehet cserélni kell ahhoz, hogy felismerje a digis kártyát, bár az nem magyarázat, hogy ugyanaz a sim mondjuk egy tplinkben miért nem jó, attól még erre is figyelni kell.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest