- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Sajnos már csak akkor írok, amikor szétver az ideg, így nézzétek el nekem az idegállapotomból adódó felfokozott hangulatot. Van egy Dell Venue Pro 11 (7139) hibrid gépem. Csináltam egy win10 újratelepítést. Szépen le is futott, driverezés nélkül gyönyörűen minden működött, eszközkezelőben egy ismeretlen eszköz sem volt. Szarházi win10 persze ontotta rá a kéretlen fos frissítéseit (ezért falhoz állítanám őket egyenként), amivel persze szétbarmolta a wlan adapteremet, ami addig hibátlanul üzemelt. Most egy 200MB-os fájl nem tudok feltölteni a felhőbe, mert minden ami ekkora vagy nagyobb, nem éli meg a feltöltést, ugyanis kb. ilyen időközönként (1-2perc) megszakad a wifi kapcsolat. A wlan adaptert már áramtalanítottam, wifi-t a gépen ki-be kapcsolgattam, legfrissebb drivert gyártó honlapjáról letöltöttem, telepítettem, semmi változás. A wlan router egy UPC-s cucc, minden mással működik hibátlanul, a gépben lévő wlan adapter Intel 7260.
Előre is köszönöm a segítséget!
A Microsoft-ot feldarabolnám és értelmes, nem agyhalott IT cégeknek osztanám szét az évszázad legnagyobb patkánysága miatt, miszerint a felhasználó nem választhatja meg, hogy szeretné az elcseszett frissítéseiket telepíteni, ami csak szétbarmolja a gépet
Új hozzászólás Aktív témák
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest