- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- A karcsúság ára
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Sziasztok!
Kerepes lefedetlen részeiről (Szilasliget) tud valaki valami infót, hogy várható-e fejlesztés, vagy esélytelen?
Köszönöm
.
-
DevKiller
senior tag
válasz
GRatta #32047 üzenetére
Szia!
Cellmapperen láthatod. De ezt nem a DIGI szerkeszti, hanem bárki, tehát nyílvános. Vedd wikipédia alapúnak, tehát bárki szerkesztheti, de azért elég jó. Piros nem működik, csak torony hely van meg, zöld az működik már. -
GRatta
újonc
Sziasztok! Ezeket a térképeket a tervezett fejlesztésekről hol lehet elérni? Kíváncsi lennék terveznek-e a közeljövőben Pécsvárad környékén tornyot.
-
leo81
aktív tag
válasz
Lajosnagy17 #32039 üzenetére
Ma is jártam arra...most volt térerő, hétvégén semmit nem volt... ezért írtam, hogy miért rajzolgat a Digi baromságokat. A 4858-ast nem láttam, hogy hol van...
Viszont a másik kettőt mezőgazdasági telephelyekre tették, érdekes hogy nem a gabonasilókra telepítettek, hanem külön acéltornyot építettek pedig elég magasak lennének a silók és a Z-netnek is van ott antennája. -
rin33
senior tag
válasz
DevKiller #32033 üzenetére
Ja, Orosháza és Békéscsaba között vonaton végig erősebb a Digi mint a Voda B20. Csal egy ponton ment el a jel (A Voda B20 itt -120dBm volt) de pár méterrel arréb gyorsan visszacsatlakozott. 2G egyszer se volt. Sebességben meg 18-20 mbit volt bázisok közelében (Békéscsabán is).
-
p2pp
őstag
válasz
Lajosnagy17 #32018 üzenetére
Gérce talán földrajzi okok lehetnek. De megnézem egy rendes térképen.
Kóny na itt is padlót fogtam.
Húztak mindkét helyen 1 vonalat.
Bázistól (Nyugatra) balra semmi. Jobbra (Keletre) meg minden.
Na ezeket kéne igazán lefotózni!
Ezeken a helyeken mire gondolt a költő? 🙂🙂🙂 -
DevKiller
senior tag
válasz
djsunstealer #32037 üzenetére
Nem megmondható, mert lehet, hogy kivan adva az engedély a toronyra, de valami okból nem tartják fontosnak.
Legjobb példám erre: 3-as főút Miskolcon A Zsolcai Auchannál, vagy Decathlon(azon van jelenleg a bázisa a DIGI-nek). Van saját tornyuk a másik oldalon(metro) oldala, és még sincs üzembe helyezve, na az nagyon régóta csak ott áll(eszköz nélkül, csak maga a lefestett szerkezet van meg) Minek helyezzék üzembe? Van lefedettség, gondolom a helyért éves díjat fizetnek, szóval akkor teszik át amikor tényleg át kell, addig had álljon üresen. Szóval a prioritás mindenképpen meghatározza. -
djsunstealer
aktív tag
válasz
Lajosnagy17 #32034 üzenetére
Lehet, hogy hülye kérdés, de az engedélyezés után mennyi idő a teljes beüzemelés?
-
dchard
veterán
válasz
DevKiller #32033 üzenetére
Ezek szerint nem sikerült megérteni. Elmagyarázom. forgat kolléga elírta a Digi nevét, és véletlenül Didi-t írt. Erre poci76 kolléga felhívta a "figyelmet", hogy a "Didi" lefedettsége nem elhanyagolható szempont. Erre írtam én, hogy "vagy a fedetlensége". Tehát női keblekről szólt a diskurzus.
-
rider01
lelkes újonc
Itt van magyarul is:
https://www.hwsw.hu/hirek/62934/opensignal-telekom-vodafone-telenor-5g-digi-4g-halozat-benchmark.html -
DevKiller
senior tag
válasz
dchard #32029 üzenetére
Azért a többieket sem kell félteni.
Vannak olyan indokolatlan fedetlen lyukak mindegyik szolgáltatónál(nem a prérin), hogy igazán nem értem, miért nem lehet megtámogatni egy toronnyal. Végülis 2G van, jólvan az. Ha netezni akar akkor megy máshova, vagy tesz fel jelerősítőt. -
forgat
tag
A Didi lefedettségi térképe sokkal kevesebbet mutat mint ahol valóban elérhető a szolgáltatás, pl az M6-os úton az M0-tól a Digi Pécsig teljesen rendben van végig /kivéve a 3 alagút/. .... de pl. Pécstől dél felé is Turonyig van használható lefedettség, bár a Digi térkép szerint nincs.
Harkány nem sokára kap lefedettséget, Pécs felől Harkányba érve az 58-as úti körfogalom melett már áll a Digi torony igaz még nincsenek rajta antennák. -
Diopapa
addikt
válasz
Lajosnagy17 #32014 üzenetére
Most mi a szisztéma? A 8-as út mentén próbál a Digi lefedettséget elérni, vagy a "nagyobb" városok között szisztematikusan a kisebbeket is fedné le mint kelet Mo-on?
-
AnonymusX
őstag
Opensignal jelentés a magyar operátorok összehasonlításáról. Látszik, hogy a Digi top sebességben és lefedettségben elmarad, de egyébként nincs szégyenkeznivalója.
-
válasz
djsunstealer #32019 üzenetére
Ilyen előfizus csomag mellett nem gondolom, hogy lenne értelme a feltöltőkártyás csomagnak részükről.
herdsman12:
2 ezres feltöltés, 2 évre + 100 GB net
Ez a telekomnál, vagy példaként írtad opciónak digihez. -
djsunstealer
aktív tag
válasz
herdsman12 #32020 üzenetére
Persze nyilván, csak egy kósza ötlet volt.
-
herdsman12
őstag
válasz
djsunstealer #32019 üzenetére
Nem hiszem, hogy szeretnének versenyezni a T-vel.
(2 ezres feltöltés, 2 évre + 100 GB net?) -
djsunstealer
aktív tag
Feltöltőkártyás megoldás szerintetek mikorra várható? Ha egyáltalán. Lenne létjogosultsága? JÓZSFM! Jó riport volt! Köszi!
-
p2pp
őstag
Tényleg furcsa, de visszavettek tényleg az optimizmusból.
Vki aki Devecseren jár lőjön 1 jó képet.
Vajon hány szektoros bázis lehet ott? -
rider01
lelkes újonc
Érdemes megnézni:
https://www.opensignal.com/reports/2021/02/hungary/mobile-network-experience -
Lajosnagy17
senior tag
Devevcseri lefedettség elég gyengús, sík terep. Azt vártam, hogy sokkal nagyobb lesz a lefedettség.
-
DevKiller
senior tag
DIGIMobil tesztelők facebook csopiba valakit taán 16 giga után lassítottak a 15 gb-os csomagban. De egyszer jött neki az SMS, hogy elfogyott, és csiga lassú lett az egész. Az, hogy újrakonnektálna, ilyet nem írt. A számlázás mindig hónap első napja -> hónap utolsó napja..
-
UHHH
őstag
Mik a tapasztalatok, a 30 gigabyte tényleg 30 gigabyte? Mikor van a fordulónap, ha esetleg mindenkinek ugyanakkor van? A korlátozás úgy jön, hogy vígan töltesz gyorsan, aztán belassul? Újrakonnektál, mielőtt belassul? Köszi.
-
JÓZSFM
csendes tag
Én korábban készítettem a technika fejlődése rovatunkba egy riportot a Digi mobilról a Délelőtti Szieszta Magazinba [link]
-
p2pp
őstag
Mobil Bázis Építési Engedélyek
Nagybörzsöny, Valkó, Füzesabony, Bér
[link] -
baly81
aktív tag
válasz
Lajosnagy17 #32007 üzenetére
Én is bízom benne, hogy "kékülni fog az ország"! Remélem nem adják fel a harcot és könnyebb dolguk lesz a hálózat bővítésében, fejlesztésében... Hogy nem gördítenek eléjük újabb akadályokat...
Bár én a keleti régióban vagyok, és itt elég jó lefedettség van, amivel én/mi 100% meg vagyok/vagyunk elégedve. Remélem a nyugati régiót is sikerül mihamarább felzárkóztatniuk! -
Lajosnagy17
senior tag
2021.02.15-től 2021.02.18-ig Sopronban és környékén a mobil hálózatunkon karbantartást végzünk, ez időszakban mobil szolgáltatásunk rövidebb ideig szünetelhet, illetve előfordulhat minőségromlás.
Gércei és a kónyi állomás is beüzemelésre került.
Úgy tűnik, minden állomást beüzemelnek ezen a felén az országnak,amelyre engedélyük van.
Remélem most már nincs megállás.
-
KRoli92
tag
válasz
Soma01 #30559 üzenetére
Sziasztok!
Erről tud valaki valamit? Valóban nem adnak csak sim kártyát saját nevemre, ha az adott lakcímen rokon nevén már van Digis szolgáltatás? Tavaly ezért lett vissza adva 1db sim kártya mert nem lehetett a saját nevemen, de most látom, hogy már elméletileg lehet vezetékes szolgáltatás nélkül is igényelni sim kártyát 1.500 Ft/hó áron, de itt a topikban azt olvastam, hogy ha a lakcímen más nevén van már, akkor nem adnak. Egy előfizető lehet csak egy lakcímen. Decemberben vissza mentem a Vodához flottába, de ha lejár a hűség és marad a Digi, vissza mennék mert jóval kedvezőbb, de ez még nem most lesz. Csak érdekelne, hogy jelenleg hogy működik. De ha csak egy előfizető lehet egy lakcímen, akkor nem értem, miért nem tudják egyértelműen feltüntetni, mert erről nem látok infót sehol a honlapjukon.
-
Lajosnagy17
senior tag
Vashosszúfalu, folytatódik 8-as út lefedése. Újabb állomás.
-
zelikocc
senior tag
magyar DIGI -> román DIGI irányába próbáltuk, sajnos január 1-től nem számít hálón belülinek VoWIFI-ről sem, viszont beleszámít a 200 perc lebeszélhetőségbe, így nem generál plusz költséget.
A román Digi.Mobilról hívva a magyar DIGIMobilt szintén beleszámít a 200 ingyenes nemzetközi percbe, de 2020 március óta más magyar szolgáltatót hívva viszont nem számít bele, így azok 0,012 EUR/perc (~4,3 Ft) tarifával hívhatóak a havi előfizetési díjon felül
-
FeRkE
őstag
Magyar Digi mobilrol probalt vki spanyol Digi mobilt hivni? Tenyleg halozaton belulinek szamit? Most inditottam egy teszthivast Digi spanyol->Digi magyar mobilra es sima international callnak szamitott.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest