- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
.Benett #28888 üzenetére
Utána javított az nvidia a cuccain, de biztosra csak úgy mehetsz, ha inteles Latitude-ot veszel, azok nem szoktak elromlani gyakran. Egyébként is, például egy E6420-as HD3000 erősebb, mint az E6410-esben lévő nvidia nvs 310m, mellette hűvösebb, és kevesebbet fogyaszt.
-
subidu
tag
-
harry
veterán
válasz
.Benett #15684 üzenetére
Pl. a 6400-es gépekhez neten teljes leírások vannak a szétszerelésekhez, ha berhelni akarnék benne valamit, a procihűtő elem levétele sem tűnt vészenek - nem tudom, ez más modellnél hogy van. De ha felhívod a dell központot, hogy gondok vannak a géppel, szerintem tudnak rá mondani valamit.
-
ribery22
tag
válasz
.Benett #15331 üzenetére
Szia!
Nekem 1558-as van, de formára ugyanaz. A probléma szerintem a kijelzővel van, valószínűleg ferde. A két "kis sarok", ami a fedél törését okozza, 90 fok körül ér földre, de nálad az egyik hamarabb, ezért imbolyog. Hajtsd le a fedelet és nézd meg, hogy az tökéletesen felfekszik-e, hanem akkor ez a baj. Ha igen, akkor nem tudom. Ez is csak tipp. Maga a gép egyenes. Próbáld meg szervizben, hátha garanciában megcsinálják, hanem, akkor vegyél egy hűtőt, az megemeli az egész gépet és az ér az asztalhoz, jó esetben kapsz plusz USB-ket is -
premete
veterán
válasz
.Benett #14933 üzenetére
Nem tudom, hogy gyári-e, de jó az ár és akkunál nem nagyon van különbség és itt is 1 év a garancia: kb. 8500.- Ft]
-
eami
veterán
válasz
.Benett #12844 üzenetére
hol vetted? bill. háttérvilágítás a hivatalos oldalon csak opcionláisnak jelöle ellenben akárhány videót néztem meg mindegyiken volt. Magyar webshopokban nem jelölik. Idehaza mi a helyzet? mindnek van háttérvilágítása?
Én ezzel a kettővel szemezek:
-
gabs
tag
válasz
.Benett #12548 üzenetére
Szia!
Kicsit beleástam magam a garancia-kérdésbe mostanában, mert sajnos szükségessé vált. Épp ma beszéltem négy hivatalos szervizzel is, (CHS, Getronics, Humansoft, Duna Elektronika) és telefon alapján mind nagyon korrektek.
Alapvetően kétféle garancia van:
Parts Only Warranty - itt neked kell elvinned a szervizbe, és ha a garancialevelet kiállító szervizbe viszed, nem kell semmit fizetned. Ha nem a garancialevelet kiállítóba viszed, akkor az alkatrészt nem, de a munkadíjat ki kell fizetni. A javítás attól függően, hogy mi a baja a gépnek illetve elérhető-e az alkatrész lehet azonnali, de eltarthat 6-8 munkanapig is.Next Business Day - ez egy magasabb szintű szolgáltatás, amikor is a hibabejelentést követő munkanap a Dell küld egy szakit bárhová az országban, aki a helyszínen elvégzi a szükséges dolgokat.
Ez utóbbi esetén vagy a Dell zöld számon kell bejelentened a dolgot, vagy pedig a szervizeknél közvetlenül. Javítási idő itt ugye szinte azonnali.Postázásról szerencsére nincs szó - a Magyar Postát ismerve erősen szerencsére.
A garanciaidő tudtommal a vásárlás napjától számítva pörög attól függetlenül h épp javítják-e vagy sem, de ez nem biztos. ha valaki okosabb, javítson ki. -
herrLeon
tag
válasz
.Benett #12540 üzenetére
Direkt a dell-töl érdemes, bárhol máshol rendeled egyrészt nem biztos, hogy pont olyat tudnak szállitani ami neked kell, másrészt ráteszik a maguk kis (nagy) százalékukat. Pl: az én gépemet a Magyar kereskedök szerint nem is forgalmazza a dell és kétszerannyiért adták volna kisebb gépet. Ennyit a Magyar dell visszonteladókról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged