- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus #49039 üzenetére
Jaja, úgy mint vmelyik este a permastun-style cluster buildnél, mi?
-
tPedro_
őstag
válasz
mikromanus #49044 üzenetére
Jo az kell az!
-
törölt tag
Üdv!
Paragon pontoknál, mire jó az area damage?
-
kornel76
aktív tag
válasz
Sirandrish #49035 üzenetére
A legszebb az mikor beránt egy körbefalazott területre a méregtócsába, ami alá még be is gyújtottak és/vagy a 4 diszkónyaláb ott pörög(Igaz ehhez kell 2 pack de simán összejöhet ....
) nah oda kellene a táffnesz meg az EHP lehetőleg külön külön 1,5 milla
.
Szerk: igaz ez a szitu a 2.0 előtt is a torkosborz kategóriába tartozott de most hatványozva érzem a deep throatot
.
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #49037 üzenetére
Erre elég a smoke screen is. Az élettöltés is a gyengéknek való. Egy kis life regen (amit a templar ad) azt' mehet a csapatás T-akármennyin.
-
ChromeX
addikt
Amúgy ebben az új patchben itemeket mar nem is lehet tradelni?
-
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish #49035 üzenetére
Nyomjad a Shadow Powert ha beránt... Oh wait...
-
Rayner
őstag
válasz
Sirandrish #49033 üzenetére
Húúú ne is mondd az elitek nagyon gecik lettek 2.0ban főleg a waller!!! van hogy 5 perc mire közelébe tudok menni simán olyan mint a jailer csak rosszabb... ez is nerf gyanús amúgy, már van róla sírás
-
tPedro_
őstag
válasz
granini #49028 üzenetére
Viszont lehetne egy olyan opcio is (hasonloan mint a WoW-ban), hogy ki lehessen valasztani, melyik karakternek essen a loot. En pl szeretek barbarral rohangalni, de kozben jo lenne cuccokat talalni a DN-nak is. Ilyenkor csak kipipalhatnam az opciot es str cucc helyett, dex esne.
Be is irom a suggestion forumra, ha jol remlik van ilyen. -
granini
őstag
válasz
szallasi007 #49022 üzenetére
Vilag szegyene az a csavo..
Ostoba bunko csak jo helyre szuletett.. az ilyeneket dobtuk eloszor a tabortuzre annak idejen.... -
granini
őstag
válasz
Gorneck #49021 üzenetére
Ez szerintem nem akkora drama.. a smart drop lenyege valahol az lenne hogy olyan stattal essen cucc (meg olyan skill bonusszal) amit hasznalsz. En talaltam monkkal meg barbival olyan kardot amin 460 int volt a roll, de 10-bol 7-8x az a jellemzo stat ami az adott karakternek jo.
Ne vard hogy vegig WD-vel farmolva elobb utobb a barbarod is feloltozteted.. Meg igazabol 2-2 kaszt van (RoS utan plane..) minden statra, szoval ha nem nezzuk a kifejezetten class specific bonuszokat, akkor barbar-kruszi, DH-monk, Wizz-WD nyugodtan farmolhat egymasnak cuccot ahogy eddig is..
-
ReFleXx
addikt
válasz
killerjohn #49008 üzenetére
Nagy az archon CD-je de ha aktiva akkor nagyon aprit.
Két dolog miatt van benn azoknal akikkel én játszom (pl Edge is)
1. CotA-zunk, a cave kipucolásának végéig szinte kitart az archon ha jó a csapat
2. 3 Wiz + Monk felállás van, akkor sima farmon is jó lehet, ha okosan van hasznalva az archon, akkor minden elit groupra jar min 1-2 archonos wiz, amivel gyorsan lelehet apritani meg T6-on is, a többi skill meg elegendő a trashek abálására, a monk-os palm nagyban segít. -
DjDanee87
addikt
válasz
szallasi007 #49022 üzenetére
Valamit rosszul csinálsz, előfizetni nem kötelező egyik twitch csatornára sem ha nézni akarod, csak opció.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Sirandrish #48993 üzenetére
Az EHP-rol én gondoskodom azzal hogy nem engedem közelükbe a mobokat
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #49021 üzenetére
Eddig meg az volt a baj, hogy más karakterre estek a cuccok. Van akinek semmi se elég jó?
(#49022) szallasi007
A "nagy" streamerek feliratkozásra suskát kérnek. Tőlem nem kapják meg.
Annyi esetleg az előnye, hogy belenézhetsz a korábbi streamjeikbe. Azokban már lehet léptetni is a képet és kevesebbet kell nézni azokat a részeket amikor épp az orrából bányássza ki a loot-otAz én streamem ingyenes. nyugodtan iratkozzatok fel rá. nehogy már czpitti kedveltebb legyen!
Ma este megy a multishot DH rohangászás. Magasabb Tormenten kicsit zsenge, de nagyon muris. Azért nagyon látszik az alap 360% dam és a többi "favorit" skill 500+% damja közti különbség. Elég jól működött mindenütt, csak kb 0 élettöltésem van, aminéha picit érzékennyé teszi (ultrahiperszuper-hangsebességfeletti-fas elitnél magas t szinten pl).
Alacsony szinten semmi se olyan kemény mint az emós felhőlövő bajnok. -
szallasi007
őstag
Gondoltam hogy belenézek a fikaevő kingkongor streamjébe twitch-en de mindenhol azt írja, hogy adjak neki 5 dolcsit és akkor royal family tag leszek és nézhetem az okosságos fejét. Ez most komoly és tényleg ennyire lóvéra megy a gyerek vagy én bénázok valamit?
-
Vicces, hogy egyetlen igazán jó item esik és az is strel (int helyett).
-
Kicsimix
őstag
válasz
killerjohn #49014 üzenetére
Nem ismerem a játékstílusod de én sem 100k val rohangálok. Ha nem is mindegyiknél de legalább minden 2.-nál el tudom nyomni.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Miert lenne 4-ből 1? Magas T szinten nem érsz el 2 perc alatt legtöbbször a következő elitig rendes játékkal.. Teljesen jó az archon most is.
-
Phobion
őstag
Van itt csapat aki szokott überezni?
-
mikromanus
veterán
válasz
Nem érted a logikát. HA minden negyedikre jut csak archon, akkor aaz ideális csapat a 4 wizard. Így mindegyik elitre jut egy archon aki a másik 3 inaktív archon helyett is simán lenyomja. Erős logika, hát nem?
Más: Ápkoming hotfikszisz:
"•Shadow Vermin that spawn during the Iskatu encounter will no longer provide experience, consistent with those spawned during the first phase.Barbarian
•Threatening Shout - Grim Harvest: Will no longer generate treasure on monsters that are not intended to generate treasure."A koromfoltok tehát tényleg bugosak és adnak XP-t. Hm...
A barbárt azért csak nerfelik még egy picit. Nehogy má' izombul jöjjön a loot! -
proci985
MODERÁTOR
válasz
nightmare13 #49006 üzenetére
de, LoH az healing.
-
czpitti
senior tag
válasz
Sirandrish #48972 üzenetére
A loh miatt irja azt a brutál plusszt tuttynesszre.
-
Edge
veterán
válasz
killerjohn #48998 üzenetére
Partiban kevésbé, pláne ha van monk az nagyon zsír akkor csak a dpst kell tolni azt hali.
Sirandrish: Dominancet eddig csak bétában próbáltam de annyit nerfeltek rajta hogy nem gondoltam volna róla hogy okés most.
abéla:
én sokat teszteltem a disintegratet, hogy melyik rúna a legjobb és szerintem egyértelműen a chaos nexus.
Lehet hogy az Intensity nagy dpst ad le + ha utána archonozol a mobokon lévő -15% arcane az hasznos, de a chaos nexus több dpsre képes adott idő alatt, eleve a fő nyaláb az 511% és a kisebbek azok 144% namost ha belenyomod tömegbe akkor sok mobot ér a főnyaláb és a mellék nyaláb is érheti ugyanazt a mobot, ekkor 511+144% damot kap be a mob... simán critelek 5M felett. Intensity-vel criteltem már 7M felett is de az csak az egy vonalban lévő mobokra képes ennyit leadni, míg chaos nexus az mindent autoaimol és csak a fő nyalábot kell rávinni még a mobokra pluszba a végeredménye pedig a gyorsabban olvadó mobok. Ha e mellé még temporal fluxozol is az nagyon baba dolog
szerk: ha túl nagy az as-ed akkor vigyázz disintegrate sokkal hamarabb megeszi az ap-t olyankor. -
warcat
veterán
Azért ez kezd meredek lenni, 4.55 euró 50 milla arany
Jól jönne most pár milliárd elfekvőben -
abéla
senior tag
LézerWizák tanácsát kérném:
disintegrate converg. runa procrátája 0,33, szemben az intensify 0,5-ével (ha jók az értesüléseim), mégis szinte azonos a crit(kijelezve sárgával, single zombikon tesztelve).
Létezik hogy a convergance 2x szorzóval bír proc terén a két sugár miatt?Chaos nexus "rész"nyaláb proc-a mennyi mostanában? Csak mert a fő sugár 0,55 értéke nem rossz önmagában sem.
new build : archon-t kiváltva egy gyak állandó +10% dmg-gel a cold blood formájában, lévén hogy a blizzard Snowbound vlmi 13AP.
4. passzívnak meg vagy blur vagy ha közben az APOC19-ről 10-re esik (durva helm/OH beesik) Astral Pr.Esetleges töltéshez Surge of P. kiváló: 0,5 proc + 1 AP on Hit és ami nagyon fontos: bazi gyors a cast, magic missile, shock pulse-hoz képest + messze hord (vs spectral blade)
A fenti buldben még a disintegrate runája kérdés (conv./chaos/intens).
Ja AP töltéshez, LoH-hoz: disint. tick rate breakpoint: AS:2,22-2,500 7,5 tick/s; AS:2,501-2,857 8,57tick/s;
szóval érdemes 2,501-nél jobb AS-t összehozniszerk: Andrish után szabadon: 4. passzív Blur helyett mehet dominance is (bár ahogy érzem, az elitek sokkal keményebbek a fehérséghez képest + szenyó affixek, és ugye oda meg nem sokat ér a dominance... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest