-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
-
Flashget
félisten
-
-
Zolle74
újonc
válasz
TeeJay #100856 üzenetére
Bejelentettem még aznap újra hibára. Kértem új modemet, mondtam, hogy kifizetek mindent, kiszállást, modemet csak oldják meg. Ennek eredménye az lett, hogy smst kaptam este: "a hiba javításra került", lezárták érdemi intézkedés nélkül. Ismét bejelentettem ma, nem tudják mi lehet a hiba de a garantált megvan.... talán kivizsgálják nem tudom.
-
Zolle74
újonc
válasz
TeeJay #100856 üzenetére
Bejelentettem ismét. A hölgy nagyon segítőkész volt, törte a fejét mi lehet a baj, 25 p ig konzultált a szakértő kollégáival a megoldás reményében. Arra jutottak, hogy "fingjuk" sincs mi lehet a baj, DE a garantált sebesség megvan tehát..... Kértem, hogy cseréljenek ismét modemet, ebben nem Ő dönt válaszolta. Felvették ismét hibára hátha a szerelő majd tudja... Nem lehet új configot letölteni a routerre? Esetleg újragenerálni a felhasználónév és jelszó párost? Változhat valami? Nem értek ehhez...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
TeeJay #100757 üzenetére
15 éve még adsl meg kábelnetem volt és nem digi, mégis mindig mentek max sebességgel, pedig mindkettő esetben az összetákolt szar kategóriába tartozott a szolgáltató hálózata.
#100758 worxland
Ha követed TeeJay írásait, akkor ő nem 1 hónapra gondolt, hanem évek óta lecsökkent torrentezőkről ír, bármiféle információ nélkül, mert ő 100 embernél beállította a netet és tudja az ő szokásaikat a maradék pár millió ember meg lényegtelen, de ilyen kijelentései más esetekben is volt csak saját tapasztalta alapján. Nekem meg rosszabb helyezéseim vannak az elmúlt időszakban, pedig ugyanúgy megy a torrent és még a top10-ből is van aki abbahagyta jó ideig a dolgot. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
TeeJay #100755 üzenetére
Attól, hogy nincs szétterhelve a net, még torrentezhetnek ugyanannyian, elvégre az extrém torrentezők száma régen is kevés volt. De a példáddal nézve 15 éve is mindig max sebességgel ment a netem, akkor régen se torrenteztek sokan, de ez igaz 20 évvel ezelőtti időre is.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
TeeJay #100751 üzenetére
Ezeknek a siránkozóknak a tizede sem váltana, mert jaj többe kerül. Sok esetben fordult már elő ez a jajgatás, aztán, amikor volt lehetőség, akkor mind maradt a réginél, mert az olcsóbb és mégsem kell a gyorsabb.... Azt se tartom kizártnak, hogy jelenleg egyetlen ontot sem kaptak, elvégre mindenhol chip hiány van.
Én nem sietek, amint lesz lehetőség majd váltok.
-
válasz
TeeJay #100751 üzenetére
"Mondom én túl nagy volt az érdeklődés."
Ezt én kizártnak tartom. Se az itteni, se az uj csomagok kapcsán megjelent cikkek alatti hozzászólások száma nem támaszta ezt alá. Facebook-on is csak elvétve akad 1-1 ember, aki rákérdez, hogy mikor lesznek az uj csomagok.
Szerintem ezt ugyanúgy túlbecsülöd mint itt sokan a hardcore torrentezők országos számát.
-
Raiden_
tag
válasz
TeeJay #100599 üzenetére
Persze, mindent ingyen ismerős.
Nem csak a tegnapi eset, mert szinte mindennapos, átkötik, szenved, írogat,
a legtöbbje ért is hozzá illetve sejti, hogy kevés lesz a kapott eszköz, de mégsem vesz
routert, hanem a szolgáltatón kéri számon, hogy miért szakadozik a net miközben
300 feletti torrentet futtat, eközben a FHD okos tévéjén wifivel mindig meg áll a Netflix
meg amúgy is a gyereknek csak 25 FPS-el megy a LOL és magas a Ping.
Egész nap méregeti a netet, ha egy pillanatra is az álomhatár alá megy már itt kínlódik.
Ráadásul annyira netfüggők, hogy még vezetés és menet közben is online vannak.
A normális az lenne, magad uram, ha más nem teszi, a saját kezébe vehetné a dolgot,
de akkor már nem ilyen vehemens. Nem szeretnél szívni : amit tudsz kábelen használj,
nem tetszik az ONT tudása, wifi lefedettsége, sebessége, tetesd híd módba
és old meg magad a saját álom hálózatodat , pénzbe fog kerülni, de megéri.
A legeslegfontosabb pedig az, hogy el sem olvasta az ÁSZF-et meg a szerződését,
de aláírta és utólag reklamál. Pénztártól való távozás után ...
Főúr volt egy légy a sörömben és mutogatja neki az üres korsót. -
Raiden_
tag
válasz
TeeJay #100593 üzenetére
Oké azért gondoltam, hogy nem lopják, mindegy is ki és kinek fizette biztosan bele
van építve az üzemeltetési költségbe amit így vagy úgy de a felhasználón bevasalnak.
Oké akkor nézzük máshogy kapott az ügyfél egy esetleg kettő plusz eszközt ami igaz,
hogy az ő szemét stimulálja egész nap a villogó fény meg neki jön a havi + 200 HUF.
Akkor is kapott egy névlegesen min. 3x gyorsabb internetelérést ugyanazon az áron
mint eddig a 100/100 internete került, tehát nem lett megkárosítva arról nem is beszélve,
hogy nem kell set topbox a tévéhez, ha megfelelő a készüléke ami szintén plusz fogyasztó.
Az átálláskor szerintem mindenkit értesítettek, hogy ez mivel jár, és a régi hálózat
megszűnik amint átkötik az összes ügyfelet tehát volt ideje mindenkinek eldönteni,
hogy marad vagy vált és megy. Mivel aki előtte is osztotta a netet annak eddig is
volt routere az megint más dolog, hogy esetleg kevés lesz a biztosított sebességhez,
aki maradi és jó volt úgy ahogy az használja tovább a 100-sa LAN routerét
az ONT-ok többségén is csak egy Gigabites port van (ez sem véletlen).
Minél több funkciót tennének bele annál többet állítanának el benne, ami állandó
ügyfélszolgálait probléma lenne, ezért tették az átkapcsolást is ügyfélszolgálat mentessé.
Meg ha odaérnek hozzájuk is akkor milyen eszközök közül tud majd válogatni
meg a többi ámokfutás, nem értem mit várnak a legolcsóbb internet előfizetéstől.
Bezzeg a korlátlan mobilnetért egy évben kifizeti akár egy jobb router árát is, az nem számít.
Tényleg nem értem a legtöbb itt panaszkodót, amíg nem volt csak egy kábelvégük
nem volt vele semmi bajuk, ahogy lett rajt "dobozka" is, már egyből tudjon mindent ingyen.
Kb. kettő doboz cigaretta ára egy havi korszerű internet előfizetés, amennyiben ezt valaki
ki is szeretné használni, hidd el megoldja, ha annyira fontos neki a sebesség. -
dchard
veterán
válasz
TeeJay #100555 üzenetére
A probléma az, hogy még PC-n csak beállítja az ember kézzel (bár nem kényelmes), de telefonon nem fogok fix IP-t állítgatni (ami mellett tudsz névszervert beütni) csak azért, mert a Digi letiltotta még ezt is a saját routerében, miközben ott figyel a menüben. Rém irritáló.
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #100542 üzenetére
Napi érdekesség: havernál Huawei ONT van, nem heavy user, elég nekik. Múltkor azt csinálta, hogy nem volt névfeloldás, de nem a Digi névszerverei szartak be, hanem a routerben lévő DNS forwarder. Újraindítás után megjavult. Kíváncsi lennék, hogy az itt megjelenő DNS panaszok hány százaléka lehet hasonló eredetű... Természetesen az ONT-ben ott van a saját névszerver beállításának a lehetősége, de ki van szürkítve, nehogy az ember át tudja állítani...
-
MadMancs
veterán
-
PBA
aktív tag
válasz
TeeJay #100453 üzenetére
Kiépíteni semmit nem kell, csak venni sávszélt/plusz peert szolgáltatóktól. Csak és kizárólag pénz kérdése az egész. Nekem van Digi és Telekom előfizetésem is egymás mellett. Nagyon sok irányban odaver a Telekom külföldi peerje, pedig néha az is ki van tömve rendesen.
-
Flashget
félisten
válasz
TeeJay #100411 üzenetére
Az erőszakos terjeszkedésnek és az ehhez szükséges hitelekhez, mindig újabb hitel felvétel szükséges. Ill. a felvásárolt más szolgáltatók ügyfél körével oldják meg. Lásd a Digi példáját korábbi évekből.
Viszont a lényegi különbség hogy a 4iG neres cég, tömik állami megrendelésen keresztűl közpénzzel.
De mivel tözsde cég az sem lehetetlen, hogy tovább adják, hogy a hiteleket visszatudják fizetni. -
Joe123
senior tag
válasz
TeeJay #100411 üzenetére
Nagy pancserság lenne ahogy írod, de pont ez jellemző azokra a cégekre amik nem valós versenyben élnek meg a piacon, hanem ingyen állami pénzből dőzsölhetnek és engedhetik meg maguknak hogy ne a lehető leghatékonyabban működjenek. Tudtommal a 4IG bevételeinek legnagyobb része állami megrendelés, szóval én bármekkora pancserságot el tudok tőlük képzelni, de majd meglátjuk.
-
-
-
-
ArGab
őstag
válasz
TeeJay #100322 üzenetére
Gyorsan biztos nem fognak árat emelni vagy akárcsak érdemben változtatni az üzletmeneten. Még legalább egy év lesz mire összeintegrálják az összes céget amit most összeharácsoltak, ha nem kettő vagy több. Addig amíg ez legalább nagy vonalakban meg nem történt nem hinném, hogy drasztikus változások jönnének. Viszont utána szerintem jó esély van rá, hogy ki fognak lépni a "budget" szolgáltató szerepköréből.
Telenorra meg egyelőre hiába fáj a foguk, az továbbra is túl nagy falat szerintem. Valahol összeszámolták, hogy egyrészt így is vagy 700 milliárd állami hátterű hitelből nőttek ekkorára amit épp elég lesz visszatermelni, másrészt tudtommal a Telenor tulajdonosai sem akarnak egyelőre nagyobb üzletrészt eladni.
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #99943 üzenetére
Így van, ez egy komoly upgrade, nem megy gombnyomásra. Attól is függ, hogy az OLT-k esetében kell-e kártyát cserélni, esetleg a egész OLT nem XGSPON képes, akkor mellé kell rakni egy új XGSPON képes berendezést. Ha nem combo portokkal csinálják akkor meg a WDM diplexereket kell beépíteni, ez például biztosan éjszakai munka, mert kieséssel jár. A kártya és port modul csere szntén.
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #99940 üzenetére
"de hogy kerül mellé az XGSPON hullámhossza"
Két lehetőség van.
1. Combo portokkal, ebben az esetben az OLT-ben lévő XFP modul képes mindkét hullámhosszat kiadni. Ez tűnik a valószínűbb lehetőségnek, bár sok régebbi OLT kártya nem tud egyszerre mindkettőt kezelni.
2. Diplexerek segítségével meg lehet oldani, hogy a GPON és az XGSPON hullámhosszai különböző helyről (értsd: különböző port, kártya vagy akár OLT) egy szálra kerüljenek. Extrém esetben két teljesen külön álló OLT képes kiszolgálni a két technológiát, amit aztán egy szálra illesztenek.
-
PBA
aktív tag
válasz
TeeJay #99940 üzenetére
A megfejtés a WDM multiplexer. Ez "összegzi" a különböző hullámhosszokat, és így megy ki a jónéphez - persze ezt most csúnyán leegyszerűsítettem, de a lényege ez. Nem kell szálat, optikai kábelt cserélni, egyéb mágiát elkövetni a terepen.
Központi XGPON berendezéseket kell beröffenteni, WDM multiplexert, és cserélni az OLT-t a usernél. Ennyi, kábelezéshez, splitterekhez, stb nem nyúl senki a terepen.
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #99938 üzenetére
"Ja átgondoltam"
Dehogy gondoltad át. A PON lényege az, hogy a végpontok számához képest töredék szál megy az OLT-hez. Lépcsőházanként egy splitter, ugyanazon jön majd az XGSPON is mint a GPON. Tehát ha te egyedüliként előfizetsz, akkor az összes többi porton is ott fog figyelni az XGSPON hullámhossza is a GPON-é mellett. Mert hogyan mésképpen lehetne? Nem lesz külön splitter, meg külön szál XGSPON-ra...
-
digizsolti
csendes tag
válasz
TeeJay #99930 üzenetére
Én is voltam személyesen bent Diginél, van-e előjegyzés vagy valami előregisztráció
.
, de legalább tudtak az új csomagról ,azon kívűl fél szót mondtak "valószínű sűrűn lakott belső kerületek lesznek előnyben".
A router már 1 héten belül 2e Ft-al drágább (lehet pénzromlás is benn van).
https://aqua.hu/perifrik/qnap-qhora-301w-10gbe-sd-wan-wifi-6-router-t1016444
-
Semirke
csendes tag
válasz
TeeJay #99898 üzenetére
Ne keverd a kettőt. Amit én írtam, az biztos, hogy nem hálózat terhelés. de a hétvégi esti lagok és packet lossok tutira hálózat terhelés.
Nézd, bixben van 100Gbitjük. Persze lehet máshol is, meg pár peering és külföldi sávszél.
De hogyan zárnád ki a kapacitáshiányt ennyi gbites kapcsolat esetén? Főleg külföldi szolgáltatókhoz?
Főleg sűrűn lakott területeken.
Alapvetően azért nem olyan rossz a helyzet, mert a felhasználói szokások (wifi) nem tudják kiterhelni. Ettől függetlenül amikor elkezdték az optikát még a 70ezres Érdre 10Gbit jött ki és biztos vagyok benne, hogy nem 10 csomagot adtak el.De amúgy bővítik is. Itt is pár hétig volt csak a jelenség és már OK hétvégén is.
-
Nemo1
tag
válasz
TeeJay #99855 üzenetére
"10XGSPON ONT mit tud majd" na ettől félek én is, hogy ez csak egy "lufi", és a sebesség attól függ, hogy éppen hányan leszünk rajta...
De nekem akkor is vennem kell SFP+ átalakítókat az biztos, mert se a Switch, se a hálózati kártyáim nem UTP-sek (40 Gbe, QSFP).
Az tény, hogy ha a10XGSPON ONT magában is jó sebességű (NAT, WIFI stb.), akkor spórolok egy router vásárlást.
Ha árnyékolt a CAT6 kábeled, akkor nem hiszem, hogy zajt szed össze, menni fog az... -
adolfo01
tag
válasz
TeeJay #99647 üzenetére
Szia.
Hozzám is most november 9-én jönnének bekötni a gigás netet(4 emeletes társasház újpesten)
Jelenleg egy koax és egy UTP kábel jön be a nappali szobába és onnan saját routerem osztja és telefon is van és mindkét szobában tv.
Én nem szeretném ha az előszobába tennék az ONT egységet!
Azt szeretném,ha a bejövő koax és UTP helyett a nappali szobáig az optikait húznák be ráhagyással és én majd azt beraknám a meglévő csatornába.Ahonnan majd a saját routerem lenne rákötve és onnan már adott minden,és a telefon is ott a közelben,a másik szobába is onnan van bekábelezve.Ráadásul az előszobában áram sincs és nem is akarom oda!Spórolnak az optikai kábellel,vagy kérésemre beviszik az adott szobáig is,kb.10-12 méter biztos lenne ráhagyással,hogy el lehessen vezetni csatornában.Illetve az ONT egységbe csak be kell dugni az optikai kábelt,hogy elvezetés után csak összedugom és kész?
Korábban a 100 netnél az UTP kábelre bőven ráhagytak és én vezettem el úgy ahogy akartam lakáson belül,levettem a kis szétosztó dobozt(telefon+net)és elvezetés után visszatettem.
Most is hasonlót terveznék,nyilván tudom,hogy nem fog babrálni a szerelő az elvezetéssel,ezért oldanám meg magam,ha bőven ráhagynak az optikai kábelre.
Meg nem szeretnék a meglévő kábelek mellé újakat az előszobába vezetni(áram,illetve a telefon kábelt vissza)ugyanis az már nem férne el!
Amúgy drága ez az optikai kábel,inkább kifizetném,de többen panaszkodnak,hogy bevitték a falon az előszobáig és otthagyták,se áram se semmi ....és oldd meg!Ez járható út,valaki kért hasonlót és sikerrel járt?
Köszönöm.
-
PBA
aktív tag
válasz
TeeJay #99611 üzenetére
Minden bántás nélkül: ez a "jövőbe látós" tippelgetés egy kicsit mélyebb ismeretet igényelne, mint amit a "lakótelepen a csajoknak beállítom a routert" típusú dolog. Én a helyedben nem szállnék vitába DCHARD kollégával, nem ma kezdte az ipart.
Maradjunk annyiban, hogy majd kijön élesben a szolgáltatás, lesz tapasztalattal a Digi által adott eszközzel, és akkor az alapján lehet mondani, hogy ez vagy az a jobb megoldás. Addig fölösleges "megálmodni" a dolgokat a semmi alapján.
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #99611 üzenetére
"Sagemcom 2,5gbit ONT-ben 4 magos Broadcom Arm Cortex 53 proci van"
Mint mindenben mostanában. Az IPQ807x-ben is négy magos A53 van. Nem ez a kérdés. Hanem az, hogy az offload engine mennyire adekvált. A QCA NSS magja például nem csak sima NAT meg PPPoE offload-ot tud, de bizonyos keretek között tud például shapinget is (SQM). Ezeket a sebességeket nem a 4 általános ARM mag fogja csinálni, hanem az offload engine. Ezért sem az az érdekes, hogy hány mag van benne. A memória és az offload képességek a döntőek.
De ha már mindenképpen látatlanban áradozol a 10G ONT-ről, tudunk egyáltalán róla bármit is? Milyen platform van benne, mennyi RAM?
-
fatpingvin
addikt
válasz
TeeJay #99611 üzenetére
az oké hogy a két interfész között sima bridging esetén tudja a tempót, de ha ide beraksz egy kazalnyi iptables szabályt meg egyéb dolgokat amire a router agyában nincsen ASIC hogy hardverből gyorsítsa, akkor lényegében rá vagy utalva a proci nyers számítási teljesítményére, ami 10G-nél már mérhetően kevésnek bizonyulhat ha valami harminc sor hosszú szabálylistán kell végignyomnia minden egyes csomagot.
-
válasz
TeeJay #99374 üzenetére
Neked lehet a fővárosban jó, ellenben vidéken, Pest megye, Vác környéke igen hézagos lefedettségű, beltéren meg még több helyen nem működik. Én meg kinőttem már abból, hogy a mobilt az égnek tartva járkáljak fel és alá térerőt keresve, ihol tudok telefonálni vagy netezni, nkább fizetek picivel többet, de legyen stabil, megbízható szolgáltatás mindenhol. Nekem a DIGImobil jelenleg nem az, sőt a közelében sincs ennek, tehát egyelőre marad a Telekom.
-
-
Geth
veterán
válasz
TeeJay #99133 üzenetére
30ezerért 10gbit WAN és 8x10gbit LAN portos 10gbit-et NAT-olni tudó 8antennás AX wifis router?
Ilyet fog adni a szolgáltató? Ha nem, akkor almát körtével.
Egyébként megértem az elvek feladását, mindenkinél van az a pénzNálam ez azért lényegesen magasabban van, mert cserébe ott van, hogy saját eszköz, lehet buherálni.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
TeeJay #99125 üzenetére
Én meg arra, hogy minden esetben első kérése az ügyfélszolgálatnak, hogy a saját router kihagyásával mérj, így jelenleg se foglalkoznak veled, ha saját router mellett nincs meg a sebesség, és ugyanazok a lehetőségek 10Gbps esetében is meglesznek, router kihagyása mellett mérés, illetve az ont router módba állításával.....
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #99103 üzenetére
"Gyanítom így fogják csak azokat rákötni a 10XGSPON-ra akik arra fizetnek"
Ház az elég nehéz lesz, mivel a splitterek jellemzően nem az OLT mellett vannak. A PON-nak pont ez a lényege, hogy nem pont-pont kapcsolat van az OLT/CO és az ügyfelek között.
A saját router témában szerintem mindenki elmondta már a véleményt, a hittérítéstől viszont ha lehet tartózkodjunk a jövőben. Mindenki el tudja dönteni saját maga, hogy mit szeretne.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
TeeJay #99103 üzenetére
Amíg az ONT-t használom 10gbit LAN porton addig legalább tudok reklamálni ha valami van.
Ez most ilyen félremagyarázás, mert valaki akar egy saját routert? Mert ennyi erővel a gigabites csomag mellett se használj saját routert, mert ha gond van, akkor elzavar a szolgáltató. Vagy a 10/10-es net mellett szerinted nem lehet megnézni a netet közvetlen az ont-ra kötve? -
dchard
veterán
válasz
TeeJay #99089 üzenetére
Kizárt, hogy új OLT típust vezetnek be. A meglévőket bővítik. Arról nem beszélve, hogy a Zyxel OLT-it mind kicsik. A Diginek ennél sokkal nagyobb sűrűség kell...
Az ONT-be való modul elméletileg átrakható, és mivel ezek az ONT-k jellemzően tudnak AON-t is, így jó esélyel a GPON MAC bennük van, tehát a "komplett" ONT a modulon fut. Persze hogy a mindenféle vendor proprietary megoldás miatt át tudnád-e rakni mondjuk ag Ubi vagy Mikrotik cuccba, az azért erősen kérdéses.
-
z123456z
őstag
válasz
TeeJay #98964 üzenetére
Hagyjuk. Ha a kérdésemhez nem tudsz hozzászólni, akkor hanyagoljál az okoskodásoddal. Ez nem a telemarketing helye. Egyszerű kérdést tettem fel, te meg rám akarod eröltetni a számomra teljességgel kihasználhatatlan akármit, mert az jó. Te fizess elő arra, én meg előfizetek erre.
-
z123456z
őstag
válasz
TeeJay #98959 üzenetére
Ezt nem értem. Nem write only-ra gondoltál?
Egyébként igen, olvastam. Te olvastad, hogy nem vágyok többre a 100/100-nál sem? Egyetlen készülékünk sincs, ami kihasználná a 2.5, méginkább a 10gb netet. Egyedül a fiam gépén van a gigabites csatlakozó. Akkor minek? Hiába csak 900+, minek? -
viktorhu
veterán
válasz
TeeJay #98922 üzenetére
Az emberek 90%-a otthon a szolgáltató routerét használja, még egy banki hálózatért felelős ismerősöm is. Szerintem hiba volt a panelban kiszórni az n-es wifiket, mert így mindenütt telesírják a fórumokat, hogy nem működik a digi (mert az internet = szolgáltatói wifi). Esetleg még jelismétlőket is kiraknak a lakásba, folytatva a szemetelést. Aztán vált, kap egy AC-s vagy AX-es routert a konkurenciától, és máris milyen jó az internete, a digiről meg azt terjeszti, hogy nem működik megbízhatóan.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged