- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
Ha magic helyett rare jewelből craftolok valamit az befolyásolja a végeredményt? Számíthat jobb cuccra ilyenkor az ember vagy nincs jelentősége?
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16497 üzenetére
Az ethereal csicskának jó, Larzuk 4 lyukat tesz bele, mehet Fortira. Bár oda meg inkább komolyabb baset szokás rakni, de azok meg arany áron mennek...
Amúgy szedd fel a cracked/damaged AP-t, azt cube-bal tudod javítani normalra. Ekkor az ilvl 1 lesz, így a max socket szám 3-ra csökken. A "javítással" a base def random lesz, de beadhatja nagyra is, ha szerencséd van (amit eladtam Ist+Mal-ért, az pont ilyen feljavított volt). Larzukkal fixre 3 lyukas lesz, vagy kockával 50% eséllyel 3 lyukas. Ha near perfect/perfect lesz a feljavított def, érdemes Larzukkal biztosra menni. -
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16494 üzenetére
Lehet, csak kukacoskodás, de én azért 500+ defesbe tenném, ha már elhasználok két értékes rúnát. 410 a min roll AP-re; még ha nem is számít annyit a def, engem zavarna a tudat, hogy a base majdnem antiperfect.
Valamelyik ladderen Ist+Malért adtam el egy 522 vagy 523-asat, illetve most ránéztem Traderie-re, és van eladó nonladderen 507 defes Gulért. Ladderen nem tudom, mi a reális ár, egy 512-est láttam Ohm-ért, ez gondolom lealkudható Gul-ig, vagy 2 Ist-ig.
Vagy az ember nem foglalkozik ilyenekkel már, kirakja az Enigmát, és örül az egészen megváltozott játékmenetnek és a drasztikusan megnőtt hatékonyságnak. -
malystryx
senior tag
válasz
sto1911 #16492 üzenetére
Köszönöm szépen.
Nem bírom ám ki a patch-ig, tegnap 2 órát, ma kb. 3-4-et toltam bele, eljutottam Act 1 Black Marsh-tól Act 3 Kurast-okig, hát szinte minden ellenfél éppen lightning resist, ráadásul a követőm mozizik állandóan, állandóan hátul császkál és van hogy nagyon gyorsan hal, pedig szuper jó páncélt találtam neki még NM bocis pályán, valami Duriel's shell. A resistjei szinte max-on, mégis hamar feladja. Szóval nem vicc nekem ez a nehézségi szint, főleg mikor megjelenik egy csoport (kb 15) fetish, mind villám ellenállás, és a csicskám meg hátul kószál valahol, mint aki halálra unja magát.
de muszáj felkelteni, mert az Insight meg kell.
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16489 üzenetére
Upgradelni csak rare, set és unique itemeket lehet.
A mibe rakjam az Enigmát megosztó kérdés. Mage Plate, Archon Plate, Dusk Shroud szokott lenni a befutó. DS a legkönnyebb elite armor, AP a legnagyobb defes light armor (Fortit használó nem barbároknak ideális). MP a legkisebb str követelményű, minmaxoláshoz szokták használni, mert emellett nem kell str-re rakni semennyit, hogy fel tudd gearezni a karaktered (van ugyebár torchod és annid, meg Marád és/vagy Shakod).
Telézős buildeknek elvileg a def sem számít igazán, és a MP meg AP között max 378 def a diffi. Most az, hogy Enigmán 1000 vagy 1350 a def, nem sokat számít.
Van, akinek számít még a karakter kinézete is, az alapján szóba jöhet még a többi elite light armor is. Én AP-ba vagy DS-ba raknám. AP-nek amúgy is van egy elég nagy rajongó tábora, ha egyszer eladnád, biztosan lesz rá vevő -
sto1911
veterán
Fehér vagy szürke Mage plate-et tudok archon plate-re upgradeelni?
Illetve mibe rakjam ki az Enigmat? -
malystryx
senior tag
válasz
sto1911 #16486 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, (@Shotika Neked is) így már érthető minden.
Akkor teljesen felesleges Ladder-t indítanom, a patch után csak Hell-ben kellene farmoljak a Sunder Charm-okért és az új rúnaszavak sem kellenek egyelőre, még nagy szintű rúnám sincs. Amit Shotika írt hogy a csapdáim elvileg már fognak tudni sebezni nagyon jó hír, alig várom hogy nekiállhassak.
Kíváncsi leszek.
-
sto1911
veterán
válasz
malystryx #16485 üzenetére
Sunder Charm csak hellen esik tudomasom szerint.
Kovetkezo patchtol, ami egy het mulva esedekes, mar minden jatekmodban is eshet, a classicot kiveve, de azt ugyse jatsza senki szerintem.
A menuben a beallitasban lehet asszem expansiont allitani, az kell neked.
A Ladder egy tobb honapos jatekmod, ahol uj karaktert kell inditanod, es ladder vegen kerul ossze a tobbi nem ladder karakterrel, es csak akkor lehet cserelgetni koztuk geart. Ladderen erkeznek uj runaszavak is, illetve a sunder charm is igy lett bevezetve. -
malystryx
senior tag
Szép estét az Uraknak! Lenne 1-2 kérdésem, de elöljáróban röviden leírnám hogy én nagyon kezdő játékos lennék, anno nem adatott meg a lehetőség sem a játék megvételére, sem internet-re, szóval a ***** verzióval játszottunk. Mivel utána olvasni sem tudtunk semminek, Nightmare elejéig jutottunk, és nem tovább. De mióta megjelent a D2R, újra nosztalgiázni szeretnék és már rengeteg anyagot átnézve, Hell-re is eljutottam.
Lightning trap Assa-val vagyok, és hát igen sűrűn belefutok rezisztens ellenfelekbe, én meg nem vagyok az a fajta aki átteleportál rajtuk, patthelyzet alakult ki. Pár hónapra le is tettem, de olvastam hogy van ez a Terrorized terület és itt lehet találni Sundered Charm-ot, ami segíthet. Úgyhogy újult erővel visszatértem, és farmolom NM-en a lila területeket, de csak nem akarja dobni. Lehet hülyeséget mondok, de egy hónapja már biztosan próbálkozok.
Az lenne a kérdésem, hogy a charm-ok NM-en, Normal-on és Hell-en is más eséllyel esnek? Összekalapáltam 250% MF-ot, persze meggyengült a gear, de a NM így simán megy, 77-es szintű vagyok. Függ a Magic Find-tól is?
Valamint olyasmit olvastam a most következő patch-ről hogy elvileg már mindenhol ami "non-Classic" játékmód, ott is eshet. Ezt segítenétek kibogozni? Még a Ladder-t sem tudom mi az... Bocsánat...Olvastam az összefoglalót, de ez utóbbiról ott nincs sok infó.
Köszönöm előre is. -
sto1911
veterán
Valaki tudna segiteni ladder leverni DClone-t?
-
sto1911
veterán
Season 3: február 17. 2am
The Seven Rune Words and handful of Horadric Cube recipes that were added in Ladder Season One can now be used in non-Ladder Online game modes.
Rune Words: Flickering Flame, Mist, Obsession, Pattern, Plague, Unbending Will, and Wisdom.
Sundering Charms can now drop from fallen foes in all non-Classic game modes.***
Terror Zones are now available in offline games!***
[link] -
savior
őstag
Helló.
Rég nem játszottam.
Milyen újdonságok lesznek az új szezonban és mikor jön? -
sto1911
veterán
Azon kivul, hogy latom, hogy megfelelo monsterbol esett, honnan tudni, hogy egy charm alkalmas-e a +45 life-ra?
-
Pocak89
senior tag
Ladderen esett egy cham runa. Nem vagyok képbe trade ügyileg. Mit lenne célszerű vele kezdeni, mit lehetne kapni érte, tudnátok segíteni?
-
Cadal
őstag
A Diablo 2 Resurrected 3. évadának kezdési dátuma február 16., a 2. évad befejezési dátuma pedig ugyanerre a napra esik.
-
sto1911
veterán
A bocis teleport berakott a Cow King es bandaja kellos kozepebe...
Azt hittem szivrohamot kapok... -
sto1911
veterán
válasz
Franklin #16470 üzenetére
Hát nem tudom, egyrészt egy 2070 nehogy ne vigye el maxon, másrészt meg a héten kezdte el ezt csinálni. Eddig kutya baja nem volt, aztán elkezdett szaggatni, egyre jobban és a vége a crash lett.
Frissítettem GPU drivert, aztán mentem néhány kört és újra sima lett. Meglátjuk meddig marad így.
-
sto1911
veterán
Volt kerdes regebben, hogy Shenknel kinek szaggat be a jatek. Nalam soha nem akadt be, az elmult ket napban meg van, hogy az asztalra is kivag...
Mas: adjon mar valaki egy flawed rubyt vagy egy lem runat ladderen, megvan a 3 fal hozza, de egy nyomorult rubyt nem tudok kiutni senkibol
-
LZs?!
aktív tag
Csak egy update az írásomra:
Tegnap este játszottam, esett egy eth Cryptic Axe, a kocka 4 lyukat dobott bele...mondom, akkor hajrá: irány a JSP, vettem egy Ber rúnát, és kiraktam egy Infinity-t.
Boci pályán mentem pár kört, illetve CS-ben, Pit-ben, Travincal-ban és Ancient's Way-en, ami akkor pont Terror Zone volt.
Tartom, amit írtam a DS-ről: nem szükséges egy jól gear-elt LS mellé, de sokkal játszhatóbb vele a trapper; pl. boci pályán hiába 'olvadnak' 1-2 lövésből a monszták, a csapdák össze-vissza lőnek annak függvényében, hogy merről van legközelebb célpont, és a merc egyszerre csak egy helyen lehet, a Convinction pedig akkora területet nem fed le, ami ezt negligálná. Így óhatatlanul folytattam, amit addig csináltam: első pár ledarált moszta után DS a tömeg közepébe - sokkal egyszerűbb egy-egy DS ledobni, mint az LS csapdákat állandóan pakolgatni; és gyorsabb, mint arra várni, hogy a már lerakott LS csapdák lövései szépen végigmenjenek mindenkin.
A többi helyen is használtam DS-t, de csak elvétve egyet-egyet - pl: Pit Lord (?) csapat a jobbboldali pecséteknél CS-ben, vagy Death Lord (?) csapatoknál AW/Icy Cave kombóban. Travi-ban már csak megszokásból is ledobtam egyet.
Összességében sokkal gyorsabban megy Infinity-vel a trapper (no shit?!), de a DS meglétét (szerintem) nem váltja ki; egyébként az LS dmg: 1-9,5k.
PS: egyébként az Infinity-t elsősorban most a Holy Shock pálámnak szánom, amivel már elmentem Hell Act 5 / Frigid Highlands-ig; nem rossz, darál szépen így is, pl. Hell Diablo fél perc alatt megvolt elsőre, WP-től sétálva és vagdalkozva összesen talán 15p...de már le akarom tudni Baal-t, mivel kissé unalmas (egysíkú...) a karakter. Majd meglátom, mit tudok kihozni belőle off-grind.
-
tiborv
aktív tag
Nemtom ezt a lqddert még azelőtt abbahagytam hogy lett volna sunderem és classicoztam inkább
Kiss_R
Szerintem ad, a CE mellett mégha kisebb dmgvel is szerintem egyik legjobb skill nagy tömegeket lepukkaszt simán. Pit meg wsk runokban én szerettem hogy amint ölt párat az ls utána a fél képernyőt robbantotta a ds. A fire Dam részére ugyanúgy hatással van az infy -
LZs?!
aktív tag
válasz
Kiss_R #16461 üzenetére
egy pure ls trapper mennyire támaszkodik a ds-re
Mivel mint synergie már nem kell, így ízlés kérdése. A most respeccelt LS assamnak is LS + 2 syn 20/20/20 pont, mellé DS 20 pont.
Én személy szerint szeretem használni bociknál, gyorsabb mint a LS. 4x LS a bocik elé, 1x DS a tömegbe, pár másodperc és üres a képernyő; időnként 3x LS + 2x DS ha jobban szét vannak szóródva vagy több irányból jönnek. Ezt még Infinity-vel sem lehet nagyon überelni, mivel a LS csapdák 'tűzgyorsasága' visszafogja a sebzést.
Ugyanakkor mindenhol máshol a tiszta LS jobb (pl. CS, Pit, etc.), ezért is akarok Infinity-t kirakni; a rúnák már megvannak (1db Ber híján magamnak találtam mind), de egyelőre megfeleló base-t keresek hozzá - viszont nem sietek, mivel annyira nem hiányzik...
Enigma nélkül a burst of speed ad kis mobilitást; meg ad attack speedet is, ami nem tudom, hat-e a trap lerakási sebességre
Nem kicsit ad, nagyot. Enigma van az assamon, összesen 120 FRW @gear + a BoS, és érezhető a magas FRW előnye, mert pozícióváltásnál nem akarok mindig teleportálni, főleg ha a merc és/vagy SM pont jó helyen vannak.
A BoS IAS hat a csapda lerakására.
-
sto1911
veterán
Akkor az 5 db-os limit miatt mar buko is a dolog, ha kulon-kulon szamitana, nem kis daralas lenne
@Kiss_R: az a bajom, hogy a fade-burst parost nem lehet egyszerre hasznalni
es miota megvan a burst, azota a fade pontjait kidobott pontok.
Illetve a DS jol jon, ha light immunok ellen megyunk, ugyanis hiaba a sunder, a sima LS az en szintemen nem eleg. Egyet leol a merc + LS, a tobbit nagyjabol viszi magaval a zsinorban bekovetkezo DS robbanasok. Az ugy eleg kielegito szokott lenni
Egyebkent ez a build teljesen olyan, mint a nekro, csak itt nem kell szivni a nehany masodperces runok elott a sereg csinalassal...
-
Kiss_R
tag
válasz
tiborv #16458 üzenetére
Nem tudom, egy pure ls trapper mennyire támaszkodik a ds-re, magas szinten az ls mindenkit ledarál, nem (infinityvel, skiller charmokkal, manapság sunderrel)? Leraksz 4 ls-t, meg egy ds-t, ebben a felállásban ad elég pluszt a hullarobbantás?
Ami még eszembe jutott, a fade-burst of speed páros. Geartől függően érdemes valamelyikre rámenni. Enigma nélkül a burst of speed ad kis mobilitást; meg ad attack speedet is, ami nem tudom, hat-e a trap lerakási sebességre (gearen levő ias igen). Enigma mellé jó lehet a fade, főleg dual claw felállásban. -
LZs?!
aktív tag
válasz
sto1911 #16456 üzenetére
Érdemes a Shadow Masterre.
Golyófogónak cca. lvl15-től már jó, ott már cca. 1000 HP-ja van; alatta is hasznos amolyan decoy funkcióval, de tankolni nem fog.
Lvl20+ már kifejezetten erős, de csodát nem tesz.
Amiben hasznos: Mind Blastot szór, ami sokszor konvertál, így plusz tankokat generál; illetve csapdákat is letesz, amik gyengék, de az algoritmusa leginkább a Death Sentryt preferálja, ezért utóbbira érdemes tenni egy pontot.
Viszont csapdák kapcsán: a karakterednek összesen 5 db csapdája lehet letéve egyszerre, akár általa, akár a minionok által; így ha te már leraktál 5 csapdát és a Shadow Master is letesz még egyet, akkor tieidből a legrégegebben lerakott megszűnik.
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16456 üzenetére
Ha kimaxoltad a ls-t és a synergyjeit, érdemes lehet a fire blastra tenni, mert ha jól rémlik, 3 hard pontonként ad egy plusz chargeot a death sentry robbantásra. Ls mellé a ds-t nem biztos, hogy érdemes húzni, mert synergyt már nem ad, a lightning sebzése is jóval kisebb, mint a ls-nek. Talán a hullarobbantás hatótávát növeli a plusz szint a ds-nél, amiatt esetleg megérheti a további pontokat, és akkor inkább gyakrabban castolod.
A két miniont nem tudom, milyenek, nem szoktam őket használni (death sentrys kicksin mellett), mert hamar elhullanak, igaz, sosem maxoltam őket. Szerintem azok nélkül is teljesen rendben van az assa, merc bőven elég (trapper mellé mondjuk pont nagyon kell egy infinitys). -
sto1911
veterán
Light trap assassinnal erdemes valamelyik companionra pontot rakni? Gondolom ha o is tud csapdakat lerakni, akkor hamarabb vegzunk, vagy menjen a maradek pont a tuzlabdara?
-
sto1911
veterán
Sunder Charmok ingyen vihetok:
Light 89
Cold 85
Poison 76
Fire 87 -
Kender23
aktív tag
Sziasztok. Pár napja láttam egy videót a D2 Resurrectionból, nekem nagyon tetszik és a következő lenne kérdésem. Nekem is meg van az old D2, de utoljára ha jól emlékszem 2011-ben játszottam vele utoljára. Van nekem (vagy volt) és most dicsekedni fogok
lehet a semmivel, a b. neten egy barbárom, ami világ szinten a top 100-ban benne volt
. Ha jól emlékszem, ha offline voltál 3 hónapig, akkor a karaktert már csak offlineban tudtad használni. Tud erről valaki valamit? Törlik egyáltalán az inaktív playereket? A lényeg, ha vissza lehetne hozni, akkor megvenném a D2 Resurrectiont.
-
-
sto1911
veterán
Még mindig a NM A2 merc a nyerő vagy van jobb is ha messze nincs perfekt gearem rá?
-
sto1911
veterán
Megint spawnol Uber Diablo, aki raer johetne segiteni nekem, meg mindig eselytelen vagyok
Meg verje le maganak is
-
sto1911
veterán
Lenne valaki aki hellen az ancientektol elvinne es megolne Baalt?
-
sto1911
veterán
A ladderen kirakott runaszavak es a sunder charmok ugye fognak mukodni non ladderen is?
-
wm2
őstag
Cső,
Physic Bowánál kötelezően ki kell maxolni a Critical/Pnetrate kettőst. Minden másra egy pont. Pierce-re is elég az 1p, mert a Razortail belt (+ CTA) ad még rá és meglesz a max. Ami marad az megy a Multi/Guided kettősre. Én a Strafe-t nem használom. Hatékony, de rettenetes vele játszani. Van, aki szereti (akik szeretik, Atmas amuval használják ezt a skillt), én nem. Cserébe kimaxoltam a Valkyrie-t. IAS AR kell. Spear és Bow amazonnak is. Az egyiket megkapod a penetrate skilltől, a másikat ügyesen kell összesakkozni. Attól függ milyen baset használsz. Ez igaz a lándzsára is. Ha mindenképpen hibridet akarsz menj a cold felé szerintem. Így kevésbé lesz akkora szopás.
-
LZs?!
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek pár tippje spear + bow kombós amazonra?
Első spiccre ezekre gondoltam:
1) Fend + Impale @spear & Guided Arrow + Multishot (synergie) @bow & Passives
2) Fend + Impale @spear & Freezing Arrow + Cold Arrow (synergie) @bow & Passives
3) Fend @spear & Strafe + syn's @bow & Passives - magas AR
4) Impale + LFury (?) @spear/jav & Guided Arrow + Multishot (synergie) @bow & Passives - nem kell ARRespeceltem a fizbow amazonomat Plague Javelin és LFury kombóra, nagyon tetszik; illetve üres időmben a FoH palának indult, majd respecelt Holy Bolt palából Holy Shock palává respecelt karakteremet NM Act 1 / lvl50-ről piánóban szépen elvittem soloban Hell Act5 / Q1-ig, és ez adott némi önbizalmat (?) a kevésbé mainstream karakterek felé.
Cuccok vannak lvl60-tól, szóval Helltől jó vagyok, addig meg ahogy adja; soloban gondoltam végigvinni, jelenleg lvl10 a karakter: egy-egy pontok Jab, Fire Arrow, Critical Strike, a többi még nincs elköltve.
-
Hokunda
senior tag
válasz
sto1911 #16425 üzenetére
Semmi baja sem a netelérésnek, sem a gépnek, nem is egyszer megöltem már a klónt (mindig ugyanott Arcane Sanctuaryból visszamegyek a portálon). Most az elmúlt héten kétszer egymás után jött ez. Legközelebb bemegyek valami nagyobb pályára, ha ott is eljátssza akkor törlöm ezt a vackot. És igen, csak dclone spawnnál jön elő a hiba, ma 5 órával előtte - ez is egy jele a játék haldoklásának - már bent voltam Terror Unleashednél a pályán, ahogy jött az értesítés, hogy spawnolt mentem is volna és kidobott, utána meg már nem léphetsz vissza, szóval érdemes volt figyelni majd fél nap.
-
Hokunda
senior tag
Szar-szemétbe való játék úgy ahogy van! Zsinórban másodszor connection interrupted ez a szar dclonenál. Ha nincs pénzetek szervert fenntartani, akkor zárjátok be a kócerájt, úgy sem sikerült hosszú évek óta letenni bármi értékelhetőt is az asztalra.
-
sto1911
veterán
Raerne most valaki normalon leverni Baalt? Hamar respeceltem, aztan nem szenvednek vele...
-
Kiss_R
tag
válasz
shotika #16416 üzenetére
Amúgy Nila tomb viperjei bugosak voltak, az elmúlt 2 évtized alatt nem nyúlt hozzájuk a Blizzard. Most a Resurrectedben patchelték ki őket. Kicsit sajnáltam, mert megvolt a feeling, mikor lement hozzájuk az ember, aztán ahogy tikkelt a bugos phys+psn dmg, mókás volt (valami olyasmi rémlik, hogy ha álltál egy helyben a psn felhőben, az még ok volt, de ahogy megmozdult az embert, jött mellé a bebugolt, nagyon magas phys dmg is). Persze ez a csicskának mindig insta death volt, még endgame gearben és nagy szinten is.
A dollok amúgy nem gázosak annyira, ha a csicska intézi őket. Olyankor rendben lehalnak, mivel a csicskát nem sebzi a robbanásuk. -
shotika
őstag
Egy két helyet leszamitva eddig nem okozott problemat a psn. Nihlatek elotti reszen, ha kigyok spawnolnak akkor rohadt lassan doglenek es mindig behal a csicskam ott. De ez semmi a lightingos szellemekhez kepest, akik atlovik az egesz palyat, vagy az act3mas robbanos fétisek Mefi elott.
Lassan viszont ramegyek a HF torchra, csak Nihlatek b××zik dobni a kulcsot. De még nem tudom mivel oljem le az ubereket. Sztem egyedul a ww barbbal tudnam megolni a 3mas pakkot, egy trapsint meg sem ereznek.
-
wm2
őstag
válasz
savior #16414 üzenetére
Jah. A trade az a béka segge alatt. Egyre kevesebben is játszanak. Én is még ma tolom egy kicsit, aztán tényleg jegelem. Raktam el sunder charmokat, de ezeket már NL-ben akarom eladni. Esett egy light 71. Ez itt Lo Sur környéke perpill. NL-ben lesz Jah Ber. Már ha játszik ott valaki. Haverom azt mondja az NL méghalottabb.
-
savior
őstag
Sziasztok.
Ladderben ér ez most valamennyi forum goldot: small charm +3 max dam, +16 attack rating, +2 strength? -
wm2
őstag
válasz
shotika #16407 üzenetére
az second hand
tegnap sikerült vennem neki 7 frw max ar-t ócsón, nem tudta mit árul, az egyik srác, akivel szoktam nyomulni (brutál nova sorcija van) az Lo meg valamiért vett 40L java sk-t, jól bemákolt egy kezdőt, aki nem tudta mit ad el mennyiért, szóval érdemes figyelni az in game tradet, néha megéri, amúgy meg katasztrófa mi megy
-
wm2
őstag
Amit még elfelejtettem, de szvsz látszik is, hogy én nem használok monarch spiritet. Nekem nincs rá szükségem. Egy mezei +1sk pajzs oszt cső. Bőven elég bocikat ölni. Vannak Bowazonok, akik eth monarchot használnak bo-zni, mert annak a str reqje "csak" 146. Nála ez már csak azért sem opció, mert Lacerator/Swordback kettős lesz #2-ben.
PSN sc-eket sem használok. Csak max ar-t.
-
wm2
őstag
válasz
shotika #16403 üzenetére
Mi így nézünk ki 4bc-5bo CTA-val. Ha MF-elünk, nyilván ez alacsonyabb. Bo-val a life az ~950 totál. Elég.
Ehhez jön 10% life leech és 6% mana leech. 83% FRW, ha a +30 dex tiarat használom (imádom!) és 103% FRW ha a futkosósat. Tisztességes az avg dmg. Messze konzisztensebb, mint gmb vagy windforce bowal. Egy minimális 13% FHR. Még van egy 3 FRW 11% fire res meg 5 res sc NL-ben. Azt majd ott megkapja. WS-t kivéve jól bír mindent. Valamikor a jövőben rámegyek vele egy 20-20-as torchra meg egy 6-6 CTA-ra. Én szeretem Valkyt. Lassú, mint a tetű, de inkább Ő, mint a Strafe sk. A Strafe Bowa nem valami fan számomra. Nem használok physic immun gc-t. Magic arrow megoldja azt az 1-2 immunt, ami az utunkba jön.
-
wm2
őstag
Én kész vagyok. Amit akartam, elértem. Jó kis Bowazon lett. Most pihi.
-
Hokunda
senior tag
Ha a remekbeszabott szerverpark dob egy connection interruptedet miközben a dclone épp lerohanja a környéket, akkor már lehetetlen újra visszalépni? Kb 10 másodperc alatt újra csatlakoztam - ezelőtt soha nem volt ilyen dclone közben - és már terror gazes volt a szint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest