Hirdetés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Hali!
Adott egy XPS M1330, a billentyűzet feletti fekete műanyagdarabbal van egy kis gond, ami a bekapcsológombot és az érintőgombokat tartalmazza, a bal széle (ahol az XPS M1330 felirat van) kicsit eláll hátra és felfele. Tudja valaki, hogy milyen módon van rögzítve, valami csavarral és érdemes szétkapni, vagy valami pöcök törhetett el? Kösz. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Cerebellumm #10074 üzenetére
Nem kell parázni, nem lesz vele baj. Én is nemrég dugtam egy 512-es Samsung modult egy 128-as helyére egy Presario 714EA-ba. Fütt mint a pokol tüze, de bírja.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
visnor2000 #6573 üzenetére
Hugomé a gép, én csak most találkoztam vele. (mivel össze volt gányolva a rendszer, rendbe kellett raknom
)
Semmilyen sípoló hangot nem ad ki, viszont a Vista folyamatosan zaklatja a HDD-t, idegesítő az állandó "sercegés". (annyira halk hogy kerregésnek nem nevezném, Hitachi 160GB 7200RPM)
A HDD-n kívül nem nagyon lett piszkálva az alapkonfig, T7100, X3100, 2x512MB 667-es RAM. Kimaradt valami fontos? -
VaniliásRönk
nagyúr
Adott egy Dell XPS M1330 Vista 32-vel, Hibarnálásnál ill. Sleepnél előfordul hogy kékhalálozik a Windows, hibás lehet valami a notiban vagy a Vista felel a problémáért?
(legfrissebb BIOS, driverek, Windows Update-ről is minden fel lett téve) -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
FehérHolló #5258 üzenetére
És ha egyszerűen kipróbálja vásárlás előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BMW topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP szerverek áron alul
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest