- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Vismajor01 #15199 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #15198 üzenetére
Teljesen mindegy, nem használja senki az armort ezért a statok se érdekes, egyszerűen csak ekkora élmény mikor kiesik a legritkább item a játékban. Én is üvöltenék
-
MikeWazowski
veterán
Értem, köszönöm.
Azért se értettem mert teleport kiba fontos, akk meg ott az enigma. Sorci kivétel. Ám, melyik stat miatt örült ennyire vajon, melyik számít nagyon jónak? -
Peddy789
őstag
mi javazon + trappsinnal toltuk, es meglepoen szuper kombonak bizonyult!
Lightning fury nagyon efektiv a mobok nagy reszet megolni, de foleg az elso par hullat, es egyre kevesbe efektiv minden mob megoleseben, mivel a lightning damage 1- tol van, es mar nincs pierce ami kicsit kiegyenlíti a dolgokat.
A trap assa meg az elso hulla generalasban gyenge / lassu, igy tokeletes kombo volt, rohantunk nagyon es csak death sentryket eleg volt rakni. Igy meg a light immun cow kinget is sikerult legtobszor megolni. Kiveve amikor stone skin es fire immun, akkor szinte alig kapta a sebzest. -
ldave
félisten
válasz
Peddy789 #15195 üzenetére
Budget trap assával én hell bocikat farmolgatom, oda nem kell annyi mf, eddig egy Gul rúna volt a legjobb, amit találtam. Aldur csizma nekem is pottyant
Amit nagyon benéztem az eth cv volt amiből Insight-ot szerettem volna, de véletlenül eladtam és eth tárgyakat nem lehet visszavásárolni -
Peddy789
őstag
Tegnap kiprobaltam vegre ezt az amazon nila farmot budget gearben. Hat meg voltam lepodve, a statikus mapok miatt, eleinte eleg szarul ment, de ugy 15 run utan mar egeszen gyors volt. elkezdem majd merni az idot, 44 run ment le kb 1,5-2 ora alatt, ugy hogy csak az elejen fokuszaltam nagyon. Egyszer sikerult meg a game krealasi limitet is elernem. 1 halal.
Ha erdekel valakit a taktika a kulcs farmolasra:
Trap assasin, budget gearben: https://d2.maxroll.gg/d2planner/4f0106jw
A movement speed buff miatt gyakorlatilag lelehet futni, ahol eppen sok monster van gyorsan at teleportalok (jobbklikken) vagy mind blastolok amire ugye ha bejon a convert akkor azonnal azt kezdi el minden mob utni. A teleport charge amut valami 20 fgert vettem, de nagyon fontos, mivel a teleport staffal valtanom kellene fegyvereket, ekkor a resist es fcr is nagyon leugrik. A wizardspike olcso es nagyszeru, a skill hianyon kivul nagyon jo.
Resistek megoldva a spirit + aldur (self find), wizardspike, smoke runaszoval.
A 98 hp ovet hellen shoppoltam.
Az egyetlen amit fgert vettem (az eladott dolgokbol) az a 3 trap skiller, ami meglepoen sok damaget adA mercen majdnem jobb gear van mint rajtam, de semmi szuper fancy, a lem runa az egyetlen ertek rajta. Minden self find.
Az act5 frenzy merc + summonolt shadow master megoldja hogy telezesnel se shotoljanak ki meg veletlenul se, bar vakon ritkan gtelezek.
Atlagosan 3-4 teleport kell kb egy runhoz, ezert mindig felveszek valami draga cuccot hogy legyen repairra gold, de igyis boven megy felfele a gold.A statikus mappal (https://d2.maxroll.gg/meta/nihlathak-farming-guide) eljutok az utolso szobaba, ha annak a kozepen van valami nagy group akkor cloak of shadow, ha a Nila szoba elotti ponton vannak mobok akkor van hogy atmegyek a masik oldalra, nehogy legyen melettem hulla. Ha tiszta, offscreenbe rakok light trappeket, es egy darab death trappet. Amint latom hogy a death trap mar robbankat (a trappen lightning effekt) elkezdek tobbet rakni. Ha beke van, besummolok oda direkt a hullak melle egy segedet, igy egybol latom hogy nila el e, mert ha igen valoszinuleg egybol robbantja a hullakat, ilyenkor tyudom hogy tobb trap kell. Ha veletlen lightning immun akkor kicsit tobb matekozas van, de a segedek es a hulla robbantasok igyis megoldjak.
Osszesegeben szerintem tok szuper hogy ez a karakter tok fostos gearben, mindenfele enigma meg hr meg magas aru runa nelkul jol tud nilat farmolni. Megis lett a 3 kulcs tegnap. A smiterrel meg countes farmal fejlodtem egy kicsit, azok a kulcsok is megvannak, szerintem ma mar ubetrezek is ha lesz eleg idom meg megcsinalni a smitert rendesen.
Majd lehet csinalok videot hogy lehessen kritizalni hogyan lehetne meg efektivebb a farm. -
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #15192 üzenetére
Mert egy perfect TM elképesztően kiba…ott ritka. A random meg csak qrva ritka. Classicon pofonra érzékeny Bowazonoknál népszerű egy fasza kis fhr/ed jewel társaságában. Nincs str req és kaphatsz akár 1500-as defenset. Elpusztíthatatlan. Nem fagysz meg. Nem robbannak fel melletted a hullák. Nihlathak meg stb. veszélyes helyeken sorcra is adható. Jó cucc. Bowazonnak igazi csemege (amúgy is szarul telézik, kár enit adni neki) de tudni kell buildezni. Ellenben az Enigma-t qrva nehéz. Inkább használok tele amut. Olcsóbb. Nem halok bele a javításába. Ugyanez a CTA. Egy lvl5 life tap bottal nagyobb eséllyel maradok életben (ha nem felejtem el kiszórni) míg egy low CTA (ami HC-n így is rohadt drága) sokszor szart sem ér egy izmos Baal run (souls, dolls, lords, vipers) közben. Az a szaros 17k bot többször mentette meg az életem, mint a CTA.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
MikeWazowski #15192 üzenetére
Egyszerűen annyi, hogy a legritkább Holy Grail item. Fogd úgy fel, hogy eszmei értéke magas.
-
MikeWazowski
veterán
Mrlama tett fel videót hogy Baal droppolt neki egy Tyrael mightot. Árulja el valaki nekem, miért olyan nagy szám az az armor, mikor ahogy nézem, kb senki nem használja. Neki is már megvan az enigma, akkor miért örült annyira neki hogy még ordibál is...?
-
savior
őstag
Készletkisöprés!
ladder, eu szerver: ingyen // 123 -
savior
őstag
Nincs véletlenül valakinek egy eladó angelic amuletje?
-
Peddy789
őstag
hat most budgetre megyek, a zaka/sanctuary overkill nagyon szerintem. Jelenleg azon gondolkozok hogy lehet akar spiritet rakok. De egy rhyme se lenne rossz, es akkor azon megvan a cannot be frozen. Ha megvan a cannot be frozen ezen a sloton akkor hasznalhatok deaths ov helyett egy string of earst, Nemtudom hol mekkora a physical damage amugy ? fogalmam sincs melyik boss pontosan milyen damage typot tol.
Persze egy raven frost lenne talan az igazi de eleg dragak m,eg azok is.
Valoszionuleg a 2 socketes shield jo allresistel amugy is nagyon olcso mert kb senki nem fogja hasznalni semmire. -
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15182 üzenetére
Meg pontosan hany pontot erdemes fanaticism-re rakni? 9? Vagy a holy shieldre? Csak flat damaget ad, de gyakorlatilag nem szukseges.
Én palánál szeretem kimaxolni a HS-t meg a Fanat. Lvl20 és 27 között 54 az IAS BP. Lvl27 felett 50. Ha jól emléxem. Ezért szeretem a Treachery-t. 45+ valami IAS gloves vagy HLord amu. Weapon IAS nem számít. A pajzsát használja, nem a fegyverét. Nem hiszem, hogy ez változott. Ha igen, akkor valaki leírja. + a Treachery ad +15 damage reduced bónuszt is. Az egy perf Soe vagy Dungoval 30 dr. Shakoval 40. Illetve szerintem a Smiternek jobb a Kurast vagy Sacred Rondache "Sanctuary", mint a Zaka. Jobb smite dmg, resist (akár +115 all resist) stb.
-
Peddy789
őstag
válasz
ncc1701 #15183 üzenetére
Emlekszem hogy ez volt, de most nem igy megy. Majdnem mindegyik 0-ra jon ki es kulcs arban megy, a druid assa barb egy 100-200as buko ha kozepes. A pala sorc meg 2-3-4ks profit attol fuggoen milyen. Nyilvan most meg sok kell belole, de 2 het mulva valoszinuleg mar nagyon beesnek az arak es addigra valoban az unid torch jobban megerheti.
-
Peddy789
őstag
Pentek 13:30kor leulve, javazon+trapsin komboval hell countesig mentunk.
Utana foleg cow level farmot toltunk. 2lem, 1 mal, 1 shako, sok aprosag, meg egyket komolyabb base item vegul kb 3.5-4k fg jott be.
Eth tresher 4os amit ugy rolloltam kockaval mazlira 2.2k volt, a shako 1900 (feleztuk ar arat).
Ugy terveztem az assasinnal addig farmolok kulcsokat amit egy grief + low barbar gear osszejon, de igy mar meg is van a Lo runa ara kb. (3k)
Most viszont feltunt hogy a kulcsok okes aron mennek, de a nagy profit a pala/sorc torchokon van, buko meg kb csak a druida barbar assa torchokon.
Ha meg mar amugy is griefet rakok, logikusnak tunt esetleg egy smitert csinalni elosszor es azzal kiutni par ubert.Viszont nem igazan ertem most mi valtozott az attack speedek korul. Van valakinek valami megbizhato kalkulatora hogyan mukodik ez most ? Pl nemtudom milyen chestet lenne erdemes hasznalni. Trechery jo benthagyva, vagy erdemes a guardian angel?
Meg pontosan hany pontot erdemes fanaticism-re rakni? 9? Vagy a holy shieldre? Csak flat damaget ad, de gyakorlatilag nem szukseges.
Grief igyis annyi rohadtsok damaget fog adni hogy gyakorlatilag alig kellene pont ezekre, mert a fana alig ad attack speedet pontokent. -
wm2
őstag
Kellene nekem Sigons öv, kesztyű meg cipő és angelic amu/ring. Ha vkinek van esetleg, megköszönném.
-
Elemental
addikt
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
Elemental #15170 üzenetére
Ahogy előttem is írták én is a lightning és death-et maxoltam ki. Ezt a buildet használtam alapnak, de persze kissé belemódosítottam. Nekem pl rohadtul bejön a Shadow master is, sokkal többet ér mint egy csicsó.
Már csak valami olyan cucc kéne ami az ellenfél lightning immunitását csökkenti, mert hellen szinte teljesen elakadtam.
-
Elemental
addikt
A trap assa mit használ? Death sentry, vagy a lightning sentry?
-
Cadal
őstag
Srácok, nem tudna valaki segíteni SC ladder Hell act 2 maggot lair-t megcsinálni. Amazonnal, megfelelő eszköz hiányában elég lehetetlennek tűnik?
-
sto1911
veterán
Ezek az enhanced def és dam értékek jól tudom az egész buildre vonatkoznak?
-
wm2
őstag
Nyomja mindenki mint a veszett. Töretlenül x éve.
-
wm2
őstag
válasz
savior #15159 üzenetére
Perpill örülök, hogy tudok játszani.
Direkt reggel kezdtem. Ha esik vmi hasznos később, jelezni fogom. Én mindig melee-t tolok. Kicsit nehézkesebb vele haladni. De ez a rögeszmém.
A caster cuccokat lepasszolom majd szívesen. Rengeteget fogok craftolni. A másik rögeszmém.
-
savior
őstag
Hol farmoltok ladderben? Találtatok már valami jót?
-
wm2
őstag
Ha vki lelne egy Crushflange-t. Kell.
-
savior
őstag
Vettem ik setet a barbáromnak, de a travincal nem akar sikerülni. Pedig non ladderben azzal farmoltam. Whirlwindezek egyébként. Van valami ötletetek/tippetek erre? Térjek át berserkerre?
-
B. Tamas
aktív tag
Készítettem egy kísérleti trapassát, de Hellen eléggé megfeneklettem, valaki át tudna rántani, hátha pár Baalrunban pottyanna valami használható amivel jobban bírná a gyűrődést.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
forras2 #15149 üzenetére
Az a baj ez egy teljesen általános hibabejelentő dialógus, max a GUID alapján lehetne megmondani mi történt. (Please use the ... alatt)
A C:\Users\%USERPROFILE\Documents\Diablo II\GameLogs alatt van pár log azok lehet beszédesebbek, de egyáltalán nem biztos.
Próbaképp rákereshetsz még Windows-ban Event Viewer-re is, azon belül Windows Logs -> Application (esetleg System) itt időbélyegzővel bent van hogy mikor mi történt a rendszerben.
Ha valami shader akadt be fordítás közben akkor Shader Cache ürítés is megolhatja: rendszer lemezen jobb klikk -> Properties -> Disk Clean-up -> DirectX Shader Cache bepipál majd OK. (Ez a C:\Users\%USERPROFILE%\AppData\Local\D3DSCache tartalmát üríti) GPU gyártótól függően lehet még egyéb módja a Shader Cache törlésének.
Végül van 2 Temp mappa, ezeket üríteném: C:\Users\%USERPROFILE%\AppData\Local\Temp és C:\Windows\Temp.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Kedvet kaptam tegnap újra a játékhoz... Felraktam, kezdtem 1 új karaktert... Játszogattam, meguntam, mentek és kilépek. Mentés után kidobott a játék, és az óta nem tudom életre kelteni...
Offlineba játszottam, ott is játszanék, amikor betltök 1 meglévő karaktert, vagy 1 újat csinálok, amikor töltené be a pályát, kidob állandóan a játék... Reinstall megvolt, de nem oldódott meg... Van valami tippetek esetleg, hogy mi lehet a baj? -
ForRedGlory
félisten
De qrva jó, hogy hétvégén szarakodik megint. Az elmúlt 2 hétben 3x volt alkalmam leülni, kétszer nem tudtam.
-
savior
őstag
Mindenkit kidobált aki EU szerveren volt.
-
pachito
őstag
válasz
MikeWazowski #15142 üzenetére
Nálam egyetlen dc sem volt egész nap.
-
MikeWazowski
veterán
Engem meg állandóan kidobál a játék. Folyamatosan dc... Elég is volt mára.
-
sto1911
veterán
Mintha valaki írta volna, hogy a maggot lairben többször kifagyott a játék és ez a bug javítva lett. Hát köszönöm, engem viszont azóta dobál ki ott, előtte egyszer sem
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz
Hellwhatever #15136 üzenetére
vintage 2003 Diablo
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
ncc1701 #15135 üzenetére
2.4 óta mindig dob egy queue ablakot ahol 1. vagy a sorban, szerintem ez állandó mindenkinél.
#15134 wm2: Már azt hittem nálam van valami
Nehogy az legyen hogy már most találtak valami dupe methodot és azt pörgetik a jómadarak, anno volt olyan módszer ahol a szervert laggoltatták addig amíg kivágott mindenkit..
-
ncc1701
veterán
Én meg még nem döntöttem el, h ignorálom-e a laddert, vagy sem. Valahogy most nem vonz egy újrakezdés, van elég egyéb dolgom.
-
LZs?!
aktív tag
Köszi szépen.
A különbségekkel javarészt tisztában vagyok, csak a D2R ladder koncpeciója okán nem volt számomra tiszta a RW-k sorsa.
Félalkalmi játékos vagyok, aki nem akarja újrakezdeni, mivel még van 3 félbehagyott karakterem, amikhez viszont még szükségem lesz a régi RW-k közül néhányra.
Illetve talán elkezdek egy HCL vonalat, pusztán 'vagyonszerzési' indítattásbó - de ez majd, egyszer és talán.
-
LZs?!
aktív tag
-
wm2
őstag
Uppolni sem tudsz. Pl. Zakát. Hagyjuk most azt, hogy mennyire éri meg uppolni vagy sem. Más dolgok is vannak. Az NL leginkább a PvP-sek territóriuma. Olyan karaktereké, amiket évekig fejlesztenek (ezeknek nem tudsz eladni szart sem, ha nem perfect). Ill. az alkalmi játékosoké, akik reset után azt figyelik, hogy mihez juthatnak ingyen.
Illetve egy példa még:
Fallen in the Blood Moor Hell:
Nonladder life: 771 bis 1696
Ladder life: 1028 bis 2261
Nonladder defense: 793
Ladder defense: 933Amúgy most kezdem Sc-n.
-
ldave
félisten
válasz
Vismajor01 #15127 üzenetére
De eddig nem volt ladder online, és lehetett Spiritet csinálni. Szerintem már nem teszik vissza only-ladderbe ezeket, csak amik most jöttek újak.
-
Vismajor01
addikt
-
LZs?!
aktív tag
Sziasztok,
Ladder-only RW-k kapcsán lenne kérdésem.
A régi ladder-only RW-k végülis bent maradtak Non-Ladder-ben (értsd: kirakhatóak továbbra is NL-ben), vagy az új RW-kel együtt azok is megint csak Ladder-ben élnek?
Pl. Spirit
Köszi.
-
Franklin
addikt
válasz
MutantZombie #15120 üzenetére
Én úgy tudom sok játéknál a töltőképernyőkkel "fedik" el a töltési időt, tehát nem mindegyiket lehet skippelni, illetve ha lehet is, időben nem lesz gyorsabb, nem tudom D2R-nél is így van-e.
-
MutantZombie
tag
válasz
Peddy789 #15119 üzenetére
Régen volt egy opció a D2-ben, amit nagyon hiányolok már az azóta megjelent Diablo-kból.
A parancsikonba kellett beírni a "" után, hogy -skiptobnet
Ezáltal kihagyta az összes video, villogo-logo és egyéb sallangot, és egyéből a bnet-s bejelentkezésnél találtad magad, nem kellett a press any key stb.-vel szöszölni.
Persze mióta nem lehet elindítani a játékot, mert az sp-hez is kell a net connect, azóta ennek nincs értelme, csak érdekes, hogy nem csináltak helyette más megoldást...
Vagy lehet van, csak én nem tudok róla, hogy mi. -
Peddy789
őstag
Ajanlom lama uj videojabol a gyors toltesi trukkot (2-10x gyorsabb toltokepernyo, egeszen durva) ha valakinek van plusz 40giga helye az ssdn:
https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/qey05y/d2r_single_player_tips_to_improve_your_load_times/
Annyi gond volt vele hogy a lootfilter nem mukodott egyben.
De ugy latom ezen a linken a lootfiltert es a direct loadot egyben van hasznalva:
https://www.nexusmods.com/diablo2resurrected/mods/54En ugy tudom egyik se modosit game fileokat, a loot filter meg csak a megjelenest modpositja, gyakorlatilag a lathato dolgokat rendezi, pl nemtudja megkulonboztetni az eth es socket itemeket, mert a jatek mindkettot szurkenek mutatja. Emiatt nem TOS ellenes! Igy legalisan hasznalhato.
A legnagyobb elonye a potikat vegre csak 3 karakteben irja, nem pedig 25ben igy vegre lathato a kepernyon a loot. Plusz a 20+ runakat naggyon nagyban irja ki, igy nemlehet elhagyni oket -
Blizz
őstag
Most hogy elkezdődött a ladder, az új RW-k működnek SP-ben?
-
sto1911
veterán
A1 kezdésre ráér most valaki?
-
Hokunda
senior tag
Sima non-ladderben kéne szintezéshez egy 3 socketes jagged star/knout/battle hammer/barbed club. Nincs valakinek egy felesleges elfekvőben? 'Blackhez' kéne.
-
ldave
félisten
válasz
Vismajor01 #15110 üzenetére
Hogy lenne ez pontosan? Lehet mégiscsak jönnék assával.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #15099 üzenetére
Még mindig van két spot, assa-druida-sorc. Csak magyarok
-
tibcsi0407
félisten
-
Peddy789
őstag
válasz
Vismajor01 #15105 üzenetére
rendes fegyverrel LL-el vszeg okes, de en most inkab az elso hetes buildben gondolkodok, amikro valoszinuleg nem elsz normalis (draga) fegyvere az act2 segednek.
ez a steelshade jo otlet, meg azon gondolkodtam hogy esetleg egy low kira + guardian angel mennyire mehet dragan, azzal mar kilehet hozni a 90resisteket. Act5 merc ha kap amelle 2 phase bladet ezzel az uj barbar skilles runaszoval lehet egesz jol elcsapkod melettem.
De lehet meg igyis inkabb az act 3-asat fogom megprobalni elsonek, az a static field ha csak 2-3 castot is tol mar lehet tobbet sebez. -
Peddy789
őstag
válasz
Vismajor01 #15103 üzenetére
hogy raksz ra fire absorbot?
-
Peddy789
őstag
válasz
Vismajor01 #15101 üzenetére
travincal runolni tervezek amint megvan a grief, de gyanus hogy azon a ponton amugy loszar gearben lesz a seged, igy szerintem az act2-est nem eri meg vinni, annyira gyorsan behal. Valamelyik ranged lehet jobban birna a gyurodest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged