- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Grande Ale #71022 üzenetére
Nála is ez van.
-
qqzs
őstag
válasz
Grande Ale #71019 üzenetére
rajta van az elozo shipping label 2021 aug datummal azota el a garancia is, nev cim van rajta ahova kuldtek.
Egy eves garancia akkor indulna amikor nagykernek (amazon) kuldik? mi van ha egy evig nem adjak el. Megkapja az uj latopot a vasarlo nulla gyari garanciaval? -
hitchins
őstag
válasz
Grande Ale #70690 üzenetére
Hello
ugyanilyen laptopot vettem.
Nem lehet hogy valami szoftveres problema?
En semmi hasonlot nem tapasztalok.
Igaz lakason belul hasznaltam eddig de a jelero fullon van es latja a szomszedok halozatait is.
Muktkor elment a kebeles net igy iphone-rol osztottan meg a netet arra is azonnal csatlakozott es stabilan ment.
Ubuntuval vettem azzal is ok volt, aztan feltettem win 11-et azzal is rendben van. -
Cyrin
addikt
válasz
Grande Ale #70705 üzenetére
Jövő hét végén leszek otthon.
-
Cyrin
addikt
válasz
Grande Ale #70698 üzenetére
-
Cyrin
addikt
válasz
Grande Ale #70698 üzenetére
Akkor passz, én csak jövő hét végén tudom megnézni leghamarabb.
Sztem nincs különbség a Vostro és az Inspiron közt ilyen tekintetben...
-
Cyrin
addikt
válasz
Grande Ale #70696 üzenetére
És kettőből kettő windows-os. Ennyit érdemes kipróbálni. Ha úgy is szar, lehet visszaküldeni, vagy javíttatni, esetleg kártyát cserélni.
-
Cyrin
addikt
válasz
Grande Ale #70694 üzenetére
Most nem tudom bemásolni, de nálam ugyanezzel a kártyával nincs gond, 16 cm vasbeton fal mögött van a router, ráadásul levett teljesítménnyel sugároz. Ráadásul 5 Ghz-en használom. De nem emlékszem egy vonására. Linux van rajta, beüzemelés után 60 gigát húztam le a Mega-ról, még meg is jegyeztem hogy milyen gyorsan ment. Ki kéne próbálni egy live linuxxal. (Ubuntu 20.04) mivel azt adnak hozzá. Meg kéne kérdezni Al Capone kollégát, neki mi a tapasztalata. (az is vostro Linux)
Meg a tesztet végigolvasni írtak-e ilyet az 5502 sorozatról. Bár sztem ott Intel wifi volt -
Cyrin
addikt
válasz
Grande Ale #70692 üzenetére
Bios frissítés volt?
-
Cyrin
addikt
válasz
Grande Ale #70690 üzenetére
Milyen típusú wifi kártya van benne
-
hitchins
őstag
válasz
Grande Ale #70636 üzenetére
Ez a baj, hogy security fulnel nincs ilyen opcio.
-
válasz
Grande Ale #70575 üzenetére
Ezért írtam, hogy a tied lehetett hibás.
-
Cyrin
addikt
válasz
Grande Ale #70575 üzenetére
Ugyanaz
-
Cyrin
addikt
válasz
Grande Ale #70560 üzenetére
Nekem nem volt gondom a wifivel 5ghz-en, úgy hogy a router teljesítménye le van véve felére, és másik szobában van amit egy 16cm-es vasbeton fal választ el...
-
movax
őstag
válasz
Grande Ale #70560 üzenetére
"Azért ilyen támogatást, mint a Dellnél, ritkán látni."
Így van, mondjuk én fordított előjellel értem, mert nekem nem akartak segíteni. Azért nem segítettek, mert ez a gép eredetileg Ubuntuval jött ki a gyárból, én meg win10-es kérdésekkel zavartam őket. Tehát nem OS/360-at vagy BeOS-t tettem rá, hanem mezei windows 10-est. Persze van windowsos kiadás is ebből a gépből, tehát tudtak volna segíteni. Kerek perec elutasították a választ. Több napi netezés meg fórumozás után oldottam meg a gondomat, ami nekik 3 percükbe került volna. Pedig megvettem a gépüket.
Ellenpélda: Slacket használunk céges kommunikációra, és amikor nekem kellett valami funkciómódosítás, akkor a supportjuk egy órán belül küldött egy scriptet, amivel az én partikuláris problémámat megoldották. Pedig az ingyenes verziót használjuk.
-
Dhampir
félisten
válasz
Grande Ale #70527 üzenetére
Ezt a Service Tag-et jó ilyen nyilvánosan megadni?
Nehogy felhasználhatóvá váljon valamilyen csűrcsavaros úton.
-
válasz
Grande Ale #70531 üzenetére
Igazán nincs mit
-
válasz
Grande Ale #70529 üzenetére
Phú, megnézem máris.
Ubuntu Linux 20.04 -
válasz
Grande Ale #70527 üzenetére
Sajnos tényleg gyárilag ac-s a wi-fi. Ha mást írtak akkor az kamu vagy elírás volt.
Holnap nézek neked sebességet és ha az alatt van vidd szervizbe, simán lehet antenna vagy wi-fi kártya hibás. -
válasz
Grande Ale #70525 üzenetére
Ha adsz egy servicetag-et megnézem hogy mivel adták/gyártották a gépet.
Ha ennek ellenére ax-esnek hazudták, akkor lehet reklamálni az eladónál. -
válasz
Grande Ale #70523 üzenetére
A nevében is benne van, hogy ac-s, nem ax-es, ne várj tőle ax-es sebességet.
-
Diák66
őstag
válasz
Grande Ale #70520 üzenetére
Volt róla valahol szó, egyszerűen nem engedik a hozzáférést a gyártók az adatokhoz. Nem tudja a program kiolvasni.
-
válasz
Grande Ale #70520 üzenetére
Dell G15 5511-nél sem mutat SPD-nél semmit sem. Írj ide is ez miatt.
-
movax
őstag
válasz
Grande Ale #70518 üzenetére
Ha jól tudom, ehhez nem kell bekapcsolni a SMM-t. Ha a TPM rendben van, mennie kell a win11-nek.
-
movax
őstag
válasz
Grande Ale #70516 üzenetére
Biosban be kell kapcsolni a TPM 2.0-át. Inspiron vagy Vostro? Lehet, hogy jobb ötlet lenne előbb windows 10-et tenni rá és frissíteni a biost (Inspironra és Vostrora is van egészen friss, nov. 9-i bios).
-
válasz
Grande Ale #70484 üzenetére
Szia!
Én megvárnám mi van benne, úgy a biztos. Valóban a gyári leírás szerint:
Two SODIMM, dual-channel DDR4 3200 MHz with 4 GB, 8 GB, 12 GB, 16 GB, and 32 GB configurations supported.9 csavar van alul, abból 2 a zsanérnál, ezek eltérő hosszúságúak (hosszabbak), figyelj hogy ne cseréld fel őket.
Ha kicsavartad őket, az egyik zsanér külső szélétől kezd el felpattintani óvatosan, nem vészes.
Ha lent van, akku lehúz, memória betesz, akku vissza majd teszt, mielőtt visszateszed az alját
No para, nem lehet elszúrni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest