Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• tsyl

aktív tag

válasz erik365 #3583 üzenetére

Gyors kaja:
    Múlthét szombaton (ha már bedobták a postaládába a kuponokat) gondoltuk elugrunk kicsit vétkezni a Füredi úti Mekibe.. A párom Dupla Sajtburger és McChicken szendvicset kért közepes burgonyával és 0,25 l-es szénsavas üdítővel. Én maradtam két Bic Mac-nél nagy burgonyával elcsámcsogva.
    Nos ez du. 5 körül volt és 8 óra környékén már nem tudta a párom, hogy üljön avagy álljon a nagy fehér porcelán felett...Éjfél környékén már azon voltam, hogy mentőt hívok, annyira rosszul volt. A vasárnapot teljesen ágyba töltötte, azt mondta, mintha egy kő lenen a gyomrában. Megjegyzem, soha nem volt még ilyen, elég edzettnek tartottuk a gyomrunkat idáig. Bennem is volt némi émelygés, de betudtam annak, hogy nagyon gyorsan tömtem magamba a kaját.
    3 hete én jártam hasonlóan. Pedig évek óta nekem a gyomrom sem fájt. A repülőtéri Tescóban lévő kínai kaját elég sűrűn vettem idáig, mert teljesen bejött az íz világa. Akkor is a szokásos keveréket kértem aminek este a felét jó ízűen el is fogyasztottam. Aztán kb. 2 óra elteltével olyan gyomorgörcsöm lett, hogy felállni nem tudtam a földről. A másnapot én is nagyon nehezen viseltem, de mennem kellett dolgozni. No azóta messzire el is kerülöm.

Szóval én nem tudom, hogy mi történik, de valami nagyon nem stimm.

Új hozzászólás Aktív témák