- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ egy sima 160GB winyót kell benne cserélni ami szerintem most elég elterjedt a neebook-ok miatt.Csak gondolom egy ilyen kaliberü cégnél van bellöle elég és nem darabonként hozatják külföldről.csodálkoznék ha nem igy lenne,nekem 3 év garit adtak és direkt márkásabbat választottam amikor vetem mert nem szeretnék évente notit cserélni.Igaz,hogy most karácsonra meglepem magam egy húzósabb notival erre ehhez adnak helyszíni garit.Ez azt takarja ha gond van a gépel akkor kijön a szerelő és ott megjavítja?ha pedig nem tudja akkor ott hagy egy csere notit a javítás idejére?
-
.bandi
csendes tag
Mit jelent az NBD garancia?
Lenne még egy kérdésem a garanciával kapcsolatosan: a laptopot az iPon webáruházban vettem, ezért ott próbálkoztam először garanciafutárral elvitetni, de ezt nem teljesítették arra hivatkozva, hogy a laptopomnak van az országban hivatalos márkaszervizük, keressem fel őket.
Márkaszerviznek ajánlották a HRP-t, a dobozomon pedig CHS van feltüntetve (gondolom az iPon onnan szerezte be előtte). "Csak" 1 db iPon által kiállított garanciajegyem van, ami nem tartalmaz semmit, hogy hol tudom garanciálisan szervizeltetni. Szerintetek HRP-ben és a CHS-ben is megcsinálják nekem garanciálisan? Az utóbbi azért lenne jobb mert helyben van egy szervizpartnerük, akik elszállítanák és vissza is hoznák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest