- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ezeket láttam, de nem az oldaltól megszokott minőségűek, ez csak egy átfutó megemlítés, a nagy tesztekben vannak normális képek. Ez a TP dolog érdekes, honnan tudjam előre melyiken van? Lehet csak a fHD-sen?
mpc-hc-t be kell állítani, sokféle dxva gyorsító kártyával próbáltam, minddel tökéletes volt -
Chaser
legenda
-
Tucz
csendes tag
Sziasztok,
Leírások alapján E5520 ill. E6520 érdekelne engem.
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e egy helyet mondani ahol ezeket meg tudom nézni, meg lehet tapogatni.
Mert érdeklődtem több helyen, de mindenhol azt kaptam, hogy sajnos nincs, így nemtom megnézni. És így látatlanba nemigen venném meg.
Köszönöm -
PNP
őstag
Ír oldalon bevezetés óta elérhetetlen 8600-as kártyával, az angol konfigurációk azonosak, miért pont nálunk lenne kapható?
Amúgy mennyire bonyolult VGA-t cserélni? Meg bluetooth-t? Most rendelek egy 1510-est, vagy eladom újonnan, vagy átpakolom a mostani 1500-asból az előbbieket, és azt adom el mint használt gépet, ezért kérdem. RAM-ot már cseréltem, az nyilván egyszerűbb.
T5870 és T7250 procik között mi a különbség? Mert papíron azonosak, csak a számuk különbözik. -
fwgoze
aktív tag
Az jó,mert pont akkorra tervezem a megvételét...csak kiváncsi lennék, hogy a nagy modellfrissítések között a Dell nem akarja-e az XPS vázát kicserélni, és így néhány hibáját megszűntetni...?!
Amúgy az újabb XPS 1330-asoknak a CD-olvasói még mindig olyan borzalmas hangot adnak ki olvasáskor, illetve kivételkor? És arra is kiváncsi lennék, hogy hogy állnak az XPS tulajok a billentyűzetekkkel...van akinek már elkezdett kopni az ezüst festék???Amúgy köszönöm a válaszokat polip, Cyrin!
-
kekegsm
őstag
mar ne is haragudj, de ha a sarka osszeroncsolodik egy hangfalnak, akkor mar nagyot kellet esnie. Es az meglatszik a csomagolason is. Valamint eleg gyengen lehetett akkor becsomagolva...
En naponta kb 150-170 dobozt veszek at toluk, az elmult masfel evben, soha semmi problema nem volt. Ami serult volt, arra fizettek, de egyszer tortent csak ilyen.
-
SzaboZE
addikt
Belsőt több okból is érdemesebb.
1. nem lóg ki semmi a gépből, rendszerint ezen eszközök antennája kilóg és gyakran letörik.
2. kompakt, tutira működő megoldás
3. a belső antenna jóval hosszabb, mint bármely más megoldásnál.Mindben van sim foglalat, a kártya a lényeg, anélkül nem megy.
-
törölt tag
hű, ez tényleg szuperül hangzik
képesek lennének displayportot rakni egy üzleti gépbe?? node kedves Dell, hát az már multimédia
mondjuk örülnék neki, ha ez így alakulna, ez az első olyan gép, amire tényleg sóvárgok a D630 után. remélem a hangszórókat sem hagyják ki ebben a zsériában.
-
SzaboZE
addikt
A D/port gyakorlatilag minden aktív önálló eszközt nélkülöző csatlakozóállomás. Viszont van rajta 4 USB, 2db ps/2, soros és párhuzamos port, infra, háló+modem csalakozó, SPDIF, DVI, VGA csatlakozó. Külső multibayt is tud fogadni (D420-430 sorozat multibaye) A D/dock-ban viszont van e mellé pl. SCSI vezérlő, beépített multibay, beépített tápegység és PCI foglalat PCI kártyák fogadására. A D/port használatához PA-10 táp kell (90W), ha ezt kaptál a gépedhez, akkor jó hozzá. Ha PA-12 tápod van (65W), akkor nem fog elindulni a portban a gép vele. Kiírja, hogy ez így nem fog menni.
-
McLaca
őstag
Nekem épp a külseje miatt tetszik, eredetileg D630-at akartam, de az nagyon hiányos a "konzumer" szolgáltatások terén, elvégre BC gép, ez teljesen érthető. Nekem viszont az S-video dokkoló nélkül kellett.
Egyébként szinte dettó az általad linkelt gépet rendeltem, a különbség, hogy op' rendszer nélkül, szigorúan Intel WiFi-vel, és 9 cellás akkuval (elvileg ugyanúgy jön mellé 6 cellás is), és nagyjából 20%-kal lett olcsóbb, mint a linkelt. Jaaa, a kijelző is szigorúan matt.
Ma igazolták vissza, hogy megérkezett a gép, a számlát elküldték mailben, ma este ki is fizettem előreutalással, szóval a héten szerintem megérkezik futárral.fwgoze: ahogy írtam, nekem a határ alatt volt az ára.
Üdv!
-
törölt tag
nem rossz, ha most kéne gépet vegyek, asszem én is megnézegetném az XPS-eket erősen bár kezdek hozzászokni a jóhoz, hogy a Latitude elég masszív, csak sajna nincs belőlük 13"-os méretben... mondjuk a 14-es se rossz, csak már ebben a méreten is úgy gondolták, hogy kispórolnak egy csomó dolgot, ami amúgy hasznos lenne...
a LED-es kijelző viszont megéri, ha lehet hinni polipnak, nagyon jókat mondott róla. jobb fényerő, szebb színek, stb. na ez is olyan lesz, amit majd ha fagy, akkor raknak üzleti szériába.... -
McLaca
őstag
OK, így már értem.
Egyébként szerintem nagyon baba konfig, teljesítmény is van benne, de még notesz marad.
sulu1701: elvileg a noti tudja dualban hajtani a memóriákat, tehát érdemes a két slotba azonos méretű és típusú (vagy akár direkt dual pack) memóriát venni. De akkor sem lesz baja szerintem, ha az egyikben marad az 512-es. Viszont sokat az a fél giga plusz már nem fog számítani. Hogy dualban gyorsabb-e, erről nem tudok nyilatkozni, ezt a gyakorlat dönti el.
Üdv!
-
vscotina
aktív tag
Szervusz
Nem méretileg gondoltam a nagyobb gépet, hisz az, hogy ilyen kicsi és könnyű, az nagyon szuper benne. Én legalábbis nagyon szeretem, hogy ilyen könnyű. Én egyébként nem a játékra való volta miatt vettem meg, hanem pont az tetszett meg benne, hogy könnyedén cipelhető mindenhová.
MÁS!!!!!
Tudja e valaki, hogy ennek ilyen beszívótálcás a DVD írója, és erre hogy lehet rárakni mini lemezt. Mi van akkor, ha mégsem jó helyre teszem???? Hogy lehet eltalálni pont a közepét???
-
McLaca
őstag
De ezt miért pont XPS-ben? Az kifejezetten azoknak való, akik játszani is akarnak dedikált VGA-val. Egyébként a LED-es kijelző, ujjlenyomatolvasó (minek?
) és a HSDPA modem, nomeg a slot-in ODD (nekem jó a hagyományos is
) kivételével teljesen ugyanilyen gépet fogok rendelni a héten, de az Vostro 1400 lesz - op' rendszer nélkül.
Üdv!
-
vscotina
aktív tag
Szia nem is olyan nagy szám ez a gép, amit összeraktál, ebből a sorozatból az 5-ös széria többet tud, csak az akksija kecesebb. Kerestem most az usanotebook oldalán, de nem találtam. 429 ezer Forint volt legutóbb. Ha megtalálom belinkelem, nekem ez van, de jobb a videókártya, és nem 9 cellás az akksi, az oprendszer Vista business,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged