- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
Poctar #95288 üzenetére
HC-ban máshogy kell játszani, ott nem fogsz akkora GR-eket menni, mint SC-ben.
Leg. gemnek a Bane of the Stricken minél magasabb szintű legyen, mert az a bossokra (sárga+guardian) a legjobb.
A WW barb egyébként dettó ugyanez, mint a Te Crusod. Tömegre nagyon nagy sebzése van, de ha magas GR-en nem vagy a 2/3-adánál a lila csíknak, akkor kicsúszol a 15 percből, mert a boss nehezen megy le.
Segíthet még a unity vagy SoJ gyűrű, nem tudom, h mi fér bele a buildbe. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Poctar #59839 üzenetére
Nekem a wizemen van meg az Asharea set eddig, de mati nélkül lehet többön is lesz. Hogy kell a gyakorlatban elképzelni a followeres bónuszt? (épp a Royal gyűrű után lettek gép gondjaim) A cannot die kiesett nekem is Encsire (bár a tolvaj nekem szimpatikusabb) meg csak egy ilyenem van, így kariváltásnál pakolhatom át a follower cuccait...
Más kérdés mindenkinek: Ha egy dolgon nincs main stat meg spéci skill bónusz (és persze nem kasztspecifikus, mint a qiever pl) akkor bárkinél használhatom? Pl van a wizemen egy jó kesztyű, amin AS, CHC, meg CHD van, azt "körbeadhatnám" mindenkinek? A main statosok pedig a párok között átjárhatóak? Monk dh - dex, wiz wd - int, barbár crusi - strenght. Tudom macerás átpakolgatni a dolgokat, de ha valakinek kevés jó cucc esik akkor így többet variálhatna. Bár a mati nélküli setekkel lehet jobban fel lehet öltöztetni a karikat mostmár.
-
Gorneck
legenda
-
vhunor
őstag
válasz
Poctar #55088 üzenetére
A barbár ignore painjéhez hasonló, akkor proccolhat, ha sebzést kapsz valamilyen forrásból. Ahogy néztem, kb. 3 másodpercig aktív, a sebzéscsökkentés pontos mértékét nem tudom, de a tapasztalataim alapján jelentős, 50-60% körülre tenném. Ja, és baromi gyakran aktiválódik.
Szerk.: ez alapján 5 másodperc és 50%.
-
mikromanus
veterán
válasz
Poctar #55056 üzenetére
Én is fire monkot akartam, aztán minden esett csak fire skill affix nem.
Így lett lightning. Ez se rossz. Elég szépen stun alatt tartja az ellent. A resistje elég kacagtató, mégis szépen aprít T2-n is (feljebb még nem mentem). Övet akartam tarhálni neki. Esett 1-2 legend, amin semmi extra. Semelyik se thundergod. Iszonyat minusz EHP-val beraktam így a lvl 60-ast. Barbival hullaforgató vagy WH övet akartam. Naná, hogy Thundergod jött. Még jó hogy az full rire karakter. Átrollolni se lehet igazán. VAn rajta erő, meg barbár skill. Nem épp monk barát kiszerelés. Így se rossz azért. Eleinte vakítást nyomtam az arcba az elektromonkkal, de alig volt hatása. Átraktam a kedveltsége miatt került tornádógenerátorra és papír lett az ellen. hm... No mindegy. Kétkezes fegyvert akartam és folyamatos fejlerúgást, de persze kétkezesből csak valami gagyi seven sifde-os monk cucc esett.. A frankó tűzlabdás axe meg gyatra damot, vita és 2500 crites tűzlabdákat adott socket nélkül. Még nem zúztam be. Valamin akarok majd még röhögni. Csizma csere se jött össze. 50 csukából lett kb 5 kék, a többi mind rare. Gold van belőle és ennyiben ki is merült a móka. Most nem potyogot ta tuti drop valahogy.Azt vettem észre, hogy az "új" karakterekre kadala szépen adja a legend cumót is. Többnyire a kasztnak valót és nem mindig jót, de adja. +HA sokat gambleztam megszakítás nélkül akkro gyakrabban volt legend közte, mintha megszakítottam a folyamatot. Meg ami nagyon gyengének számít lvl 70-en abból is gyakrabban pottyant váltás. Mondjuk így se érte meg a csere a legtöbbször. Nem védelmet akartam az adott sloton, erre mindig arra ment. No, majd gamblezok legközelebb az OP wizzel.
-
mikromanus
veterán
válasz
Poctar #53744 üzenetére
Most is használatban van az elemi sebzés a fegyveren, csak a fegyver %damage affix nem számolódik valamiért. A fegyveren kívüli bónuszok számolódnak rendben. A skill damok és elemi skill ág damok is nagyon jól számolódnak.
A reflect/thorns sebzés külön sebzésfajta. Nem függ a fegyvertől és a bónuszai is mások. Fix affix érékeket lehet gyűjtögetni. Erre jön esetleg (ha van) a százalékos bónusz külön-külön a források szerint. A main stat az, ami működik bónuszként, de az is csak 25% hatásfokkal. Ha van 4000 erőd, akkro fegyveren ez 4000% bónusz (40-es szorzó), de thornsra csak 1000% (tízszeres). A thorns az olyan, hogy ha megcsap akkor az neki is fáj. Mitől fájna neki jobban ha te jó vagy mondjuk fegyverhajításban, vagy éppen vannak jó kis talizmánjaid amivel jobban sebez a fegyvered? Amúgy te monk oldalról érdeklődtél? ELárulnád mi a logika? A monk alapból kitér egy rakat támadás elől. A thorns meg csak arra "kapcsol" ami el is talál. Nem értem a logikát...
-
Gorneck
legenda
válasz
Poctar #53744 üzenetére
SW mindig ilyen volt...LOHval nem sok minden procol...ezért kell magas védelem (loh/regen/res/armor stb)...hogy minél kevésbé sebződj és persze olyan skillezés.
Igen, 9 sec alatt. Leosztva ez nem sok.
A palm nem kritel...így csupasz dmg sebzéssel operál, hogy tol e rajta a fire azt nemtom...de sztem csak a 16xx-en...így látványos boost nem lesz. Ezért is mondtam, hogy burn az max másik monk mellett jó, aki pl az elsőt viszi. Ezért variáltam a buildeden, hogy haladósabb legyen.A Monk még mindig nem több, mint egy party arc...a dmg leadása nem az ő szerepe...ő szerepe, hogy együtt tartsa a mobokat és ne nagyon dögöljön.
Itt a Monkom...[link]
-
Gorneck
legenda
válasz
Poctar #53551 üzenetére
A palm dmg-ét csak akkor látod, ha pl nem csak critet jelenít meg a gém...vagyis minden sebzés be van kapcsolva. Ugye az nem kritel...
Monkból elég nehéz elem sebzésre speckózott kartit kihozni, mivel az értelmes skilljei össze vissza melóznak. A cripp sztem elég gyenge lett egy Deadly Reach (Scattered) vagy Way of the Hundred Fists (Fists of Fury) mellett. Persze ez magánvélemény...
Partyhoz meg kicsit módosítottam a skillsorodon, ha nem baj: [link], illetve full tankhoz [link]. A dashing szabadon választható.
Haladósabb lesz a dolog (főleg, ha van 1-2 DPS hííróóó a partyban) és kb halhatatlan vagy így. -
mikromanus
veterán
válasz
Poctar #53551 üzenetére
- szerintem nincs összesítő a skill és elemi sebzésbónuszokra az inventoryban/detailsnél.
- a fegyver elemi sebzés affix része elvileg nem számít. Gyakorlatilag jelenleg bugos. Ami nem fizikai sebzés, hanem valamilyen elemi, azzal nem számol a +x% sebzés affix fegyveren. Skillhasználatban nem számít milyen sebzés van a fegyveren. csak karcoljon!
- reflect/thorns sebzésre nem hat a skill ág bónusz (fire/cold/lighting/stb). Szerintem a setbónusz is ugyanilyen a démon seten.
- sweeping wind sebzésre nem hat a LoH. Ha esetleg lenne olyan skill ami megütött ellen után "fizet" a max életed %-ban, az más tészta. Szerintem azt se procolná. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Poctar #43078 üzenetére
"Step 1: Create a PTR account by logging in to your Battle.net Account Management page. Select your Diablo III game license, and then click "Create a PTR account."
Step 2: Download and install the Battle.net desktop application.
Step 3: Once you have created a PTR account, installed the Battle.net desktop, and logged in with your Battle.net credentials, select “Diablo III” from the menu on the left-hand side of the application.
Step 4: On the Diablo III screen, there is a drop-down menu right above the “Play” button (note that this may say “Install” if you do not have Diablo III currently installed). Select “PTR: Reaper of Souls” from this drop-down menu before proceeding.
Step 5: You should now have the option to install and play the patch 2.0.1 PTR."
-
mikromanus
veterán
válasz
Poctar #43078 üzenetére
Akkor valamni gebasz van. Nekem az Eu-s karaktereim másolása is ment, pedig az is neccesnek tűnt... A szerverekkel úgy t
űnik nincs gond... csak nem jutnak hozzá a játékosok... :edit: esetleg az asztalról közvetlen a bétát indítva nem indul el? Vagy azt még le se szedte, így bukta?
-
granini
őstag
válasz
Poctar #42709 üzenetére
Másnál se, nem nálad van a gond.. én is 2 fajta Error 3006 kódot kapok. Blizzard tud róla, Battle.net fórumon már egy blue reagált rá hogy dolgoznak rajta tüerlmet kérnek.. Azt tudjuk most tenni hogy vársz
Uh addig takarítok meg vasalok, mert játékélményben az legalább olyan jó bmeg mint a D3
-
granini
őstag
válasz
Poctar #39086 üzenetére
Lehet. En teszteltem sima 3G-n (Android hotspot) + laptoprol. Jatszhato. Neha laggolt, de nem veszes. Ha egyedul mesz akkor nem gaz. Meg kisebb partiban is egesz jo volt. Mondjuk mp10 4-es parti uber-t ne 3G-rol told, az egyszer biztos.
Fugg attol hol vagy (pl Budapest es kornyeken mar van 4G is) de volt olyan (Balatonfelvidek) ahol nem is volt 3G halozatom aztan annyi meg egy bambi..
Az adatforgalomra azert figyelj oda. Egy par ora jatek nem veszes, sztem olyan 20-30 megat eszik, de en pl egy 500 megas csomagot 3 nap alatt lenullaztam a telekrol
es kellett kernem egy gigas bovitest..
-
priti
addikt
válasz
Poctar #38010 üzenetére
Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. Ritka az allres WH-n, de a többi értéke egyáltalán nem nagy szám sajnos. Nemtom lesz e, aki pont arra a 34 allres-re lesz annyira rászorulva, hogy ezért milliárdos tételt adjon és beáldozzon egy csomó DPS-t mínuszba.
Azért akinek vagy 1 milliárdja kesben, azon nem szar WH van szerintem, szóval ha nincs rajta allres akkor 48% chd meg minimum 170 alap simán befigyel rajta, ergó mínusz lesz erősen a DPS...
-
granini
őstag
válasz
Poctar #37286 üzenetére
Biztos hogy lesz freeze period.. tehat betenni, eladni mar nem lehet majd semmit AH-ba, de biztos kapsz mondjuk 1-2 hetet Blizzardtol hogy az ott tarolt cuccaidat visszapakold a ladadba. Nekem 'listan' nincs cuccom, tehat vagy aktiv aukcio vagy a ladaban hever, de biztos sok ember van ugy mint te hogy 2x50 itemet lebegtet minket AH-ban, amik most hirtelen be se fernek majd..
Gondolom lesz announcement a breaking news reszben is hogy akkor meg X napod maradt hogy valahova elpakolassz, amit meg cutover utan bent marad azt buktad.. vagy valami hasonlo..
-
Pompi
nagyúr
válasz
Poctar #36946 üzenetére
Próbálj meg egy damage kalkulátorral operálni és meg fogod látni, hogy milyen egykezesek kellenének. pl.
Mondjuk szerintem elég nehéz és költséges lehet kiváltani egy jó Skornt. De az is igaz, hogy a kétk egykezes attack speedje lehet kárpótolhat némi DPS bukást talán.
Én pl. nem akartam (tudtam) annyit áldozni a két egykezesre. Meg persze mondhatnám azt is, hogy jobban tetszenek a nagy erőteljes súlytások a két egykezes csapkodásához képest, de ez csak részben lenne igaz
Elleneben az AS-t sikerült elég jól feltornáznom, 1.77 yeti nélkül, yetivel 2.05 ami azért szvsz nem rossz egy kétkezes gearhez képest, és elég jól fentartható vele a yeti is (gondolom majd ezt is nerfelik...). -
Agro
senior tag
válasz
Poctar #36764 üzenetére
Sajnos nem győztél meg a strafe-el kapcsolatban.
MP0-3-ig oké. De ott bármi jó ha van 300k+ unbuffed dps-ed.
MP3-5-ig talán még használható, de fel se tudja venni sebességben a versenyt egy BL-el
MP6-tól egyszerüen értelmetlen a használata. Túl kicsitket sebez és azt is túl kevés targetre. 325k unbuffed dps-em van. Rengeteg build kombinációval próbálkoztam, hogy használhatónak érezzem, de egyszerüen esélye sincs egy jó trap-re vagy BL-re építkező buildhez képest.Az életben maradást nagyban elő tudja segíteni ez a skill egyébként magas MP-n, de ezen kívül más hasznát nem látom.
Amíg bolaval 800k-1M criteket adok le 20 yardra és Spike Trapel 1,1M felett 8 yardra addig a strafe nem fér be nálam. Ha felnőtt a skill a feladathoz és kap egy durva dmg boostot akkor talán. Addig marad nálam a rapid fire ami még szóba jöhet a BL és a ST helyett mint támadó skill. A Cluster Arrow még jó lenne, de ahhoz megfelelő item kombináció kell és kifejezetten arra kell építeni az egész karaktert, hogy igazán jól működjön. Ebben az esetben viszont elveszik a váriálhatóság.
Jó skill a strafe, de szerintem magas MP-n nem igazán alkalmas tömegoszlatásra
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Poctar #29276 üzenetére
andyból fillérekért kapsz alacsonyabb fire resisttel is, bár ha low mpn farmoltál akkor végülis annyira nem érdekes ez sem.
crites mempok 300mnél kezdődnek, igazából csak EHPt növelni jók (meg damot 4-5%tól, de azok kegyetlen drágák).
davidsito: andy egyáltalán nem rossz DHra.
-
quex
tag
válasz
Poctar #23996 üzenetére
Ha a ládádban van, akkor miért nem teszteled le játékon belül egyedül haladva különböző nehézségi szinteken és akkor magad érzed a különbséget.
Szerintem van olyan MPL, ahol az a kis plusz védelem szükségessé válik az életben maradáshoz, alacsonyabb MPL-en pedig feleslegessé, oda meg jól fog jönni a plusz sebzés. A választott szintnek megfelelően öltözködhetsz. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Poctar #23994 üzenetére
Ahova lehet, oda spike trap/cluster arrow bónuszt érdemes rakni, persze ilyenekből nem sok van, ami úgy ad bónuszt, hogy kevesebb a dps kiesés, mint amennyit a bónusz jelent. (Magyarul csak quiverre éri meg bola/ha bónusz magas MP-re(kivéve, ha cluster bombs-t használsz csapatban), elemental arrow meg közepes MP-re, cluster arrow meg alacsony MP-re)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Poctar #15589 üzenetére
esetleg nat sisak helyett nat gyűrű, sisakra meg mehet egy andariel.
ha meg night stalkerrel fel tudod tartani a shadow power/gloomot, akkor a LSt is le lehet cserélni a fegyveren. ja igen: a dex a manticorera nem létszükséglet, nálam kb 30 base damot jelent a 200 dex. értsd: magasabb alap damos dex nélküli manticore általában jobb adott áron. ahol nem lehet megkerülni a dexet az az 1300as kategória LS nélkül/1100+ LSsel, de az még odébb van.
Ad-m: nekem anno a büdinél jutott eszembe, hogy hm, lehet mégis kellett volna a smoke screen DHval, szintén mp8ban. végül a szokásosnál többet kellett futkosni, de lementek szépen.
(bónusz: se +discipline, se LS, se LoH)
-
buherka
addikt
válasz
Poctar #15576 üzenetére
Ahogy a srácok mondják...a sebzésed az lófing sajna...mert be van kapcsolva a Sharpshooter.
Egy lövésig crittelsz aztán jó pár másodperig míg meg nem emeli a SS a CHC-d, addig csak 74K a sebzésed. Mert ennyi az unbuff amit kiad a karaktered.
Szépen tessék ráállni a chc fejlesztésére. Min. 40% ami kell, hogy normális DPS-ed legyen és sűrűn crittelj.
Hja és lyuk nélküli Calamity szerintem semmit sem ér. Ezt is felejtsd el. -
proci985
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest