- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
.Benett #28888 üzenetére
Utána javított az nvidia a cuccain, de biztosra csak úgy mehetsz, ha inteles Latitude-ot veszel, azok nem szoktak elromlani gyakran. Egyébként is, például egy E6420-as HD3000 erősebb, mint az E6410-esben lévő nvidia nvs 310m, mellette hűvösebb, és kevesebbet fogyaszt.
-
subidu
tag
-
harry
veterán
válasz
.Benett #15684 üzenetére
Pl. a 6400-es gépekhez neten teljes leírások vannak a szétszerelésekhez, ha berhelni akarnék benne valamit, a procihűtő elem levétele sem tűnt vészenek - nem tudom, ez más modellnél hogy van. De ha felhívod a dell központot, hogy gondok vannak a géppel, szerintem tudnak rá mondani valamit.
-
ribery22
tag
válasz
.Benett #15331 üzenetére
Szia!
Nekem 1558-as van, de formára ugyanaz. A probléma szerintem a kijelzővel van, valószínűleg ferde. A két "kis sarok", ami a fedél törését okozza, 90 fok körül ér földre, de nálad az egyik hamarabb, ezért imbolyog. Hajtsd le a fedelet és nézd meg, hogy az tökéletesen felfekszik-e, hanem akkor ez a baj. Ha igen, akkor nem tudom. Ez is csak tipp. Maga a gép egyenes. Próbáld meg szervizben, hátha garanciában megcsinálják, hanem, akkor vegyél egy hűtőt, az megemeli az egész gépet és az ér az asztalhoz, jó esetben kapsz plusz USB-ket is -
premete
veterán
válasz
.Benett #14933 üzenetére
Nem tudom, hogy gyári-e, de jó az ár és akkunál nem nagyon van különbség és itt is 1 év a garancia: kb. 8500.- Ft]
-
eami
veterán
válasz
.Benett #12844 üzenetére
hol vetted? bill. háttérvilágítás a hivatalos oldalon csak opcionláisnak jelöle ellenben akárhány videót néztem meg mindegyiken volt. Magyar webshopokban nem jelölik. Idehaza mi a helyzet? mindnek van háttérvilágítása?
Én ezzel a kettővel szemezek:
-
gabs
tag
válasz
.Benett #12548 üzenetére
Szia!
Kicsit beleástam magam a garancia-kérdésbe mostanában, mert sajnos szükségessé vált. Épp ma beszéltem négy hivatalos szervizzel is, (CHS, Getronics, Humansoft, Duna Elektronika) és telefon alapján mind nagyon korrektek.
Alapvetően kétféle garancia van:
Parts Only Warranty - itt neked kell elvinned a szervizbe, és ha a garancialevelet kiállító szervizbe viszed, nem kell semmit fizetned. Ha nem a garancialevelet kiállítóba viszed, akkor az alkatrészt nem, de a munkadíjat ki kell fizetni. A javítás attól függően, hogy mi a baja a gépnek illetve elérhető-e az alkatrész lehet azonnali, de eltarthat 6-8 munkanapig is.Next Business Day - ez egy magasabb szintű szolgáltatás, amikor is a hibabejelentést követő munkanap a Dell küld egy szakit bárhová az országban, aki a helyszínen elvégzi a szükséges dolgokat.
Ez utóbbi esetén vagy a Dell zöld számon kell bejelentened a dolgot, vagy pedig a szervizeknél közvetlenül. Javítási idő itt ugye szinte azonnali.Postázásról szerencsére nincs szó - a Magyar Postát ismerve erősen szerencsére.
A garanciaidő tudtommal a vásárlás napjától számítva pörög attól függetlenül h épp javítják-e vagy sem, de ez nem biztos. ha valaki okosabb, javítson ki. -
herrLeon
tag
válasz
.Benett #12540 üzenetére
Direkt a dell-töl érdemes, bárhol máshol rendeled egyrészt nem biztos, hogy pont olyat tudnak szállitani ami neked kell, másrészt ráteszik a maguk kis (nagy) százalékukat. Pl: az én gépemet a Magyar kereskedök szerint nem is forgalmazza a dell és kétszerannyiért adták volna kisebb gépet. Ennyit a Magyar dell visszonteladókról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest