Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
Bennyboy
üzenetére
Pedig érdemes. Vagy vmi MF karival szedd össze neki a cuccokat. Pajzs elég egy Sacred Targe vagy Sacred Rondache 4 perf gyémánttal. A 35+ resistes legalább. Mivel a dam számít, még jobban is jársz, mint egy low gilded zakával. Grief kellenei fog. Phase Blade-be rakd. Hozzá egy Lord amu és Draculs. De ezeket ne vele akard megtalálni. Tényleg.
-
wm2
őstag
válasz
Bennyboy
üzenetére
Szenvedni fogsz az elején a Smiterrel. Lassú. Nem a csapkodása lassú, hanem haladni vele lassú. Illetve én nagyon szeretem a tescos smitert is Scepterrel meg Treacheryvel, de nem ugyanaz, mint Fortival és Grief-el. Szóval 2 Lo-ra szükséged lesz. Az ed AP-k nagyon drágák. Érdemes 15-öset venni, mert a rengeteg perfekcionista miatt életbe nem adod el árában. A Dusk olcsóbb, de cserébe hamarabb romlik. Nem vészes, de melee-vel én kerülnémn a durability-s cuccokat. Sokan írják, hogy használj Ral-t. Persze, csak erre van ideje egy smiternek, meg amúgy sem használnám erre craft stb. helyett. Nem. Nem kell dura. A physical immunok ellen elég egy Atmas Scarab amu, de ha össze-vissza runolsz és nemcsak Travi pl. mint én, akkor kell egy jó merc. Én A1 csicsót csak a vigor aura miatt használok. Nem bírja a Travit. Nagyon nem. Kis vékony csajt szétba..ák hamar, de a Dia/Baal-t meglepően jól bírja.
-
Peddy789
őstag
Marha idegesito minden heten ez a fo jatekidoben maintenance. Erosen bevehetik.
#15789Bennyboy:
"keresek egy jól használható pala buildet sc-re amivel tankos vagyok, nem drága és lehetőleg minden resistes mobot legyakok"
-most erre mit mondjak? Nagyon noob keredes
olcso tankos es mindent megol? ebbol a 3 bol 2ot valasz. Ha olcso hammerdint csinalsz az nem lesz tankos de mindent megol, ha smitert csinalsz az olcson is tankos, de nagyon lassu lesz, a fohdin olcson jol halad de nem mindent tudsz vele megolni. -
wm2
őstag
Az "O Pc sk N Sur" (sc, ladder, public trade) nem kicsit meredek.
-
Peddy789
őstag
2 hel runa es 1 lem utan asszem vegul hcn kicsit ertelmesebb loot jott a helfforge questbol

Mivel volt pul runam, eladtama. chamot es vettem meg egy gult, pont 1 darab elrakott sima Rubym volt, ugyhogy begyurtam Vex-nek.
A resist 30-40 kozott valtozik
:
A shieldbe is volt egy kisebb mazlim
:
-
wm2
őstag
kell vkinek egy eth Treachery csicsóra? Balrog Skin
165155 str req, free -
Bennyboy
őstag
Én is pont arra lennék kíváncsi milyen charmokat érdemes magammal hurcolni hammer palával akivel még szintezek. A resistek gondolom alapok de mást érdemes még?
köszi -
Peddy789
őstag
válasz
shotika
üzenetére
grat jo erzes megtalalni az elsot!
#15776Amerigo57
Eleinte nem erdemes charmokkal szarozni, tedd el ami jo, de az ilyenek hogy par + life, meg 1% mf, 3mana, 2 posion resist etc kuka. A jatek elejen fontosabb a gold hogy megtudd venniu lvl 22esena. teleport staffot act2/3ban normalon. Szoval addig erdemes sok helyet hagyni.
Kesobb meg sokan csak a kockat hagyjak meg, es abba veszik fel azt az 1-1 itemet amit megakarnak nezni. Ha kell akkor meg shared stash, aztan meg raktaros karakterek.
De jogos hogy a currency tab nagyon hianyzik a jatekbol, szerintem a kovi patchre berakjak mert mindenki sir miatta. -
Lézerparaszt
őstag
Nincs valakinek véletlenül 2 socketes necro offhandje? Leváltottam a fejlődős szetet spiritre, és rájöttem hogy a Monarchhoz magasabb szint kell

-
savior
őstag
Meg szerintem aki profin tolja(nem én) az alig vesz fel lootot, mert ránézésre tudja, hogy mit érdemes felszedni.
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
Egy hete játszom a Diablo 2: Resurrected -al.
A Project Diablo2 után, kevés a harc közben felvehető tárgyaknak szánt hely , mivel csak egy sor van és az tele van majdnem védelmi pluszokkal.
Ti hogyan oldjátok meg amikor még gyűjteni kel a fegyvereket, ruhákat, életet, mannát, stb ?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
sto1911
veterán
Frozen orb melle mit erdemes meg fejleszteni ami hasonloan gyors?
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Vevő vagyok rá ha találnál.
Nem kell dura annyi. -
wm2
őstag
válasz
Peddy789
üzenetére
Smite kolléga hammer/foh A5 barbival jól felszerelve. Én meg klasszikus Smiter A1 fagyasztó mercel. Bocizunk is. Szólóban is elég sokat. Küldöm a lájftáppot meg óvatosan visszahátrálok, hogy A1 merc tudjon jegelni. Nem rohanok bele a buliba. Bár néha sikerül.
Teljesen vállalható. Annyi, hogy Smiternek kell egy Forti meg sityakba vmi fasza ed jewelt és teljesen ok. Nyilván nem Black-el, hanem Grief-el. Jó nem egy caster még mindig, lassú, de vállalható. Én Hc-n is így toltam vele. Fohdinnel meg különösen jó nyomulni, mert így nem telézek Baalnál, hanem azt is végigtakarítjuk. -
Peddy789
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
jah a redemptionon van 10-15 hard pont, igy kb 20as, szoval akozott es a convi kozott valtogatok.
A smite nem rossz otlet valoban, viszont most foleg ugy jatszottam hogy olyan itemekkel probaltam ki a karit amiket nagy valoszinuseggel megtudok szerezni liga kezdesnel is.
A smite szerintem nem sebez sokat nem megfelelo fegyverrel / gearrel ami meg viszont a fist of heavenst kurja el ha nincs megfelelo fcr.
Plusz HCban tolom, es ott foloslegesen kozel menni a mobokhoz szerintem eleg veszelyes uzem.
Valoban hammeren kellett volna maradnom, de a legjobb megoldas valoszinuleg tovabra is egy pajti beszerzese, mert ez a fohdion akarmivel egyutt mar jo kombo, mert vagy a convi vagy a fanaticism aura sokat dob a haveron.
Vagy valoban maradni a hammeren, de tovabbra is felek a hammerdintol HC-ban szar gearben. Amikor scben jatszottam nagyon konnyu volt vele meghalni amig nem volt megfelelo cuccokban. -
Vismajor01
addikt
válasz
Peddy789
üzenetére
Szia!
FoH pala nem azért annyira népszerű, mert FoH.
A lgt dmg teljesen elhanyagolható, mondhatni fos, szóval ha bogarakról leszeded a lgt immunt utána megkinálod a fos lgt dmgel nem jutsz sehova. Amiért a FoH pala elég menő, az a holy bolt dmg-Az viszont csak undead és demonokat sebez, act2ben meg elég sok az animal, pl scarabok meg bogarak ahol a holy bolt nem csinál semmit.Én eleve nem convival mennék mivel ugye ahogy irtam a foh semmire se jó convi ide vagy oda, hanem redemptionnal tolnám ami megoldaná az élet és mana gondjaid egy csapásra. Mellette nekem biztos lenne pontom a fanán és smiteon, hogyha találkozunk animalokkal akkor csicsoval közös erővel szétrugjuk a seggét .
De egyszerűbb ha simán hammerrel nyomod ahol eljutsz act 4be ami már kicsit rázós ott átskillezel foh-ba redemptionnal mert ott minden undead v demon és ott simán tudsz farmolni.
-
sto1911
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Koszonom, azota mar sikerult kapnom!
(Mert egy se esett
) -
Peddy789
őstag
Hell hc act1ben ugy gondoltam kezd nagyon veszelyes lenni a hammerdin, es a fist of heavens build biztonsagosabb lesz. Act1 egesz okes volt vele, a counets runolassal meg egyket pittel meg konnyen felhuztam 77-re.
Act2 viszont nagyon fos volt, foleg a light immun bogarak miatt. A convi ugyan leszedi az immunt, de utana epphogy sebzi oket az amugy is szar lightning damage.
Vegul vettem egy full sazabi setet meg kiraktam a megleveo runaimbol (countes runok) ezt az uj barban kard runaszot phase blade-be, igy az act5 frenzy merc vegigutotte nekem a far oasis alatti bogar barlangot
Act3 nem volt annyira rossz egyszer ujrarollolt mappal.
Izgatott vagyok milyen lesz ez a fist of heavens hellen act4-ben szerintem itt kezd majd igazan jo lenni.
Viszont azt latom hogy elso hc karinak soloban nem a legjobb. Viszont ha van valami pajtas akivel lehet egyuitt haladni amig eljut act4 chaos farmig, akkor valoszinuleg eleg jo. A convi aura azert eleg jo ahhoz hogy meg egy masik lightning damages kari is tudjon vele haladni, pl amazon. Az act1 mercre meg konnyu igy rakni egy insightot. -
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
15% Ed white Wire Fleece nincs véletlenül?
-
sto1911
veterán
Nincs valakinek felesleges Spirit pajzsnak illetve Insightnak valo alapja? Ladder.
Esnek ehhez alapok nightmare-en egyebkent? -
-
wm2
őstag
Hát lehetett volna több!
De még ez is qrva drága ladderen. 1x life 150 fg. 2x life 250. De akad aki többért hirdeti. 30-tól meg amennyit fizetsz érte. Hc-n egy 10-20 life 400-500 körül (szerk.: több az
). Pc 6 dex meg 6 str 5-6-7 ist. 12 fhr meg 6-700 fg. -
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Én sem. De nem ördögtől való az sem. In game egy 10LL Andyért hr-t akarnak kérni. Jspn-n meg bagóért veszel már. Ez nem eth természetesen. Lo-t is kaphatsz vagy 7-8-9 istért (nem néztem az aktuális árakat csak tipp) in game meg... inkább hagyjuk mit kérnek egy lóért. Az országodat.
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
-
savior
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Én olyat tapasztaltam régebben, hogy felöltöztem mf-re és valamennyi idő után rém gyenge lett a loot (se rare, se set, se unique). Ekkor megint átöltöztem jóval kevesebb mf-re és beindult megint.
A másik amit tapasztaltam hogy kihagyás után mindíg találtam valami nagyon értékeset, míg előtte hosszú folyamatos játékkal semmit.
Persze lehetne ez a véletlen műve is, de szerintem nem az, mert többször is eljátszotta ezt. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Ezt én is eljátszottam vagy 5x, utána áttalenteltem magam Blizzardról Frozen Orb Hydrára

A MF hatása nekem is érezhető volt, potyogtak rendesen a cuccok (általában xar persze), de mióta felvettem a Tal Rashát és kiteljesedtem, mint ha elvágták volna. Pedig még egy majdnem maxos war travellert is sikerült találni. -
_ocsisajt
őstag
Átsettenkedtem Hellre (lev59), de csak a plusz skill pontért az első quest miatt... Aha, meg azt ahogyan Mórcika elképzelte... Most ezek ellen majd mit kell? (Dobálgassam sebzős potikkal?) Direkt nem raktam Creeperre...

(Persze visszamegyek Nigthmare-re) -
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Engem mindig kiröhögnek, mikor mondom, hogy nem Mf-elek. Tele van a piac Shakoval, Zakával meg stb. népszerű cuccokkal. Csak egy darab fehér 35+ res Sacred Targe vagy 14-15 ed Dusk/Ap essen és már előrébb vagyok. A Charsinál 20k goldért vásárolt 3/20 kesztyűket Vex Ohm árában adom el. Amerikai szerveren jobb tradelni. Az EU erősen tükrözi néha a kelet-közép-eu mentalitást. Mint az autóknál.
Igaz, nagyon előrébb én sem avgyok a fehér cuccokkal, de azért az a néhány ist összejön hetente.Béla. Nightmaren toljad a public Baal runokat 75-80-ig. Pikkpakk előrébb leszel.
-
Lézerparaszt
őstag
Sikerült összeraknom a Tal Rasha-s MF geart, így 370 MF-om lett. Azóta látványosan visszaesett mindenféle unique, set de még a sárga loot is. Bossokból kb 5 killenként kapok valamit. Nagyon sokszor még kéket sem dob. Patcheltek titokban valamit amiről lemaradtam? Ha felveszem az Oculust és a Harlequin-t akkor 470 MF van, de úgy sem esik semmi unique és set.
-
savior
őstag
Forum goldból lehet tölteni Steam és Battlenet számlát. Akinek 10-20k forint is számít, annak érdemes csinálnia.
-
Smite
tag
Ezt gambléztam srácok
MD meg AR lehetne dex/str/life és akkor tökéletes.
-
wm2
őstag
válasz
Prowler
üzenetére
Igen, beszéltünk róla korábban. Majd nl-ben fogom tolni vele. Eth Matriarchal Pike megvan. Sok helyen olvastam, hogy eth War Pike botd jobb választás lenne, mert át tudod passzolni, de Avelynn szerint a Matri jobb. Egyelőre majd egy Obedience lándzsával fogja nyomni. Esnek neki max ar charmok is. Alakul. Blood glovest craftoltam mostanában vagy 40-et. Kuka.

Mondjuk az ilyesmiket legalább Smiter tudja használni:
-
Prowler
senior tag
Én is lándzsás amazonnal tolom jelenleg, habár én a Fendet most hanyagolom és helyette Lightning Strike/Charged Strike/Impale skilleket nyomom. Dex nem fontos mert mindig talál mindegyik, meg amúgy is két kezes fegyvert használok.
Egy CBF meg IAS cucc az kötelező hozzá az biztos. -
_ocsisajt
őstag
Amitől viszont agyférfinemiszervet kapok már komolyan, hogy az ikszedik cow-ot darálom le, de nemhogy sok socketes kard... hanem egyáltalán kard félék sem esnek, minden van mint a Bulcsúban!
Minden sz4r szürkében hullik, de kard az alig... Egyáltalán eshet 4 socketes kard vagy kristály kard? Kellene az allskilles rúnaszóhoz. 
-
wm2
őstag
Semmi ilyet nem írtam. Volt pár millám, gambleztam. Nem tudom mi bajod. Egyébként sokkal nehezebb eladni azokat a gyűrűket, amelyeken nincs egy jó str vagy dex. Tapasztalat, mert sokat cratoltam. Hiába volt rajta jó duál. Sokkal könnyebb, ha van. Illetve ne régi non-ladderesként gondolkodj. A D2R ladder teljesen más. Aztán, a perf Raven de még a 230-240 is drága. Egy perf olyan 750-800.
-
Blizz
őstag
-
wm2
őstag
válasz
Prowler
üzenetére
Én meg a 0 mf híve vagyok.
Korábban leírtam már miért. Aztán minél kevesebbet kelljen pakolni a str dex-re. Hp meg block miatt. A resist miatt már egy bizonyos szint után nem szoktam aggódni. Max block legyen meg. Több lájf az, mint gondolná az ember.A jsp engem sem érdekel túlzottan, de muszáj követni, hogy tisztában legyen az ember a dolgokkal. Ill. itt találtam meg a Fendzonomhoz a legjobb leírást. Szépen gyűjtögetem neki a cuccokat.
Én nem árulom drágán a szarjaimat. Smite fórumtársunk a megmondója (nyomtunk pár bocit mostanság).
-
Prowler
senior tag
Én személy szerint nem használnám, én főleg a resist/magic find cuccokat részesítem előnyben.
Az trade részéről nem tudok nyilatkozni, én kikapcsolódásként játszom csak és őszintén hidegen hagy hogy mi mennyi forum goldért eladható.
Ladderben esnek azért szépen a jó rúnák meg a cuccok, hogy élhető legyen vele a játék Hellen is. -
wm2
őstag
válasz
Prowler
üzenetére
Vannak jobb life mana leech rare ringek, amelyek lvl74-esek. De azok közt is van olyan, ami rosszabb, mint ez. Némelyik craftolt meg 80++. Meg 90. A 19 str meg nem rossz a lehetséges maxból. Nekem ugyan nem kell ar meg leech, de ha találok egy ringet amin van str dex megnézem. Főleg Hc-n. Egyébként nem írtam, hogy top ez a ring, inkább dex kellett volna rá, de ha találnál egy ilyet nem használnád? Ha megnézed mi megy ladderen, akkor nagyon is eladható. Alig értékelhető cuccok is rohadt drágák. Vagy. Nemrég árultam egy lvl 6x-es dual craftolt ringet. Nem volt az sem top, de végül szó nelkül elvitték (ahogy a fenti Mf ringet is). Emléxem előtte bejött egy Barb, hogy ez így szar meg úgy szar. Mondtam neki, hogy a jobbak veszett drágák. Hát persze annyi hr már nem volt rá. Aztán elment futni egy A5-öt és meghalt.
-
wm2
őstag
Nem tudom, hogy ezeket végül mennyiért passzolta el, de nem adta olcsón őket.
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
2 all sk, 3 tornádó. lájf meg luk kell nekik. A tájp meg a színe sem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Mert egy se esett 

az a "max ar"