Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Mondom gyári HDD alapból lassú, anno amikor HDD-vel vettem a 3542 elődjét azt hittem elhajítom mivel lassabb volt mint az 5 évvel korábbi gépem. Elég sok lassú noti HDD létezik, tied is olyan szerintem.
Amit érdemes megnézni, hogy frissítések nem e mentek a háttérben, vagy karbantartás ilyesmi.... az még lassíthat rajta.
-
szabonagyur
félisten
Amúgy megjegyzem ezt minden gyártó eljátssza... ugyanez ment majdnem 1 éve a 3537 5537 sorozatokkal mivel azokban AMD kártya volt és ott sem lehetett frissíteni csak úgy... De lett moddolt driver azóta van frissebb AMD is. Olvass utána, hátha azon az oldalon van nVidia mod is.
-
airwawes
tag
Engem az idegesít hogy valami úton módon jó lett nekem, és most képtelen vagyok újra megcsinálni.
Szerk.: Most csináltam két dolgot és jó lett: Letöröltem az Nvidia 3D visiont.
Az Nvidia vezérlőpultban a PhysX konfigurációt átállítottam CPU-ra.
Egyenlőre jó, de még csinálom pár újraindítást. -
airwawes
tag
-
airwawes
tag
Letörölted az összes eddigi videokártyához tartozó drivereket? Intel, Nvidia mindent?
Mert nálam most tényleg minden rendesen megy. Igazából a vezérlőpultból töröltem minden intelhez kapcsolódó alkalmazást.Az intel grafikus illesztőprogram mellett volt mégegy intel alkalmazást, azt is dobtam a levesbe.
Az nvidia telepítésénél tiszta telepítést csináltál? (egyébi telepítési mód, majd kipipálni a tiszta telepítést)
-
airwawes
tag
Jó híreim vannak!
Megoldás Dell Insipron 3542 Nvidia 840M féle változatához BSOD ellen!
Lepucoltam az Dell-nek a szar videokártya drivereit.
Megnyitottam az intel fő oldalát, és letöltöttem ezt a driverét (Win8.1x64)
Kicsomagoltam, telepítettem újraindítottam, majd telepítettem az Nvidia hivatalos oldaláról a legutolsó drivert.Nincs többé kékhalál aksiról, és a legfrissebb driverek vannak rajta.
-
airwawes
tag
Szerintem a Dell az belebütyköl a driverekbe egy kicsit, hogy csakis az ő drivereit használjuk. És mivel minden drivert a dell oldaláról töltöttünk, kivéve az Nvidia drivert (amit így esély se lesz frissíteni) ez így is marad. VAGY (ez egy teora, de ki kell próbálni).
Minden a laptophoz szükséges drivert az eredeti oldalról szedünk le, nem pedig a dell oldaláról.
Az intel oldalán felvedeztem hogy a 4400-as videokártya driverhez van frissítés. Most leszedem a drivereket a laptopról, és újrateszem mindkettő (így már frissebb) grafikus drivert.
-
somasz
Topikgazda
Első sorban a dell oldalán levőt tedd rá és tiltsd le a windows update ezen frissítését!
Második körben, ha nem jártál sikerrel, tedd fel a legfrissebbet az nvidia oldaláról, windows update-et lődd ki szintén!
Harmadik körben írj megint ide.
(mindehhez feltételezem, hogy az intel vga driver hibátlanul fent van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest