-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
"Tképpen mi lesz két hónap múlva új szolgáltatódnál a dijaiddal ?"
Két hónap múlva elköltözöm az országból, mert megtehetem - csupán ezért írtam, hogy annyi ideig még kibírom tetszőleges szolgáltatónál."Neked MAI felmondással már nem releváns AZ"
Igen, nekem a mai felmondással már tökre nem releváns, hogy mi lesz az árakkal. Igen, és? Mondtam egy pillanatig is, hogy az?"Mi történt veled az ezt közvetlenül megelőző hozzászólásaid óta? (2019. június). (A térkép rajzoló forumtársat még csak megértem teljesen.) Amikor még őszinte manga avatar gyermeki szívvel kritizáltad a sávszélességet, a limiteket, az üfsz-t... méginkább majdnem zéró fee alatt. ."
Kit érdekel mi történt velem azóta? Miért számít, hogy milyen avatárom volt/van? Nem értem az egész hozzászólásoddal mire akarsz kilyukadni????
Igen, kritizáltam mindet. Ezzel mi a probléma? Igen, valóban rossz a sávszélesség, és azóta sem lett jobb, pedig pár hónapja fizettem is érte, ahogy az alap szolgáltatásokért is már tizensok éve. A rossz sávszélek mellett szóljon az ár - de logikus is, mert ha annyit kérnének érte mint a többi szolgáltató, akkor senki sem venné.
Zseniális a mai fogyasztói társadalom, hogy tetszőleges fórum topikban sem szabad már szinte semmilyen kritikát megfogalmazni, mert rögtön nekemmennek az embernek, hogy hogy képzelem szidni $tetszőlegescéget. -
DevKiller
senior tag
mert a DIGI-nél nincs belsős kommunikáció.
visszakanyarodnék arra az időszakra, amikor indult a roaming. Megkérdeztem a DIGI facebook oldalán(meg én magam is sejtettem a cég hozzállásából), hogy külön kérni kell a szolgáltatást, nem aktiválják csak úgy. Természetesen igen volt a válasz. Első emberke aki innen a fórumról betelefonált, hogy ő szeretné: Roaming?? Ja igen, mindenkinek alapból aktív. Másnap már megcsinálták neki. -
viktorhu
veterán
"Haoff... Mondjuk mi mit is tudunk a MÁV-nak a színvonal-tendenciáiról? Rosszabbul működik vagy jobban működik mint az előző világkorszakban?"
Valószínűleg rosszabbul, de nem ez az igazi kérdés. Rosszabbul működik, vagy jobban működik, mint a versenypiaci szektorok szolgáltatásai?
"És kik az esetleg (ha...) rosszabbul működtető üzleti körök akiknek átjátszották mára... az átjátszók?"
Nézz körül a bankszektorban, az energiaszektorban stb. Államosítás után feltőkésítik állami pénzből, majd két-három család lesz minden stratégiai ágazat tulajdonosa, nyilván ez lenne várható a telekom szektorban is egy nagyobb állami tulajdonszerzés után.
-
4Grider
félisten
Akkor jó, ha nem játszanak már vele. Én a Csepel-sziget déli részén már nem/szakadozva tudok telefonálni még meglévő VoLTE felirat mellett, mert ide nem tettek bázist, csak a túlsó partokon van. Ezt a szintet pedig nem tudom mérni, de Voda ilyen térerő mellett még itt használható telefonálásra (közelebb is van a bázisuk).
-
törölt tag
+1 én is kifizetném még az adat sim mellé a telefonban lévőre is azt az 1-2 K-t, mondhatni nem is bánnám, ha a teszt időszak azonnal végetérne, annak reményében, hogy akkor a meglévő sávszélességen kevesebben osztoznánk.
Szerintem akár az elméleti felső sebességhatár is feljebb mehetne, jóval kevesebb felhasználó esetén.
A napi aktualitások esetében pedig már 2000 éve megírta Tacitus az Annalesekben, hogy miért lesz valakiből politikus. -
törölt tag
Nincs egyidejűleg két fiókom. A másikat fél évvel ezelőtt megszüntettem, és csak olvastam a fórumot. Csak sokszor olyan sületlenségeket lehet itt olvasni....amivel kiborítanak, az: ismerősöm ismerőse aki szerelő azt mondta, hogy....típusú hsz-ek.... vagy a: van egy ismerősöm vodánál/telenornál/telekomnál és ő az hallotta a folyosón ....Most jött az ötlet az új regre, de már látom: tévedés volt.
-
törölt tag
Nem tudtam, hogy a regisztráció óta eltelt idő, illetve a hozzászólások száma tesz valakit többé. Mondd kérlek: van valami számtani képlet arra, hogy hány hsz. után lehet nagyot mondani ahhoz, hogy "hiteles információként" kezeljenek a fórumtársak egy pletykát?
Ha ideírom, hogy ismerem a digi vezetőséget hiteles leszek? Aztán írhatok nagyokat? Vagy 5 hsz-szel ne próbálkozzak? -
so_ha
senior tag
A Román anyavállalat árul Note8 Pro, és Mi Mix3-at, így akár behozhatják ide is, ahogy a saját márkás készülékek is átszivárogtak eddig.
-
viktorhu
veterán
Korábban többször zártak ki diszkont szolgáltatókat mondva csinált indokokkal (tele2, digi). A múltkor, amikor a Digi nyerte a kis 1800-as blokkot, akkor sem úgy volt felépítve a pályázat, hogy bővüljön a piac, csak a voda nem nyúlt elég mélyen a pénztárcájába, így lemaradt a digi mögött. Ha annak idején a tele2-t beengedik, ma másképp nézne ki nálunk is az árazás.
Mindenesetre nagyon kellene a digi, mert 4 szereplő között összehasonlíthatatlanul nehezebb a kartellezés, mint 3 között, plusz kelleni is fog az agresszív árazás egy új szereplő felépítéséhez. Nyilván nemcsak a pályázatok minőségén, hanem a kiírók szándékain is múlik majd az eredmény.
-
Lackooo84
nagyúr
Xiaomin is lehet hozzáadni ha akarsz, kibontod mondjuk egy Mi9 romból a modemet (non-hlos.bin) az a legfrisebb, legtámogatottabb most, aztán kiszedegeted belőle ami kell. De a xiaomik tele vannak .mbn-ekkel, (eu, afrika, ázsia, usa), lehet válogatni. Most amit sztárolnak a németek az a Görög DT profil, hogy azzal jól megy a vowifi.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged