- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
4264adam #50344 üzenetére
Mint írtam, próbáltam úgy, elindítottam a letöltött frissítést, elindult az update, kiírta hogy kész, újraindult, de semmi nem történt, ugyanaz a bios maradt rajta.
Közben átállítottam 1366x768-ra, így teljesen jókaz arányok és a betűk, viszont életlen, homályos hatása van. ez a natív dolog miatt lehet. Ezzel lehet kezdeni valamit?
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
lord.lakli #50342 üzenetére
Lehet egyszerűen windowsból is indítani?
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
lord.lakli #50338 üzenetére
Leginkább azzal van a bajom hogy még nem csináltam.
Nem lehet elbszni semmit?
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #50335 üzenetére
Csak egy Bios frissítést talált, de azt nem merem megcsinálni, vannak veszélyei ha jól tudom...
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
4264adam #50331 üzenetére
Win 7 alatt elvileg minden driver jó volt(bár nem a dell commanddall), mégis ilyen hibát okozott. Ja, és telepítés után ráadásul nem ismerte fel magától a hálózati kártyát(többek között), hiába néztem meg aidával a pontos típust, a dell honlapjáról leszedett drivert nem fogadta el. Megpróbálhatom persze mégegyszer.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
adott egy Latitude E6510 corei-5 4gb ram, full hd kijelző.
A probléma, hogy win 7 alatt bizonyos oldalak nagyon kicsiben jelennek meg. Pl java alkalmazások, youtube videok "oldalsávjai", és még elég sokminden. Most feltettem egy win 8.1-et, hátha. Namost itt már az alap képernyőbeállítás is nagyon pici 1920x1080-ra(ez az ajánlott) állítva. Ha meg leveszem 1366x768-ra, teljesen homályos és élelen minden. Találkozott már valaki ilyen problémával, mi lehet a gond?
(a kép nem adja vissza, de nagyon picik az ikonok, betűk, minden)
Üdv: Zoli
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
szabonagyur #46000 üzenetére
Reméltem hogy így lesz. Akkor szervizbe se kell vinni.
Köszi a gyors választ!
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok, 5537-et ssd-vel szeretném bővíteni hdd helyére, az pedig az odd helyére caddyvel.
Kívülről rögzíti egy csavar az optikai meghajtót? (látszólag igen) Vagy szét kell hozzá barmolni a gépet?
Üdv: Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest