- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Tescos cucc csak az elején kell, oda kell figyelni és lehetőleg csapatban nyomni, fel lehet gearelni a karikat idővel.
Voltunk bent public terror CS-ben, hc-n P8. 98-as tribuildes palát sokan nem tudták utolérni, repkedett át a pecsétekhez... Idegbeteg volt, olvadt minden neki. Ezekben a runokban csak ki/be lépegettünk, időd semmire sem volt... Gondolom full bis cuccokban a csávó... Gondolkodtam, hogy néha nézem Darkhumility streamjeit, milyen lehet egy top csapatban lenni. Hááát, a nagy rusholás már egy szint felett elveszi az egész élét...
Egyszer láttam () pottyanni egy grand charmot... Rákérdeztem mi lett, egy közel 99-es assás srác linkelte 72-es cold sunder. Elkérhetem? Freebe kidobta privibe, sessionok után...ehhh
-
_ocsisajt
őstag
(Gondoltam ez lesz, a tróntermes kérdésemet mindenki átugrotta, az tényleg érdekelne...)
-
_ocsisajt
őstag
Én meg eltörölném*** a softcore-t.
Lehetne feszengeni zsír full gearbe X nap után... Bár gondolom vannak profi teamek (mint Darkhumility és csapata) akik hasonló módon HC-n badassek...
***Vagy reworkolném, hogy halál esetén gear vesztés, permanens pl.... A végtelen élet (számomra értelmetlen, de ez legyen az én nyomorom) végtelen geart eredményez. Nincs körforgás, nincs óvatoskodás, jobban megbecsülöd a karit, minden döntésnek nagyobb a súlya, stb. Én háromba öltem bele borzasztó sok időt, ott is hc-n, valahogy teambe már mid casualban is jobb volt a közösségi élmény, segítettek, vigyáztak/tunk egymásra. stb... (tudom sc-n is a top tier leaderboard csapatoknál baromi jó a közösség/összetartás, csak hát sc, meh)
Más kérdés: Dilis kérdés incoming...
Amennyiben húzok egy karit és ugye ott álldogál a póznák megett a trónteremben, akkor van diferanszié a kapott XP tekintetében aközött, hogy egyedül feszeng ottan, vagy vannak még mellette a városban álldogálás helyett más karik? Bocs, itt még newb vagyok.
(toldya, hogy hülye kérdés!
)
-
Hokunda
senior tag
Tény és való, nekem kicsit kevés 2.5 hónap, igaz ezres számban volt szezon kezdete után 3 nappal a lvl99, nekik valószínűleg meg sok is. Valahogy ez nem jött össze, pedig munka mellett azért raktam bele én is néhány órát és még lenne hátra 1-2 gear (lvl 99 na az nem lesz).
-
wm2
őstag
-
savior
őstag
Most volt egy Diablo 4es közvetítés a készítőkkel, és annak a végén mondták/mutatták, hogy új szezon ekkor. Ha jól néztem 3 hónapos lesz a mostani.
Ti milyen karakterrel mentek? Van egy javazonom, ami nagyon tarol, de elég papír és ugy ott vannak az immunok is. Meg van egy ik barbárom, az elég tankos, szinte nincs immun, de nagyon lassan ölök vele. Valahogy nem találom az igazit. -
wm2
őstag
ahh hogy a great az max 4 sox
, akkor marad a shadow/diamond
savior: az itt van a nyakunkon. Nincs ez hamar?
-
savior
őstag
Azt olvastam, hogy május 4.én új szezon.
-
wm2
őstag
vagy A1 merc conci aurával hmm
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #16881 üzenetére
ez egy 500 Mbit-es net, qrva jó lenne ha nem szakadozna feszt
de amúgy lehet az lenen a megoldás, amit írsz, viszont most még nem akarok HC-zni, mielőtt jöttél Hc-ztam eleget
szinte csak én toltam itt mikor elindult a d2r
Közben (csinálni kell belőle egy jó kis Mist-et, de sajna nagy a szórása annak is, ha bead egy 8 aura 325 dmg-t még 3 ist-et sem kapsz érte, viszont cold bowanak nem rossz opció, matriarchal bowba):
-
_ocsisajt
őstag
Most meg fogsz lepődni és valszin nem fogod elhinni, de a játékórám java részét >HC-n< mobilnetről nyomom.
És tetézem azzal, hogy
munkahely (lokálisan eléggé településmentes helyen van.)
Yetteles végtelen flottás net egy régebbi yetteles 4g-s routerben figyel fixen. Atomstabil, de komolyan. Sztem az lehet a trükk, hogy a cellában nem lehetünk sokan.Nálad van valami ilyen lehetőség? Pl. Netfone árul lakosságiban egész jó csomagokat, azt belehajintani egy routerbe oszt cső. Lehet nem lesz kábeles szinten baba letöltésed akármiben, de ha jó a térerő a környéken, akkor le is pipálhatja akár készre-állásban a sz*r netedet.
-
Vikimiki
újonc
Sziasztok!
Teljesen újként a játékban mi a menet? menni és ölni a mobokat és fejlődni vagy valami questet kéne követnem? Elnézést ha nagyon noob a kérdésem.
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #16878 üzenetére
egy drága fos, de haltam már be azért, mert a lépcsőházban a vszekrényben pont leolvadt vmi, amikor traviban csépeltem, és ment már el az egész utcában az áram, szünetmentes meg nincs, de nem is kellene, ha nem lenne minden héten harc a szolgáltatóval, amit elintéznek azzal, hogy küldenek egy sms-t, hogy “hálózati hiba”, de egy 97-es karin elvesztésénél ez kicsit sem vigasztal ugye
1-2 karin dolgozom éves szinten, nem tescozok, és szarrá csiszolom őket, most esett egy eth Lacerator de csak 160-as, ami = Charsi
-
_ocsisajt
őstag
Gyere mááá, kellene egy veterán.
Milyen szolgáltatód van?
Nálunk itt Agárdon Vodafone van*, nagyon ritkán van kiesés, inkább nyáron van gigszi, meg gigaviharnál... Egyszer sikerült a szünetmentes tápomnak menteni egy karit déháromban. Hallom elkezdett búgni, na mondom, facca elment a minden.
De még ki tudtam lépni...
*Van egy privát cég aki kötne optikát, de mivel bérlem a plészt én már nem akarok ezzel sz*rakodni...
-
_ocsisajt
őstag
Nyah, mákoltam egy etheral Kraken Shellt: 841-es def. kisocketeltem larzukkal, mert ugye ED-s. Offer me-be felraktam. Szerintetek mennyit érhet nlhc-n? Ber reális? Igazából Jah kellene, cimbi fistjének már össze kéne rakni egy enigmát...
[link](wm2: gyere hczni, ott tudok
)
-
wm2
őstag
Tudna nekem vki lukasztani egy ist-ért NL-ben? Ha igen dobj egy privit.
-
sto1911
veterán
Van egy-egy 20-22-25-os Vipermagi, aki szeretne annak odaadom, mert nalam mar csak a helyet foglalja.
-
I02S3F
addikt
Gyerekként, amikor toltuk tesómmal, akkor nem tudtunk angolul és nem értettük a questeket. Meg minden mobot a pályán kinyírtunk.
Mostmár csak végig szaladok az ösvényen! A régiben a barbárral minden mobra rá kellett kattintani egyenként! Most PS4-el tolom és nem és így jobb!
Szerintem hiába van jól össze szedett barbár build, arra fogok adni, ami tetszik! Kivéve a stat-ot.
-
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Bocs az újabb amatőr kérdésért, találtam egy négy foglalatos páncélt, de sajnos nem javítható, kockával nem lehetne valahogy javíthatóvá tenni? -
_ocsisajt
őstag
Diablo2.io-n vagyok fent, ott nem olyan elszálltak az árak, mint traderyn. jsp-n meg megint elkezdeni Fgzni...
Szóval most akkor felrakok egy wtb windforceot io-ra hc-n, mert nincs.
Sajna HCNL-n kicsit drágább a történet... mindegy, ist-re felrakom, hátha... Bár lehet kelleni fog gul hozzá.
[link](Lehet egy órát el kellene battni arra, hogy act1 charsizok hellen... hátha beadja 3 bow, 20 ias kesztyűt
)
-
wm2
őstag
Itt tartunk jelenleg 20-as Pride-al. A 97-es szintet meg akarom vele csinálni aztán jegelem. A 30-40 resist Bowaval jónak mondható. Kell neki adni 11 res run sc-t. Még egy 15 dex 20 ias 3 mana leech + 2 passive kesztyűnek tudna örülni egy 30 fire vagy light resistel.
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #16852 üzenetére
Még Sc-n is nehéz vele eljutni A-ból B-be, ha nem segítenek. A törékenysége miatt nem is költöttem méregdrága 3-20-20 charmokra, +80-100 life itt nem sokat segít, inkább 3-20-2dex sc, ami olcsóbb és leborít mindent is mielőtt észbe kapna bárki. De elég egy apró figyelmetlenség. Résen kell lenni vele.
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #16850 üzenetére
a strafe egy kegyetlenül idegesítő skill, majd játszol vele egy kicsit és megtudod
a physic Bowa HC-n meg a legéletképtelenebb, még akkor is, ha feltolod a hp-t 1200 körülre (a dam kárára) a cold bowa picit jobb, egy Mavina szett néhány p amethy és ha behalsz nem siránkozol majd, teljesen játszható amúgy
-
_ocsisajt
őstag
https://maxroll.gg/d2/guides/strafe-amazon
DH nem maxolja ki a HC szekciót, azt követem most.
Hmm -
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #16847 üzenetére
tudod mennyi ias kell a grand matronnak, hogy rendesen ki tud hajtani? az összes streamer ezt ajánlgatja kezdőknek tök béna, ne szopasd magad vele szerintem, használj shadow vagy ha kell az a + 3 all sk, akkor mathriarchal bowt, ezzel kezd, ez a budget nem a grand matron
egyébként meg kötelező kimaxolni:
-
_ocsisajt
őstag
Segíjjetek plz!
Lenne egy 4 likas matri bowom... (likasztottam, mákoltam, 4 lik lett)
Viszont a kérdés, hogy a budget csak insight-ot vagy harmonyt enged most összerakni. Faithről nem is merek álmodni...Az attack ratingem kezd elfogyni (egyszerűen nincs AR-es charmom sajna) act2-ben hellen, így is már necces (főleg kezd néha nagyon necc lenni RIP szempontjából)... Megdobná csúnyán az inszájt, plusz ugye a range nagyobb picit... Viszont a harmony meg ad plusz element damageket...
Nem tudom... -
GL820
tag
válasz
Pocak89 #16843 üzenetére
Értem. Mindegy, nem igazán foglalkoztam vele eddig sem, ha anni kellett hát vettem um vagy max malért. Pár napja viszont esett terror zoneban egy sur, rögtön fülig ért a szám, eddig nekem ez a leg komolyabb rúna ami esett. Tervem azonban nincs vele, max cserélem majd valamire. Torchot lehet már ezért kapni?
-
Pocak89
senior tag
De, soj-t kell eladni elvileg 75-120-t. Ezeket külön nézi mindhárom régióban és persze NL, ladder is. Itt van ez az oldal én ezen szoktam követni melyik hol tart épp. Alapjában véve jók az infók rajta, néha van hogy rossz adatot adnak meg. [link]
Játék közben /uberdiablo parancs megmondja melyik fázisban tart. Az 5. fázisban (terror is about to unleashed..) kell játékot kreálni. Az hogy még itt is kell-e eladni vagy itt már csak random a megjelenés azt nem tudom. Van hogy átmegy az 5. fázisba aztán tök hamar spawnol, van, hogy hosszú órák után csak. Pl. a mai 9 órás spawn-nál éjjel lépett át az 5. fázisba, este 10-kor néztem és akkor csak a 4.-ben volt. -
GL820
tag
Üdv mindenkinek!
Meg tudná mondani valaki, hogy a Dia klón mi alapján jelenik meg? Ma reggel épp egy terror zonet nyomtam, mire egyszer csak remeg minden, és írja, hogy Diablo has incaded, na mondom megnézem, mert még nem volt vele dolgom, de nem bírtam vele. Persze egyik karim se erre van kigyúrva, szükségem sincs annyira még egy annira, van belőle elég, de mindet rúnákért cserébe kaptam. Szóval hogy működik ez most? Nem kell ehhez sojt eladni az árusnak vagy valami ilyesmi? -
wm2
őstag
válasz
shotika #16839 üzenetére
Nagyon szeretem. Még a tiarat ki fogom hegyezni 30-60-30-ra, de a faith teljesen mindegy, hogy 1 vagy 2 all sk, annyira lepkefingnyi pluszt ad az a +1, hogy a kesztyű is inkább +2 passive, mert többet ér, mint +2 bow. A 20-as torch az horror árban megy NL-ben. Főleg EU szerveren. Ezt érdemes amcsi ladderben bagóért behúzni. Köv. szezonban visszatérek kicsit az ladder, de egy non-popular “anti-megélhetési” sorcival.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika #16839 üzenetére
Én beleszerelmesedtem!
->
https://youtu.be/ysPycW3Ne7k
(Dark humility - Strafe) -
-
wm2
őstag
-
_ocsisajt
őstag
Btw korábbi merc2-es vergődésemre találtam egy jó linket...
tl;dr: Körítés függően, a végén mindég a cryptic axe vagy great poleaxe nyer... érdekes...
A mélyebb kiveséző link, aki esetleg hasonló trapben volt a kísérővel kapcsolatosan:
https://www.purediablo.com/forums/threads/best-darn-act-2-merc-ias-table-period.853/ -
_ocsisajt
őstag
Ezt sosemnem értettem... Amit meg lehet vásárolni, azért hogy a pitlibe tudnak ennyi kérni?
Jó tudom, ki/be kell lépegetni WP-ről, lehet csak fél óra múlva adja be, de bakker, inkább átlépegetek, főleg, hogy ki van csumizva a játék és caleb loot filter... szóval még foschabb gépen is "gyorsabban" tölt, no meg tudok "csúszni" ameddig felépíti a texturákat. -
Pocak89
senior tag
-
Zolabol
tag
jajjajaj...van egy másik téma, hogy feldob random mapokat lilán. Annak mi értelme van?
Megcsináltam őket, de se nem voltak nehezebbek se nem dobtak jobb cuccokat...
akkor? -
Kiss_R
tag
válasz
Zolabol #16819 üzenetére
Skeleton+skeleton mastey+CE maxra már elég a summonerhez, átkok 1-1 pont a decrepig (esetleg lower resist kihúzható, ha sokat partyzol, solora nem kell). Clay golemet (vagy Iron golemet, ha célzottan tervezed használni) lehet húzni pár ponttal, meg a golem masteryt, summon resistet, de nem létfontosságúak. Revive is ilyen 1 pontos skill, nem létfontosságú, de pl überezéshez kell, ha solozol, mert ezzel tudsz összeszedni egy halom Urdart, akik crushing blowwal rendelkeznek, és velük könnyebb lecsapni Lilithet, mint csak az egy szem csicskával.
Stat pontokból meg amennyi a gearhez kell, ideális esetben semmi str és dex (Mara+Shako+anni+torch+Enigma miatt).A legnagyobb str követelményű cuccaid a Marrowwalk lesz, esetleg egy Spirit Monarch (156 str), ha tervezel CTA-t használni.
Dexből vagy rámész a maxblockra (Homunculussal elérhető), és akkor szinttől függően, amennyi kell, vagy semmi dex, helyette minden maradék a vitára. Itt a kérdés az, mivel akarsz tankolni, blockkal (pajzzsal) vagy HP-val (CTA-val jóval nagyobb lesz a hp poolod is). Blocknál észben kell tartani, hogy ha a későbbiekben már teleportálsz Enigmával, akkor ha rátelézel egy mobra, akkor lehet blocklockod, és ez ha halmozódik, hamar halál lesz, mert nem tudsz tovateleportálni (classic idegesítő mobok, főleg egyéb módosítókkal: dollok, soulok pl). Energyre nem kell rakni. -
Zolabol
tag
válasz
Kiss_R #16795 üzenetére
köszi a választ, Shotika neked is.
Akkor farm és lassú haladás a lényeg.
A talent pontokat mire osszam? Jelenleg gy néz ki:
raise skeleton, és skeleton mastery maxon.
használom még a revievet, golemet, amplify dmg-et, és a corpse expet.van 20 pontom, nyomjam a corpse explosionra? ja, lvl 70 vagyok jelenleg.Illetve a stat pontjaimat mire osszam? Abból van 214 osztható
Nem mertem elosztani mig nem kapok tanácsot.Nyilván str+dex, a gear miatt, és utána? vita?
bocsi, nagyon casual vagyok, régen sokat nyomtuk 2000-2002 között, de már elfelejtettem szinte mindent
igaz akkor zealot paláztam csak.
ui, amit még farmoltam, az a Pindleskin, nightmaren.
-
malystryx
senior tag
Nagy nehezen, ketten kifarmoltuk a Mosaic-hoz szükséges rúnákat, nagy mákunk volt, mindkettőnknek úgy esett hogy a kovácsnál Mephisto kövét széttörve Gul esett, így már csak 2 Mal kellett, de arra heteket vártunk. Nem is értem hogy akarok én Enigmát...
Na de mindegy is, addigra gyűjtöttem egy csomó 3 lyukas fegyvert, csak épp great talon nem esett. Úgy gondoltam, mivel nem volt 2 egyforma, és nem is akartam a kezdetleges, alacsony sebzésű fegyverbe tenni, így 2 "suwayyah"-ba tettem őket.
Hát az eredmény és a siker nem maradt el, sikerült kétszer találkoznom egy clone diablo-val az utóbbi 1 hónapban, ezúttal a mosaic miatt sikerült legyőzni. (Az már más kérdés hogy a legalacsonyabb rollal esett ki az Anni.)
A kérdésem most jönne, akinek van: 10 perc csépelés után mindkét fegyverről kb. 4-5 durability fogy le, ez pedig anyagi vonzatában 200-300k arany...
Nektek is ilyen drága a javítása, vagy csak én csináltam hülyeséget hogy ilyen karmokba raktam a rúnaszót? Köszi előre is. -
Hokunda
senior tag
Még mindig vannak jó arcok ebben a játékban. Random becsatlakoztam egy srác mellé akinek a lvl73as druidájának kellett help Duriellel meg ActIII waypointokkal. Gyorsan megcsináltam neki, erre becserélte bármilyen kérés nélkül a 77es lighting sundert egy 72esre meg adott 3 minor keyt, pedig mondtam neki, hogy semmi nem kell, de ragaszkodott hozzá. A sunder jól jött.
-
-
Kiss_R
tag
válasz
_ocsisajt #16804 üzenetére
Etherealt nem kell túlgondolni, 50%-kal nagyobb a sebzése, mint a normál noneth fegyvernek.
Amúgy az ias fontosabb általában, mint az átlag sebzés nagysága, mert a nagyobb ias időegység alatt több támadást jelent, a több támadásból pedig több lesz a sikeres találat is, amiből aztán jön a CB, life/mana leech, meg a bevitt sebzés (a Griefet szokás phase bladebe tenni a legtöbb esetben, az alap magas ias miatt). Ezért volt a legkeresettebb A2 csicska fegyver alap a Giant Thresher (most a Mancather lett a no1 Infinity esetén például). Általában: a Thresher/Giant Thresher a leggyorsabb elite polearmok.https://diablo.fandom.com/wiki/Giant_Thresher
Itt meg tudod nézni a fegyver sebességét, minél kisebb a szám, annál gyorsabb. Egymással össze tudod őket hasonlítani. Persze átlag sebzésre a GT elmarad a CV-től, de az ias-ből behozza ezt a hátrányt, és ugye több CB, több leech stb
-
sto1911
veterán
válasz
_ocsisajt #16804 üzenetére
Ezt keresed? [link] D2 Planner
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Hokunda #16803 üzenetére
Igen köszönöm, tudom.
Annyit tudok, hogy a sebzés nő ethereal esetén. Ezeket kellene egy táblázatba belerakni.
Hogy IAS boost nélkül első körben, hogy néz ki a valós dps-e a cuccoknak. Mert nem mindegy, hogy egy tresher ugye gyors, de az avg damage viszont kevesebb egy CA-ál. -
Hokunda
senior tag
-
_ocsisajt
őstag
Skacok! Nincs vmi általános dps tier lista a merc2 által használt polearmok között? Olyan érdekelne ahol a top 5-10 exc/elite polearm fel van sorolva normál és ethereal verzióban is.
A cél, az lenne, hogy van egy rakás insightom normal és eth verzióban is és sorrendbe kellene raknom. Legjobbat a tervezetten legtöbbet használt karihoz szeretném rakni.
Tudom, számít az attack speed a break pointok miatt, de egyelőre egy natúr lista kéne, mert örülök, ha van pár jó insightom HC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Honda topik
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged