- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
D1Rect #36199 üzenetére
Pörögtem egy picit AH-ban, alakul a balance, vettem egy másik helmet hagy növekedjen tovább az int, érzem még ma meglesz a wand és vele a minimum 30K+ DPS. Ha nem lenne ez a hülye limit, hogy csak 10db item lehet a kínálatban már régen meglenne a goldom, de így kétszázról nyögve nyelős volt felpörögni, még szerencse, hogy közben hellen 10 perc alatt összerepkedtem 60k goldot meg két 50k-s sárgát
Picit felbactál ezzel a hülye kezdő lesajnáló szöveggel, pont annyira, hogy mostmár azértis szétfarmolom az inf szintet futkosás nélkül. Nehogymár ne lehessen. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
D1Rect #36199 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ. Elkezdtem az osztályozást, úgy látom, hogy a cuccok 3/4-étől meg tudok szabadulni.
Még egy dolog: Jól látom, hogy vannak statok amik duplán látszódnak?
Azt értem ezen, hogy ugye vannak statok amik felül is látszódnak fehér felirattal, és alul ezekhez kékkel a módosító:Dps
Dmg (min/max)
Attack per second
Armor
Block chanceEz ahogy látom elég félrevezető is lehet, mert mondjuk vegyük a fegyveremet:
Fent látni, hogy milyen dps/dmg/attack speedje van, lent meg látni 8 extra statot, de elvileg abból 4 stat (min dmg, max dmg, +% dmg, attack speed) fentre már bele van számolva, szóval úgy kell venni, mintha nem is létezne. Ugyanez vonatkozik a +armorra és pajzsnál a +block chance -re is.
Jól gondolom?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
D1Rect #36178 üzenetére
Tud valaki tanácsot adni, hogy hogyan kellene eldönteni, hogy mi menjen vendornak, mi menjen salvage-re és mi az ami AH-ra, esetleg RMAH-ba, bár ez utóbbit még nem néztem még. Az a gondom, hogy minden létező táskahelyen a fullosra kiváltott ládában és már vagy 5 altnál is tömve van minden sárgákkal. AH-ban ugye ott a 10-es limit.
Most annyit csinálok, hogy a lvl 61-63-as kékek salvage-ra mennek, a kisebb kékek vendornak, de a sárgák többségével nem tudok mit csinálni, nem tudom eldönteni, hogy hasznos-e, vagy se. AH-ba csak buyoutra teszek be, alacsony árra 3-30k-s buyoutra, hogy hamar menjen el, de nem megy, így elárasztanak a sárgák.
Mondjuk lvl60+ kategóriában milyen statok különösen értékesek?
-
priti
addikt
válasz
D1Rect #36178 üzenetére
Na ennyi. Vettem pici pénzért a lvl54 cuccok helyett másikat, így felment az int és ezzel a 2k intel már meglett a 25k DPS az inf elejéhez. Mondjuk vitből nem sok maradt, meg le is égtem anyagilag, de nem nagyon izgat. Legalább nem kellett futkosni meg farmolni. Elkezdtem menni infen egyedül így és farmolhatónak tűnik így az act1, szal nem veszek kék fegyót. Amíg nem lesz meg a zsé egy 1000-1200 DPS-es wand-ra addig marad ez.
-
mikromanus
veterán
válasz
D1Rect #36174 üzenetére
Arra ott lesz a demós hántör, meg ismerőssel most nyomulok normálon biccsdoktorral. EZ a kari önmagában vicc. Úgy settenkedik mint egy tyúktolvaj. Az offhand csak erősíti a képet. Az első "pajzsai" olyanok mint egy gumikacsa vagy gumicsirke. Meg hessegeti az ellenfél felé a robbanó békákat. Jááj
Norm végefele van egy Wiccárd is. Lesz választék ha eladom az önbecsülésem a nerfelő hatóság diktatórikus rendszere miatt
A monkey magic kari kimaradt. Csak raktárosként foglalkoztatok 1-2t... -
Peat;)
veterán
válasz
D1Rect #35996 üzenetére
Nyilván ez is idő és szerencse függő, belinkelem a képet én mire jutottam talán valamivel több is mint 500k arannyal: statok , kard ez pl gyenge, meg több strength kéne de nemtom hogy. Hp-ból nem akarok leadni mert így is van ami act2-őn ilyen resistek mellett pillanat alatt nullázni tudna ha nem futkosnék mint pók a falon. Majd böngészem AH-t és meglátjuk.
Megy egy kis poén a chat ablakban, templar benyögése nagyon oda illik.
-
Huma
addikt
válasz
D1Rect #36008 üzenetére
Látom ilyenkor gyorsan felejtesz.
Már én sem emlékszem mondjuk sokra. Arra viszont igen, hogy ketten voltunk és menekültünk Izual elől. Én gyorsabban futottam és ezért téged téptek szét. Aztán ott pihengettél magadba roskadva, majd egy idő után kiléptél, hogy könnyebben le tudjam verni Izu-t. Aztán vissza csatlakoztál.Diablónál beismerem hogy az én karakterem volt a képlékenyebb.
ui: Az elején hárman voltunk. Csak hárman nem tudtuk leverni Izut. Ezért megegyeztünk hogy te egyedül levered és utána behívsz minket. Aztán végül nem sikerült leverned. Behívtál engem a war cry miatt. Aztán végül (kivételesen) én végeztem el a munka nehezét.
-
priti
addikt
válasz
D1Rect #36003 üzenetére
Nekem mondhatod, nincs más karim, csak a wizard. Több, mint egy hónappal a megjelenés után jutottam csak a játékhoz egy sráctól és már írt is hogy visszavásárolná, szóval valszeg nem is lesz más, ezt még kihegyezem ha kihegyezem és ennyi volt a dio3, de elég is volt bőven.
Akinek több lvl60 karija van az már nálam totál fanatikus. Nemtom hogy csinálta, nekem már most a könyökömön kezd kijönni az egész gém, pedig még ez az egy kari sincs kész, messze nincs. -
priti
addikt
válasz
D1Rect #35996 üzenetére
Képzelem milyen lehet egy ilyen szemléletű csapat. Kb. nulla kooperáció, mindenki arra figyel , hogy ő maga ne haljon meg és várja, hogy a másik tankoljon
Lehet, hogy hülyeség, de akkor már inkább néha-néha belépek ezentúl egy fél órára és végigtolok hellen egy act-ot egyedül eljátszva az Istent, de legalább ha összejött a pénz és megvettem a jobb fegyót akkor lesz egy karakterem ami ér is valamit azon túl, hogy eleget sebez és nem az lesz minden problémám a csapatban, hogy merre szaladjak.
Csak lehet akkor már inf is túl könnyű lesz csapatban, mert a hellel is ez volt. Ha tényleg kivárod és megszerzed az elérhető számodra ritka jó adottságú cuccokat és nem csak a DPS-t nézed, akkor Isten mód bejátszik egyedül is.Most 1829 az int-em és még jópár cuccból ki tudok fogni sokkal jobbat int szempontjából is ráadásul 7 cuccom lvl54-53, csak a többi lvl60 meg ott vannak a gemek is.
Úgy értem inf-re, hogy 20834DPS-em van a 790.3 DPS-es wand-al a kezemben, azért ha veszek egy 1200-as fegyót tuti más lesz a festés, mintha ledobálnám magamról az összes cuccom és csak a DPS-t figyelve felöltöznék mindenféle lvl60 szarokba mit sem törődve azzal, hogy milyen tulajdonságokat adnak úgy amúgy.
Lehet hogy a mégtöbb allres miatt lesz amitől muszáj lesz megválni, de az sem mindegy, hogy mikor. -
Peat;)
veterán
válasz
D1Rect #35940 üzenetére
1. Nem a name value-ra gondoltam, hanem az aukció mai állására, úgy hogy nem 24/24-et ülök előtte egy hónapig. Engem nem érdekel mi volt pár hete, meg az sem hogy társaságok segítenek egymásnak.
2. Nem tudom minek olyan állítást leírni, hogy ebben a játékban nincs helye a szerencsének, vagy valami elvonatkozásban értetted, mert ez így olyan mint ha én meg azt írnám hogy a piros lámpának semmi köze az átlagsebességhez Bp-n.
3. Látom volt még egy hozzászólás, én azt írtam hogy tetszik az inferno kihívása. Khm. Én azt írtam hogy az sem gáz hogy sokat kell farmolni. Khm. Én azt írtam hogy maga a farmolás unalmas. (pl. ha már kötelező az online is miből állna 2 blizzardos alkalmazottnak hetente összedobni egy 3 szintes dungeont? 10 óra? ilyenekre gondolok amitől kicsit más)Be lehet szólni ám, csak ha reagálnak a barokkos túlzásaidra akkor az neked sem jó mert ha valaki elolvassa akkor nagyképűnek gondol, nekem meg írnom kell mert hülye vagyok és reagálok.
-
priti
addikt
válasz
D1Rect #35979 üzenetére
Hát én egy embert nem tudok, aki csak megakadt volna normal-on, senkit, nemtom miről beszélsz. Kin fogott ki? Vagy most ez célzás volt, hogy nem vettem valami kék szart az infre fillérekért ami agyonra veri DPS-ben a sárga lvl60 wand-omat totális anomáliát képezve? Ez is gáz például, hogy így össze vissza vannak keverve a cuccok, gyakorlatilag az osztályozásnak semmi értelme sem maradt. A legend cuccok túlnyomó többsége full szar és akkor ilyen aurája van? Há hogy? Mitől? Vagy akkor a 10-szer erősebbnek miért nincs? Á nem kerek azért sok dolog. A kettőben ha valaki már fénylett az oda is vert keményen. Itt meg ha felöltözöm tetőtől talpig legenbe akkor van egy full szar karakterem akit egy fullos kékkel elhentelnek pk-ban.
Annó a wizard sapimnak már aurája volt, most van rajtam egy szintén wizard sapek csak nem legend kb. 10-szer durvább és semmi aurája nincs. -
priti
addikt
válasz
D1Rect #35964 üzenetére
De nem gagyi szerinted így lebutítva a tank? Gyak. annyi hogy kapjam hitre is a hp-t meg lehetőleg mindenre ami csak hp-t adhat és onnan csak nyomogatom a fagyasztást. Hurrá. Full le van butítva az egész. Mindenhol ugyanazt csinálhatja a csávókám. A második ajtó útán betennék neki egy fagy res mobot azt feküdne is. Á lásd be szar, hogy nem lehet váltogatni a skill-eket.
-
priti
addikt
válasz
D1Rect #35956 üzenetére
(#35954) priti hsz szerk. része erre is, bár ez még pont határeset. Ez még belefér, kellhet hozzá egy kis ügyesség is, de már kezd eltolódni a rossz irányba, az egyik act lehetne ilyen játékstílust igénylő, de én tömegpárti vagyok és boss nem ilyen pálya közben random beteszek valami horrort úgy hogy közben meg a skill-váltást gyakorlatilag tiltom, például ez is nagy érvágás, hogy a wizardommal nemtok skill-t váltani mert várni kell. Most ezt mé kellett? Úgy jó a kari minél jobban ki lehet játszani. Az összes skill-t akarom, gamer egérre egy "shift" gomb hüvelykujjra felkonfigurálva 1-es az egyik skill shift+1 a másik, máris 8 van és nem négy.
A lehetőség legyen több és ne futkosni kelljen, a futkosás tré, nem gyere be, unalmas. -
ProEvoFan
nagyúr
-
dobolan
senior tag
válasz
D1Rect #35658 üzenetére
Az lehet, de az több millió goldba kerül.
Majd este csinálok videót az ilyen tank bulidról, mert direkt kipróbáltam, hogyan működik. Pl. nightmarish + firechain + fast + health kombóval ellátott kígyók ellen elég keményen "dolgozni" kell, hogy kivégezd őket. Persze nem act1-ben. Jah, és akkor nekem 700+ allres 7500 armor 35% critchance, ugyanennyi dps-hez.
-
dobolan
senior tag
válasz
D1Rect #35609 üzenetére
Szerintem meg nem véletlenül act1-ben készített csak videót.
Act2-ben pillanatok alatt szétvágják a kígyók pl. Oké, mondja, hogy budget, de ez a build act2-ben már így ebben a formában nem működik. Mindenképpen kell a teleport, mert DS-t ennyi armorral és ressel leszedik 1-2 mp alatt.
-
persil
nagyúr
válasz
D1Rect #35023 üzenetére
Nem tudom figyelted-e, de ez patch előtti állapot.
"My first inferno Ghom kill on my Monk. This is post 1.0.3 patch..."Patch óta százszor ennyi a gáz, plusz erősebb is. És tud enrage-elni, ha nem ölöd meg elég gyorsan. Amihez 8millió hp-nál kell némi dps. Ami ugye sok life on hit-el és life regennel vagy nincs meg, vagy multimilliárdos vagy.
Félreértés ne essék, én élvezem az infernó nehézségét, nem panaszkodok, csak egyelőre leragadtam ennél a dagadtnál
Csak cyberbeni úgy ír infernóról, mintha normál ac1 lenne, pedig egyáltalán nem könnyű jó cucc nélkül, ezt be kell látni."Akkor meg az lenne a bajod, hogy egyik itemnek sincs értéke..."
Nem kéne a "minőségükön" változtatni, csak tényleg infernón ne legyen már 2, meg 3 arany drop, komolyan felvenni felesleges. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
D1Rect #34958 üzenetére
Nekem is a sok HP leütése a probléma.
Buffal dpsem 19.5k, critic 110%, armorom 7400 - buffal 10400, res 815, block 35%, dodge buffal 42.5%; de act3on nem tudok haladni.Szerintem kellene nekem egy 950+ dps, 700+ LoH, 60%+ critic fegyver.Na de ez egy vagyon, van vagy 30+ millió(#34952) KonzolKarte
A res, még act3ra is elég lesz. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
D1Rect #34795 üzenetére
Oké, komolyra fordítva, lehet hogy béna vagyok, vagy legalábbis bénább mint egyesek, de én nem tartom magam annyira annak, mivel még 1.03 előtt elértem act 3-ba. Akkor még act 2 is tiszta cumi volt, nem úgy mint most. Immárom több mint 250 óra van a barbáromba, és 1 ismétlem egy cucc van, amit nem ah-n vettem, hanem találtam és tudom is használni. Majdnem minden a gearen múlik, és azt viszont csak AH-n tudod beszereni. Egy szónak is száz a vége, megértem, ha te meg sokan veled együtt(akik végeztek a játékkal inf-en) hiányolják az end content-et. Szerencsémre engem még nem érdekel, majd ha eljutok Diablo kinyírásáig, akkor majd én is jövök beállni a sorba, bár gyanítom hamarabb lesz a játéknak új kieg-je, mint hogy ez bekövetkezzen.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
D1Rect #34778 üzenetére
"Diablot becsukott szemmel és hátrakötött kézzel le lehet vágni, ha kattinthatsz az orroddal. " - addig el is kell jutni, ami viszont közel sem egyszerű, ha nincs geared, vagy nem vagy elég ügyes. Azt is hagyhatjuk nyugodtan, hogy az ilyen kripparian félék 500k-s gearben végigtolták infernót, ők már egészen más kategória. Azt mindenki tudja, hogy az endbossok hurkák az elit/rare csoportokhoz képest. Érdekes módon, nekem még patch után is elég kemény az inferno szint act3-tól, bár abba ne menjünk bele, hogy a gearem miatt, vagy csak szimplán béna p*cs vagyok. Az hogy a pro játékosoknak gyerekjáték, az még nem fog sem engem, sem mást meggyőzni arról, hogy tényleg az, de az endgame content-ben igazad van. Ugyanabba a hibába esett bele a játék, mint a nagy nevű mmo-knál, jó-jó, de nincs endgame. Remélem nem úgy tervezik, hogy a pvp-lesz az endgame, akkor nagyon mellélőnek.
-
dobolan
senior tag
válasz
D1Rect #34782 üzenetére
Most már igen.
De amikor youtube tele volt inf diablo és egyéb főboss killel május végén, pl. gondolj csak simán a low hp+ high regenes force armoros wizardokra. Kb. hallhatatlanok voltak. Azokkal lehetett farmolni bőven infernot akárhol, még a nerf előtt, utána meg kuka.
Én úgy érzem ahhoz képest, hogy mennyit húzták a kiadást, nem igazán fordítottak megfelelő időt a tesztelésre, és csak foltozgatnak.
-
SSJPeter
őstag
válasz
D1Rect #34704 üzenetére
Jogos, szerintem sincs endgame...de ezt rengetegen mondják is .
Ja igen, és végül szeretném megemlíteni a teljesen használhatatlan legendary cuccokat mint szerintem a játék egyik legnagyobb hibáját (de ez az én szubjektív ítéletem).
Tegnap 2 legendary is esett, egy lvl 61-es fist weapon, meg egy lvl 60-as staff.Magas item level de mégis teljesen kuka cuccok...minek vannak ilyenek a játékban?
Akkor már bele se rakják őket.
Katasztrófa!
Elveszi a kedvemet...(#34752) tatabánya:
Ezt hogy érted?
Ez nem az alap dps-e?
Wotb-vel van ennyi? -
ttt1
őstag
válasz
D1Rect #34562 üzenetére
Eddig is volt a d3 trade fórumon linkeltem 20 gyűrűt 15 csizmát 12 nacit senkit nem érdekelt de látom van egy rakat wiz akinek nincs cucca, mondom akkor beírom ide is..A ládámba mind3 fül tele van hasznos dologgal, csak érte kell jönni(ill ah-ra nem tudom olyan iramba felrakni mint amilyen iramba szerzem öket)..
-
Mackósajt
senior tag
válasz
D1Rect #34500 üzenetére
Nem teszek mault a wizard kezébe, inkább szenvedek, minthogy így meggyalázzam a karaktert.
De általában meggondolom a tanácsot, hátha van valami brutál kétkezes staff. Bár úgy vettem észre a kifejezetten wizardnak való cuccok valamiért drágábbak, mint a barbárnak valók.
-
-
persil
nagyúr
válasz
D1Rect #34409 üzenetére
"Igen, zombie és csontváz az első pár ellenfél vagy 15 éve a Diabloban."
Meg az összes létező rpg-ben és hack'n slash-ben.
Amúgy komolyan nem értem, ha valakinek ennyire nem fekszik a műfaj, akkor egyáltalán minek próbálja ki, minek irogat ide?
Én sem szemetelem tele az F1 játékokat, hogy a világ legdögunalmasabb baromsága és 10 percet nem tudnék vele eltölteni, hogy 678x végigmegyek ugyanazon a pályán....
Mert másnak baromira bejön és fel tudom fogni, hogy az a műfaj egyszerűen nem nekem való.
Egy stratégiára sem mondjuk, "hogy mekkora bénaság már csak kattintgatni kell a földön".Arról nem beszélve, hogy meglátja egy játék első fejezétben, az első küldetésben a legelső szörnyet és levonja a következtetést, hogy ő "egy ekkora hypatengerben csak zombikat kap"... hát loál.
"Csak keresek magamnak valamit, amibe belemélyedhetnék.
Amolyan élet-pótlékot, hogy ne őrüljek meg a magányomban.
És erre legtöbben MMO-kat használnak, de én egyet sem találok, aivel fél óránál többet tudok játszani"
Keress egy barátnőt. -
Mumee
őstag
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
D1Rect #34028 üzenetére
Kezdetektől fogva tank buildről volt szó. Ő nem abban van. Vagy igen? Szerintem nem. Vagy igen? Nem. Nem? Nem. Esetleg talán mégis? Nem. Nem tudom ki vetette fel ennek az ellenkezőjét, de most mindenki ezen lovagol, pedig nem. Nem? Nem. Nem dps-ről volt szó. De mégis? Nem, tankról.
Amúgy a Dézsa vudu amiről beszél pár ember, nálam is van, nem is ritka 20 megás nettel. Tuti Blizzard oldalon van a hiba, mert ha full sebességgel töltök le, netes játékokban akkor sincs lagom, és soha nem is volt. Digi powa
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
D1Rect #34028 üzenetére
6M-át kötöttem gearre. Persze nem tökéletes, legalább 5-600 LoH kellene még, de arra már nem maradt pénzem. Persze +300-at be tudnék szerezni, de akkor buknék 10k hp-t, ami már lehet hogy nem lenne nyerő. 2,3M aranyam van még, majdnem az egészet elkölteném, ha megvenném az amu-t, viszont ha nem nyernék vele, akkor pénzem se maradna...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
D1Rect #33993 üzenetére
Jah tudom hogy dps barbárok vannak mint pl KingKongor, hogy odamegy, üt rá hármat és hal minden, de én a tankra gondoltam, ami kb abból áll, hogy ha kell "defense" akkor az a dps rovására megy, nem gyengén. Persze lehet abból is sok dps-t csinálni, de az már soksoksok millióba kerül.
-
Kobe
veterán
válasz
D1Rect #33967 üzenetére
gazdaságos karaktert ugyanúgy 2 mperc alatt veri le a fast molten bla bla kari infernon mint a pár millásat
Nem lesz tőle érdemben nagyobb a damage, van több skill is, amivel helyettesíthető az a kb 2xes szorzó amit az SS jelent. Ilyen pl a puncturing arrow, az evasive fire, stb.
ellenben sokat számít hogy pl smoke screen tactical advantage rúnával 1 mperc alatt 20-30 méterre szaladsz az ellentől és onnan már van időd kényelmesen elereszteni egy laza 150-160K -s cluster arrowot, vagy 2-t. Utána preparation, smoke screen, megint elszalad, megint brutál lövés, kb ez a tartható-élhető taktika DH-val. Mással is lehet persze csak akkor elég esélyes hogy esel kelsz végig....tudom, én is ezt csináltam, á, SS, 85K damage a 40ből, faszaaaa, aham, több ment el reparre mint amit összeszedtem egy nap kb, mert nem tudtam időben elszaladni
-
Lézerparaszt
őstag
-
Rossi
addikt
válasz
D1Rect #33650 üzenetére
Akkor te nagyon sietve nyomhatod... Én minden sarokba bekukkantva 23 óra alatt jutottam el 28. szintig (jó, legyen 20, mert startert 3szor nyomtam le).
Egyébként tegnap megvolt az első eladásom AH-ban, meg frankón fel is szerelkeztem onnan, úgyhogy kezdem tényleg élvezni a játékot.
-
-conrad-
addikt
válasz
D1Rect #33542 üzenetére
Ez nézd meg.
(meg mindenki aki utálja, vagy nem érti
)
[link]Nekem nagyon szimpatikus. Játssza a hülyét, meg minden, de nem akkora geek mint gondolnánk, ott a csaja is a videókon, gondolom azért nem baxogatja hogy vidd le a szemetet mosogass el bla bla mert ő is vágja mire megy ki az egész
Meg azért is tisztelem, mert egy xaros játékkal összeszedett annyi pénzt éhező gyerekeknek. -
-conrad-
addikt
válasz
D1Rect #33529 üzenetére
Nem magának gyűjti hanem árva gyerekeknek. Egy millát (dollár? eur?) már összerakott adományokból, a goldot meg majd átváltja pénzre ha elindul és az is megy az árváknak. Nyilván aki tud/akar segíteni az itemet ad, aki tud az goldot, akinek volt módja az meg utalt pénzt. A geart felhasználja a hype építésére abból több néző lesz így több pénz.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest