- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ranatonta
csendes tag
Köszi a választ!
Akkor nem kell a sok hőmérséklet figyelő programot bámulnom?Tényleg még egy kérdés: ezeknél a progiknál ( pl: SIW, CPUID HW, SpeedFan ) van egy adat amit nem értek esetleg tudod mi az,
"ACPI temperatures temp1, temp2, temp3"?
e értékek közül az első és a harmadik 60 és 70 fok között is szokott lenni, bár általában 50-55 között van. ez normális?
Bocs, hogy itt kérdezem és ezt, de számtalan helyen megnéztem már és sehol nem találtam igazi választ.
-
Clarke
csendes tag
Azt hiszem megoldódott. Nem codec probléma volt. Egyébként nálam amúgy is aranyszabály, hogy sose rakjak fel codec packot. Csak divx és xvid. Soha nem is volt még filmlejátszási gondom.
Szóval megnéztem a Dell diagnostic cd-vel és gyanús volt, hogy az audio driver előtt nincs pipa. Felraktam róla az audio drivert, és láss csodát, van hang, van film, lejátssza a youtube-ot. Egyszóval működik!Ugyanezt a logikát követve felraktam minden mást, ami előtt nem volt pipa (wifi, bluetooth) és azok is működnek!
-
gfefe
őstag
-
Tomeewap
tag
fura, mert a Dell magyar weboldalán is kiemelték a világító billenyűt. Nem tudom ilyen árban lehet e még hasonló gépet kapni a piacon, vagy hogy ez akkor megéri e az árát. Jó kis gép, csak a végén kiderül hogy semmi extra nincs benne.
Egy kis segítség az jól jöhet abban, hogy leírsz néhány pozitívumot és negatívumot, és hogy mire kell figyleni a vásárláskor. Sajnos az előző laptopomat is alaposan kiválasztottam, aztán nem is azt tartalmazta amit kértem... nem szeretnék mégegyszer ebbe beleesni.
-
premete
veterán
Túl fárasztó lett volna elolvasni a linken lévő feltételeket?
copy/paste:
Vásároljon jogosultságot biztosító Dell™ rendszert 2009. június 26. és 31.12.09 között, látogasson el a Dell™ Windows® 7 frissítési program weboldalára a http://www.dell.com/windows7upgrade címen, regisztrálja a rendszert és hozzon létre fiókot. A regisztráció határideje 31.12.09 A regisztráló ügyfeleket e-mailben értesítjük, amikor a frissítés rendelkezésre áll. Az ügyfeleknek bármikor kérhetjük a bankkártya információik megadását az adó, szállítási és kezelési költség kifizetése érdekében. A frissítő csomagot a kifizetés után szállítjuk (a szállítás idejéről tájékoztatást küldünk a megrendeléskor).Amennyiben a szövegértéssel van gondod, azon ez sem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged