- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
tomp
félisten
VoWiFi-vel együtt működő szolgáltatás. Rakd a telefont repülő módba, kapcsold be a VoWiFi-t és küldj egy sms-t. Menni fog!
Gyakorlatilag olyan mint a VoWiFi. Csak itt az sms megy egy külső internetszolgáltatón keresztül a Digi rendszeréig.
Azaz ha nincs Digi hálózatod de aktív a VoWiFi akkor nem csak hívást tudsz indítani és fogadni hanem sms-t is. -
törölt tag
válasz
pinnacle #16497 üzenetére
Magának az eszköznek nincs külön havi díja. Opcionálisan benne foglaltatik a DIGINet Aktív 50 1 000 Ft/hó előfizetési díjában.
Az USB stick (modem) a szolgáltató tulajdonában marad.(Magyarul a szolgáltatáshoz járó szolgáltatói eszköz - mint pl. az első darab SmartCAM/Card a DVB-C kábelTV kódolt csatornáihoz - de, nem kötelező elhozni.)
-
-
Jester01
veterán
válasz
Gyurka6 #16467 üzenetére
Ezt a digisek nem nagyon fogják fel. Aki szeretne de nem kap kártyát az írjon nekik bejelentést és/vagy a facebookon hátha előbb-utóbb rájönnek hogy ez hülyeség. Mondjuk csak értelmetlen sablonválaszt küldenek de a remény hal meg utoljára.
Vicces, hogy itt vagyok mint régi előfizető a megszűnt mobilnetre, a lefedettséggel elégedett lennék a térkép alapján és szeretnék nekik pénzt adni de nem kérik hanem konkrétan elhajtanak azzal, hogy menjek másik szolgáltatóhoz. Hát jó, most fizetem az ezrest a vodának a netért, a tévét meg a upc-nél nézem (ami most már szintén voda...)
-
törölt tag
Minden amit tudni akartál a DIGINet Aktív 50 (csak adat) USB stickről, ...de sosem merted megkérdezni.
Képekben:
A doboz elölről:
A doboz hátulról:
A doboz tartalma 1:
A doboz tartalma 2:
A ZTE USB stick:
A ZTE USB stick, ha megemeli a kupakját:
... és ugyanaz hátulról:
Fedél nélkül:
A ZTE USB stick a DIGINet Aktív 50 SIM-el (a mikroSIM verzió kell belé!):
... és végül, de nem utolsó sorban, a beállító (config) ill. státusz böngészőablak tartalma:
A telepítése egyszerű, mint a faék.
1. Bármilyen számítógép USB portjába bedug aztán ...
2. ... vagy hagyjuk futni az auto setupot vagy ha nem indul el, kézzel elindítjuk a setupot a leírás szerint. (Van leírás ékes - az angol mellett - magyar nyelven is.)
Drótos LAN hálózati eszköznek telepíti magát és már lehet is Internyetűni ezerrel.
Roaming egyelőre nincs rajta/hozzá/vele. (Beállítani ugyan be lehetne, mert van rá menüpont, de ugyebár a DIGINet Aktív 50 SIM-en jelenleg nincs roaming lehetőség.)
DE! a teszt SIM-el is működ. Kipróbáltam. (Azon meg ugyebár van roaming.)
... és mindezt csodálatos nyári melegben a kedvenc ügyfélszolgálatos hölgy pici kezéből a bp.-i Árkád DIGI pontban/ból 10 perc alatt.
Hááát kell ennél szebb augusztus 1-e?
-
eXodus
őstag
-
DevKiller
senior tag
válasz
#72445440 #16483 üzenetére
Egy mezei user nem fogja olvasgatni az ÁSZF-et. Márpedig itt mindig az a mottó, hogy az ő fejével kell gondolkodni. Bárki simán elment volna AKTÍV 50-ért, ha nem merül fel ez a probléma.. Igen, jókifogás az ÁSZF, de ha a mobilnál oda van ez írva, akkor oda illene a mobilnethez is.
-
tomp
félisten
Telenortól a Telekomhoz hordozott számra nem megy el az IP SMS! Mármint elmegy de nem érkezik meg. De fordítva igen. Azaz ő tud nekem küldeni sms-t ami IP SMS-ként meg is érkezik.
-
zichie
senior tag
Van itt köztetek, akinek működik vagy működött a roaming?
Visszaolvasva a hozzászólásokat eddig két roaming tapasztalatot olvastam, a szolgáltatás elindulása óta, ebből az egyik olaszországi, a másik romániai. Mindkét esetben nem működött. Tehát kettőből nulla, ami nem jó eredmény, mert ezen mérések, tapasztalatok alapján eddig csak elméletben létezik a romaing, gyakorlatban nem. Elméletben jól ki lett tárgyalva a téma, de eddig senki nem írta, hogy sikerült volna használnia gyakorlatban. -
maxima
tag
Sziasztok!
Most kaptam egy bejelentésre adott sablon választ ami
az eddigiekhez képest módosult!!Itt a lényeg:
> Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését.
> Tájékoztatjuk, hogy mobiltelefon hálózatunk az év végére az ország
> teljes területén kiépítésre kerül.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ -
mokus18
tag
Lefedettsége a Digi Aktív Mobil 50-nek, ugyanaz, mint a teszt SIM nek, nem?
Tehát, ahol használom a teszt SIM adatát, és elég gyér, akkor a Digi Aktív Mobil 50-nek is az, nem? -
-
SV21
tag
válasz
st3v3np3t3r #16465 üzenetére
Ahol lakunk van lefedettség, csak nem éri el a 90%-ot, így nincs a listán és nem is vagyunk jogosultak semmire.
Az aktív 50-et meg anyám használta volna olyan helyen ahol van lefedettség lista szerint is.
De mindegy majd keresek neki más megoldást... -
Watson25
tag
válasz
Az esetek 80%ban olyan helyen tartózkodom ahol van
Otthon van WiFi. Egyébként is második sim ként lenne használva. Ahogy a nevében is benne van tesztelés céljából
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #16462 üzenetére
A DIGINet Aktív 50 papíron lehet hogy 50 GB után lassítási korlátos - az ÁSZF és a DIGI Site szerint valóban így van - de, a valóságban - egyelőre - biztos nem lassítanak ezt tapasztalatból mondom.
-
pjen
félisten
válasz
st3v3np3t3r #16469 üzenetére
Mért lenne gáz? Max bukik ezer forintot.Lehet nem is otthon akarja használni.Melózhat éjjel portán,ahol nincs net,vagy nem használhatja,de térerő van.
-
-
pjen
félisten
válasz
Attól,hogy hálózata nincs,még lefedettsége lehet.Ott van például az én melóhelyem a reptér mellett.
-
Gyurka6
őstag
válasz
Nálam pl. az lenne a lényeg, hogy ne otthon használjam.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Te csak egy címen használsz mobilnetet?
-
-
Brandynew
őstag
válasz
herdsman12 #16462 üzenetére
Az ingyenes SIM-et csak mobilba teheted be, pl. egy routerba nem.
-
herdsman12
őstag
Most akkor a szolgáltatási területen élők választhatnak az év végéig ingyenes, korlátlan net + olcsó telefon és a havi 1000 Ft-os, 50 GB után korlátos net SIM-ek közül?
Nehéz választás, vagy rosszul látok valamit? -
törölt tag
-
SV21
tag
Most akkor tényleg jó lenne tudni, hogy működik ez a gyakorlatban...
Van műholdas előfizetés a nevemen, teszt simre nem vagyok jogosult, van ugyan lefedettség, de nem vagyunk a listán.
Anyámnak kihoznék egy aktív 50et, ő olyan helyen használná, ami a listán van (Pécs).
A két ottani digi pont közül adnak valamelyikben?
Mert ha nem, akkor tök felesleges mobil MiFit vadásznom neki a tablethez...Na mindegy, lassan elengedem a témát, pedig jó lett volna...
-
tomp
félisten
Kollégámtól kaptam teszt kártyát. Miután megtudta, hogy év végéig ingyenes és korlátlan ki is kérte a 4db-ot.
OnePlus 7 Pro-n a megfelelő művelet után megy a VoLTE/VoWiFi/IP SMS.
Sebesség meglepően jó. 8Mbps alá még nem mentem Budapesten. A max 17Mbps volt.
Sokszor használom a metrót és hát ott ugye még nem megy.
M4: Keleti-Kálvin/M3: Kálvin-Klinikák/M2: Batyi-Keleti között nincs. -
törölt tag
válasz
Watson25 #16452 üzenetére
5.1 A mobilinternet szolgáltatás
meghatározása
(13. oldal)Szolgáltató a nála vagy az Invitel Távközlési
Zrt.-nél elérhető szolgáltatások közül
legalább egy vezetékes, vagy műholdas
szolgáltatással rendelkező azon Egyéni
Előfizető számára, aki a J Melléklet J.3.
Függelékben (36.oldal) felsorolt valamely településen
rendelkezik szolgáltatási címmel, az
előfizetői szerződés alapján Mobilinternet
szolgáltatást nyújt.AZAZ, helyes információt mondott az ügyfélszolgálatos. Nem a fórumról kéne tájékozódni..
ÁSZF, ÁSZF, ÁSZF! Mindig abban kell keresni, az alapján működik a cég, azt számon lehet kérni.
-
Watson25
tag
Sziasztok! Ma délután voltam bent a miskolci szinvaparkban lévő digi üzletben. Mobil internetet kártyát szerettem volna kihozni, mivel a településemem nincs digi mobil lefedettség, így tudtam hogy teszt sim kártyát nem hozhatok. De ahogy többen írtátok itt a fórumon is hogy internet kártyát (1000ft)bárki hozhat akinek van digi vagy invitel előfizetése. Nekem az inviteltől tv telefon és internet elofizetésem van. Saját néven. Tartozásom sincs. De az ügyintéző szerint csak azoknak adhatnak ahol mobil lefedettség is van. Most akkor mi az igazság?
-
hklk
csendes tag
Egy javaslat a topichoz.
Az összefoglalóban a roamingot nem kihúzni kellett volna, hanem:Megtarthatom-e a korábbi számomat?
Igen, lehetséges a számhordozás, de az alábbi szolgáltatások nem fognak működni a DIGIMobil hálózatán:
[...]
- roaming az EU-n kívül (Kivéve: Gibraltár, Izland, Liechtenstein, Monaco, Norvégia)kb. így.
Viszont ez úgy hangzik, mintha csak a számhordozás esetén nem működnének a felsorolt dolgok! Azt is át kellene fogalmazni, nem?
Inkább külön pontba írni a számhordozást, és külön a nem működő dolgokat.
Logikusabb lenne. Szerintem.Tehát így:
Megtarthatom-e a korábbi számomat?
Igen, lehetséges a számhordozásAz alábbi szolgáltatások nem működnek a DIGIMobil hálózatán:
• MMS
• emelt díjas szolgáltatások
• mobilvásárlás, mobilparkolás
• roaming az EU-n kívül (Kivéve: Gibraltár, Izland, Liechtenstein, Monaco, Norvégia)
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest