- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpájki
tag
válasz
vycman #12314 üzenetére
hi
nem akarom h flémelésbe csapjon át, de leirom a véleményem
a harmankardon hangszorón a toshiba virtualsoundos XT truesoundot bekapcsolva, nem lehet egy lapon említeni a hangzást, de még ezt kikapcsolva sem, tulzás nélkül..komolyan mondom, h használom a toshibát, átülök ehhez és rosszul vagyok tőle
és én még azzal voltam elégedetlen
amugy ez azért jelent nekem ilyen "hatalmas" problémát mivel én legtöbbször az ágyamban fekve használom és a kábelek igy is idegesítenek. azért a táp és a hálókari csatiját rakhatták volna egy oldalra
ami még nem tetszik, h nem találtam dell power management progit hozzá és a vistáét kell használni. itt nincs lehetőség a hütés halkítására. ez a qiuckset meg nemsokat ér meglátásom szerint.
a minőségi kérdéshez nemnagyon tudok hozzászolni mivel a két gép között van pár év, az uj toshibákat nem néztem meg a **** hivatalos szervizes tapasztalatom miatt pedig el is vetettem egy ujabb toshiba lehetőségét.ami a dellben tetszik az a design és a serive tages support
-
premete
veterán
válasz
vycman #12204 üzenetére
Én kipróbáltam a windows 7-est, az alfától a 7137-ig, vagy 10 változatot, dell xps m1330-on, 1530-on, inspiron 1520-on, latitude e6400-ason és acerone-on is. Mindegyiken elfutott a w7, a 7077es az szinte tökéletes volt, az RC-vel és az újabbakkal ugyanazok a problémák:
1, GT Icon usb hsdpa kapcsolatot kb. 5 percenként eldobálta; mivel ez az egyetlen internetelérésem, hadd ne ragozzam, milyen xar dolog
2, particiókat letörölt csak úgy, amelyeken a mentéseim voltak
3, átállította pár könyvtár elérését úgy, hogy xp alól nem engedte többé megnyitni (linux alatt azért megnyíltak -
DIEGO15
őstag
válasz
vycman #12204 üzenetére
Nekem eddig csak 1 drivert keltt feltennem a touchpad drivert, mert le akartam tiltani. 1-2 hiba akadhat hiszen még nem végleges, de az a vicces h nem akad, pedig telepítek össze vissaz netezek, játszok, ennél többre amúgy sem használnám. Ha nem rontják el a végén úgy mint a vistát akkor ez egy király OP lesz és úgy fog fogyni mint a cukor.
Alapból 500 mega ramot eszik, amu ugyan több, mint amennyit az XP, de elfogadható, hsiezn egy modenr gépben azért már illik 2 GB nem lennie. Eddig bármit néztem gyorsabb mint az XP és még is kevesebbet fogyaszt, okosabban használja a gépet.
-
DIEGO15
őstag
válasz
vycman #12188 üzenetére
Hát ja a hangszóró nálam is eléggé gagyi, bár nem arra találták ki, hogy stúdió minőségben halgassug a zenét vagy nézzük a filmet. Ja és nem elég,hogy gagyin szól még halk is, de én fülhallgatót, vagy a 2.1es hangfalszettement fogom használni, ha majd olyan helyzetbe kerülök. Akkor majd a minőség és a hangerő sem lesz gáz. A monitor keret engem sem zavar csak megjegyeztem met fura. Tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a géppel mert az tudja ami nekem kell sokáig bírja az akksi és elég jó teljesítményt tud nyújtani, egy laptoptól nem várok többet, ezek a hibák meg gyártási hibák (a keretet leszámítva) szóval ez van, de ami enm zavar az nem érdekel, majd ha zavaró hibát is találok akkor az érdekelni fog, avygis már találtam az akksilötyögés, de meg is oldottam kb 2Ft ból
Ha észrevételed van szólj mert szeretnem a lehető legjobban megismerni a gépet.
-
herrLeon
tag
válasz
vycman #12146 üzenetére
Ati driver is fel volt téve, efektek kikapcsolva. De még ugy is határozottan lassu volt. Ha össze kéne hasonlitani az Ubuntut és a Win7-et nállam a studio 1737-en a win7 határozottan gyorsabb, amellett is, hogy win7 alatt mennek az efektek. Amig nem tettem fel a win7-et ubuntut akartam végleg használni rajta, de mostanra ez teljesen megváltozott. Az igaz, hogy nagyon rámentek a kinézetre is, de ezért nem hibáztathatunk 1 OP rendszert sem, hiszen minden új verzio, legyen az akármilyen alapú egyre nagyobb, egyre nagyobb a gépigény és pont a kinézet miatt is. Könnyen kezelhetöség...hááát, szeressétek a kihivásokat(Ubuntuban sem egyszerü). Ha minden egyszerü lenne, nem is kéne gondolkozni.
-
DIEGO15
őstag
válasz
vycman #12118 üzenetére
Én xp-vel használom, eddig tökéletesen megfelel csak a media center gombot nem tom használni meg a controlpoint gombot de ez nem nagy veszteség, sőt. Ha nem találsz drivereket szólj , amúgy már linkeltem lejebb egy oldalt amin fenntvan egy driver pack azt használom és tökéletes, ha azt használod akkor ajánlom, hogy ne az autoinstallerrel telepíts, hanem egyenként mind1iket (kb 2percel tart tovább).
-
DIEGO15
őstag
válasz
vycman #12112 üzenetére
Akár 6órát is, persze a fényerőt levettem mert amúgy sem bírja a szemem az erős fényt így meg akkor kellemeset a hasznossal (nem teljesen, kb a felére). és úgy peóbáltam amire később fogom használni, office,böngészés, msn ilyenek.Így akár 6órát is bír de 5öt tuti.Egy egyetemen kb ennyi kell, ha komolyabb dolgot akarok akkor úgy majd a koliban fogom akkor meg nemszámít. Neked a Speedstep be van kapcsolva?
-
Hydra SR
addikt
válasz
vycman #11940 üzenetére
Másrészről meg az indexelő szolgáltatás is folyton basztatja a vinyót. Állítólag azért jó, mert gyorsabb a keresés, és ezt elvileg a programok is használják. Amióta leállítottam a szolgáltatást, egyetlen változást érzékeltem: nem tekeri a vinyót folyamatosan, üresjáratban is. Lassulást nem tapasztaltam semmilyen programnál. services.msc-t ha futtatod, ott lehet leállítani. Van olyan program, ami kifejezetten igényli, pl. van ilyen desktop search nevű szerintem förmedvény de van aki szereti. Na az nem megy enélkül.
Amúgy a Vistának azért előnyei is vannak, nem feltétlenül szörnyszülött ő csak egyrészt kicsit gyerekcipőben jár még, másrész meg nagy váltás XP után és mire kitanulod meg beállítod rendesen, az nem 10 perc, én a helyedben azért megnézném mert lassan nem találsz XP-s drivereket se semmihez. Már a Dell oldalán is egy ideje az újabb típusokhoz nem teszik fel, még ahhoz se, amihez van. De hogy pozitívat is említsünk, ne csak kényszert: az energiagazdálkodása kimondottan hatékonyabb az XP-nél. Úgy másfélszer annyit bír az akksi. Az nem kis különbség.
-
premete
veterán
válasz
vycman #11895 üzenetére
Fenn van minden driver a Dell oldalán, csak rá kell keresni; persze ehhez kell tudni, mik a hardverelemek, erre jó az everest például. Általában jobb a Dell saját drivereit használni, nekem például a windows 7 leszedett hangkártya drivereket, a hang rendben is volt, de a line in mikrofon nem szólt; leszedtem a delles vistára való idt drivert, azóta megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged