- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17 #101221 üzenetére
Én annyira nem. Ezt a terjeszkedés és alacsony költség alapú rendszert már csak elrontani lehet...
-
TeeJay
félisten
válasz
Lajosnagy17 #100914 üzenetére
Na még az is sokkal jobb bár az optikához az antenna nem igen kapcsolódik és most a DIGI-vel főleg kábeles szolgáltatást vettek a földfelszíni mellé de felőlem lehet az is a neve, mindegy csak ne 4ig legyen
-
TeeJay
félisten
válasz
Lajosnagy17 #100903 üzenetére
Lottó számokat is tudod mondani a varázsgömbödből? Honnan tudod hogy 4ig lesz a cég neve?
-
MasterMark
titán
válasz
Lajosnagy17 #100903 üzenetére
A brand-et nem hagyják meg?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Lajosnagy17 #100680 üzenetére
Ha a mobilt feltudják hozni a nagyok közé, akkor elég nagy lehetőségük van az árazással játszani, elvégre 1000Ft-ért elég jó feltételekkel kapsz szolgáltatást tőlük, ha olyan területen laksz, ahol jó a lefedettség, illetve nem digi ügyfélként 1500Ft és mindezt hűségidő nélkül. Itt akár többszörös árat is eltudok képzelni a jövőben.
-
trec12
addikt
válasz
Én kiegyeznék vele még kicsit többel is ha kapacitást, lefedettséget is növelni tudják majd (biztos lesz rá, pontosabban kell rá megoldás).
-
Sumi
aktív tag
válasz
Majd kipótoljuk adóból, ahogy szoktuk, don't fos
-
WaterWave
veterán
válasz
Lajosnagy17 #100338 üzenetére
Nem a legélesebb kés vagy a fiókban... és nem bántásból mondom...
-
Sdi
addikt
válasz
Így van
, majd a választások után fogják kimutatni a foguk fehérjét, főleg ha megint nyernek.
-
TeeJay
félisten
válasz
Nem hinni kell benne hanem átgondolni hogy kapásból áremeléssel csak maguk alatt vágnák a fát. UPC és Voda 11ezerért szolgáltatott vidéken szüleimnél mert csak Telekom VDSL volt mellette kemény 40-50megabittel, idén nyáron elkészült az FTTH a faluban, felhívtam Vodát hogy game over lemondanám, fél órán át fűzött az ügyfélszolga hogy tudnak maximális netcsomagot meg fullos TV csomagot adni az eddigi havidíj feléért is még 1év hűséggel. Csak annyit kérdeztem vissza ha tudják féláron is adni akkor miért nem adták évekig?
Mondtam hogy nem érdekel T hasonló árban gyorsabb netet ad és kevesebb gond lesz optikai hálózaton. Ennyi.
Itt egy 10-20% áremeléssel előfizetők tízezreit veszíted, 4ig-nek meg pont az kell hogy a kábeles ügyfelek mellé még rengeteg mobilost is szerezzenek -
TeeJay
félisten
válasz
Lajosnagy17 #100328 üzenetére
Pont ez a gerinctelen és NMHH még csoda hogy nem pakolta meg őket pár milliárd büntetéssel... Mi az hogy ahol van konkurencia ott olcsóbb árat kell fizetni ahol meg nincs ott rendes árat... Ebből látszik hogy ott feji a nyugati multi a magyart ahol csak tudja miközben a T mondjuk Flip néven DIGI közeli árat tud adni persze gyengébb szolgáltatással... Arra miért nem sírtak sehol hogy a Flip-nek áron alul kell szolgáltatni? Ugyanaz a hálózat ugyanaz az eszköz ugyanúgy Telekomos foglalkozik vele
Szóval ha a 4ig tutira akar menni akkor az ár marad a mostani és valahogy megoldják hogy legyen több 4G mobil frekvencia aztán 4in1 szolgáltatással engem meg is nyertek. Telenortól lépnék is ha legalább 20-30megabitet tudnak adni és sok sok GB forgalommmal netán korlátlannal jó áron
Az sem baj ha Telenorral összeállnak és DIGI is használhatja a rendszert, lényeg hogy jó áron legyen normális mobilnet csomag -
TeeJay
félisten
válasz
Lajosnagy17 #100325 üzenetére
Tehát a DIGI miatt áron alul értékesítenek miközben 10+ éve azt mondják mindenhol hogy a DIGI hamarosan csődbe megy mert ilyen áron nem lehet üzemeltetni?
Azt tessék most mennyi milliárdért veszik meg mégis a "hamarosan csődbemegy" DIGI-t aki x áron szolgáltatott, más meg hogy legyen ügyfele szintén x áron már áron alul kellett hogy szolgáltasson? Akkor biztos rossz vagyok matekból de a két másiknak kellett volna már évek óta csődbe mennie hiszen áron alul szolgáltattakAztán mégis évente milliárdos bevételük volt így is, akkor hogy is van ez?
-
DS39
nagyúr
válasz
Lajosnagy17 #100325 üzenetére
Infláció miatt lehet áremelés, de azt az adósságot, majd szépen rendezi a vezér (persze az adófizetők pénzéből), mikor megalakul a Nemzeti Telekommunikációs Zrt.
-
WaterWave
veterán
válasz
Lajosnagy17 #100293 üzenetére
Amiket írsz az pusztán feltételezés.
Nem tény, csak feltételezel, gondolsz...Mondjuk nem lepődök meg ezen, Magyarország a fotelkommentelők országos paradicsoma.
-
hypno skate
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #100290 üzenetére
Viszont hirtelen a semmiből egyszer csak lesz 5G frekvencia, mert varázsütésre kiderül, hogy mégsem kellett volna kizárni a céget a fekvenciaárverésből.
-
mtibusz
tag
válasz
nekem is ez volt az első gondolatom ... hogy vége az olcsó netnek
-
válasz
Nem kell ennyire negativan allni ehhez szerintem
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Ahol van konkurencia Telekom esetében tv mellé 5e körül meglehet oldani az 1/1-es netet, ehhez képest a digi gyengébb feltöltést ad, szarabb ontot és rosszabb külföldi sávszélt. Szerinted mennyien váltanának, ha Telekom áron adnak a rosszabb netet? Előre kár aggódni, úgyis ki fog derülni, hogy mi fog változni.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Milyen telekom? majd lesz hatósági internet ár amivel csődbe viszik és átveszik a telekom, voda hálózatokat aztán mindenkinek 5x annyiba fog az egész kerülni mint most.
-
Đusty
addikt
válasz
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Miből gondolod? Attól, hogy felvásárolták, még nem következik ez, főleg, hogy sok helyen van alternatíva, így nem igazán tud árat emelni, eleve az olcsóbb szolgáltatáshoz rosszabb szolgáltatói eszköz társul, illetve rosszabb külföldi sávszél is.....
-
válasz
Lajosnagy17 #99988 üzenetére
Köszi! Mindig kimegy a fejemből a digi.hu.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Lajosnagy17 #99137 üzenetére
Viszont nagyon jó borok vannak ott
-
ates2
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #98888 üzenetére
Ha németbe vagy hollandba laknék még lenne is értelme.
Ugyanis nagyon sok europai server németbe és hollandiába van,ami nekünk ugye "külföld" ergo a szolgáltató semmit nem garantál... pláne mikor náluk megáll a tudomány ott,hogy a "garantált" sebesség oké akkor nincs probléma...Az,hogy mondjuk németbe/hollandia fele packet loss van meg minden,pont leszarja. -
dchard
veterán
válasz
Gamereknek RGB ONT-t tudok ajánlani ötszörös áron, mivel az már kiderült, hogy minden szart megvesznek ész nélkül
-
4Grider
félisten
válasz
A gémernek nem a BIX-ig kell a jó ping, hanem a játékszerveréig. Mivel a nemzetközi peer szolgáltatókban nincs különbség, ezért kérdés, hogy nekik ez miért lenne jobb. Persze ha saját játékszervert üzemeltet valaki, neki jó lehet...
-
PitLee
őstag
válasz
Lajosnagy17 #98352 üzenetére
A felhasználók száma valahol lehet nő, de a régi Invitel területen a 33 körzet Esztergom, környéki kistelepülésekre beviharzott a M.Telekom optikával, és hát a régi Inviteles rezes ADSL-ről valószínűleg páran elpártolnak, hogy ere a Digi mit tud lépni nem tudom, az oszlopokon sok helyen ott a helyi koax kábel "falu net" most még odakerült a MT. optikája a Diginek nem marad hely, hacsak nem told bele az oszlopokba felfelé
Amúgy régen volt valami egyesség ilyen esetekben a szolgáltatók között az létezik még vagy mindenki a saját kebelével főz, avagy pl a MT kábelén értékesíthet a Digi is és fordítva ? -
válasz
Lajosnagy17 #98376 üzenetére
Na nem mintha égető szükség lenne rá.
-
user12
őstag
válasz
Lajosnagy17 #98134 üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17 #96744 üzenetére
Így direkt nem számolhatod át, mert a szolgáltató által bérbe adott eszköz - ha jól sejtem - nem felel meg funkcionalitásban egy szolgáltatófüggetlen Archer AX10-es eszközzel.
-
bksgbr
tag
válasz
Lajosnagy17 #96685 üzenetére
Igen, még mindig szürke a térkép, emiatt a hétvégi mentést sem tudom jelenleg megcsinálni, így valószínű holnapra csúszik.
-
Faby
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #96669 üzenetére
-
xact
tag
válasz
Lajosnagy17 #96669 üzenetére
Érdekes. Digis vagyok és ma reggel értesültem arról hogy tegnap országosan nem volt elérhető a Digi szolgáltatásai
.
Tegnap szinte egész nap ment a TV és a torrent is, én személy szerint nem vettem észre semmi kiesést sem. -
dchard
veterán
válasz
Lajosnagy17 #95471 üzenetére
Feltehetném a kérdést, hogy a belső 2. és 3. kerületet mikor tervezik végre elkezdeni, mert megígérve 5 éve meglett, de egy méter el nem készült belőle. Pedig kaszálni lehetne, mert csak Telekom van, abból is szénné torlódó DOCSIS. Utca végén van Digi 10 éve, de nem jött közelebb ennyi idő alatt sem.
-
TeeJay
félisten
válasz
Lajosnagy17 #95471 üzenetére
Cserébe jöhetne 500 megabit feltöltés
-
petakpa1
őstag
válasz
Lajosnagy17 #91308 üzenetére
Ezek a csoportszintű konszolidált számok, a magyar leányvállalat helyzetéről nem sokat mondanak.
Csoportszinten egyébként nem magas az eladósodottság, 2,6x Debt/EBITDA teljesen vállalható. Üzemi eredmény is nő, PBT már kevésbé mert egyre több a kamatteher.Viszont ezek csak P&L számok, mérleg nincs így azt nem tudjuk szállítók felé mennyivel vannak elúszva.
Bankok, kötvénytulajdonosok nem fogják fejreállítani őket, ha a szállítókat tudják kezelni akkor nem lesz itt gond. Ezt csak azoknak a hangoknak írom, akik itt időnként a Digi csődjét/eladását vizionálták már....
-
törölt tag
válasz
Lajosnagy17 #88649 üzenetére
RENDKÍVÜLI HÁLÓZAT KARBANTARTÁS - ORSZÁGOS
Tisztelt Ügyfeleink!
Munkatársaink 2021.01.21-én 01:00 - 06:00 óra között országos hálózatunkat érintő karbantartási és fejlesztési munkálatokat végeznek, ezért az internet szolgáltatásainkban kiesések lehetnek.
Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lajosnagy17 #88649 üzenetére
Szerintem már végzik, mert k.szar a net ma....
-
TeeJay
félisten
válasz
Lajosnagy17 #88055 üzenetére
Ide is jöhetne az 1/1gigás csomag. Tudnám tesztelni
-
bullboy
tag
válasz
Lajosnagy17 #88055 üzenetére
Igen!
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Lajosnagy17 #88052 üzenetére
Attól még használjuk már normálisan a mértékegységeket. Főleg, hogy mindegyik szolgáltató kiírja az oldalán, hogy 1000Mbit/s. Annyi a különbség, mintha a banknál 8 milliót vennél fel hitelre, amit fizetnél is, de közben csak 1-et kaptál.
-
Kekmen
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #87948 üzenetére
Kétlem, hogy Magyarország rosszabbul állna szakemberek tekintetében. Valószínűleg csak olyan összetett problémáról van szó, aminek idő kell megtervezni a javítását, majd kivitelezni.
-
MasterMark
titán
válasz
Lajosnagy17 #87411 üzenetére
Viszont már meg is oldották azóta.
Meg van egy külön oldal, ahova kiírják mi van: [link]
-
TeeJay
félisten
válasz
Lajosnagy17 #87295 üzenetére
Semmit nem jelent hogy BIX porton DIGI-nek van a legtöbb forgalma a szolgáltatók közül, UPC-nek évekig volt ha jól emlékszem 2x20 gigabit most meg mielőtt eladták már vissza csökkentették 1x10-re pedig nem lett kevesebb ügyfelük szimplán megoldották közvetlen kapcsolattal a többi szolgáltató felé.
100 gigabit port múlt hét óta van nekik, előtte 40G volt és az is ritkán ment 30G forgalom fölé csak utóbbi időben lett több. Telekomnak nagyobb a forgalma csak nem BIX-en megy át és amúgy sem tudod meg kinek mennyi heavy user van mivel nincs a szolgáltatóknak BIX grafikon szerű terhelés mutatója, BIX-be meg nem tartozik bele a hálózaton belüli forgalom, a külföldi forgalom meg a közvetlen kapcsolaton átmenő sem. Simán lehet csúcsidőben 400-500 gigabit forgalom de ezt csak a DIGI hálózatos dolgozók tudják és nem fogják megmondani -
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17 #87303 üzenetére
Az idegen hazai szolgáltatók felé jellemzően a bix-en keresztül megy a forgalom.
-
b0rZ
aktív tag
válasz
Rossz a következtetés, mert a többi szolgáltatónak vannak privát peeringjei egymást között. A DIGI-nek meg az összes forgalma a BIX-en megy keresztül, ami teljes agyrém...
-
válasz
Vagy egyszerűen csak a forgalom nagyobb része megy a BIX-en keresztül, mint a többi szolgáltatónál.
-
19ati93
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #87234 üzenetére
ha már felezik a gigabit sebességét akkor felezzék a havi díjat is..
-
Tozo
csendes tag
válasz
Lajosnagy17 #86985 üzenetére
Valamilyen szinten ez be van vezetve. Nalam (panel) csak 100Mbit-et tudnak adni, de pl ma reggel is csak ~5Mbit-em volt...
Illetve a DNS szervereket is meg kellett valtoztatnom, maskulonben semmi sem toltodott be.
-
Invi
aktív tag
válasz
Lajosnagy17 #86913 üzenetére
igen, de kommunikálják itt meg nem lett semmi. modem reboot után ez van, ez így érdekes. az 500 még nem is fáj, a 150 a rosszabb.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Lajosnagy17 #86774 üzenetére
1 előfizetőre vetítve nem is okozna problémát, de mikor több 100 vagy 1000 előfizető kezd el 4K-s anyagokat le vagy feltölteni a helyzet már könnyen kezelhetetlen szintre tud változni, vagy amikor gémer játékosok elkezdik a játék menetet streamel közvetítésben tolni, no ott is szépen meglátszik a hálózaton a terhelés, emlékezzünk vissza az év elejére mikor az online oktatás elindult, bizony ott is jelentős problémák voltak.
-
Lokids
addikt
válasz
Lajosnagy17 #86774 üzenetére
Hát.. ha folyamatosan pufferel a pocket loss miatt, akkor mindegy mennyit használ.
Bár nem tudom, hogy ezek a szolgáltatások mennyire töltenek előre. -
dchard
veterán
válasz
Lajosnagy17 #86612 üzenetére
A kisebb hálózatok felvásárlása évek óta zajlik. 5 évvel ezelőtt még 200-nál is több kistérségi hálózat üzemelt, 2019 végére 70-nél is kevesebb maradt. A bekebelezés pedig tovább zajlik. Őszintén szólva fájó kimondani, de az esetek nagy részében az ügyfelek jobban járnak ezzel. Amennyi lerohadt méregdrága ilyen hálózatot láttam már az országban, nem tudom jó érzéssel azt mondani, hogy kár értük.
-
Laccoss
addikt
válasz
Lajosnagy17 #86235 üzenetére
Szerintem kevered a mobilszolgáltatással.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Lajosnagy17 #86235 üzenetére
Digi oldalán le lehet csekkolni! Város, utca, házszám kell.
-
TeeJay
félisten
válasz
Lajosnagy17 #86208 üzenetére
Magyarországon 772ezer panel lakás van ebből 33%-a Budapesten
250ezer Budapesti panel mire átkötik az lesz jó pár év legjobb esetben is ha folyamatosan van eszköz meg anyag... Na meg csomó minden bekavar úgyhogy több idő lesz de legalább már tolják nem ülnek rajta -
TeeJay
félisten
válasz
Lajosnagy17 #86203 üzenetére
Szerintem még sehol se tartanak vele.
Mi 2utcás telepen lakunk 18-ban, 140 lépcsőház van de talán úgy a 30%-a ha át van kötve május óta. A másik utcában még alig hallottam hogy FTTH kötés ment volna még mindig a mi utcánk páros és páratlan részét csinálták
Ettől sokkal sokkal nagyobb telepek is vannak lást Újpest, Újpalota, Örsnél ott a gyakorló utca meg a Füredi és sorolhatnám
Kell még ilyen tempóval is vagy 3év mire mindenhol FTTH lesz már -
válasz
Lajosnagy17 #85689 üzenetére
Ez már nem a topik témája, ha ez az ami érdekel, akkor fáradj át a politika topikba!
-
kevinium
aktív tag
válasz
Úgy gondolom, hogy az lenne a normális, ha kapnának kompenzációt, de valószínűleg nem fognak...
-
válasz
szerinted?
-
Jonatán
tag
válasz
Lajosnagy17 #85346 üzenetére
Ok de akkor 5GHz-en miert nem tud mondjuk 800Mbit/s letoltest, plane ha kozvetlen a router mellett van a laptop?
-
egykori
őstag
válasz
Lajosnagy17 #85187 üzenetére
Szoktam nézegetni időnként a mi épületünket, de most körbenéztem a környékünkön, sehol sem rendelhető, csak az FTTB.
-
TeeJay
félisten
válasz
Lajosnagy17 #85187 üzenetére
Beírod a címet és kidobja milyen hálózatra tudsz előfizetni
Nem 100% pontosságú de pl nálunk ahogy bekötötték az FTTH kötődobozokat már 1hét múlva a weblapon is csak FTTH-ra lehetett előfizetni szóval azért ahol kész ott módosítják az adatbázisukat -
janakbacsi
őstag
válasz
Lajosnagy17 #84642 üzenetére
Ezekben a régi inviteles körzetekben majd valamikor elérhető lesz a digi vezetékes netje?
-
janakbacsi
őstag
válasz
Lajosnagy17 #84632 üzenetére
Ez mit jelent? 2337 Délegyháza Határ út 1/b ben elérhető valamelyik vezetékes net?
-
garga pista
őstag
válasz
Lajosnagy17 #84442 üzenetére
Mélykúton át szoktam menni, de nem látok változást. Annyiról hallottam, hogy Kisszállás és Mélykút között kellene kábelt lefektetni/kihúzni és itt nem akartak/akarnak valami engedélyt megadni nekik, ezért van az, hogy Kisszálláson működik és köthető, viszont Mélykúton és utána már nem....
Gondolom az itteni "falukábeltv" ott tesz keresztbe, ahol tud, mert sokan otthagynák a drága de cserébe sz@r szolgáltatásukat..
-
Alice90
aktív tag
válasz
Lajosnagy17 #84252 üzenetére
Asus RT-AX82U
-
bksgbr
tag
válasz
Lajosnagy17 #84214 üzenetére
Egerben nálunk 2016 novembere óta ott árválkodik szegény optika a villanyóraszekrényben feltekerve kötődoboz nélkül. Semmi hír róla azóta se, hogy mikor akarnák beüzemelni...
-
válasz
Lajosnagy17 #84217 üzenetére
Csinálják azt is, a környékünkön is több ilyen település van, ami volt Inviteles, és már DIGI optikás.
-
válasz
Lajosnagy17 #84214 üzenetére
Nem lehet, erről nincsenek publikus adatok.
-
válasz
Lajosnagy17 #83321 üzenetére
Nem, ezt itt senki nem tudja megmondani, ezekről nincs publikus információ.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
Lajosnagy17 #78710 üzenetére
A SZIP-et már én is várnám. A pályázat leírás alapján itt nálunk (Mezőkovácsháza járás) tavaly októberre kivitelezni kellett volna. De nem tudom mikor lesz ebből valami, meg hogy lesz-e ebből valami. A helyi szolgáltató -konkurencia híján- egy kicsit drága, és most már ez a rendszer is kezd rakoncátlankodni az idősödés és karbantartás hiánya miatt.
-
woodworm
veterán
válasz
Lajosnagy17 #78710 üzenetére
Meg befejezni az FTTH átállást. Sok volt ez egyszerre a cégnek, nem bírják kapacitással és pénzmaggal.
-
törölt tag
válasz
Lajosnagy17 #78209 üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17 #77943 üzenetére
Ennek mi köze egy vezetékes topikhoz?
-
Laccoss
addikt
válasz
Lajosnagy17 #76652 üzenetére
Gondolom megnyerték a pályázatot, és a digi nem akarja bukni a pénzt érte.
-
sentry0
tag
válasz
Lajosnagy17 #76129 üzenetére
Városlőd.
Itt van amúgy a hivatalos kiírás az egész projektről. -
CirrMee
addikt
válasz
Lajosnagy17 #75923 üzenetére
Kérdezd meg őket, ez a topic nem a Digi hivatalos ügyfélszolgálata.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Lajosnagy17 #75923 üzenetére
Ezo tvre guglizz rá, hívd őket, ők jósolnak.
-
szürke
tag
válasz
Lajosnagy17 #75652 üzenetére
Ha lenne optika valószínűleg akkor sem lenne Flip.
Nálunk ha jól emlékszem 2 éve húzta az optikát a Telekom, van minden csak Flip nincs. Mondjuk nekem Telekom előfizetés sincs.
Azonban a szomszéd városból már megérkezett a Digi optika állítólag, kérdés hogy mikor kezdik el utcánként húzni az optikát. Fogadni mernék rá hogy utána nálunk is lesz Flip. -
adika4444
addikt
válasz
Lajosnagy17 #75584 üzenetére
Nem lehet tudni. Lehet van már hálózat csak nem tudják elindítani, lehet engedély sincs az építésre. Kismillió oka lehet. Jellemzően egy adott területen nem csinálnak olyat, hogy félig lefedik, aztán majd igényfüggően továbbcsinálják, szinte mindig más ok van a háttérben. Meg néha a weboldal is tévedhet, szóval érdemes az üfsz-ot felkeresni.
-
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17 #75483 üzenetére
A Digi sehol sem szokta nagy dobra verni a fejlesztéseit. Ennek több oka van, az egyik az, hogy a régi szolgáltatók a Digi megjelenésekor igyekeznek akciósnak feltüntetett csomagokkal 1-2 évre még lekötni a meglévő előfizetőiket, így a Digi rosszul jár, ha előre hirdeti a megjelenését. Persze a konkurencia egyéb módokon általában értesül a Digi megjelenéséről, de akkor már nem igazán tudnak hosszú távú stratégiát kialakítani, mert hónapjaik vannak hátra az indulásig.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest