- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
válasz
szallasi007 #68116 üzenetére
Teljesen új.
-
jookomak
őstag
válasz
szallasi007 #67971 üzenetére
Nem kell hozzá T6, nekem 3 esett alacsonyabb tormenten, sőt anno tán még az alatt. Act1 bountykat kell csinálni kitartóan.
Bár ahogy olvasom a többieket, azt érzem, hogy szavam nem lehet a dropra, p200-at tegnap értem el, lényegében 2 hónap alatt. Barbárral volt már ik, eq, raekor, magefist, tasker, rrog, soj, maximus. -
Gorneck
legenda
válasz
szallasi007 #67971 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
szallasi007 #62045 üzenetére
DIO sose volt MMO és nem is lesz...sajna csapatban csapatós lett...ha nem játszol partiban, akkor elég nehézkes gearelni magad...főleg, ha nem vagy mázlista és maradjunk annyiban, hogy sokan nem azok.
Lássuk csak...1500+ óra játékkal a WDbe a blizz mai napig nem volt képes adni egy full Jade setet (napi 3 óra játékkal - úgy is nehezen, hogy 2 WD is votl mellettem)...szerencsére nem téma, mert a WD egy fostaliga uncsi xar lett...de azé az ideg bennem van...
Lassan 3 hete már csak gatya kellett a full sethez...klántársaknak nem esett, sőt az aktív tagok redukálódtak kb nullára. Oszt mikor már nem láttam az idegtől és elvertem erre is egy csomó sárdot...esett 1...mondom jeahhh...a következő riftbe még1...nahh ez volt az a pont mikor nem kellett sok a shift delhez...RNG mi? Anyád az...Eközben ez a mocskos kibaszott RNG annyival nem tisztelt meg, hogy nekem is jusson már vmi (jó éruzés látni, hogy a semmiből gearel vki karit szinte 0 játékkal miközben más meg leszopja a testét és csak only Monk cuccokat kap)...többnyire sose voltam partyban mikor a többieknek olyan cucc esett amit megkaphattam volna. Vagy bezúzták, vagy ott rohad a ládikájukba...ott rohad meg ahol van címkével...
Nem panaszkodom, mert van két WDm amiken olyan húúú de sokmindent nem lehet javítani...illetve van 2 Monkom ami egész jó (más kérdés, hogy full broken)...és egy kellemes Palam...mind magas szintre vihető...várom a pecset...ha nem hozza azt amit szeretnék, akkor részemről befejeztem a DIO-t a köv kiegig...
Már várom mikor találja ki a blizz, hogy a Monk is tudjon sok kis buddháááát idézni...
-
DaveNo1
veterán
válasz
szallasi007 #62045 üzenetére
A diablo azért mindig is ilyen volt. Patch talán majd sokat javít, greater riftben azért lesz kihívás.
-
Gorneck
legenda
válasz
szallasi007 #62041 üzenetére
Pedig neked is már kiszedtem volna 2 monk setet...más karinak uccse esik semmi...
PTR alapján egész jó lesz a Monk...persze több tartalom nem lesz...csak a GR. De megéri majd sztem überezni...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szallasi007 #55498 üzenetére
Köszi
, közben az egészet töröl , újra és jó lett
amúgy nagyon jó a játék
aki akar felvehett : JaBaL
Kellemes estét mindenkinek !
-
warcat
veterán
válasz
szallasi007 #53480 üzenetére
Mire gondolsz itt?A rift még ki nem takarított szintjeire mehetsz tovább csak,ott van vége,ahol le van rakva a shrine mint a barlangok végén.Nem nyílik újabb portal vagy ilyesmi.
-
Lokids
addikt
válasz
szallasi007 #53034 üzenetére
Persze. Ezért nem teljesen értem, hogy egy ISP ellen intézett támadás miért fekteti meg a dio-t.
Szervert még nem láttam, amiben ne lenne 2 kártya. És gondolom ilyen datacenterben sem a router on a stick configban nyomulnak. Hacsak nem olyan eldugott helyen van, hogy 1 db ISP van és az is 1db betárcsázóssal látja el.bár loginhoz használhatnak NLB clustert, de az csak a bejelentkezésnél terhel, és ott okozna fennakadást.
-
Wolverine
félisten
válasz
szallasi007 #53034 üzenetére
Azért olyan hálózati infrastruktúrát, amit a Battle.net egésze igényel a WoW-SC2-D3-HS felállással, nem sokan szolgáltatnak; és épp ezért nem is egyszerű változtatni.
Ráadásul a Steam ugyanezt kapja be, kb. ugyanakkortól kezdve, mint a Battle.net, és ők sem oldották még meg - nyilván nem véletlenül. -
Gorneck
legenda
válasz
szallasi007 #52068 üzenetére
Ennek ellenére mégis kaptam tőled egy nagyon szuper bracert.
Persze ezzel én is így vok...mármint, hogy kurvára semmi értelme a klánnak...azon kívül, hogy akikkel rendszeresen játszol azokkal kapsz közös chat.
Ha meg társakat keres az ember játékra arra ott a community (2nek én is tagja vok).
A kettő nem uaz...Pl egy közös trade fül nem lenne rossz dolog (mondhatnám akár banknak is)...fogod és ami loot nem tetszik azt bedobod a közösbe. Onnét a klántársak szemezgethetnének ezzel segítve azokat akik annyit nem játszanak. Ez pl lehetne időkorlátos...1-2 nap után törlődne az item...vagy bánom is én mi lesz...
-
kornel76
aktív tag
válasz
szallasi007 #52068 üzenetére
+1 . Plusz még Andrish is mutogatja a lootját megfele és idegel fel. El is küldtem melegebb éghajlatra vmelyik nap zabot hegyezni
.
-
tomazin
veterán
válasz
szallasi007 #52033 üzenetére
Hát ez így szvsz nagyon nem igaz. Én nagyon örültem a klánnak, mert ismerősök között alig van pár aki hc-zik, így meg majdnem mindig van valaki és nem kell publicon játszani.
-
temes69
aktív tag
válasz
szallasi007 #51703 üzenetére
tavaly december óta nem játszottam vele. bnetes progiban nem találtam olyan beállítást, hogy lemezről települjön. amúgy fullra tele van a dvd, nem csak pár mega van rajta
már csak 6gb...
-
Rayner
őstag
válasz
szallasi007 #51675 üzenetére
Már toltam Riftet és Bountyt is (Rift nekem jobban bejön)
Mindkettő jó de hosszútávon szerintem a Rift lesz a befutó. (tényleg 100% random)
Bountynál néha sokat kell üresjáratba szaladni ha épp nem találod a megölendő elitet, Riftnél viszont melléd spawnol ha végigment a csík. +ad shardot amivel jó cuccokat lehet rewardolni a kufártól
Bountynál a csomag sajnos nem stackelődik..így hamar betelik a láda.!
Mindkét módban nagy a mobsűrűség. (néhol még 1.08nál is nagyobb, quest módban sajnos nerfelve lett de itt nem) -
Amur
addikt
válasz
szallasi007 #51417 üzenetére
Vagy írhattad volna hogy :
someone send me my key or the nephalem will kill you! -
Infranyuszi
aktív tag
válasz
szallasi007 #51249 üzenetére
g2a.com elvileg megbízható
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
szallasi007 #51249 üzenetére
Én vettem, azt írják twitteren hogy ma küldik ki őket.
-
killerjohn
addikt
válasz
szallasi007 #50919 üzenetére
A damage nem rossz, az INT és VITA pedig a te monitorodon nem látszik?
A kettő együtt simán jobb mint a CHD+IAS. Ha látszana a sshot alja, akkor nem lenne kérdés
-
mikromanus
veterán
válasz
szallasi007 #50547 üzenetére
Tökéletes a link. Csak trollkodik.
-
törölt tag
válasz
szallasi007 #50523 üzenetére
+1
5770-em van, simán fut 1080-ba vsync-el. -
Cyberbeni
addikt
válasz
szallasi007 #50123 üzenetére
Ha meg van az összes level 1-60 recept, akkor csak level 70 receptet tudsz találni level 70-en. Ha nincs meg minden, akkor találhatsz alacsonyabb szintű receptet.
@(#50132) sith7: minél többet enchantolod, annál drágább lesz. szóval ha nincs szerencséd, akkor 2 milliárd gold is simán elmehet egy enchantolásra. és egyébként meg van amit alapból 1M+ enchantolni
-
kornel76
aktív tag
válasz
szallasi007 #49820 üzenetére
Csak az az abszolut nem mindegy ugye h a sz.... f-nak meik végén állsz
.
-
sith7
félisten
válasz
szallasi007 #49820 üzenetére
-
kornel76
aktív tag
válasz
szallasi007 #49805 üzenetére
A kraft az saját, nem adható át még partyban sem ... próbáltuk JSan-nal.
-
Bird
addikt
válasz
szallasi007 #49805 üzenetére
Hát...Lehet majd farmolni, betörni- zúzni, kavicsokat építeni. Izgalmas lesz... Egy darabig biztosan. Ha még egyszer 1900 órát beletudok tenni a játékba én már elégedett leszek.
"Ez a plan viszont megvan...." Valóban megvan, de csak lvl60-ra. 70-en újra meg kell találnod/tanulnod majd.
A kraft átadós móka sem játszik boundos a cucc Elnök Uram!
-
Neró
őstag
válasz
szallasi007 #49418 üzenetére
Oh te jó ég.
Humorérzék kell csak ember, ennyi.
Amúgy meg velem is volt már ilyen. Blizzard vissza fogja állítani és kész. Nem kell itt prázni. Valszeg valami bug lehetett és ennyi.
-
sith7
félisten
válasz
szallasi007 #49319 üzenetére
ne menj, már elfogyott :-)
-
Bird
addikt
válasz
szallasi007 #49290 üzenetére
Elnök Úr vesszen a párt, ha ezt nem tudja! Leninnek is ez lett a veszte....
Vigyázzon magára, túl sok az imperialista disznó aki az életére törne. Olvasson minél több Lenin összest, bár abban a puffinról nem írtak. Erős volt a cenzúra!Andrish:A puffin nerfeléséhez még a Blizznek sincs jogosultsága. Ha ez megtörténne kitörne a 3. világháború. Annyit meg nem ér meg a dolog....
-
Sirandrish
legenda
válasz
szallasi007 #49290 üzenetére
-
Bird
addikt
válasz
szallasi007 #49163 üzenetére
Értettem Elnök Úr!
Ezek az imperialista disznó kereskedők már csak ilyenek?! Szibériába velük... Intézkedem! -
Bird
addikt
válasz
szallasi007 #49073 üzenetére
Elnök Úr megértette a mondandóm...
-
TheProb
veterán
válasz
szallasi007 #49065 üzenetére
nemtom mi volt ebbe olyan hú de nagy beszólás...
granini jól látja, aki akar "fizet" aki nem az meg nem...
-
granini
őstag
válasz
Azt írta pár kavicsért, az még lehet valakinek tárgyalási alap.. 40-80-120k goldért mennek most a sima fehér itemek AH-ban.. De Bird mondja jól, farmolj vagy fizess.. kinek melyik megy..
-
sittes79
addikt
válasz
Ja kezdd nagy arca lenni a közel 300 paragonosznak. Loool
-
granini
őstag
válasz
szallasi007 #49022 üzenetére
Vilag szegyene az a csavo..
Ostoba bunko csak jo helyre szuletett.. az ilyeneket dobtuk eloszor a tabortuzre annak idejen.... -
DjDanee87
addikt
válasz
szallasi007 #49022 üzenetére
Valamit rosszul csinálsz, előfizetni nem kötelező egyik twitch csatornára sem ha nézni akarod, csak opció.
-
Joci93
senior tag
válasz
szallasi007 #48607 üzenetére
Hát igen....én még Torment IV-en is sokat fekszek néha....
mikromanus:Őszintén én még nem néztem a kripta felé mióta kijött a patch.
Csak bedobtam a vidit érdekességnek.
ReFleXx: Így van...totál felesleges elitet tolni
Eddig egyszer(!!) esett legend az elitekből. Az is olyan volt, hogy...
(majd délután belinkelem...WD-vel valami 256armor + 200str talán....smart drop...az hát...
)
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz
szallasi007 #48462 üzenetére
Azt hol találtad ?? Miez? kell nekem is !
-
granini
őstag
válasz
szallasi007 #48368 üzenetére
-
pzske
aktív tag
válasz
szallasi007 #48147 üzenetére
LV 61 item csak bugos és nálad 59 ír ki. Linkeld be a chatra és ott már jól fogja kiírni !
-
grex4
aktív tag
válasz
szallasi007 #48147 üzenetére
Az hogy rosszul jelzi ki a szintkövetelményt, ha más nézi akkor azt látja hogy lvl61es az item csak te nem.
-
Rayner
őstag
válasz
szallasi007 #47869 üzenetére
Biztos most elemzi az új kódtáblát...nyugi "soon" itt lesz
-
nightmare13
őstag
válasz
szallasi007 #47619 üzenetére
Egyrészt para pontokból is veszett el ugye valamennyi, másrészt talán az as, chc is sipkát kapott (erre már nem emlékszek pontosan, hogy csak tervezett volt, vagy meg is valósították.)
Amit én észrevettem, alapvetően ugye a hp visszaesése (csak armoryt néztem, mert dolgozok). Viszont a DH esetében a sebzésem a karakterlap szerint nőtt 6k-t
-
SEMY
tag
válasz
szallasi007 #47619 üzenetére
A paragon pontjaidat már elosztottad ?
-
nightmare13
őstag
válasz
szallasi007 #47598 üzenetére
Mindkettő RoS tartalom, igen.
-
DonMedve
addikt
válasz
szallasi007 #47598 üzenetére
Ez engem is érdekel.
-
Horbal
őstag
válasz
szallasi007 #47330 üzenetére
A kraftolt amu az ac bound. PTRen fixálták, nekem használható lett valamelyik peccs után
-
granini
őstag
válasz
szallasi007 #47184 üzenetére
Jól rappelsz! Meg Bird kolléga is. Egyszerűen unalmas már amit egyesek itt összesírnak meg összeokoskodnak.
Én szeretem a Diablót és játszani fogom akármi lesz is. Szerettem az AH rendszert de utána is lesz élet. Tettem bele pénzt mert úgy jobban ment és jobban élveztem a mókát, és sose gondoltam hogy ki is kéne venni belőle. Nekem megérte. Az én döntésem volt.
Lesz*rom a botot a goldot az ahát a gemmet a kriptet a szintet mindent.. megyek tolom zúzom farmolom beteszem kiveszem eladom megveszem craftolom odaadom összehúzom meghánytatom leütöm hotázom !!
Ezvanvelem
És veletek..?
-
mikromanus
veterán
válasz
szallasi007 #47073 üzenetére
Nem. EZ olyan játék (vagy annak kellene lennie), hogy ha játszol, akkor megjutalmaz érte. nem olyan, hogy ha faék vagy felfogásban de van MasterCard, akkor benyomhatod a godmódot. Aztán meg a VérIStvánok elkezdik fikázni a "casualokat", meg szar a drop, meg szar a játék. Nem kell ez! Jobb lesz a 2.0. Mondom úgy, hogy azért egy idő után elkapott a vásárolhatnék engem is és nem jöttem ki pozitív egyenleggel az AH vásárolgatásból végül. Az AH/RMAH is addig volt (lett volna) jó, amíg valós emberekkel üzleteltél és nem botok farmoltak mindent akik kb 0 keresletet jelentettek, vagy épp emberi beavatkozás nélkül csalták el az AH-ban az olcsó, vagy alacsony kezdőbides itemeket. Más játékostól nem sajnálom, de a csalóktól igen. Tőlük is csak azért, mert szétcseszik a játékot ezzel. No, de majd az account Bounddal ébredő 2.0-ban jobb lesz
#47083) schwartz
A "Népsűrűség" picit csapott,d e tényleg jobb. Kiegben majd újra kell tervezni mindent, mert nem lesz ennyi kihalt mező és kripta. Lehet lesz pár élhetőbb alternatíva a mostaniakon túl is.(#47082) Gyuri27
Ezt kétlem. Vagy ha igen, akkor az ugyanúgy fos, mint most a chc nélküli. A legendary itemek eleinte... nem voltak versenyképesek 1-2 kivételtől eltekintve. Ha volt egyáltalán EF, vagy Pempő, akkor az a szar kategória volt ebben az időben még. -
schwartz
addikt
válasz
szallasi007 #47073 üzenetére
Ne haragudj de van rendes munkam es eleg jol keresek is vele.
En jatszani vettem meg a D3-at de AH nelkul a budos eletben nem jutottam volna egyrol a kettore. Mondhatja itt barki, hogy a loot 2.0 hazavagja az alapjatekot de akinek nem volt resze top gear-hez annak feludules lesz az uj rendszer.
-
abéla
senior tag
válasz
szallasi007 #45417 üzenetére
Meg fogsz lepődni: élvezem a játékot, ellenben a már kissé unalmas "alapélménnyel". Kicsit olyan, mint egy új játék vagy -ahogy itt az élménybeszámolókat olvasom- a HC, csak itt nem égből pottyant connect lost lesz, hanem 2 hónap múlva egy reset, de ezt legalább tudod előre
.
-
Rebourne
aktív tag
válasz
Egyrészt nem tudni még mindent, másrészt a torta próbája az evés. Részemről a korrekt visszajelzés a cél, elég sokat írogatok a hivatalos fórumra a tapasztalatokról.
Harmadrészt meg live-on nincs más csak az AH farmolás, az meg mehet akár párhuzamosan is
-
MrCsiT
addikt
válasz
Na, játszani azt én sem tudtam, de pechjükre a Battlenet fiók az beengedett, hogy egy tündici Support ticketben véleményezhessem a "szolgáltatást." Megtettem.
Wolverine: anélkül, hogy támadnám a Blizz-t - mert arra harapsz, azt már ugye tudjuk - ez a loginszerveresdi már kb. 3-5 hete sz*r. Ez azért qrva messze van a "nem ment 2 órát, sírnak a userek"-effektustól, amire Te célozgatsz ( ha jól értem a humort. ) ..és nekem akkortól számít majd jónak, ha 1 hónapig nincs a tervezett karbantartásokat meghaladó kiesés. Amíg ez nem megy, addig ez nem szolgáltatás.
..habár, jobban belegondolva, én is szívesen kötnék a felhasználóimmal "ha épp nem megy, hát neked SÜN" - jellegű EULA-t, épp csak a cégem/szolgáltatásom nem lenne hosszú életű. -
JSaN
addikt
válasz
szallasi007 #45150 üzenetére
Elvtars nalam minden jo, egesz nap jo.
Januar van es ilyen gyorsan meg lenne nalad az ev luzer cege? Pedig az ubi es ea is nagyon kapalozik erte, holt verseny van szinte. -
Gorneck
legenda
válasz
szallasi007 #45146 üzenetére
Háááát nekem nincs auth-om egy ideje az accomon, de ma nem volt szarakodás...
Bár ahogy néztem volt aki nehezen lépett be...
-
T. M.
aktív tag
válasz
szallasi007 #45146 üzenetére
Ha lenne felesleges pár milliárdod, ez lenne a legkisebb bajod
-
Wolverine
félisten
válasz
szallasi007 #45017 üzenetére
Az a Thunderfury speciel Azerothról került Sanctuaryba; a vanilla WoW-ban egy legendary tankfegyver volt az eredetije...
-
mikromanus
veterán
válasz
szallasi007 #45017 üzenetére
Banyek agyba főbe keresem mi a lósz@r amit emlegetsz, erre az a thunderfury
Ma esettt és még nem teszteltem. A többi effekt is kellemes, de most mással henteskedek (mondjuk a sojt bevállaltam. -11% dam, de elég izmos dps buffokat ad fizikai támadásra és elit ellen...) -
Rebourne
aktív tag
válasz
szallasi007 #44991 üzenetére
Sajnálom, hogy magadra vetted, de én teljesen komolyan gondoltam. Mármint értem a viccet, azért is volt laza a megfogalmazás. Csak ha hiba van és nem jó az exe neve, arról nekem az jut először eszembe, hogy más, külső program próbálkozik, és az nem jót jelent.
-
killerjohn
addikt
válasz
szallasi007 #44991 üzenetére
teljsen egyetértek azzal, amit a kiegről írsz, meg azzal is hogy röhej, képtelenek rendben tartani egy szolgáltatást (magáról a játékról inkább nem is írok), de tedd már el a paranoiádat a fiókba, mert a szerverek még ha a földig égnek is, akkor szinte biztos hogy cross-continent backupjaik vannak, de az a minimum, hogy VAN backupjuk
-
Rebourne
aktív tag
válasz
szallasi007 #44977 üzenetére
Én megijednék, ha egy ismeretlen program akarná indítani a játékomat
-
Bird
addikt
válasz
szallasi007 #44977 üzenetére
Hagyad ma` troll szegény. Múltkor jómagam is megkaptam a leosztásom. Minden változik, de a lényeg nem...
-
Rebourne
aktív tag
válasz
szallasi007 #44974 üzenetére
Az azért érdekes, mert nekem nincs is ilyen állományom, hogy Gamelauncher.exe. Van "Diablo III Launcher.exe", valamint a Battle.netnél "Battle.net.exe" és "Battle.net Launcher.exe".
-
Rebourne
aktív tag
válasz
szallasi007 #44335 üzenetére
1400dps+LS+Str/Int Skorn, 1300dps+2x Socket+Dex Manticore, maxos trifecta amulettek, gyűrűk, minél zöldebbek, annál jobb. Nekem ezek mentek. Gondolom az EF-ek is mennek, de azok durván be vannak cápázva, nehéz kibidelni őket jó áron.
-
Rebourne
aktív tag
válasz
szallasi007 #43333 üzenetére
A paragon xp jön ptr-en is, 60-as szinten, csak a kijelző bugos. A hivatalos fórumon több ilyen ismert bugot is találhatsz, érdemes körülni mielőtt rákérdezel.
A PTR az teszt, ahogy a neve is mondja. Csak akkor érdemes foglalkozni vele, ha tolerálod a félkész, nem felhasználóbarát dolgokat, ezért talán tényleg jobb ha megvárod a tutit.
-
jpeetr
aktív tag
válasz
szallasi007 #43328 üzenetére
PTR-en 100as karit sem tudsz húzni, lvl60 után nem jön xp
Egyelőre paragonozni csak a LIVE-on tudsz, aztán legfeljebb azt másolni PTR-re -
Gorneck
legenda
válasz
szallasi007 #43282 üzenetére
-
DjDanee87
addikt
válasz
szallasi007 #43031 üzenetére
Az már level 70en lesz. Hova növelnék a DPSt most 60on mikor így is könnyen tolható a jelenlegi gearben
-
JSaN
addikt
válasz
szallasi007 #42724 üzenetére
ph-placeholder. magyarul meg nem vegleges az a kinezet csak egy masik meglevorol ra tettek.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
szallasi007 #42724 üzenetére
ProHardver
Asszem PlaceHolder, ezzel jelölik azt a tárgyat aminek még nincs "kinézete". -
killerjohn
addikt
válasz
szallasi007 #41932 üzenetére
honnan a francból tudták meg az IPjét? nem router mögött volt? még windows firewall se? semmi? milyen RDP sérülékenységről van szó? vagy csak semmi védelme se volt, a Windows jelszavát meg kitette pastebinre az IP címével együtt? nemár...
szerk: vagy az NSA volt??
-
ReFleXx
addikt
válasz
szallasi007 #41655 üzenetére
Ha elolvasod a leirast akkor irjak hogy megrendezett eset.
-
JSaN
addikt
válasz
Nem kamu, szetvered elotte az egeret megbolondul az erzekelo, nem ritka dolog. Francis nem szarozik ilyennel.
En birom a sracot, ezt meg akkor tolta mikor 1.03 ment es sirt mindenki a nehez inferno miatt, o is csak a csata kozbeni zabalas miatt fekudt ki mi mas miatt.
Meg az a siras lol.
-
tPedro_
őstag
válasz
Persze hogy az, nezd meg a regebbi videoit. Nagy arc a gyerek.
-
Muton
addikt
válasz
nekem volt infrás egerem, amit ha felfordítottam, akkor elindult a kurzor, szóval ettől még lehet igazi.
én inkább amiatt mondanám hamisnak, mert amekkora patáliát csapott a 3007-es vagy melyik hibára, ahhoz képest egy kis sírdogálás sehol sincs egy sokkal komolyabb helyzetben
jó arc amúgy -
Jazz
veterán
válasz
szallasi007 #36091 üzenetére
Egy ilyen kégli kaliforniában csak 70ft misi? Márvány kandallóval, meg fütyfürüttyel? [link]
-
rongyi
aktív tag
válasz
szallasi007 #36091 üzenetére
Jó oké, de azt is nézd, hogy más az életszínvonal, szóval élni is kell teszem azt a lakástörlesztés mellett.
-
kkf
aktív tag
válasz
szallasi007 #32610 üzenetére
ha nincs sok zséd két LS + CRIT-es egykezesre, akkor egy Skorn-nal, meg +50% IAS-sel teljesen jól végig lehet rongyolni egy combination strike + WoL builddel MP10-en.
persze én is jobban élvezem, ha tele van a képernyő kis ciklonokkal -
killerjohn
addikt
válasz
szallasi007 #32645 üzenetére
nem szerez be, mert drága, és az ördögtől való
-
mikromanus
veterán
válasz
Azért meg tudtok páran mosolyogtatni. Jáj, a skorn nem monk kezibe való oda neki bele! Ehhehehe Skillezés és felszerelésfüggő. Halványkék szelecskéket eregető-alap balgombos támadással nyomuló buildre lehet nem az igazi. Haranghoz, TR-hez és nagy egyedi hit sebzést leadő skillekhez ideális. Ja, hogy amellett nem élvezheted a sorozatod és a reggelidet/vacsorádat egyszerre? Ez ilyen. Valamivel több figyelmet igényel (no nem sokkal.. ha belejösz)
Harang buildre AS nem sok kell, resistből se feltétlen kell ilyen "rengeteg" sok.
Milyen buildre használtad volna a péklapátot, hogy ennyire feltörte a tenyered? -
Gyuri27
félisten
válasz
szallasi007 #32615 üzenetére
Nem ez a lényeg (enyém). Hanem a fury. 2 pálcás volt a búcsúban és kb annyit tud mint amit 70m-t kinálsz.
granini: szerintem a karid baja a fury+wkl. Biztos van akinek bejön, illetve van ami használható, de az szerintem nem olcsó dolog. Én a furyt eredendően lassú nagy sebzésű fegyók mellé ajánlanám. Mace, spear max axe. A wkl mellé dagger, sworld dukál.
Már csak azért is. Mert a monknak nincs skillből egyéb gearból ls. Tehát mindkét fegyóra kell. Te meg választottál 2 olyan fegyót amin csak az lehet.
Alább linkeltem a karim. Az axot egy félórára kölcsönadom (kardom nincs), hogy lásd miről beszélek. -
granini
őstag
válasz
szallasi007 #32615 üzenetére
Sajnos most nem tudok, max estefele.. megneztem a monkod gear-jet, megprobalok majd hasonlot szerezni. De nagyon koszi a felajanlast!
-
granini
őstag
válasz
Koszonom a felajanlast de ennel szerintem jobb az en Fury-m.. az enyem dexes es csak 10% fear van benne ami kb a minimum..
-
granini
őstag
válasz
szallasi007: Milyen adatlapon nezed..? EF+WKL-em van, valtottam kb 1 honapja a Skornrol..
Koszi a tanacsokat. Tudom mar korabban is beszeltunk errol. Valszeg a resist az a roll aminek a rovasara tudnek komolyabb DPS-t nyerni. Fogok is majd de ahogy Andrish irtam nem konnyu megszabadulni az OwE-tol, es alkalmkasint draga buli is.. Dexes Vita-s Natalia csimma draga cucc.. avd damages gyuru szinten.. legalabbis a jo..
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szallasi007 #32591 üzenetére
Aztán mire megy vele? Ilyenekkel nem foglalkozik a szolgáltató. Megy a net, csak néha többet kell rá várni...
-
P00By
nagyúr
válasz
szallasi007 #32471 üzenetére
De nálad is csak a diablonal jelentkezett a probléma?
-
Thrawn
félisten
válasz
szallasi007 #31766 üzenetére
Ide lehet menni szájtépni (bár szerintem felesleges): [link]
-
Gorneck
legenda
válasz
szallasi007 #31766 üzenetére
2 LS motyó nem árt ha van...magas MPL-en jön ki igazán, hogy kell...így mehet olyan passzív ami hasznos...
-
Thrawn
félisten
válasz
szallasi007 #31249 üzenetére
Ha innen linkeled gifesedik
-
killerjohn
addikt
válasz
szallasi007 #31191 üzenetére
majd szólok priviben ha csinál rá valaki appot
én nem fogok, mert az ilyen sutyerákságok egyenes úton visznek a banvonatra...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szallasi007 #31153 üzenetére
Exploitokat nem kéne reklámozni a fórumon.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
szallasi007 #31010 üzenetére
Nekem a külföldi oldalak sem jönnek rendesen most!
-
Gorneck
legenda
válasz
szallasi007 #30485 üzenetére
Passzívból Brawler, majd nézd meg...egyedül megyek, akkor én azt használom...
Mondjuk nekem HotA van bent WW helyett, OP is más rúnával, vagy helyette Rend.
-
davidsito
aktív tag
válasz
Szia!
nagyon szuper barbárod van ... grat
első lépés egy jobb chest 180 str + 180 vit (+20 str + 100 vit)
második lépés egy jobb bracher kraft (+ 100 str)
harmadik lépés egy fokkal jobb övpróbáld megcélozni a 3000 str-et
-
davidsito
aktív tag
válasz
jajjjj
az isten megáldjon, moderáltasd a kérdésedet
itt gyűlölik a barbártjujjjj
nincs bent a war cry skill, már te sem vagy vagy csapatjátékos
ezen a fórum nem kaphatsz segítséget -
Sirandrish
legenda
válasz
szallasi007 #28757 üzenetére
Ahogy én tudom, csak kapsz egy kis petet és örülsz neki
Egyébként infernon esik vagy bárhol?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
szallasi007 #28568 üzenetére
nem jó semmire, minden más benne van a videóban
-
Bird
addikt
válasz
szallasi007 #28487 üzenetére
A fodrász jó munkát végzett!
Persil úgy tudom jegeli a dio témát, viszont az furcsa, hogy a Ph!-ról is eltűnt.
-
killerjohn
addikt
válasz
szallasi007 #28210 üzenetére
ezt ki mondta neked?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest