Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
szaboi6512
üzenetére
És miért jobb ez?
-
kano
nagyúr
válasz
csacsi67
üzenetére
Ha nem tetszik, nem kell előfizetni. Ilyen egyszerű. Át lehet menni a T-hez ott mindenki kap simkártyát (és még sok csatorna is van). Vagy még tudom ajánlani a Vodát is.
Általánosságban:
De én ezek után nem tennék nagy összeget a Digi mobilhálózatára jelen pillanatban. :)
Úgy érzem ez orbitális bukta... -
kano
nagyúr
válasz
radio100jozs
üzenetére
Lánycsók környékén sem volt eddig semmi. Most jelez már a térkép lefedettséget.
De sajnos BP-en a KH tornyokban semmi térerő... -
kano
nagyúr
Azért egy szolgáltató tudjon már kiállítani normális és hibátlan számlát! Ha nem tud az hatóságra tartozik.
Ha nincs normális számlázó szoftverük, akkor nem szolgáltathat. -
kano
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én is ezt gondolom csak nem fejtettem ki ennyire részletesen.

C_hris
Azért az csúnya lenne. A végződtetési díjak maximumai azt hiszem, hogy rendeletben meghatározottak. -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Lenovo ZUK Z2 Plus-on szeretném beállítani a VoWIFI-t, mert alapból nem működik. A telefonon engedélyeztem a VoWIFI-t, de olvasgatom, hogy valamilyen beállítási profil is kellene.
Tudna esetleg valaki ötletet adni, hogy honnan lehetne ezt megtudni?
Köszönöm! -
kano
nagyúr
válasz
üzenetére
Azt írtam bizonytalan (ellenőrizhetetlen). És ezeket nem is éppen tisztességes piaci árazással adták el a szolgáltatóknak. Mindegy, ne menjünk ebbe bele. Az utolsó lenne egy kínai vagy egy orosz eszköz amiből építenék egy stratégiailag is fontos telekommunikációs hálózatot.
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Valaki linkelte itt, hogy a Digi mikor milyen tornyokra kapta meg az engedélyt.
Sajnos most nem találom.
Tudná valaki esetleg még egyszer linkelni?
Köszönöm! -
-
kano
nagyúr
Ha nem kell intézni valamit náluk, akkor minden OK. Ha kell, akkor nagyon keserves, lassú, butaságokat beszélnek.

sfdrakex
A Te leírásod alapján teljesen felesleges a meghatalmazás bármilyen ügyben. Egy vezetékes szolgáltatást is simán beköttethetek úgy egy lakcímre, hogy a tulajdonos nem is tud róla. Csak egy hamisított meghatalmazás kell és ott kell laknom pl. albiban. -
kano
nagyúr
Én is ezt gondoltam. :-) Csak ennyi. (Mondjuk a Diginek azt sem szabad elhinni amit kérdez. :-) )
De, hogy ezeket a kártyákat mennyiért fogják adni azt csak a Diginél tudják.
Túl sokat nem kérhetnek érte, mert gyakorlatilag nagyobb városokon kívül nincs hálózatuk és még 1-2 évig nem is lesz. Ráadásul nekik ügyfeleket kellene szerezni.
Egyébként engem jobban izgatna, hogy marad-e az egymás közötti ingyen beszélgetés (mondjuk szerintem az sem fog). De esetleg a havidíj mellett a tesztelő kártyákon maradhatna. :-)
Igazából engem sem érdekel a dolog, egyelőre nem érint. -
kano
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Náluk legalább van térerő mondjuk nagyon sok helyen. Szóval itt hiába tudnák 5 Ft-ért telefonálni, 0 Ft előfizetési díjjal, ha nincs is hálózatuk ott ahol akarnék.
Szóval...
És egyébként én most is "ott" vagyok a másik 3 szolgáltató egyikénél.
Az más kérdés, hogy amíg BP-en vagyok és ingyenes lesz a konstrukciójuk, addig lehet, hogy használni fogom (de amilyen gyorsan haladnak náluk a dolgok, lehet, hogy ebben az évben már nem is tudnám igénybe venni). -
kano
nagyúr
válasz
orsib78
üzenetére
Igazából, ha nem ad jobbat, mint a jelenlegi flottás ajánlatunk akkor nem fog igazából érdekelni az ajánlatuk. Azért nem annyira jó szolgáltató, hogy rohanni kellene azonnal hozzájuk.

Intruder2k5
Azért elérhető most is 9 Ft-os percdíj feltöltőkártyás csomagban is. A hálózatuk is elég gyatra még, szóval úgy gondolom, hogy jelenleg ezt nem is lehetne sokkal többért adni amit nyújtanak. Az ügyfélszolgálatuk is katasztrófa sajnos néha (a személyes és a telefonos is). Nyilván mindenki azt csinál amit akar, én leírtam, hogy negem mikor érdekelnének.
Ha ez nem telejesül, akkor nem lesz tőlük több szolgáltatásom a műholdas mellett. -
kano
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azért írtam, hogy "díjcsomagot". Elvileg fizetsz érte 5Ft/perc percdíjat. És mondjuk még elég korlátozottan is használható sajnos. Vidéken még sok helyen nincs lefedettség.
-
kano
nagyúr
válasz
mezosystems
üzenetére
Pedig most beszéltem a 1272-vel és azt mondták, hogy azzal menjek be és esetleg írjam rá, hogy mobil szolgáltatás igénybevételére is jogosít. Azért hihetetlenül t*ketlen banda. Egy új termék értékesítése előtt nem tesztelték végig a folyamatot?

-
kano
nagyúr
válasz
marstensid
üzenetére
Nekem is valami hasonló problémám volt még az indulásuknál. Az aktuális havi forgalmat túlléptem, majd lekorlátozták. Azonban az új hónapban nem oldották fel a korlátozást (az ÜFSZ szerint fel volt oldva). Kicsit telefonálgattam, de semmi. Lemondtam a fenébe és szereztem egy T-s mobilnetet. Azóta semmi gondom és sokkal gyorsabb is. Sajnos a Telenor egy sz*r.
-
kano
nagyúr
Az egyiptomi példámat olvastad? Azon dobtam el az agyam, hogy hogyan éri meg az ottani Vodának kb. 700-750 Ft-ért adni egy simet (feltöltve 15 fonttal) amiről helyben 0,5-0.8 fontos percdíjjal beszélhetsz, nemzetközi sms valami kb. 1 font volt és még 1GB adatforgalom is volt rajta. Ha bármelyik (Telenor vagy T) telefonomról SMS-t küldök haza, 2 SMS többe kerül mint az egész befektetés. Ja és Egyiptomban a sivatag közepén szinte végig volt HSDPA lefedettség.

Melyik osztrák kártyát használod itthon? Én is gondolkodtam, hogy venni kellene egyet, azt hiszem valamilyen EU-s díjcsomagot néztem. -
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
Kérdés előtt olvasd el a Téma összefoglalót!
[ Módosította: radi8tor ]
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Kedvenc zene a mai napra
- DUNE médialejátszók topicja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest