- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46618 üzenetére
Amúgy ez valóban érdekes, én korábban az Intel és az AMD oldaláról töltöttem le a legfrissebb drivereket, ami látszólag feltelepült, de bizonyos játékoknál vibrált a kép (pl. TDU).Valamint a csempés felületen is voltak problémák, a görgetés közben eltünedeztek, vagy meg sem jelentek az ikonok.
Dell-es 2013-as driverekkel nincs ilyen gond.
-
lowzor
veterán
válasz
szabonagyur #46596 üzenetére
Ez nem pixelhiba, mert lefuttattam az EIZO monitor tesztet és full feketénél nem nagyon látszik. Csak más színeknél, de akkor rohadtul.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #46573 üzenetére
Viszont jelentősen gyorsít a sebességen, ha a ram nem egy darabban van, hanem 2 kissebb egyformában.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #46577 üzenetére
Rendben. Megnézem a lehetőségeket
Köszönöm a segítséget és a felvilágosítást. -
törölt tag
válasz
szabonagyur #46575 üzenetére
Értem és köszönöm.
A két driver neve más, de a méretük ugyan akkora.
A driverek terén meg majd kiderül, hogy mi a helyzet.Amúgy az mennyire egészséges, hogy pl nincs feltelepítve a dell oldaláról letölthető audio driver, hanem azt használom, amit a Microsoft adott ki az OS-ben? Attól csak a hangzás lesz rosszabb, más hátránya nincs?
-
roberto211
őstag
válasz
szabonagyur #46562 üzenetére
Neha video scheduler internal error, neha meg video tdr failure. Mostanában leginkabb az utóbbit.
Most elvittem szervizbe ahol csinálták a cmos elemtartocserét,hogy nézzék meg. Lehet forrasztas közben történt valami ...
-
roberto211
őstag
válasz
szabonagyur #46551 üzenetére
Wu=Windows update ? Vagy mire gondolsz ? Most ugy csinálom majd hogy nem csatlakozok internetre miután ujratelepitettem a wint es addig kikapcsolom a Windows updatet.
Szerk(mas): VIDEO TDR FAILURE milyen hibát jelent ?
-
roberto211
őstag
válasz
szabonagyur #46548 üzenetére
Dell oldaláról szedtem le persze. Win update meg nem tesz fel drivereket de most megpróbálom megint alapállapotba hozni és akkor újra elölről az egészet.
Integrale: okés. Megpróbálom ezt is hatha. .... Köszi.
-
stevegym
csendes tag
válasz
szabonagyur #46477 üzenetére
Koszonom a gyors helpet :-)
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46485 üzenetére
Remélem is, hogy nem lesz probléma, hiszen így nehéz lenne "egységesíteni" az OS-t
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46482 üzenetére
Ez mondjuk azért különös, mert ami win8.1 kompatibilis, az elvileg simán tudná futtatni a win10-et is.Nekem 2013-as Inspironom van, lehet mégsem kapok driver támogatást
A 8 éves asztali gépemen meg simán fog futni a win10, az alap windowsos driverekkel (kivéve vga), ez azért nevetséges.
Ilyenkor gondolom csak a windowsos driverekre támaszkodhatunk, vagy remélem kompatibilisek lesznek a win8.1 oem driverek.Biztos lesz majd valamilyen köztes megoldás, hiszen egy 2-3 éves hardver még nem mondható elavultnak. -
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #46463 üzenetére
Kossz. Itt nem neztem, csak a specifikaciojaban.
(#46464) somasz, Akkor nem is szenvedek a keresesevel, csak atutazoban van nalam. Szep kepe van, majd melle teszem a 7440 AHVA panelet ha lesz ra idom.
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #46451 üzenetére
A teljesitmeny / eltolas osszefuggest nem tudom, de kicsit valoban soknak tunik az irt adat. Erdemes lenne rapillantani.
-
Acsifun
aktív tag
válasz
szabonagyur #46457 üzenetére
Egyetemen hurcibálom sajna, egy g551JM-re gondoltam i7 etc...csak most elkell passzolni a Dell-t.
-
rgeorge
addikt
válasz
szabonagyur #46449 üzenetére
(Az én 256GB-sem 290 nap és 20 óra alatt írt 6.72 TB-t, pedig nem kímélem. A sebesség sem lehet ott rendben.)
-
rgeorge
addikt
válasz
szabonagyur #46426 üzenetére
(Pedig a helyes eltolás jót tesz az SSD sebességének és élettartamának is, ha nincs rendben, akkor akár kétszer annyi adatmozgást is kell az SSD-nek végeznie, mint helyes eltolás esetén).
A Macrium Reflect tud úgy klónozni, hogy helyreállítja az eltolást. -
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #46441 üzenetére
Nem fps, hanem Hz. Nem csak 24-et tud az 1.4 ekkora felbontason?
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #46439 üzenetére
Csak a DP tudja, hdmi-n fhd a max.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #46437 üzenetére
Akkor viszont az e7240-es is, a méreten kívül egyformák.
-
yanna
addikt
válasz
szabonagyur #46407 üzenetére
Adatlap szerint:"Nyíregyháza<->Vásárosnamény"
-
BBéci
legenda
válasz
szabonagyur #46407 üzenetére
Annyit írt nemrég, hogy Debrecen közelében.
-
paolinho
őstag
válasz
szabonagyur #46339 üzenetére
Köszi, de az a probléma, hogy felmásolja a Windowst ugyan, de az első újraindítás után csak az "Eszközök telepítésé"-ig jutok, aztán kisötétül a kép, és nem történik semmi csak zúg a gép.
A Windows 7 simán feltelepül, de a 8.1 sajna erőfelettinek tűnik. -
aizen92
addikt
válasz
szabonagyur #46332 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Remélhetőleg sikerül beszerezni egy ilyen csodát.
Véleményetekre lennék kíváncsi, hogy Ez a verzió a "carbonszálás borítású", IPS kijelzős? -
Janika-1982
tag
válasz
szabonagyur #46322 üzenetére
Szia,gondolom új géppel akarja meglepni az asszonyát.
Meg mint írta nincsen sok pénze sem.
De majd ő eldönti hogy mit akar.
További szép estét mindenkinek! -
batai15
félisten
válasz
szabonagyur #46320 üzenetére
kifejenéd miért ipari hulladék ?3év gari az 3 év gari mifelénk is.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #46291 üzenetére
Gondoltam, hogy Te 1 gépből nem szűrnél le általános következtetést, mint némelyek.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #46289 üzenetére
Én is láttam már olyan hitelkártyát, amire rá volt írva, ló betűkkel a pinkód, mégsem az a jellemző.
-
zsofika11
csendes tag
válasz
szabonagyur #46287 üzenetére
Shipping box label>magyarul a címzett feltüntése a küldeményen.Mivel nálam az a német cég szerepelt, ezért következtetek a volt tulajra.
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46162 üzenetére
Köszi, ennyi elég is
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #46158 üzenetére
Nekem sincs vele gondom, mondjuk kicsit gyengébb, mint a 6300-as, de az ugye több csatornás, és 3 antenna kell neki. A legújabb intel driverrel majdnem ugyanannyit tud, ugyanolyan távolságról nálam.
-
válasz
szabonagyur #46158 üzenetére
Kinn volt az egyik PH!-s wifi szakértő, és ő is megnézte 3 órán keresztül teszteltük a létező összes beállítással és mindig előjött a hiba.
-
válasz
szabonagyur #46156 üzenetére
Felmegy a ping az egekbe sebesség meg nuku. Két routerrel is ugyanazt csinálja. Van egy másik gépem is azzal tökéletes. esetleg még azt lehet, hogy frissítem a drivert az intel oldaláról, mert most a legfrissebb Dell van fenn.
-
válasz
szabonagyur #46146 üzenetére
Lesz második akksi is, még ki kell találnom melyik, valszleg a normál gyári akksiból rendelek be még1et, a companion elég nevetséges hatásfokkal dolgozik.
-
válasz
szabonagyur #46142 üzenetére
Tudom, ez két külön cél. Egyrész van, hogy úton vagyok és könnyű terhelést kap a gép (office+net) - ilyenkor kell az akksiidő, akár 12 óra is. - Itt ugye turbó nincs/nem is aktiválódik.
A másik, amikor rendesen alá van pörkölve a CPU+GPU-nak, akkor a 80 fokot is elérheti a rendszer, ami ugyan nem halálos, de gondoltam kímélném, ha van rá 1xerű megoldás.
Találtam egy ilyet: Throttlestop, úgy tűnik, Broadwell-kompatibilis, bár nem írják, mennyit csökken valójában a fogyasztás.
#46143: 6-cellás akksival és ODD-vel 2.5 kiló, lehet, hogy a tesztben, ahol nézted, 9-cellás akksi volt benne +dVGA?
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46137 üzenetére
Köszönöm!
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46134 üzenetére
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46132 üzenetére
Igen, tudom, ez csak a boot képernyő, mert mikor a legacy telepítést csináltam, feltűnt, hogy a gyári telepítő lemez lehetőséget ad az UEFI telepítésre, nem kell külön iso fájlokat letöltögetnem.Még nem kezdtem neki, de akkor nemsokára megcsinálom
Szóval akkor átállítom UEFI módba a biost, és a lenti kép szerint indítom a telepítőt, ami megcsinálja a GPT partíciót az ÚJ gombra kattintva?
-
kuruc01
tag
válasz
szabonagyur #46129 üzenetére
Akkor nem költök ram-ra,marad az SSD.Az XP-n nagyott dobott annak idején egy ram duplázás,ezen Win.8.1 van.Köszi.
-
kuruc01
tag
válasz
szabonagyur #46127 üzenetére
Köszönöm, akarom cserélni a ramot,akkor 8Gb lesz, meg SSD-n gondolkozom lassúnak találom a gépet.Majdnem 10 éves volt az előző kb. fele erős hardverrel és többet vártam ettől a lapostól.
-
kuruc01
tag
válasz
szabonagyur #46124 üzenetére
Köszönöm a linket! Jól látom hogy max.8giga ram?Max. 1 terrás Hdd?
-
miiivaaaann?
újonc
válasz
szabonagyur #46067 üzenetére
Most FHD monitoros dell 1558 am van amire 21.5 colos FHD monitor van rákötve (d-sub-al), váltásnál vagy FHD (vagy 1366x766) laptop+ 27-28 colos FHD (9:16 vagy 10:16) esetleg ha laptop 1366x766 akkor 2 külső FHD monitor. (asszem nem kell a FHD+) Vaaaaaaagy nagygép az eddigi 21.5 colos FHD +egy 27-28 colos FHD (bár így külön méretben lehet hogy idiótán néznének ki egymás mellett, persze nem ez a lényeg)
-
oszi666
őstag
válasz
szabonagyur #46044 üzenetére
Nem semmi. Ma is tanultam valami újat
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
szabonagyur #46000 üzenetére
Reméltem hogy így lesz. Akkor szervizbe se kell vinni.
Köszi a gyors választ!
-
sirszevenap
addikt
válasz
szabonagyur #45913 üzenetére
Remélem, hogy valami update formájában javítanak rajta. De így ebben a helyzetben is legalább megnyugodtam és nem érzem, hogy feleslegesen dobtam ki rá a pénzt! Hát még ha jobb lesz....
-
sirszevenap
addikt
válasz
szabonagyur #45911 üzenetére
Mondom én!
-
sirszevenap
addikt
válasz
szabonagyur #45909 üzenetére
Persze, eredeti.
Végül is nem olyan gáz az a drop, főleg ha nem veszem felfelé. Teljesen játszható, legrosszabb esetbe droppol egy olyan 26-ra videózás nélkül. Több helyen olvastam ugyan ezt a hibajelenséget sokkal erősebb procikon. Hátha jön valami fix rá, ha meg tényleg kevés neki a proci akkor sem fogok túlzottan falnak menni, mivel teljesen játszható a dolog így is. Főleg, hogy nem kell lowon játszani. ( mivel ugyan ez történik olyankor is, akkor már inkább high
)
Megj:. Mondjuk nem tudom hol látod a 90% GPU-t, az max 70!
-
sityuka80
tag
válasz
szabonagyur #45873 üzenetére
Ok, köszönöm a választ!
-
sityuka80
tag
válasz
szabonagyur #45871 üzenetére
Tudnál ajánlani olyat ami alkalmas rá?
Melyik hardver a gyenge benne? -
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #45849 üzenetére
Mivel azt hiszi, hogy 70 fokos, igy biztosan bekapcsolja a ventit.
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #45814 üzenetére
Jaja, de elvileg adja a Rockstar a fixet, már dolgoznak a javításon.
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #45812 üzenetére
Ja és nem akarok más tollával ékeskedni, a Rockstar Games support oldalán olvastam!
Nálam működik, nagyon örülök neki
-
válasz
szabonagyur #45808 üzenetére
Köszi
én is így teszek. Az SSD-k meg a folyton fejlődő chipsetek korában gondolom hoz valamit a konyhára egy új SATA driver.
-
Ronam
addikt
válasz
szabonagyur #45800 üzenetére
Emlékeim szerint ennyire nem volt lassú, és az is furcsa, hogy nem fut semmi program, és mégis néha 100-on pörög a vinyó. Az előbb mértem, bekapcsolástól számítva 2,5 perc telt el mire eljutottam a desktopig, és minden programot betöltött. Most nem tudom, hogy ez soknak számít-e, vagy csak az én hülyeségem
.
-
TayRol
nagyúr
válasz
szabonagyur #45777 üzenetére
- Driver Information for Mass Storage Controller / Dell Inc. Latitude E6220 (01)
- ACPI\VEN_SMO&DEV_8800 : talán motion sensor, de már feltettem
- USB\VID_8087&PID_0024&REV_0000
- 2 db totál unknown -
TayRol
nagyúr
válasz
szabonagyur #45775 üzenetére
Akkor marad az egyenkénti kísérletezés, hogy melyik ismeretlen illesztőprogram mit jelent?
-
paler
aktív tag
válasz
szabonagyur #45770 üzenetére
Oké, de a Dell NBD garija nem arról szól, hogy szinte bármerre is vagy a világon, ő javítja a gépet 24 órán belül ?
Idézek innen:
Röviden és tömören ha a jövőben Dell Latitude, Vostro (kivéve Vostro 2520), XPS és Precision noteszgépet vásárlunk akkor 3 éven keresztül bárhol legyünk, bármi baja legyen a készülékünknek azt lehetőség szerint 24 órán belül a helyszínen (akár a fogyasztó lakásán) megjavítják. -
paler
aktív tag
válasz
szabonagyur #45766 üzenetére
Igen, a 65W-os kevés, mivel hisztizik is miatt a gép.
Még 1x köszi a helpet
megtaláltam, és ezt dobta ki az oldal:
Warranty details for your Latitude E6530 (Mid 2012)
Service Tag: XXXXX
Ship date: október 17, 2012
Country: United Kingdom
Service:Next Business Day:
Provider:DELL
Start date:október 17, 2012
End date:október 17, 2015Akkor szerinted mi legyen ? Megpróbáljam a szervizét ?
-
paler
aktív tag
válasz
szabonagyur #45763 üzenetére
Köszi a gyors választ
A töltő biztos hogy hozzávaló, mivel ez van ráírva: Dell LA90PS0-00 Laptop AC Adapter 90Watt 19.5V 4.62A
Az itthoni töltő igaz hogy tölti a készüléket, de a laptop indulásakor viszont most arra panaszkodik hogy csak 65W-os, miközben 90W-os töltő kellene hozzá.Ezen az oldalon voltam, meg mintha 1x valamit láttam is volna, de most nem találom konkrétan, hogy hol is írna ki a garanciát.
-
Tomeck007
csendes tag
válasz
szabonagyur #45760 üzenetére
Köszönöm!
-
Tapipapi
tag
válasz
szabonagyur #45755 üzenetére
Én nem mondtam, h többet akarok kihozni belőle. Eleve nem írtam mostanában ilyen hozzászólást.
Tudom, hogy ennyit tud a kártya és kész. Egy rossz szavam nincs AMD-re. -
rgeorge
addikt
válasz
szabonagyur #45747 üzenetére
(Az a notebookgyártók régi szokása, hogy csak saját VGA driverrel mennek jól. Számos oka van ennek, ezek nagy része a VGA-t, notebookot, végsősoron a felhasználót védi. Egy példa lehet az adott notebook hűtéséhez illesztett driver.)
-
Lokids
addikt
válasz
szabonagyur #45734 üzenetére
Remélem.
Megvettem, de szinte alig van használva. -
Lokids
addikt
válasz
szabonagyur #45726 üzenetére
Akkor szerintetek ezért mi lenne a reális ár?
http://hardverapro.hu/apro/dell_inspiron_3542_171179 -
Nincs név
tag
válasz
szabonagyur #45702 üzenetére
De így is elégnek bizonyult a segítség, köszi!
Meg nem mondom, hogy mi hiányzott neki de miután az intelnek is leszedtem egy auto updatert, a felesleges kacatok mellett úgy tűnik, a helyes driver is felkerült mert most rendben megy. Most már csak az extra programokat kell visszanyírni.
-
Nincs név
tag
válasz
szabonagyur #45700 üzenetére
Melyik a jó
A Dell oldalról kaptam le. A lejátszóeszközök között megjelenik a TV, esetleg megpróbálom a legfrissebbet feltelepíteni. (De korábban volt gondom azzal, hogy egyáltalán nem reagált a HDMI kábel bedugására és nem érzékelte. Aztán cseréltem/frissítettem a grafikus drivert és ez megjavult de a hang nem).
-
Nincs név
tag
válasz
szabonagyur #45698 üzenetére
Azt tudom hogy miniDP van rajta. Van esetleg tipped arra, hogy miért nem működik nálam? Hívjam a szervizet? Részemről próbáltam törölni és újratelepíteni a hang drivert de sajnos ez nem segített.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #45682 üzenetére
Xt2-eshez rendeltem ilyen kínai noname akkut, azzal el sem indult a gép, csak ha kivettem belőle, és hálózatra dugtam. Ugyanazt árulták itthon is, csak kb. a duplájáért.
-
Unying
tag
válasz
szabonagyur #45676 üzenetére
Hát, én így vettem, azt hiszem, ajándék volt a háztól házig garancia.
-
Unying
tag
válasz
szabonagyur #45671 üzenetére
Nem kell fizetni a futárért.
-
válasz
szabonagyur #45640 üzenetére
Köszi
Nemigen szoktam altatni, főleg, h sokszor kiveszem az akksit a gépből, h kevésbbé öregedjen - így meg elég nagy a rizikó, hogy valami áramkimaradás érné a gépet (picifiam kihúzza a kábelt)
-
válasz
szabonagyur #45632 üzenetére
Nvidia és intel igp driverekkel mi a tapasztalat? HP-laposokhoz a gyártó oldaláról szerettem beszerezni a legfrissebbet, és nem megvárni, míg a laptopgyáros méltóztatik saját aláírást csinálni a meghajtónak
-
Janika-1982
tag
válasz
szabonagyur #45636 üzenetére
Pedig normálisan működött a gépem,pont melóztam,aztán kiírta(Windows 8.1 Professional),hogy váratlan hiba történt-összegyűjti az adatokat és elküldi a DELL-nek.Ezután újraindúlt de a BIOS-nál tovább nem megy,kiírja hogy a hangkártya+kábel probléma van,és gombnyomást ajánl fel-újraindúl de ugyanide lyukad ki!
Majd valahogy életet leheltetek a gépbe(Anyámnak pont jó lenne ez a gép-a TESCO-s helyett!) -
Janika-1982
tag
válasz
szabonagyur #45634 üzenetére
Szia,majd kiderül a használat közben.
Az Inspiron 3537-ben pedig elégett a hangkártya(a frissítés után),erről meg ennyit,nem bootol be(kiírja a BIOS-ban hogy nuku hangkártya),azonkívül hogy sunyin a háttérben művelte a frissítést(ez az én hibám sajnos!)
Ez van sajnos. -
Janika-1982
tag
válasz
szabonagyur #45632 üzenetére
Szia,a saját driverekkel nem volt problémám.
Amúgy is egy gyenge gép,mert túlmelegedéssel is járt szervízben,és ott jól összebarmolták a szereléskor.
Pocsék a kijelzője is,no mindegy a vitát én lezárnám,a munkámhoz amúgy is egy normális gép kell.
Ha meg nem hiszed,a profilomon ott a munkahelyem webcíme.
További szép napot mindenkinek. -
Janika-1982
tag
válasz
szabonagyur #45629 üzenetére
Szia,biztos jó lesz a masina,egyébként amúgy is LINUX párti vagyok.
INSPIRON 3537-es gépemet a Microsoft tönkretette a frisítésekkel(hangkártya),úgyhogy elég volt belőlük! -
Primary92
senior tag
válasz
szabonagyur #45531 üzenetére
És egy 4 magos Q9550-t megközelít egy i7-4800MQ?
-
paler
aktív tag
válasz
szabonagyur #45528 üzenetére
hm
na ne b...sz már fel agyilag
ez most komoly ? E8400 vs 3320M - e szerint jobbnak kellene lenni, plusz majd négy év van a két cpu között a I5-ös javára. Azért ennyi év alatt csak kellett valamicskét fejlődni a cpu-nak, főleg egy olyan iparágban mint a számítástechnika
-
paler
aktív tag
válasz
szabonagyur #45518 üzenetére
És az I5 3380 CPU-ról mi a véleményed ? Az erőbe jobb proci mint az új U-s végű CPU-k...vagy nem ?
-
sixkiller96
csendes tag
válasz
szabonagyur #45514 üzenetére
Csak azert kérdezem mert 190 e Ft körül neztem ,hardverileg korrekt,mint az asus x széria,csak ugye azt kerülni kell, a dell ekrol meg sok jot hallok (főleg szervíz) de erről meg senki sem irt semmit.Utoljara azt olvastam h 200e alatti gep nem birja el hűtésileg az i7 est.
-
Nincs név
tag
válasz
szabonagyur #45487 üzenetére
Nálam is "rosszul" megy, alapbeállításon, megpróbálom levadászni mi okozhatja. Lecsukáskor elalszik teljesen és újraindul a win (megjegyzi mi volt megnyitva de hibernál lényegében).
Egyébként valahol energiagazdálkodási beállítások környékén vannak ezek, hogy mi történjen fedél lecsukáskor/felnyitáskor stb.
-
kuruc01
tag
válasz
szabonagyur #45464 üzenetére
Köszönöm a választ, kifejtenéd szájbarágós stílusban, mivel a Windows 8.1-et nem ismerem még annyira,meg nem is vagyok már mai gyerek.Nem AMD hanem Nvidia kártya van benne.A driverek miatt nem áll le normálisan a gép?Még a bekapcs. gombról is lespórolták a ledet,abszolút követhetetlen mikor van rendesen leállítva.
-
jasohn
tag
válasz
szabonagyur #45408 üzenetére
Köszi és esetleg tudsz egy helyet is ajánlani ahol be tudnám szerezni és megbízható is.
-
jasohn
tag
válasz
szabonagyur #45406 üzenetére
400-500k mondjuk még mehet, de ha 300-ból megáll az sem baj. Akut a dolog és egy tervező ismerősömnek kellene.
-
Benzoldog
tag
válasz
szabonagyur #45398 üzenetére
Akkor sajnos az enyémet nem sikerült nekik nyom nélkül szétszedniük...
-
kistewe
tag
válasz
szabonagyur #45372 üzenetére
Pedig én (és lehet más is) szivesen olvastam ezt az eszmefutattást... még annyit , hogy az első hsz. ben az volt , hogy ALAP játék ehhez képest kiveséztétek a high-end-eket
ui: mondjuk a Precinél a gari idejét és milyenségét nem említik..
uff stewe
-
Jojo5
őstag
válasz
szabonagyur #45372 üzenetére
megtettem
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #45368 üzenetére
Nem igazán nehezebb a 15-ös társainál. M4800 3,2kg, E6540 3.0kg, Inspiron 5520 2.9kg
Én meg jobban bízok egy akár 2-3 éves Precision-ben, mint egy vadiúj Inspironban -
Jojo5
őstag
válasz
szabonagyur #45370 üzenetére
-
somasz
addikt
válasz
szabonagyur #45366 üzenetére
Igen, csak az m4800 így áron alul van, IPS panellal elég ritka. Tuti, hogy el lehet adni hasonló áron, vagy kis bukóval. Kiváló gépezet.
És igen, ott az N551 opció újonnan.
-
Mike...
tag
válasz
szabonagyur #45343 üzenetére
nVidia GTX260m van a gépben (Alienware M15x R2)
-
xrvman
őstag
válasz
szabonagyur #45272 üzenetére
Kár, okés. Köszi azért
-
xrvman
őstag
válasz
szabonagyur #45268 üzenetére
Lesem ízibe
Köszi
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #45227 üzenetére
Igen.
-
mghltm
addikt
válasz
szabonagyur #45227 üzenetére
az ujdonsag varazsa: a core2 szeria ( e4300 / e6400 / e6500 ) ota ilyenek azok a gombok
-
válasz
szabonagyur #45224 üzenetére
Ja ezért kérdeztem, mert volt olyan dell gépem amiben volt Enduro, és úgy elszállt, hogy csak a teljese reinstall segített. De a 7440-ben csak igp van, ergo, akkor arra mehet az intel driver, az intel oldaláról.
-
somasz
addikt
válasz
szabonagyur #45217 üzenetére
Az a kis hűtés szerintem egy M procit sem vinne el normális hang mellett.
-
PlatiaAmos
tag
válasz
szabonagyur #45191 üzenetére
Megcsereltem, viszont most nem indul a gep. A kovetkezo uzenet fogad, pxe-e61: media test failure, check cable. Pxe-m0f: exiting broadcom pxe rom. Az ssd van most a hdd helyen es az ssdn van a windows. A beepito keretbe pedig beraktam a hddt ahol eddig az ssd volt. Boot menube internal hddt allitottam be.. Valaki segitsen pls, nem akarom megint feleslegesen szetszedni az egeszet
-
Core2duo6600
veterán
válasz
szabonagyur #45191 üzenetére
Köszi,
Vadi új a gép, így akkor lekapom ezeket -
Martin2876
csendes tag
válasz
szabonagyur #45123 üzenetére
10-es verzió van fenn és van már 19es is.. és képernyő automatikus kikapcsolása után megfagy néha..
-
Pöttön
őstag
válasz
szabonagyur #45064 üzenetére
Bocs nem tudtam hogy lenyeges.
De most nezem hogy a Dell e6410-nek is display port-ja van. Ennek akkor mar mukodne hangal, ha atalakitom hdmi-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest