- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Csinaltam egy budget hammerdint a hecc kedveert, 61es valaki segit ancikat kifektetni?
PS4 -
Hellwhatever
aktív tag
Tervezett DClone walk @NA-ladder!
MAY 10. [~9:00-9:30PM EST], ez nálunk május 11 ~03:00-03:30.Bökőket készíteni!
-
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #15394 üzenetére
Normálon Holy Firevel is fluid. Normálon. Majd fog kelleni a csicsó.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #15394 üzenetére
Jó, most jövök rá, hogy nyilván a holy bolt öl foh-nál is, a lényeg, hogy single targetre kell a holy bolt.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Nektek, így most nagyon fun a game. FOH és holy bolt-ot használom felváltva, mikor melyik mobot jobban sebzi. Egyik poti se kell, csőt csicso sem. Chaosnál foh tökéletes, de traviba a bolt sokkal jobban sebez.
-
Peddy789
őstag
válasz
MikeWazowski #15391 üzenetére
redemption aura erre a valasz.
amugy en eddig valahogy nem vettem eszre hogy a war traveler ad damaget O.O
az a 15-25 damage rendesen fel van szorozva a berserker -
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #15391 üzenetére
Redemption aura. Paladinnal pl akár foh akar hammer ezért jobb chaost tolni mint baalrunt mert előbbiben nincs immun rád utóbbiban van.
Foh pl akkora buffot kapott hogy végig maradhat rajtad a redemption nem is kell convira váltani folyamatosan visszatolt a hullakbol. (Szerk: nem a light Dam öl hanem a holy bolt)
Hammerral meg nyilván conc aura a fő ami aktív azt kell néha átváltani míg felszívja a hullákat, majd utána vissza.A hit meg csak utesre vonatkozik casterral nem megy
-
MikeWazowski
veterán
Ha egy gyűrűn az van, hogy X% life stolen per hit, akkor ha foh-val sebzek valamit akkor nem tölti vissza a hp-t? Nyilván értem, hogy nem fizikai ütésnek számít, csak nem tudom. Ha nem tölt vissza, akkor van mód arra, hogy foh közben is töltsön vissza hp-t vagy mannát? Mert mind a kettővel gondjaim vannak... elillan mind a kettő...
wm2 - sorcit meguntam egy életre. Anno volt 92-es, szét farmoltam vele magam. Most valami új kellett
-
wm2
őstag
válasz
Bennyboy #15389 üzenetére
1 Lo 1 Mal 1 Lem kell neki. Black-el Hell Baal egyedül nem 5 perc. De minden melee kari felszerelés függő egy kicsit. Még vagy 2 db Pc Sk-t kell majd szereznem meg pár life charmot, valamint a mercnek valami jobb Bow-t meg eth Treachery-t oszt cső. Elszaladgálunk erre arra.
-
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #15386 üzenetére
A Smiter rém unalmas. De egy tank. Lassú de szétb..sz. (A lassúságot a gameben való haladásra értem!)
Csinálj egy sorcit. Azzal tudsz haladni meg farmolni.
-
ldave
félisten
válasz
MikeWazowski #15386 üzenetére
Valószínűleg több +skill dolgot igényel, mint a hammer pala, hogy versenyképes legyen.
-
Peddy789
őstag
válasz
MikeWazowski #15379 üzenetére
gyanus hogy ahoz kellene egy call to arms is ami maga a buff spellt adja. A spirit csak a +2 skill miatt van berakva.
-
Peddy789
őstag
válasz
Vismajor01 #15367 üzenetére
Jah meg kicsit kiserletezek a gearrel, egy ponton wizzspike nelkul mentem, swapon 2 alibabaval, aztan elfelejtettem visszarakni az fcr gyurut, es +100 attackpower 20mf volt berakva.
Ettol fuggetlenuk amuletnek lenne jo valami craftolt fcr-es, gyuruknek meg mehetne az attack rating / mf vagy hasonlo.
Jelenleg metalgrid van berakva, az nagyon sok ap es allres, de ahogy eszrevettem mar nem kell az allres a torch + anni komboval.
Szoval lehet majd varialni egy kicsit a gearen, a tokeletestol messze van, de a sok flawt khm kikerem magamnak.
A rising sun erdekes otlet, majd kiprobalom, de ahogy eszrevettem a gond nem a fire, hanem a nagyon nagy fizikai damage, foleg amikor might aura van es megkapom a curset.
Amiota bevan rakvba a shield nem tunik olyan veszesnek a damage reduction miatt.
Plusz nemtudom hogy berserk utogetes kozben mukodik a block ?
Amugy van ertelme ezt a pitet tolni? Enis azt terveztem de valahoigy nem erzem meg, lehet csak tul alacsony szintu votlam, meg kelene hozza egy normalis seged? Sajnos elfogy a mana telezgetes kozben seged nelkul. Nemtudom hogy erdemes howlt tolni a boss groupra, vagy az szar otlet mert a minionok is jobb cuccokat dobhatnak? Vagy csak az eliteket kellene vadaszni gyors kill hork es tele tovabb? Mennyi ido alatt megy le egy gyors pit ? -
MikeWazowski
veterán
válasz
Vismajor01 #15380 üzenetére
A játék ezen részét még annyira nem értem.
Szóval csak szoktam látni,l hogy 2-es wep slotba raknak egy call to armsot meg spirit shieldet és akkor nyomják az üvöltős cuccot.Anno ww barbimnál is volt 2db +3 warcryer fegyó, és úgy nyomtam a buffot.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #15379 üzenetére
Mit értesz azalatt h buffolni?
-
MikeWazowski
veterán
Ha teszek másodnak offhandbe egy spirit shieldet, ami mellett nincs fegyver, akkor tudok vele buffolni?
-
wm2
őstag
Kék meg fehér tárgyak helyett dob egy Shakot. Szó szerint zéró MF-el. De az a BOTD base Matriarchal Pike nagyon ritka. Nincs már Fend bug. Elvileg ugye kapott egy kis boostot is.
@Isobutane: Diamond Bow-t szeretem. Meg a Shadowt. Ha esik egy 4sox 10-15 ed-s arra vevő vagyok.
-
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #15372 üzenetére
Milyen?
Drága. -
MikeWazowski
veterán
Valaki kipróbálta a foh palat? Milyen? Hamerdint annyira nem érzem.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #15367 üzenetére
Ja amúgy én őt csináltam anno travira
Bár horkolni nemtud, pl5ben mint a vajazókés
-
Vismajor01
addikt
válasz
Peddy789 #15337 üzenetére
Huh hát muti a geared, elég sok flaw van benne
Legjobb lenne ha 10fcr+mf gyuru lenne két wizzy mellé és egy risingsun a nyakadba, azzal konkrétan töltené az életedet a fire és mehetne offhandbe 6 isted pb
Persze ehhez kell fire res is.
Én csak nyamvadt pitzerker vagyok szal csicsó csak disznek volt ott
-
MikeWazowski
veterán
válasz
sto1911 #15359 üzenetére
Szuper, köszönöm szépen!
Jim-X - Neked is!
RAL kővel megvolt, akkor elvilkeg többet nem lesz sok.Ám tanácsot is kérnék. Van egy 81-es hammerdin palám. Mivel elég nagy mázlival esett két high runa, vettem pár cuccot egyből. HOTO flail, Shako, vipermagi, Herald of Zakarum, Arachnid Mesh. Többi elég noname. Szóval egy hell travit nem tudok megcsinálni. [link] ezt a buildet követem, de egyszerűen nem sebzek. Van egy insight-os kollégám, de Ő meg egyből hal. Mannám meg elillan. Szóval mit kéne szereznem, hogy ne haljak és sebezzek? Valahogy olyan mintha a mobokat nem találnám el a kis baltákkal
-
wm2
őstag
válasz
tiborv #15361 üzenetére
Azt elhiszem! Láttad volna Hc-n mennyi life sc lc gc-vel toltam meg egy fasza +46L gyűrűvel.
Én egy sima 9 str jewelnek örültem (nem teszek bele Um-ot mert rogyásig vagyok resistel). Alakulunk.
Hát meg ezt készítettem. Nem az a +1 dex fog kisegíteni.
De kezdésnek jó. IAS megvan. Nem kell.
Ha vkinek kell egy Raven 200-15 Dwarf Starra cserélném.
-
tiborv
aktív tag
Nem nagy eresztes de classicban valahogy mégis fuligero szajjal cseréltem le a meglevot :)
-
Jim-X
őstag
válasz
MikeWazowski #15358 üzenetére
Csak az elso, fel kell tolteni a venomot, utana mar occo lesz
-
sto1911
veterán
válasz
MikeWazowski #15358 üzenetére
Szerintem a Venom miatt. Ha nem hasznalod, majd kevesebb lesz.
-
Smite
tag
Van kedvetek valamikor PH közösségi dia/baalrunozni? Kéne még pár lvl és baromi nehéz jó runokat találni.
-
wm2
őstag
"messze a legjobban néz ki"
Javítani kell ugyan, de egy Travi/Shenk/Pit runt kibír és nem százezer a jívítása sem. Dex-et meg össze szoktam hozni ring-amu-gloves-sanctuary rw kombókkal. Picit lassabb nyilván és aki célkaraktert fejleszt (pl. semmi mást nem csinál, csak torchokat üt ki) az inkább rakja PB-be. Viszont nem találsz olyan PvP-st, aki Pb-t használ. Vagyis sokkal kevesebbet. Én pusztán a kinézete miatt preferálom. A való életben is balta meg fokos mániás vagyok nagy Viking történelem szeretettel.
-
LZs?!
aktív tag
@Blizz
Köszi szépen.
A Death mindenképpen eth alapba menne.
A BA-t a köveketők miatt preferálnám:
- sokkal kevesebb str & dex req
- one-hand dmg kvázi ugyanaz (technikailag picit több az átlag)
- range ugyanaz
- gyorsabb
- messze a legjobban néz ki@Blizz & Vismajor01
Re. Grief - köszi szépen.
Csak igyekeznék kevésbé 'nyílvánvalóan' csinálni.
-
Peddy789
őstag
uj fun challenge magamnak 60 travi run 70 perc alatt tolni
-
Peddy789
őstag
Egy szinte perfekt griefhez lett szerencsem, phase bladeben.
plus stormshield socket nelkul egyelore (de gondolom egy ist kellene bele): #15201Peddy789 itt kepswappon 2 wizzspike amikbe ugyancsak istet kellene rakni.
Lehetne swappon 2 alibaba vagy gull dagger, de nemtudom mennyire szamit az a sok plusz mf amikor ugyis runaert tolom, es igy swappon sok a mana, gyorsabb sokkal a find item, a tele, a shout. -
Peddy789
őstag
-
Jim-X
őstag
Kb mennyi d2jsp egy 19/18 Sorc torch? 2,5k korul? vagy tobb?
Nem akarom elkotyavetyelni, viszont el akarom passzolni amig meg van erteke -
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15337 üzenetére
142 de nagyobb a damage. Úgy is szokták csinálni, hogy megkérdezik a vásárlót, hogy up vagy nem up verzióban kéri. De az up is egy roll. A full perf Zaka 579 def. Régi szerveren a full full perf mindig is Jah vagy Ber volt. Az eth full full perf meg + add. Itt D2R-ben sztem olcsóbb. Nincsenek PvP-sek ugyanis.
Viszonyításként:
A Zakarum típusú shield 142 str req, 46 max smite dmg, 52% block.
A Kurast típusú 124 str req, 82 max smite dmg (!), 55% block.
A Gilded meg 89 str req, 28 max smite dmg, 52% block.
Sacred Rondache 109 str req, 58 max smite dmg, 58% block.
Sacred Targe, 86 str req, 70 max smite dmg, 60% block.Ezért csinálok Sanctuary-t és adom el a Zakát. A 124 str req miatt merg azért nem kell annyira aggódni, mert a Guill sityak miatt feltolod 115-re, ami ad +15 str és így lesz 130, amivel pont belefér a Kurast. Én nagyon szeretem. Olcsó. Optimálisan ad mindent ami kell. Ill. jobb a def, mint a Targe-nek (193 vs 158 / max értékek).
De te tudod. Szerintem Smiternél a Gilded Zakától még egy 4 sox elite (Targe, Rondache vagy Kurast) is jobb 4 perf gyémánttal. Vagy 3-al + valami szép jewel.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Bennyboy #15336 üzenetére
Hammerdinnel könnyen solozható a teljes game Hell Baal 2. wave-ig, ott max el elcsalod őket LoS-on kívülre vagy megkérsz valakit hogy segítsen.
Solo self found nyomtam végig az említett pontig, semmi gond nem volt. Hell ancients is kifejezetten könnyű volt.
FCR-re érdemes figyelni: Stealth + 2x10 FCR ring + 10 FCR amu + valami 20+ FCR fegyó erősen ajánlott. Ezeket annyira nem is nagy ördöngősség beszerezni.
-
Peddy789
őstag
A repair cost valoban eleg huzos, de annyi goldom van a sok travi runbol hogy mar unom el gamblezni, szoval ez nem akkora problema.
A defense azert szamit valamennyire, kiszamoltam hogy pl traviban a kulonbseg esely hogy megutnek valami 4% a mage plate es maxos archon plate kozott. A superior azert kell mert a kulonbseg meg mindig 1-2% hit chance a nagy defense es kicsi kozott, a maxos defenset pedig altalaban a superior armorokal könnyebb elerni, mert ott alapbol max ertek van + a %.
Meg ott a problema hogy egyszeruen nehezebb eladni ha valami szar pancelba van belerakva.#15320wm2: Az uppoltnak nem tul nagy az str req ?
Sajnos feher itemeket mar nemsokat talalok, most scak trav runokat tolok.
Berserk barb trav farm 15 run 16-17 perc alatt?Most jelenleg ezt tolom, eddig 135 runnal tartok asszem, szerintem egy ezrest illene belerakni
., de minimum 1 - 2 hrt szeretnek kiszedni.
A guideban amugy phase blade 6 ist van (vagy gull / alibab), de egyelore ugyerzem a storm shield tobbet segit, mert meg igyis neha tul nagyokat kapok es kicsit varni kell amig tolt a poti.
Nemtudom van e valakinek tippje hogyan lehetne meg jobban optimalizalni / gyorsitani.
-
Bennyboy
őstag
Lassan 30-as leszek a palimmal. Eddig a fire aurás build-et toltam ami nagyon fun volt, most már viszont kezd elfogyni norm a5-re. Szintezésre a hammerdin ajánlott? Lategame-re inkább smitert vagy más buildet mennék ezért olyan buildet keresek amivel jól lehet haladni.
köszi -
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #15332 üzenetére
-
Jim-X
őstag
Most idztem egy 19/18 soso torcsot
-
shotika
őstag
válasz
MikeWazowski #15323 üzenetére
Nem tudok ilyenről, ez a játék más korból jött, az erősebb és gyorsabb kutya bXXXXk
-
MikeWazowski
veterán
Valszeg hülye kérdést teszek fel,de van arra mód hogy úgy legyen krealva a party h ne a leggyorsabbé legyen a drop? By turn vagy valami más szerint? Kb mindenről lemaradok mert lassabb vagyok mint más.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15318 üzenetére
Uppold a Zakát úgy áruld.
Én most értem Hell A5-re. Még a Larzuk questet megcsináltam, de elfáradtam picit. Mindig mire A5-re érek, a tököm kilesz már az egésszel.
Ha találsz egy 3 soxos Kurast shieldet, 40+ resel, adok érte vmit. Mondjuk pár istet. El ne add Charsinak mert csak a "sacred targe!"
Tényleg. A smite dmg block miatt Kurast/Sanctuary kell.
Van pár új szivatás a játékban. Meg ma elég sok deadly interrupted is volt.
Jah és 3 sox 15% Ed Wire Fleece-re is vevő vagyok még mindig. Ugyanitt ha kell valakinek egy 8% ED 4 sox Hauberk ingyen vihető.
-
Peddy789
őstag
Penteken rengeteg keresgeles utan tallatm egy olcso 9%os ed archont:
Rettenetesen fun volt warcry barbal felfejlodni, miutan nughmare baalrunoknal betudtam rakni 61en, mar tudtam en telezni 3k hpval baalrunon. Utana hajnali 2 eldontottek a sracok hogy akkor propbaljuk meg letolni hellet is, kb 25 perc mulva mar a hell baalrunokat ttoltuk, 4 en vegigmentunk hellen.
travi 47. run ma:
Nagyon ajanlom midnenkinek a barbart, a cast framejei ugye a legjobbak a jatekban (pariban sorcal) es a 2 wizzspike + 1 10fcres gyuru megoldja a nagyon gyors tele speedet
-
LZs?!
aktív tag
Sziasztok,
Frenzy barbárnak RW kérdés, NL.
Death BA vagy Grief PB
Van két Gul rúnám, ahhoz veszek még két Vex-et és két 5S BA-t, vagy veszek két Grief PB-t készen - ha jól számoltam, akkor nagyságrendileg ugyanannyi FG a végén mindkettő.
A Crushing Blow és Deadly Strike miatt a Death jobban tetszik, az IAS/weapon speed pedig Frenzy-vel egy pont után tökmindegy...és a fejsze csak jobban mutat, ami nem mellékes.
Szerintetek?
Köszi.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Hellwhatever #15301 üzenetére
Köszi, így már minden világos.
-
wm2
őstag
Kingslayeres A5 merc? Hmm... nem eth. Kuka.
-
Jim-X
őstag
Nyomja valaki PS-en?
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15300 üzenetére
Én még mindig lvl9-es crushflangel nyomom hell-en smiterrel. Még nem haltam meg, valszeg a sok hc-zás miatt bennem van a túlzott óvatosság. Van egy MP Treachery-m meg egy 10 all res Sacred Targe Spiritem. Mindjárt kútöm a HF-ot, hátha esik egy ist vagy gul.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
MikeWazowski #15304 üzenetére
Ahogy előttem is írták: N Rush O HF. Ha már van ilyen akkor lehet cifrázni: O HF N Rush
-
savior
őstag
válasz
MikeWazowski #15304 üzenetére
Azt hiszem: N rush O hf
-
savior
őstag
válasz
Lézerparaszt #15297 üzenetére
Tegnap nekem is ritka gyenge volt a loot. Reggeltől toltam mert pár száz forum gold még kellett volna, errefel egészen késő estig nem esett semmi és eladni se tudtam szinte semmit (vagy 2x10 fg jött össze). Aztán hívtak egy csapatba ahol csak horkolni kellett a barbárommal és kb fél óra után kipottyant egy ohm rúna az egyik tetemből.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Hellwhatever #15303 üzenetére
De h hirdessem meg? csináljak lobbyba egy szobát taxi névvel!
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
MikeWazowski #15302 üzenetére
Igen, ahogy látom páran foglalkoznak ezzel is. (Személy szerint nem jsp-ztem sose, pár napja regeltem először.)
Ilyenkor általában a fizetség az adott nehézségi szint Hellforge quest rewardja (A4 Q2) szokott lenni. Ezt amúgy ha ingame meghirdeted is szoktak rá jönni.
Ilyenkor fontos a kölcsönös bizalom és célszerű megbeszélni hogy mikor adod át a HF-et: A4-ben mikor ott vagytok (megvan a veszélye hogy húzó lelép utána) vagy A5 után (ennek meg a húzóra nézve van veszélye hogy a húzott lép le).
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Hellwhatever #15301 üzenetére
És itt lehet húzást is kérni? Normál act5 től, végig?
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #15297 üzenetére
Hogy csinálnak az emberek a nulláról másnapra fullos karaktert?
d2jsp. Van aki évek óta ott kereskedik és gyűjti a forum goldot és mivel külső ekonómia, őket nem érinti se a ladder reset se az hogy volt egy D2:LoD -> D2: R váltás. Ha kezdés óta ott pörgeti az árut valaki akkor lassan kb. 20 éves vagyona van. Ehhez hozzá jön hogy D2:LoD-ban túlzás nélkül volt hogy több bot játszott mint valódi ember, kb. csak az nem botolt aki nem akart.
Ilyen háttérrel nem számít ha az első pár HR-ért vagy BiS cuccért csillagászati árat kell fizetni, a költségvetés elbírja.
Streamereknél láttam azt is hogy a közösség dobja össze nekik a gear-t, ezt el lehet játszani privátban úgy hogy többen tolják a cuccot egy nagyon erős build alá hogy aztán azzal farmolva legyen közös haszon.Nyilván kell némi szerencse is a dolgokhoz, ezt csak azért írom hogy a 0-ról 100-ra pár nap alatt az nem a földi halandó szint és nem Te csinálsz valamit rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest