- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Mumee
őstag
válasz
F-ECT$ #41625 üzenetére
Be is bizonyítanám, de szintezni utálok, mint ahogy tegnapig nem is igen loggoltam be d3-ba 2 hete. Ha mégis ráveszem magam, akkor megmutatom.
mikromanus: A budget barbimmal se ment el 500k-nál több gold javításra act1-4 infernon.
Őszintén szólva a 8milles DH-val több ment javításra, mint budget barbival. -
mar_tin
tag
válasz
F-ECT$ #41627 üzenetére
Próbálkoztam azzal is, de jóval nehezebb vele rendesen célozni (zsákos frodókat általában nem sikerült időben leszednem vele), ráadásul sokszor annak ellenére nem talál, hogy egyértelműen átmegy az ellenfélen. Igaz, hogy nagyobb az alap sebzése, de a forked lighting miatt az electrocute is jól szuperál ekkora chc. mellett. Gyakorlatilag, ha elég közel állnak egymáshoz az ellenfelek, akkor egymást nyírják ki. Persze amikor már csak egy marad, akkor nem olyan hatásos. (És a lighting alapú támadás knockback hatása is sűrűbben érvényesül.)
-
danilla
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
F-ECT$ #41284 üzenetére
tudsz adni egy linket dps kalkulátorra?
lazán kapcsolódik: ma cseréltem egy 910es 75crites kardot (1.40 attack speed) egy 780as 1.30as attack spedjű 63crites 180stres bárdra, és nőtt a sebzésem.
a kard egyébként AHban valszeg sokkal drágább kategória.
más: dual WW barbal tényleg van elég hosszú jetimód, konkrétan butchert sikerült ma végig jetiként kivégezni. remek
.
Qru: ja vágom, de mégiscsak 140 dps a különbség a két fegyver között.
-
priti
addikt
válasz
F-ECT$ #41284 üzenetére
dehogynem. at speed , ha többet ütsz többet sebzel másodpercenként minimum is
nekem nulla chc és chd mellett van 46k DPS-em, ezért vicc könnyű nekem az inf akt1 akkor, itt van a kutya elásva, innen a hatalmas különbség a két act között, óóó backi(#41282) Cathfaern
persze hogy növeli az átlagot, de csak a nagyobb ütésszámra vetített átlagot, ha bele tudnék állni és nem vernének le egyből akor nekem kb max 30db MB egy elit abból meg hány lenne crit pár százalék mellett? max 1-2, ha ne adj Isten két tank is van és így nem buzerálnak akkor azért én pusztítok rendesen, csak nagyon ritkán kerülök ilyen csapatba. Sőt sokszor egy tank sincs és az már szívás.
-
DjDanee87
addikt
válasz
F-ECT$ #41268 üzenetére
Abból indulok ki, hogy jóval kevesebbet farmolom már infernot. (Unom én is eléggé a játékot) Tehát egyrészt kevés inferno cucc hever a stashben, ráadásul az utóbbi időben hihetetlenül visszaesett az eladási arányom. 1 hónappal ezelőtt kb 95%át a cuccoknak megvették amit betettem. Nyilván jó áron adtam őket a többi hasonló itemhez képest, és nem használhatatlan itemeket tettem be.
Mostanában ugyan olyan itemek amiket korábban eladtam, másfél nap után visszakerülnek hozzám, pedig most is jó áron rakom ki a többi hasonlóhoz képest. Tehát a lecsökkent inferno farmolásom és a kevesebb eladás miatt visszaesett a goldszerésem jelentősen.Mivel szintezem a DHmat időközben és esnek neki közepes, eladható kisszintű itemek, miért ne adjam el őket? AH hely jelenleg nem kell más itemnek, és ha teljesen leáll a goldszerzésem, és még öltöztetem is a DHt, akkor nem húznám sokáig golddal. Aztán majd kis szünet után nyilván visszatérek infernora, lehet akkor már a DHval, ki tudja. És akkor megint lesz esély több milliós AH eladásra, de jó lenne ha addig nem fogyna el a gold, amíg nem infernozom újra.
-
pulcsi
tag
válasz
F-ECT$ #41224 üzenetére
Azt tudom hogy nekem utesenkent 14-21k kozott irogat de neha ,35 k ha critik, amikor a critet vittem fel nagyon akkor is marad az alap csak a crit volt 50-100 k kozott de ha jott egy kek pack felszerelve pancellal volt hogy 4-5 k sebzes volt mindegy melyik verzioval. A wizrol nem tok nyilatlozni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
F-ECT$ #41224 üzenetére
amikor pl arachnid cavern-ben elsül a multishot és criticalt kap, 200k körüli/fölötti damok röpködnek és minden jószág kap belőle
ilyen esetekben nem ritka, hogy 1lövéssel többmilla összdmg-t kiosztok... jó lenne egy resetelhető dmg-meter (mint pl wow-ban) és úgy effektív adatokat lehetne látni... habár már így is sokkal jobb a d3 rendszere, mint a d2-é, ahol kb csak a karakterlapot láttad (alig néhány értékkel) és papíron/fejben kellett mindent jegyezni
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
F-ECT$ #41077 üzenetére
4mből wizarddal végigzergeltem a2őt post1.03ban. haltam sokat, rerolloltam sokat, skippeltem sok ellenfelet, de az összes questet egyedül lenyomtam. Belialt is gond nélkül.
más kérdés, hogy már a barbáromat tápolom, mert amit láttam inferno a4 alapján, az meggyőzött, hogy ez wizarddal ebben a patchben nekem nem fog menni.
-
SSJPeter
őstag
válasz
F-ECT$ #41075 üzenetére
Ha nehezen ölhető barbárt akarsz építeni akkor mindenképpen 1h + shield (min. 20%-os blokkos) kombó a nyerő.
Ezek most sztem a minimum értékek:
Armor kell legalább 8-9k.
Életből legalább 40k.
Allres-ből min. 800-900
LOH-ból min. 500, de inkább több...Ha a damage nem számít akkor nem kell crit chance meg crit damage, mert akkor 10-15 millából nem lesz meg...
Ez az én skill build-em, full deffenzív aktívok, passzívok...+ hp töltő skillek.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WRXVSk!bVe!cbaccc
Ezzel a buildel nem fogsz gyorsan ölni, de nehezen fogsz halni.
Sztem 10-15 millából simán össze lehet hozni egy életképes tankot.
-
priti
addikt
válasz
F-ECT$ #41067 üzenetére
Egen? hááát az azért érdekes, mert a helm kivételével mindenem többet ér a felsorotaknál. átlagban kijön kb. a duplája minimum, de tényleg minimum és úgy hogy mindent buyout-tal adtam el.
Például 1,8m neked az offhand+fegyó együtt? háhht csak a kardom 3 milla simán, pedig csak egy kék, offhand meg pff, 30 milláért látok az enyémhez hasonlókat, nemhogy 300k-ért, ami 300k azon semmi damage nincs, csak kicsit magasabb az int-je és annyi. Kitenném az enyémet 3 milláért úgy elvinnék mint a szél szerintem perceken belül és máris 6 misi, nem 1,8, szóval a duplája az még nagyon finom és nőies.Nézz körül, hát már nincs drop az AH-ban. Rákeresek és nem hogy nem találok jobbat, ugyanolyat se és nem drágán, egyáltálan nincs. Nincs találat. Ha valakinek esik egy tuti cucc rohan vele az RMAH-ba és ha ott nem kel el, akkor kiszámolja, hogy mennyi goldot tud eladni annyiért amennyiért látott ilyen cuccot az RMAH-ban és áthozza gold AH-ba annyi goldért, aminek köze sincs ahhoz, hogy annak a játékosnak akit az a cucc érdekel kb. reálisan mennyi goldja lehet.
-
priti
addikt
válasz
F-ECT$ #41060 üzenetére
jó de banyek 40k HP mellett 45-50k DPS-t elérni az mi pénz már? Ha találsz egyáltalán olyan magas vittel erős cuccot az AH-ban akkor az horror pénz, tökmindegy, hogy milyen item. Mind drága, vagy nem növeli a DPS-t eléggé és azért már mindennel dobni kell rá ahhoz hogy 45-50k között legyél a végén. Nincs olyan, hogy ez nem ad, de majd a többivel behozom. áhh, csengetni kell, különben nem lesz meg.
Hetekig farmolni act1-et? Már a könyökömön jön ki. Kínomban már hell act4-ben hozom fel az újoncokat. Van hogy olyan csapatba tesz, hogy kvázi egyedül, azok meg csak ott esnek, kelnek, meg jönnek utánam, mint a kiscsibék.
Annyira szar a drop act1-ben, hogy már act4-ben jobban járok sokszor, mert ott még elkel ez+az ilyen százezrekért, mert csak lvl5x, act1-ből meg az összes lvl60 item mehet a kovácsnak annyira low mind. Több óra után esetleg beesik egy millás és akkor lett egy millám amivel kitörölhetem a púzómat. Arról már álmodni sem merek, hogy olyan esik amit fel is tudok venni. -
persil
nagyúr
válasz
F-ECT$ #41053 üzenetére
Fegyveren a +atk speed csak arra a pillanatra van életben, amikor éppen azzal a fegyverrel ütsz.
Ez két egykezes fegyvernél érdekes, amikor egyik kézben valami gyorsabb+atk speed-es van, a másikban meg lassú. Olyankor elég idióta az összhatás, főleg monknál, akinél a primary skillek 3-as kombóban ütnek.
-
mikromanus
veterán
válasz
F-ECT$ #41035 üzenetére
Nekem is volt ilyen. Act 3 katapultos küldetésnél. Azt hiszem ráadásul elit is volt. Negyed órát szívtam vele, visszateleportáltam a ládához, megírtam ide a forumra és visszateleportra megjavult
Írtam is, hogy impossibru nehézségi szintet becsempésztek infernóba
Azért a beragadt tűzsebzés se rossz. Volt, hogy 5 percig égtem távol minden tűztől. Áldást nem lehetett kérni, mert mindig kidobott fél másodpercenként a párbeszédbuborékból. Végül meghaltam.
-
sto1911
veterán
válasz
F-ECT$ #40999 üzenetére
Nem mondom, hogy ilyen mennyisegu stat van rajtuk, meg minden nap 20at lezuzok, de nem is 20m-ert arulom, megis visszajonnek a hasonlok. Es lehet, hogy sokkal gyengebb, mint ezek, de sokszor orulnek, ha legalabb egy javitas araert el tudnek adni valamit, pedig annyi penz fel ora laatt megvan, ha nem kevesebb alatt.
-
mikromanus
veterán
válasz
F-ECT$ #40875 üzenetére
Szerintem ennyire nem drasztikus az esés az előző napihoz képest, scak ez a 12 órányi kiesés kissé megzavarta a napi átlagszámítást. Legalábbis a tome of jewelcraft mintha tegnap is 1000 alatt lett volna már. Az ametiszt viszont jó ár és a rubin is. Mondjuk volt 95 is már, de 200-ért is jó üzletként vettem egy adagot egyszer. A smaragd meg lehet esik és "olcsó" de a fene se fog ilyen 1500-2000 goldokat fizetni egy nyominger flawles square-re. Ekkora igényem nincs. Magatalálósban is kitermelem az upgrade alapanagigényemet.
-
mpierre
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
F-ECT$ #40298 üzenetére
Ennyire gear függő a wizard?
Én monkommal most értem el inferno kulléhoz (első kari), az egész karira költöttem ~500k-t, és igazából teljesen lazán lement. Elsőre gondoltam bepróbálom achira, de úgy kevés volt a dps, 20% maradt neki mikor enrage-elt
(mondjuk lehet ha kicsit elszöszölök vele, akkor lemegy úgy is) Aztán másodikra meg gond nélkül elfeküdt.
-
WayneGace
őstag
válasz
F-ECT$ #40558 üzenetére
Egyértelműen a dexes cuccok a legdrágábbak. Két népszerű kasztnak is az kell. WD népszerűtlensége miatt, ez a kettősség nem jelenik meg intes cuccoknál. Str meg ugye barbárnak kell csak. Ha azt nézzük, hogy 33%-ban osztoznak a fő statok az itemeken, akkor csak a str-re jut egy kaszt, tehát logikus, hogy ott van a legnagyobb kínálat a kereslethez képest. Némileg árnyaltabb a kép amiatt, hogy a barbár talán a legnépszerűbb.
-
mikromanus
veterán
válasz
F-ECT$ #40546 üzenetére
Amióta felmerült a DH tank és megnéztem a ghom killes videót azóta erősen vitathatónak tartom, hogy a DH a legdrágább. Olyan nevetséges statokkal és védelmekkel ment neki, hogy az szégyen és simán lenyomta anélkül hogy kimozdult volna a méregfelhőből. Az a méregsebzésre LoH, vagy robbanásonkénti full LoH (???) arcpirítóan OP és bőven illene rá egy nagy kövér nerf ha tényleg úgy működik ahogy a videóban volt. 750 LoH-ra semmilyen formában ne legyen 7500-10000 LoH fél másodpercenként. Ezt már a barbár valós 8% leach félisten módjánál is nehezményezték sokan. Joggal. Pedig a DH-s life utántöltéshez képest az kismiska. Lehet kipróbálom este. Úgyis van egy gagyi DH-m Inf act1-en. Nem is kell sokat átépítenem rajta, hogy tesztelhessem a metódust
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
F-ECT$ #40546 üzenetére
ja, viszont WD relatíve kevés van, monk és dh dögivel, barb meg egyedül.
jaja, közepes cucc elég, barbár életképesebb.
ja, alapvetően wizard nem lenne rossz, csak kicsit túl jól sikerült a nerfelése (pajzsai erősebbek voltak, LoH szintén nerfelve lett, védelme kevés, crit kell neki, szal ja).
Gorneck23: highlevel tapasztalatom nincs, lowlevel +dex cuccok drágák. mind a monk, mind a dh populáris és dexfüggő, crit mindegyiknek kell, szóval ami cuccok Neked fognak kelleni, az kell kb mindenkinek. kb ezért.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
F-ECT$ #40495 üzenetére
erről csak annyit, hogy az itt linkelttel végigmentem infernon. wizarddal ott már kezdődött az ordas szívás.
a3-a4et a bugos estén megnéztük egyik barátommal, 900res kevés, 36-40k life kevés, 5k def kevés, 26k dps kevés. crit nem volt sok a karin, de efölött minden cucc már milliós nagyságrendű lenne...
... és akkor ott a budget barbom, amire költöttem összesen max 600kt (aminek a jórésze három cuccra ment), és A2ben legalább annyira stabil. tetejében dhhoz képest nekem barb cuccok sokkal olcsóbnak tűnnek, az sem utolsó.
szóval én parkolópályára tettem a wizardom. itemsüllyesztő nincs, item egyre több, tehát midlevel cuccok ára hosszú távon esni fog. szóval a wizard vár, amíg esnek az árak, mert jelenleg elmebeteg áron megy rá a cucc még mindig.
-
dobolan
senior tag
válasz
F-ECT$ #40473 üzenetére
A living lightning skill 1,85 AS-el iszonyat sokat kritel 40% chc-vel. fél mp alatt újratölti az AP-t a saját regennel, pedig csak 7AP-on critem van. Kár hogy piciket sebez. Kéne hozzá 350%os chd, akkor már durván lehetne vele darálni. Tegnap azzal szórakoztam, hogy folyamatosan 1 helyben nyomattam, közben spammeltem a forgószelet magam köré + DS, és szétdarált mindent
Meg se kellett mozdulnom. Kár, hogy act3 siegebreaker utánra már nem elég hozzá az armorom meg a resim, firechain desecrator lehúz, ha nem mozgok
-
Dadan01
senior tag
válasz
F-ECT$ #40482 üzenetére
Dhval közel sem bírsz annyi ütést mint a wizardoddal, ez tény. Persze van sokféle build, ami pl brutál tankol dhval is, de könyörgöm, 3k dps 900allres 6k armor mellett ez nem olyan nagy eredmény, akkor inkább játsszon monkkal az ilyen vicces build helyett. A dps nagyon jó, de közel sem elég arra, hogy normális játékélmény adjon.
DHra kb minden elit veszélyt jelent aki vortex teleport jailer frozen molten fast stb... vicc Másik, meg milyen dolog már, hogy dh pajzs mellől lövöldözzön...... -
Edge
veterán
válasz
F-ECT$ #40370 üzenetére
Jaja vágom, de tényleg meglepően nem kevés persze a több az csak jobb. Így van, ha sokan csapnak egyszerre akkor lecsapnak, de ilyen szitukat igyekszem elkerülni, hisz nem vagyok tank, de ezzel az allressel és force armoral 3-4 bevitt ütést kibírok elite-től is és akkor még az is lehet hogy dodgeolok, szóval elvagyok így. Persze a lényeg mint minden ranged karinál hogy meg kell előzni azt hogy megüssenek.
(egyébként a magas regen az sokszor nagyon sokat segít(5-600+ másodpercenként amit kiír, durva lenne egy 2000-es regent összeszedni akkor 1000hp/sec lenne)Am. kevés az ap-d azért ezt a buildet használod?
-
dobolan
senior tag
válasz
F-ECT$ #40352 üzenetére
Én nem láttam olyat. Lehet, hogy nem ilyennek tervezték, de DS nélkül túl sokszor halsz act3/4-ben ahhoz, hogy ne legyél deficites farmoló. DS-hez pedig kell a critmass, nem beszélve a teleportról, amit szintén crit massal jóval hatékonyabban tudsz használni, mert nem kell, hogy megüssenek, ellenben az illusionisttal. Egyébként azt a bombás megoldást én sem szeretem, ész nélküli bill püfölésből áll, meg kell hozzá 900+ allres meg 7000+ armor legalább, hogy ne üssenek le act3-4 ben könnyedén.
-
-
kopaszqtya
tag
-
DjDanee87
addikt
válasz
F-ECT$ #40299 üzenetére
Én tank barbárral játszom, tehát azért kicsit más a helyzet mint nálad. Alapból 16k a DPSem tehát nem árt ha a segítő is tol egy keveset, mert nálam azért számít az is. Eliteknél megy a Berserk+Earthquake combo ami meg is öli őket, de a fehér dögöknél sokat segít a follower, mert ott nem tolok el CDket.
-
mikromanus
veterán
válasz
F-ECT$ #40299 üzenetére
Az Mf az parasztvakítás. Segítő cuccaiból kapod az ötödét. Az meg sovány. Az amura rágyúrtam 24%-ot. EZ ad 5% MF-et. Bőven elég ahhoz, hogy ne csak az alap legyen, így megvan az illúziója, hogy jobb dropra gyúrok
A sebzés meg hasznos. Lehet "csak" 1-2k van jelezve, de ennek többszörösét nyomatja be egy-egy területsebző skilljével. Igen hatásos. Másrészt megalomán tömeggyilkos buildem van. Ha felgyűlik a fury akkor fixen 75k DPS. Yeti módban 155k (Picit több pár másodpercre mert a fury max bónusz alapból nincs bent mikor aktiválódik a skill). ZolaKula előbb meghal a kísérőivel minthogy lejárna a skill. Belial addig jut a csépelésben, hogy nagy levegőt vesz a fújásjoz és szépen meg is hal. Nagyon hatásos -
Kicsimix
őstag
válasz
F-ECT$ #39847 üzenetére
Csak az ilvl 63-as cuccok miatt nem megyek oda mert ott is elég ritka és általában ha van az is csak annyira jó mint az 2-ben... Azért a 0,5 % esélyért ,hogy pont ott lesz majd jó a 63-as cucc amit dobott nem éri meg... Főleg, hogy a 61-62-es cuccok sokszor lekörözik ezeket..
Act II -ben jobban lehet haladni egyszerűbb és kifizetődőbb... Itt is esnek jó dolgok.
De egy jó csapattal persze, és egy tényleg jó barbár és vagy Monk mellett vállalható az is csapatban. Sokszor publicba tolom de a csapat amit a gép dob áhh... Engem kergetnek a mobok a barbár helyett meg ilyenek mert ő fut előlük...
stb..
-
dobolan
senior tag
válasz
F-ECT$ #39805 üzenetére
Nekem nem jött be. Act3-4 ben a nagyokat sebző elitek szétkaptak hamar mivel <1s-re fagytak be, az meg semmi, ha nincs ott más tömegmob, amiből táplálod a critet, és a ütéseket osztották. Shieldes, inv.es meg még rosszabb volt a hatékonyság, vagy szimplán én vagyok a béna, ez is benne van a pakliban.
-
dobolan
senior tag
válasz
F-ECT$ #39653 üzenetére
Ha pici a tér, és extra gyors az elit, akkor sokat kell használni a teleportot, de pici térben gyorsan lemegy a cd a critmass és a szél miatt. Közben folyamatos lövés, ha kell DS-t felteszem (csak szorult helyzetben), hydrát persze folyamatosan le kell tenni, minél közelebb van az elithez annál jobb, mert a venompool sebez durván, a lövései ilyen dps mellett 7-10 ezreket csak. Az AP on crit miatt tele lehet szórni a pályát forgószéllel, és ez lényeges is, és pont emiatt kell a gyors tám seb. Lassúval semmit nem ér az AP on krit, nem tudod kihasználni.
Tegnap nagyon sok helyen kipróbáltam act3-act4-ben, és egyedül a hatalmasat ütő gyors tremoroknál haltam a build hátránya miatt (védelem csökkent), de utána feladtam az arcoskodást, mivel azokat baromi egyszerű beszorítani, és úgy meg könnyű őket lehentelni.
Nyílt terepen nagyon bejön ez nekem a korábbihoz képest, ahol oda kellett futnom az ellenhez. Ezzel meg szinte meg sem tudnak ütni. A piercing orb jó nagyokat kritel 152%os chd-val (40-50k). -
dobolan
senior tag
válasz
F-ECT$ #39641 üzenetére
HP-38k, armor ~63%, resik 70-74% között, AP töltés kell, az a source-ban van, más nincs van még 400hp/s liferegen, de az nem szándékosan van, sok jelentősége nincs is.
Szerk. am a prismaticot is át fogom állítani +5% chc-ra, mert nem lényeges h 70% vagy 60% a res, a DS megvéd, sokáig meg nem szabad vagánykodni egy helyben act3-tól persze
-
Alurion
csendes tag
válasz
F-ECT$ #39595 üzenetére
Estefelé ha hazaértem teszek fel képet.
dobolan: nincs komoly gond Act 3-4-gyel, de tény hogy megvannak a hátrányai a buildnek, shielding a legveszélyesebb, főleg ha ranged monsták akik rohangálnak össze-vissza, esetleg mellé frozen+fire chains+arcane enchanted...de pl egy melee invulnerable minions pack többnyire bevállalható, eddig csak egy ilyen csoportot kellett kihagynom.
Sokkal kevesebbszer halok úgy hogy rambozok és hajlamos is vagyok túlvállalni magam, mint korábban valamilyen blizzard kite builddel/gearrel amivel csak óvatosan araszoltam.Ja és én pl. nem adnék 30M-t a cuccaimért, de majd este linkelek ha sikerül.
-
akela91
addikt
válasz
F-ECT$ #39621 üzenetére
Igencsak jó vételnek számított. Eddig 2 egykezessel nyomultam, 1.40 és 1.50 speedessel összesen 800 LOH-al, és ugyanennyi DPS-el. Most 2 kezes 1.20-assal a + 940 LOH (sum 1700+) rengeteget jelentett. Eddig ACT3-ban egy elitet nem bírtam lezúzni (noha inf Diablo first kill volt), most 7-ből 5 megvolt, egyszerre 2 jött az volt a baj. (Barb, SOLO)
-
Alurion
csendes tag
válasz
F-ECT$ #39489 üzenetére
Pár hete váltottam wicked wind+critmass buildre, akkor még elérhető áron voltak egész jó cuccok. Amióta egyre népszerűbb a build már egy sima int+chc+ap on crit sisak is több százezer lehet (én még 5k-ért vettem), de némi kompromisszummal még mindig össze lehet hozni egy életképes geart (jó fegyvert és pajzsot venni szenvedés lesz sajnos..), messze nem 100M+, de szerintem még 30 se.
Egy kite buildhez képest a játékélmény pedig összehasonlíthatatlan... korábban act2 közepén szenvedtem, skippeltem minden második elite csoportot, váltás után pikk-pakk megfeküdt Diablo is. -
Matyó83
tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
F-ECT$ #39489 üzenetére
fene tudja, A2 végigjátszáson lecsaptam kb 8 unique packet, és legalább ennyit inkább megkerültem (ebből szerintem látszik, hogy futottam). oasisnál szerintem ötször rerolloltam, mire egy olyan kombó jött ki, amin át bírtam menni.
A3 esélytelen. ok, csak 4m lehetett a kari, darabonként olyan 400ezres cuccokkal, meg critem sincs sok, de szerintem 1m alatti életképes wizz build (mint amilyennek a dual WW budget barbot mondják) nincs.
highlvl árakat barbival még nem tudom, de lowlvlben kb harmad/negyedáron találtam neki cuccokat, mint a dhmnak.
szerintem hét végére már fent lesz a 60as babám is, aztán akkor kiderül, hogy mégis mennyivel jobb.
-
proci985
MODERÁTOR
-
Gorneck
legenda
válasz
F-ECT$ #39423 üzenetére
Sztem az egész keveredik mind3an másra gondolunk...mert engem nem a skill/dps érdekel, hanem adott dps mellett mennyi a chc/dmg %-ban. A skill lényegtelen, azt csak példaként hoztam fel, hogy nálam mit okoz 1-1 skillnél ~37/290% crit buff.
Ha náluk tiszta 40k van, akkor az sehol sincs egy 30-35k crites sebzéshez képest. Uazokkal a skillekkel.
Nem emléxem már a karidra, de mondjuk 30+ % chc és 250+ % chd igen csak megdobná a te karid sebzését is...nem a dps-re gondolok, hanem a végtermékre ami sárga szám formájában jelenik meg.De tényleg nem fontos az sokkal fontosabb marossék esetében, hogy 1-1 elkallódó elit ne csapja szét a dps karit. Amit két skillel lehet kezelni. Azt csak pluszként írtam, hogy érdemes chc chd minél magasabb szintre vinni. Igen erősen meghálálja...aszhem a számok magukért is beszélnek amit példaként felhoztam.
-
Gorneck
legenda
válasz
F-ECT$ #39404 üzenetére
Nem értek vele egyet vagy tényleg nem értem amit írsz...mert kb az jön le, hogy 40k (alap critek) = 40k (van mellette 37/290%).
Engem a 40k meletti %ok érdekelnek chc/dmg. Mert, ha nincs mellette sok, akkor az nokedeli.
(#39418) F-ECT$: Ez kb az összes ranged karinál így lehet...többi passzolom...de sztem azoknál is kell...
-
Thrawn
félisten
válasz
F-ECT$ #39418 üzenetére
Ha dobálós ellenfélből sok van egyszerre, akkor képtelenség kerülgetni hosszútávon a feléd repülő dárdákat/bombákat/stb, előbb utóbb eltalálnak. Minimum vadászpilótának kell lenni hozzá, hogy simán menjen
Sirandrish: Én smoke-ot használok a Natalya's szett miatt (+Tactical Advantage passzív a +60%-os movement speed miatt)
-
MrCsiT
addikt
válasz
F-ECT$ #39383 üzenetére
"A DH pure glass cannon, viszont ha skilles vagy, akkor nem tudnak eltalálni" - az aláhúzott részt DH-ra érted ? Ha igen, akkor bővebben írd le légyszi, mit jelent az, hogy skillesnek lenni ?
WD-vel kezdtem, mert, mint sokan mások, elhittem, hogy valahol egy kis nekró vér tér vissza vele. Nem. Láttam, hogy az állatkák gyengék, a saját varázslatai gyengék magatalálós cuccban ( talán még AH-sban is) , így elkezdtem egy DH-t (barbit nem akartam.).
DH-val én figyelmetlenség miatt halok meg legtöbbször.
Inf Act1 -nél elite-okat ha van tér , és nem teleportos meg űber-fast, akkor elviszem sétálni ha kell, ha meg gyengébb, akkor egy képernyőnyi területen körbejárva is lerobbantom , miközben a lassító trap miatt 80% -al ( mínusz inf. nerf) lassulnak mögöttem, így nem tud megütni sem.
Act1 egyébként solo -ban gond nélkül megy.
Act2-t mostanában tudom tolni, hogy az elején elhanyagolt resist-emet felvittem 400 körülire.
Mivel kb. mindenemen van 80-100 dex, így ez fölé , ahogy látom, vagy iszonyat drágán tudnám vinni a res-t, vagy a sebzés rovására. Kétkezes íjjal, sharpshooter passzívval 70k körüli a sebzésem , ezt is növelném, csak nem tudom, hogy kellene (fegyverből egy 1200-as van jelenleg nálam.)Wiz -nél a kék formula a power, de egyébként valóban halékonyabb..
-
dobolan
senior tag
válasz
F-ECT$ #39383 üzenetére
"glass cannon + force weapon + familiart"
Ezt felejtsd el. Kettőt nem tudsz lőni act3-tól és széttép az elitek 70%-a. (most az órákig tartó fogócskát ide-oda portálgatást meghagyom annak, aki élvezi). Jelenleg én csak a crit mass builddal tudok act3-ban érvényesülni, de azzal még a jailer+frozen+molten minionos soul lashers csoportok is mennek, amik elől mondjuk egy glass cannon-nal sohasem futsz el, annyira gyorsak, muszáj őket tankolni. Ha halok, az csak a bénázásom miatt van. Az a baj ezzel, hogy olyanra használod a kasztot, amit inkább barbárnak vagy monknak kellene, de máshogy meg fekszel, a teleport hosszú cd-je, és az infernón agyon nerfelt stunok miatt.
-
dobolan
senior tag
válasz
F-ECT$ #39371 üzenetére
A wizard képességeinek nagy része átgondolatlan. Szvsz felesleges egy kasztot úgy tervezni, hogy a képességeinek nagy része a játékban való előrehaladással párhuzamosan hatástalanná válik. Rengeteg olyan rúna van, ami nem úgy működik, ahogy le van írva, vagy sehogy nem működik. Pl. van 3 féle armor skill, amiből 2 teljesen semmire való infernón, mivel stunra épít, ami nem működik, vagy sebez, ha ütnek, amit a wizard nem bír el ott semennyire. Nem véletlen, hogy 90%-ban energy armor van használva, mert az legalább armor.
Én játszom monkkal is, és sok skilljéhez olyan rúna adható, ami egy másik területen jól érvényesül, pl alap heal + jelentős dmg növelés rúnával, stb. Wizardnál ilyen nincs, ha DPS-t akarsz növelni skillekkel, akkor max +42%-ot tudsz kipréselni, de ehhez fel kel használnod 2 slotot + 1 passzívot, ami ráadásul gyengít is. A +42% dps az kb. semmi monk + barbárnál ennél jóval több kihozható úgy, hogy közben adhatsz magadnak + védelmet, mozgási vagy támadó sebességet és healt is, ami nagyon fontos magasabb szinten.
Oké, hogy a wiz nem tank, de dps-t is főleg gearrel tudsz növelni, ami meg minden kasztra igaz. Nekem ez a véleményem. Nem tudsz igazán jó DPS karit csinálni wizardból, akkor inkább DH.
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest