- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
Tapipapi #45938 üzenetére
Csak azért, mert amikor megvettem én is ezzel szenvedtem, vissza is lehet keresni a topikban. 1,8 GHz, hirtelen kipróbáltam pár játékot mind 10 fps körül.
Aztán a Dell oldalán levő BIOS-t flasheltem megint és ment ahogy kell.Azóta ezt eljátszotta megint pár hónapja, és újra ez oldotta meg, így biztosra mondom, hogy ez így gyógyítható.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Tapipapi #45901 üzenetére
Hm, ez érdekes, mindjárt megnézem én is a cpu-z-t bár azt most is látom, hogy 2,4 -en fut mivel throttlestop segítségével fentebb tornáztam a limitet.
Windows-t most raktam újra , eddig win 8.1 volt és még rosszabb eredményeket produkált. Most win 7.(#45902)enzahobi:
Win 7, 15.4-es Beta Driver -
sirszevenap
addikt
válasz
Tapipapi #45746 üzenetére
Egyébként a Leshcat 15.4 - el gond nélkül kikapcsol / visszakpcsol a kijelző és normálisan alszik/ébred a noti.
Tesztelve, működik.
GTA 5 Problémához visszatérve. ENNEK a srácnak sikerült megoldani h dGPU-t használjon a játék. Igaz kicsit akad neki, de gyengébb a cpu-ja + szerintem nem is annyi mhz-n fut amennyin kell... mindegy, de megy neki dGPU-val én pedig sehogy nem tudom ezt megoldani.
-
mghltm
addikt
válasz
Tapipapi #45097 üzenetére
van hozza angol nyelvu leiras, mit es hogyan kell szetszerelni, de ha meg soha nem csinaltal ilyet, akkor vidd szervizbe!
-
Shady313
aktív tag
válasz
Tapipapi #44826 üzenetére
Az eszközkezelőben nézd meg légyszi a wifi eszközöd harverazonosítóját (jobb klikk a hardverre, tulajdonságok, részletek fül és a listában megtalálod). Az alapján tudunk segíteni a helyes driver kiválasztásában. Nem ugyan azzal a hardverrel szerelik mindegyik gépet.
Az is lehet, hogy a listában ismeretlen hardverként szerepel, mint hálózati vezérlő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- 24 Hours of Le Mans
- The First Berserker: Khazan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest