-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Én az eth vortexet mondjuk tuti eladnám rohadt drágán.
Smiterre nem kell több egy zakától, vagy egy jó sanctuary-tól.
Phoenix-nek azért sem látom értelmét, mert a sanctuary aura elég lassan dolgozna, mivel lassan és egyesével ölsz. Az egy jó light sorcra, vagy bármelyik tömeggyilkos karakterre inkább való. -
LZs?!
aktív tag
Sziasztok,
Frenzy barbárnak RW kérdés, NL.
Death BA vagy Grief PB
Van két Gul rúnám, ahhoz veszek még két Vex-et és két 5S BA-t, vagy veszek két Grief PB-t készen - ha jól számoltam, akkor nagyságrendileg ugyanannyi FG a végén mindkettő.
A Crushing Blow és Deadly Strike miatt a Death jobban tetszik, az IAS/weapon speed pedig Frenzy-vel egy pont után tökmindegy...és a fejsze csak jobban mutat, ami nem mellékes.
Szerintetek?
Köszi.
-
Lézerparaszt
őstag
Köszi de ezek megvannak, a kezemben van 2 spirit, Smoke és fegyó a segítőnél, benne insight. Sajnos így sem éri meg feléleszteni mert nem bírja a strapát.
A Blizzardos random droppal az a bajom hogy engem egyáltalán nem szeret. WoW-ban is fél-egy éveket várok cuccokra, jelenleg azért hagytam abba mert mindenhonnan csak chest és cap esik. A rekordom 27 mythic+ volt zsinórban, loot nélkül. Szóval akkor elkönyvelhetem hogy ez a Blizz játék is tartja a trendet. -
Peddy789
őstag
hat kerdes hogy mivel mennyit bukok, mert 15ed mage plate 500 fg korul van, tehat az enigma runak aranak +10% a. Eladasnal nem vagyok biztos benne hogy ha en vennek enigmat adnek 10%al tobbet erte.
Abbol az 500fgbol lehet venni egy shakot, war travelert stb, ami tobbet fog dobni a karimon mint 20 defense.
Ettol fuggetlenul elkezdtem az achnon plateben gondolkodni, mert a barbarnak elvileg amugy se rossz + str a damage miatt, es a masik amivel jatszani szeretnek az a necro, ami spirit monarchot hasznal, tehat nem szamit az archon plate nagyobb str kovetelmenye. -
Peddy789
őstag
jaja ezert is nem raktam meg bele, viszont ahogy nezem kb senki nem arul 15ed mage platet, meg superiort se nagyon, viszont sokan keresik. Tul sokat nem akarok varni a kirakassal, mert kozben meg bukom a szuper farm idot, de megprobalok valami superiort talalni valahogy.
Ah kozben eszrevettem hogy a socket quest 3at rak a mage platebe. Azt hittem ez nem fix 3 as, hanem 4es. Akkor konyebb jo alapot venni hozza. A kerdes csak a repair cost.
Viszont ez azert elgondolkoztat:
-
Peddy789
őstag
temeszetesen van life tap wandom, de most azt nezem hogy mivel van torch (assa) meg anni, igy annyi plusz abilitym van (+36) hogy attudok csoportositani nagyon sok pontot dexrol strol, es mind vitalitybe tolni, igy 1.1krol felmegyek 1,4k hpra.
Szerintem pont ez a plus hp hianyzik. -
Peddy789
őstag
A maxroll char planner alapjan nem szamit az ias, ugyanakkora a dps. Egy ket napja vettem eszre hogy a dps kalkulacional az attack rate -et lelehet nyitni. Itt is ugy latszik a maximum speeden vagyok laying of handsel. Ha kiszedem a kesztyut mondjuk chanceguardra akkor 14k dps, laying on handsel 17,3k dps. Es itt mar latom hogy nem az utolso breakpointnal vagyok, de itt se szamit ha valtogatom a speedet 30 es 40 kozott (demon target ellen).
Ez alapjan ugy latszik csak a damage szamit. -
Peddy789
őstag
hat most budgetre megyek, a zaka/sanctuary overkill nagyon szerintem. Jelenleg azon gondolkozok hogy lehet akar spiritet rakok. De egy rhyme se lenne rossz, es akkor azon megvan a cannot be frozen. Ha megvan a cannot be frozen ezen a sloton akkor hasznalhatok deaths ov helyett egy string of earst, Nemtudom hol mekkora a physical damage amugy ? fogalmam sincs melyik boss pontosan milyen damage typot tol.
Persze egy raven frost lenne talan az igazi de eleg dragak m,eg azok is.
Valoszionuleg a 2 socketes shield jo allresistel amugy is nagyon olcso mert kb senki nem fogja hasznalni semmire. -
LZs?!
aktív tag
Köszi szépen.
A különbségekkel javarészt tisztában vagyok, csak a D2R ladder koncpeciója okán nem volt számomra tiszta a RW-k sorsa.
Félalkalmi játékos vagyok, aki nem akarja újrakezdeni, mivel még van 3 félbehagyott karakterem, amikhez viszont még szükségem lesz a régi RW-k közül néhányra.
Illetve talán elkezdek egy HCL vonalat, pusztán 'vagyonszerzési' indítattásbó - de ez majd, egyszer és talán.
-
savior
őstag
Hammert próbáltam, de nem tudtam vele játszani. Mindíg meghaltam vele meg sebzésem se volt jó.
Assat pedig nem tudom milyen, mert sose játszottam még vele.
Közben megálmodtam, hogy fire druid leszek és act 5 zsoldossal. Talán később majd egy throw barbárt is indítok, utána pedig kipróbálok 1-2 másik új buildot is...
Most egyelőre várom a 14.-ét és majd ladderig tesztelgetek.
Ez a sok balance ami érkezik kicsit a bőség zavarát kelti. -
Prowler
senior tag
Segítő nehéz kérdés, sosem találtam még olyan jó íjat/rúnákat hogy Act1 mercenaryval menjek. Általában Act2 + Insight kombóra futja.
Valk nem rossz, csak tetű lassú meg sokat meg el turistáskodni.De legalább gyakrabban lehet majd újrapozícionálni.
Az új Dual Wield/War Cry barbár segítőre kíváncsi leszek mondjuk, olyan kariknál ahol van AR lehet sokat fog számítani.
-
Prowler
senior tag
Jól hangzik
Én tegnap csináltam egy olyan polearmot a segítőnek. Backup skillként raktam egy pontot az impalere. Patch után 30% gyorsabb, megszakíthatatlan és always hits lesz.
Fendet nem próbáltam, lehet csinálok majd egy olyan amazont is.
Jelenleg a Plague Javelin buffra leszek kíváncsi, ha fixálják a poison durationt 3 másodpercben az úgy elég jó leszEzt rakom össze: [link]
-
savior
őstag
Jó gyűrű.
Én felhagytam a craftolással, mert úgyse tudom eldönteni, hogy amit készítek az ér-e valamit.
Azt meg pláne nem tudom hogy ha igen, akkor mennyit. Pedig amúgy szeretek kraftolgatni.
Ti honnan tudjátok ezt? van a neten valami guide erre?
Sc-n viszont pár órája esett egy SoJ, ami életem első ilyen gyűrűje (legalábbis ha jól emlékszem). Próbálom eladni, de nincs érdeklődő egyelőre. -
zsirfecske
addikt
tényleg, a leech-et elfelejtettem és ias biza szintén nagyon hiányzik obedience-ről, de az enchant és a brutál dmg kárpótol. ja és van rajta 40% fhr is, szóval az 52 tényleg könnyű vele.
amúgy lehet engem elveszít lassan a game, túl sokat mókolnak a ladderig még ha szuper is minden amit csinálnak! jön a jóidő nyár stb mire kijön, no meg az elden ring is itt van. lehet végleg átpártolok a konzolosabb, kevésbé loot vezérelt, open game szájtátós-felfedezős témára. simán az év játéka lesz, hiába februárban jött ki. még mrllamasc is streamelte, én is belekezdtem
-
LZs?!
aktív tag
Hello,
Emlegettétek, hogy a ladder indulásakor a non-ladder árak beeshetnek JSP-n.
Tegnap mentem egyet a szokásos körön, és Pit Lvl2-őn esett Jah; az ünnepek óta ritkán és röviden játszom, így örültem.
A summon necro-nak kiraknék egy Enigma-t, a kérdésem: ladder indulásakor benézhet a Ber 500-ig a mostani ~700-ról?
-
zsirfecske
addikt
igen, ezen gondolkodom. mindig van egy kattanásom, nonladderen a fehéreket gyűjtöttem, most jöhet a kék, de ezúttal hordanám is
. nem beszélve az egész lényegéről, hogy így meglenne a plusz kihívás is, a talált unique cuccok meg mehetnének egyből trade-re. meglátjuk tudom-e majd tartani.
amúgy eddig is id-ztem minden potenicális értékes kék-et, több száz kék barb helmet (ott ugye a +5/6 bo az értékes), druid pelt-et (+5/6 nado), claw-t és az elején rengeteg gyűrűt és amut, de az egyetlen 14allres/10fcr gyűrűn kívül sose találtam értékest. tényleg nagyon ritka cuccokról van szó, hátha ilyen előzmény után már ad majd párat. meg ugye ott van a vendor shopping is, önmagában érdemes hell-en egy csomó cuccért náluk kutatni.
a jmod (jewelers monarch of deflecting), a deflecting-es pala pajzsok, jeweler's tiarák stb az csak a hab a tortán, életünkben nem fogunk látni olyat vsz, de egy 40% mf gyűrű meg pár jobb kesztyű és fegyver azért beeshet.
-
zsirfecske
addikt
én épp elvonási tünetekkel küzdök, de kitartok. már olyan gondolataim is vannak, hogy ladderen full magic itemes karit kéne csinálni, mert az milyen fun lenne. akkor viszont javazon, esetleg (martial) assa jöhet szóba. ugye utóbbi mellett döntöttem még legutóbb, épp jött is ki egy mrllamasc videó a témában.
-
sto1911
veterán
Amik engem mostanában foglalkoztatnak:
- brutál szarul optimalizált a játék, még mindig
- HDR konkrétan semmit nem állít, tök sötét az egész
- Diablo két ütéssel leveri a mercet
- kellene egy Enigma, jelenleg Necro, Pala vagy Druid részére, melyiknek éri meg legjobban/kinek nem számít egy másik páncél hiánya? -
tibcsi0407
félisten
Én még azon is gondolkozom, hogy ezt a laddert kihagyom és kimaxolom a nonladdert, amennyire tudom.
Hátha a második ladder még több újdonságot hoz majd..Itt is kb 5-6 hónap volt, mire a szerencsétlen infinity-t összevakartam. Azért családos emberként már más a helyzet, mint 15 éve, amikor 500-600 pindlerun egyben meg sem kottyant.
-
zsirfecske
addikt
héé, eth sundan fg-vel összevásárolva? de ekkor ez op lesz, csalás
részemről ok, max még 5x megváltozik mit akarok, vagy nem is tudunk majd egy idősávban játszani, de ha összejön, simán. főleg ha én csicska leszek te meg ingyé felhúzol
na asszem az anti-meta poison necro sityak is eldőlt közben, így már nem nagy dilemma:
amúgy jó a block, meg jobban is néz ki a circlet sokkal mint a vastag, csicsás korona.
ist körül lenne még egy +3 p&b +30 frw magic circlet, de már nem akarok sztem rizikózni megint meg larzukot venni hozzá, pedig vonz kicsit az értelmetlenül gyors szaladgálás.
-
zsirfecske
addikt
fend és egyéb melee amazon infók itt, de ennyi a lényeg:
Attack Speed increased by 100% (Reduced the rollback frames value between each attack)
amúgy egy spearzon-nal kezdeni az elég olcsó, kb minden jó neki az elején, nem? olyan megúszós mint a holy fire pala. elején raj vagy, végén csicska, tetszikamúgy meg ha nem fejezed be, sebaj, majd non-ladderben ráér.
-
zsirfecske
addikt
igen, legutóbb is itt tartottunk és a spearzon nekem is tetszett, most ugye azóta kiderült már hogyan buffolják (Fend Attack Speed increased by 100%), bár amúgy kicsit felemás lett.
akkor csoki csikó és lándzsás csaj, nyomjuk. ja, hogy még mindig van vissza a ladderig pár hónap? damn
más, ha már off-meta. valaki melee nekrót nem tol? annak lenne egy TÖKÉLETES sityakom:
-
zsirfecske
addikt
50-es jelenleg 8x Ber AP-ben, 48-as Jah + Sur + 3x Ber DS-ban
kevés van belőle, ezért is tetszik, bár az igaz hogy 40-es van anyagárban AP-ben épp hirdetve, azzal kiegyeznék. csak épp minimál str-ben nyomom, 77-ig akartam csak menni, azért a DS. mondjuk ezen nem múlna persze.
-
Vismajor01
addikt
Jah. Hát jó nagy ferdités. Persze, én Ez kb olyan, hogy ha 1 perccel korábban ugrok a többiekhez képest vizbe akkor 1:571-hoz az esély h én érek be elsőként
Milyen jó nem?
Ahhoz, hogy ennyi az odds, ahhoz az kell, hogy
A5G TC legyen,
Hogy ne dobjon itemeket a monsta, hanem runét
abból is lvl 17et
na ott h milyen rune esik ott 1:5171 az esélye, hogy zod lesz.Az "igazi" chance az inkább 1:1248427
-
-
zsirfecske
addikt
köszi szépen
itt egy travi video vele, akit érdekel full buffolva 21k max fury dmg és 35k attack rating
-
zsirfecske
addikt
köszi! ja várj, most nézem, csak 13 a life leech, akkor charsi
angelic? limb-el 22k az attack rating-em ha überre beöltözöm simán metalgriddel. mondjuk kipróbálnám majd ezzel überek ellen, az előző rollnál 1 playerben nem éreztem hogy simább lenne mint CB-vel a ribcracker, ha nem rosszabb egyáltalán. de lehet már megfakult az emléke, PVM dara miatt elő se vettem, csak a botd!
amúgy ki is tettem reddit-re, lehet hogy tényleg nincs még ennél durvább botd dmg, majd ott kiderül
-
Vismajor01
addikt
Itd se mukodik smiterrel... Mi lenne ha utana neznel mielott talalgatsz? Hogy mukodne ifd ha alapbol mindig talal? Vagyis a skill alapbol ignore target defense
Es a 10% azert eleg mert 1. Mindig talal 2. Nagyon gyorsan csapkodsz. Az ownak meg lefolyasa van, es mielott vegere ernel mar bejon megegyszer.Heavens ligthba 2 shael kell es kesz is vagy
-
zsirfecske
addikt
pörög rendesen, bár mostanra full telítődött a piac. viszont megtalálsz rajta mindent, perfekt roll drágán vagy mázlival jó áron, lo/med roll bagóért stb.
322 db öt csillagos adásvételem van rajta, az gombócbol is sok. szóval van tapasztalatom a témában, tudom a hiányosságait miközben élvezem az előnyeit. én is már jó ideje inkább trade felé mentem, a játék kevésbé kötött le mostanában. ha meglesz a hiányzó vex a botd rerollhoz, utána nem is tudom mi marad. mondjuk a ritka itemeknek és rolloknak mindog meglesz a varázsa. no meg akarnék egyszer egy poison necrot, na hát ahhoz kell tőke
-
zsirfecske
addikt
az jó, pont mint a diablo horn-nak ami most nekem hiányzik. lehet felteszem trade-be 1-1 ist-ért a másik 2 szervet, hátha van más olyan balf*sz is mint én...
addig meg farmolok kulcsot. nincs mód erre sajna, rákerestem, beszívtam.
PLS ha van aki sokat überezik és elsőre nyit egy den-t, az szóljon, adok érte 3x1 kulcsot. ha otthagyja a game-et és újat kezd a kulcsaimból, az neki mindegy, nekem viszont nagy segítség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged