- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
Ott. A régi dohánybolt/zöldséges helyén. Régóta látom azon a környéken a Lepényes-re matricázott autót, és ez elültette a bogarat, de amikor nekem meló vége van, ők már bezártak.
Most pont a környéken melóztam, délben átmentem. Hát ott még egy panini sütő sincs, amivel kb olyanná lehetne csinálni, mint a képeken...
A másik amit még ki szeretnék próbálni a környéken, a Mákvirág cukrászda helyén lévő kajálda. Oda talán valami hideg téli napon mentem be legutóbb, és délután 16:30 magasságában azt találták mondani, hogy nincs gyros, nincs burger. Nem az, hogy várni kell, hanem nincs. Szerintem nem néztem ki olyan szarul, hogy ne akarjanak kiszolgálni..... -
törölt tag
Minden a hűtőből jött. Hús, pita mikrózva lett.
Akkor, és annyi zöldség lett felaprítva amennyi az én pitámhoz kell.
Nem láttam nyársat, a husi állaga olyan főtt, majd pirított. Jellegtelen fűszerezéssel.
Az tzatzikis öntetnek csak joghurt íze volt.
A sajt valami leggagyibb vajízű trappista utánzat.Hideg volt. Hiába lett mikrózva pár dolog, a hűtőből kikapott zöld addigra meghűtötte az egészet mire kézbekaptam.
Annyira semmilyen volt az összhatása, hogy meguntam enni, és a végét kidobtam. Pedig úgy örültem, hogy végre egy hely amit annyira tisztán tartanak, hogy nem félek enni.
Gondolom nem a pita miatt járnak oda az emberek ha már éppen arra járnak. Vagy a kezdeti lelkesedés miatt egyre kevesebben járnak arra? Nem tudom. Majd kap egy esélyt valamelyik csirke vagy csülök cuccuk is.
De ha visszaemlékszünk anno nyitásnál megmondtam, hogy amíg szemben a hentesnél sütnek kaját, addig nekik ott nem biztos hogy jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmvilág
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Goddess of Victory:Nikke
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest