- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
janos1988
addikt
-
-
Djuree
félisten
válasz
persil #17440 üzenetére
nekem nem hullik semmi, a D2-ben is így volt
a használhatatlan uniq-ok bezzeg hullanak. ez amúgy milyen már, a uniq itemeknek kellene szinte a legjobbaknak lenniük, errefel mind hulladék szinte
a D1-ben bezzeg nagyon durvák voltak, már az a pár féle ami volt benne. ott legalább tényleg ritka volt....
-
Djuree
félisten
válasz
persil #17438 üzenetére
hát az armor nem sokat változik, de azt nem is figyelem, nem sokat ér ahogy észrevettem. még dio2-ben számolgattam az armor szerepét, szinte semmit nem számított, magasabb szinteken úgyis mindenki sebez vmilyen magicet is, az ellen nem véd
azért durva hogy AH-ban mit ki lehet fogni pár ezresért: amulett +40 dex +40 vit, gyűrű +35 dex +40 vit. nem semmi.... -
execute93
őstag
válasz
persil #17399 üzenetére
Nem.. 2 Verziós doboz van.
Ilyen van a srácnak
Nekünk meg ilyen -
-
execute93
őstag
válasz
persil #17302 üzenetére
Igen 31. Nincs lekorlátozva szerintem.
DeckardCain Én a Diabloval szívtam sokat! Aztán bevásároltam, skilleket váltottam, megjavítottam a fegyvereim és így sikerült legyőzni!
ACT IV helyszín stb. ez tetszik nekem a legjobban! S a bevezető videó valami állat.
Azon jót röhögtem, hogy megöltem a diablot aztán a földre került és még ott is püfölnöm kellett, hogy megsemmisüljön -
-
-
Bazzzs
senior tag
válasz
persil #13589 üzenetére
Nem szeretnék vészmadárkodni, valamint én is azt szeretném, hogy neked legyen igazad, de szerintem is életszerű egy ilyen nagy volumenű játék indulásakor, hogy lesz/lehet az elején fennakadás. Ahogy látom a Blizzard is készül rá, mert az 1.01-es patch leírásában van egy ilyen rész:
•It is possible to get ERROR 37 (The servers are busy, please try again) when logging in if the servers are under heavy stress. This error literally means that the servers are busy and that you should try again, so please try again in a minute or so!
-
mcsabee
senior tag
válasz
persil #13589 üzenetére
Simán elképzelhető, hogy a lagos lesz a dolog, attól függetlenül, hogy a Blizzard felkészült-e vagy sem. És igencsak életszerű, hogy egy ilyen volumenű játék a startkor lagos, nem elérhető, esetleg kidobál. Ez minden nagyobb MMO startnál komoly probléma, és valószínűleg itt sem lesz másképp.
-
Xmodule
őstag
válasz
persil #13380 üzenetére
Én is kiprobáltam ma(Path of Exile). Minden kasztot felvittem 4 es szintre kb. Szerintem a witch a legerösebb. Olyan mana regje van, hogy uhuj
Kb meg sem utöttek a mobok. Föleg miutan rajöttem, hogy a gemek adják a skill -t. Igazábol szerintem nem lenne rossz. Grafika szép, animaciokkal sem volt bajom, de az egész valahogy unalmas. Nem fogott meg. Ellenben a diablo3 betaja lekötött hosszu, hosszu orakra. Hát ez van.
Amugy az az 1000$ -os csomag vicc
Legalábbis szerintem nagyon irreális.
-
Ilsyde
őstag
válasz
persil #13347 üzenetére
Ha csak maga a játék érdekel akkor nyilván nem éri meg, mert nem kapsz sok extrát (szárny, banner meg festék).
Foleg esztétikai értéke van: maga a CE doboza (belul egy óriási, színes Diablo koponya ami miatt érdemes felnyitva hagyni), behind the scenes DVD/blu-ray, DVD tok, testes keménykotésu art book, koponya meg pen drive az elozo játékkal, és az ezekhez tartozó megszámozott borostyánszínu díszdoboz.Én is csak azért vettem meg mert 10-15 évente van csak ilyen és nem volt annyivál drágább a normál verziónál (foleg ha a Blizzardos 45 fontos árat nézzuk a digitális verzióra, ez meg 56 font volt).
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
mephi666
nagyúr
-
Ilsyde
őstag
válasz
persil #13066 üzenetére
Eszmeletlen nemelyik "recept"
Parszor le is kellett allitanom a lejatszast, annyira folyt a konnyem a nevetestol.
Kedden en is igy keszitem majd el a reggelit
-
Cadal
őstag
válasz
persil #12697 üzenetére
Szerintem csak simán hsz gyűjtés részéről, vagy olyan lehet a memóriája mint az aranyhalé. Korábban már rákérdezett a kovácsra és ráadásul Te válaszoltál neki. Szóval szerintem ide jár szórakozni a gyerek.
-
execute93
őstag
válasz
persil #12697 üzenetére
Szerintem pedig nem gáz. Attól, hogy valaki most vág bele a diablózásba az már egy low sz.r? Pl.: Azt sem tudod, mi az a starcraft 2, én pedig több éve játszom vele. Veled ellentétben én szívesen segítek. Ez olyan dolog, mintha nem tudnád mi az a force field..
Szerk.: Tök mindegy, egyedül majd rájövök, ez így volt s így lesz.
-
válasz
persil #12461 üzenetére
és (#12510) rhonin
Én tegnap délután kaptam le az installer-t -nem torrenttel-, nálam max sebességgel töltötte.A máshonnan való játékot elvben nem nagyon figyelik.
De, az utóbbi időben, ismerősöm kölcsön akarta adni az account-ját más városban lakó havernak és ő onnan nem tudott bejelentkezni, két külön eset is volt. Tegnap direkt megpróbáltam én is, nekem gond nélkül ment. De, mi egy településen lakunk. Nem tudom ez mennyire általános, de mindenesetre érdekes.Mondjuk, az nem árthat, ha rákérdezel egy ticket-ben a support-nál.
-
Alg
veterán
-
Ptech
addikt
válasz
persil #11307 üzenetére
játék mechanikája szempontjából ugyanott lesztek, mint aki aznap hall a játékról életében először.
Ez igaz. Az első percre. Olyan brutális különbségek vannak két játékos között, hogy el nem lehet mondani. Van aki a WASD-ot sem találja, van aki meg egyszerűen feltalálja magát mindig. WoW-ban GM-ünk a MT is volt.
Már 2 éve volt együtt a guild, amikor valamit elszúrt. És baromira megdöbbentünk. Nem azon, hogy elszúrta, hanem hogy 2 perc gondolkodás után sem tudott senki előző esetet mondani, amikor akármit is elrontott volna az előző két év során..Ahogy -conrad- is mondta, akik összeszokottak, nem teljesen kétbalkezesek és a kihívást keresik, azok pillanatok alatt letarolnak mindent.
Azért, ha a videót nem nézted még meg, mindenképp nézd végig, megéri
Láttam mindet vagy tízszer
-
-conrad-
addikt
válasz
persil #11302 üzenetére
Sokat számít az összeszokott party, évekig voltam hc wowos. Anno mikor megjelent a SWTOR beta oda is átmentek egész hc guildek, ők hetek alatt kitakarították az egész contentet.
Én azt remélem, hogy az inferno az nem végcélja lesz a játéknak, hanem egy olyan erősségű rész amit csak kevesen tudnak végigcsinálni, mint a wowban a hc raidek (hetente nerfelt bossok nélkül
)
Mondjuk így lenne értelme, hogy a hc playerek meg a casualabbak is megtalálják maguknak a tartalmat, meg a pvp-sek is, ha bejön a patch, stb.
-
Ptech
addikt
válasz
persil #11302 üzenetére
Még csak most jelenik meg a játék, valljuk be, semmit nem tudunk róla, a bétában az első fejezet, legelejét láthattuk, senkiházi 13as karakterekkel. Semmiféle következtetést nem lehet levonni.
Nem is abból vonok le következtetést.
Az meg, hogy mennyit wowoztatok, kb annyira releváns a kérdésben, mint az, hogy én 8 éve gitározok.
Nagyon nem. Egy összeszokott csapat sokkal hatékonyabb, mint egy ad-hoc összedobott. A csapatjátékokat sem random emberkék játsszák. Nem véletlenül.
Nem én mondom, hanem Jay Wilson és még egy jó marék ember a blizz csapatából.
Láttunk már nagyot mondást Blizztől nem keveset nehézség tekintetében. Ez is a hype része.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
persil #10485 üzenetére
Ami az egyikünknek blődség, az a másikunknak lehet, hogy tapasztalat, mondom ezt úgy, hogy nekem sem tetszett a Torchlight(szerintem is unalmas, bár mén már a 3. szinten kiléptem), a D3 meg igen(függetlenül attól, hogy nekem is hiányzik a skill-tree, nehéz átállni 8-9 év aktív D2 miatt). Ha különbözik a véleménye a miénktől, attól még elmondhatja. Abban szerintem is téved, hogy a TL szebb mint a D3, de istenem, ettől még nem ugrok neki.
-
maross
nagyúr
válasz
persil #10458 üzenetére
Krater beta-t probaltad? Meg csak husz percet feccoltam bele, vegulis, akar jo is lehet. Legalabb van benne valami ujdonsag (3 fos csapattal mesz).
djuree: sacred-et szerettem, regi idok emlekere megvettem nemreg. Nem hittem el hogy mennyire mocsok szarul nez ki, komolyan
. Meg mindig nem hiszem el
.
-
Angel1981
veterán
válasz
persil #10190 üzenetére
Igen, ez valóban szokatlan, de jó dolog!
Nem fenyeget a veszély, hogy jön egy új patch és lábtörlővé degradálódik a sok-sok órán át fejlesztett karaktered!
A Diablo 2-ben amúgy is csak kb. harmadik alkalomra sikerült az adott kaszton belül olyan karaktert csinálnod, ami Hellen is megállja a helyét. -
megint én
őstag
válasz
persil #10188 üzenetére
És mi van a varázsfejszével???
Más. Hogyan tudom meg mi mennyit sebez, mennyi idő alatt?
Pl
Ball klikk: Magic Missile
Jobb klikk: Arcane OrbSzerk, amúgy ja, az a skilles dolog nem is olyan rossz, csak félek, hogy így előbb rá lehet majd unni. Meg így belegondolva, nálam is volt olyan, amikor jó pár nap múlva jöttem rá, hogy a skilleket nem éppen úgy kellett volna elosztani.
-
mephi666
nagyúr
válasz
persil #10190 üzenetére
na ja, gondolom olvastak elég sírást, amikor 1-1 patch agyonvágott kompletten egy build-et
...nekem is fájt volna, ha 90+ körüli karim kukáznom kellett volna emiatt... ja meg a közös stash miatt nem is lesz szerencsére szükség cucchordó alt. karikra sem, ez is pozitív... a korábban említett d2 retro mod-ban is imádtam a közös ládát, itt a legjobb húzások közé sorolom
-
mephi666
nagyúr
válasz
persil #10188 üzenetére
nekem ez a része baromira bejön, mert így sokkal jobban hozzám fognak nőni a karakterek
dia2-ben a végére bevezették, hogy resetelni lehet a skilleket, de így itt erre nem lesz szükség: lehet próbálgatni szabadon a build-eket és tesztelni, mi/mi ellen/mennyire jó... nekem rohadtul tetszik... (nem kell mondjuk 1 kasztból 3at indítani, ha a végére több build-et ki akar próbálni az ember)
...kerestem amúgy én is először a skillpontokat, hogy hol vannak meg nem is mertem kiválasztani 1-2 gyengébbnek vélt új skillt, de szabad lesz a rendszer: mindent ki lehet próbálni következmények nélkül
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest