Aktív témák
-
mar_tin
tag
válasz
John D'oh #15743 üzenetére
M gombbal beadja nagyban középre, gondolom ezt keresed.
Tegnap sikerült 4-5 órát játszanom vele (két részletben mert egyszer kidobott), az Act1 -et még nem sikerült befejeznem (12- es szinten van a wizard -om).
A videókártya nem támogatott gondot megoldotta a 12.4 -es hotfix driver, de nem vagyok kibékülve a a dologgal. Itt már írták korábban is, hogy mintha kicsit szaggatna, hát nekem is ilyen, pár másodpercenként meg-meg ugrik a kép, pedig a FRAPS szerint tartja a folyamatos 30 FPS -t, és lag sem lehet, a kijelzés szerint 50-100 ms között változik a response time.
Egyébként mi értelme van a két FPS csúszkának a beállításoknál, ha a játék így is úgyis 30 FPS -re korlátozza a maximumot. Illetve ha beállítom az Inventory zoom -ot akkor olyankor felengedi 60 -ra.
Amúgy a játék nagyon élvezetes, csak ez az egyetlen apróság zavar. Nekem kifejezetten tetszik, hogy nem kell Town portal, meg Identify scrollokat gyűjteni, illetve a HP potik is elférnek egy helyen (nem mintha egyet is elhasználtam volna).
-
Peddy789
őstag
válasz
John D'oh #13465 üzenetére
"Nem igazán szeretek online személyes adatokat kiadni. Miért érdemes valós adatokkal regisztrálni ?"
Az ilyen korlátolt embereket annyira birom, most akkor mi lesz ha megadod az adataidat? vigyázz!! ellopják az életedet! még az is egy hatalmas baromság hogyha valaki megtudja a bankszámlaszámodat akkor ellopja róla a pénzt... IGEN! ezért van kiírva egy csomó helyen szervezetek (adó 1%) bankszámlaszáma!
A személyes adatok pont azért vannak hogy neked jó legyen, ezzel később bebizonyítod pl hogy tied az account ha ellopják stb.
-
rt06
veterán
válasz
John D'oh #13545 üzenetére
igen
az a lenyeg, hogy akar van dobozod, akar nincs, a blizzard elerhetove teszi a jatekot digitalis formaban is (ha nincs dobozod, akkor egyertelmu, ha meg van, akkor se kelljen mindenkepp a lemezzt koptatnod)
ugyanigy elerhetove tettek regebbi jatekaikat is (dio1, war2, sc:bw, dio2, war3), melyek a cdkulcs megadasaval regisztralhatoak a battle.net account-odhoz, es a tovabbiakban barmikor letolthetoek
-
Bazzzs
senior tag
válasz
John D'oh #13473 üzenetére
A bankkártya adatokat ott is kódolva tárolták és tudomásom szerint nem is sikerült még senki pénzéhez se hozzáférniük a hackereknek. Egyébként meg pont emiatt érdemes használni az Authenticator és Mobile Alerts párost. Ettől függetlenül lehet hamis adatokkal regisztrálni, viszont ha mégis feltörik a fiókod, akkor a Blizzard tényleg kérni fogja a személyid másolatát a visszaszerzéshez. Országot is például csak úgy változtathatsz később, ha be tudsz mutatni a Blizzardnak egy, a címedre szóló számlát.
-
persil
nagyúr
válasz
John D'oh #13465 üzenetére
Mert kamu adatokkal többek közt nem fogod tudni használni az aukciós házat sem pl.
Plusz, ha gyanús vagy, akkor blokkolnak és buktad a 15 ezres játékodat.De nem értem miért kell parázni, ez nem egy sokadrandú powerleveling oldal, ahol lerabolják a bankkártyádon levő pártízezer forintot... ez blizzard.
Csak és kizárólag a te előnyödre válik, hogy valós adatot adj meg.
Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest