- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Zola007
veterán
válasz
Kickass #119954 üzenetére
Pontosan.
Aki pedig mer szólni, mint local1, dewil66 vagy én, mert van egy fajta igényszintje, az le van hülyézve
Hogy mit akarok én X összegért, mikor másnap tökéletesen megfelel....Erősen gondolkodom, hogy munka mellett belevágok ilyen jellegű vállalkozásba kicsiben, mert ha a minőségigényem és kritikus szemléletemnek csak a felét sikerül átültetnem, akkor nem lesz nehéz az átlag magyar vállalkozót lenyomni kivitelezési minőség terén. Az árazás és volumen már más kérdés, az idővel hozzáidomul.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Kickass #117146 üzenetére
Jozsan csinaltattam a Peugeot bontos gyereknel.
Na, azota magamtol csinalom, mert az eredmeny ugyanaz....
Amugy a Forum parkoloban is van kozmetikas, ok is ilyesmi aron poliroznak.(#117142) aryes: nem. Ehhez picit ismerni kell ezt a mufajt
A 2000-es papir az még nem polir. Mas feluletet alakit ki. Fenyezett elemek eseteben azert lesz szebb a kocsi, ha mosas utan waxolod, mert kitoltod a karcokat egy attetszo anyaggal, ami csillog feny hatasara. Tehat a lakkhibat javitod kvazi. De neked az kell, h atlasson az izzo a buran, tehat optikailag tiszta feluletre kell torekedni, amit az fog adni, ha homogen, es minel kisebb feluleti erdessegu lesz a fenyszorod anyaga.
Hidd el, a fizikat nem lehet megb.ni, es sokan sokfelekepp probalkoznak a lampapolirral, de nagyjabol egy ut jarhato, allapot fuggvenyeben.
Az enyhen opalos burat ha lemosod, szep attetszo, aztan ha felszarad, ujra opalosNe jatszd ezt el a lakkal.
Egy 2000-essel leapolt feluletet bekensz vele, a vetitesi kepeden latszani fog a hiba.
De a te dolgod. Nyilvan ha gatya allapotban van, akar mukodhet is az elmeleted, de mind a vegeredmeny (tisztasag), mind a tartossag kerdeses.
Bocs, latom, nem te akarsz polirozni, hanem ThermaltakeDe ki mondta neked, h a Suzuki fos? A Suzuki eleg jo autokat gyart.
Semmi csiszolopapir, csak egy kis kasztnira valo polirpaszta es egy aliexpresses korong.
Nem is tokeletes, de ha alaposan csinalja vki, sztem az lesz. -
Kickass
őstag
válasz
Kickass #111617 üzenetére
Ha valaki esetleg utolsó pillantra hagyta volna a karácsonyi költekezést.
Továbbra is eladó Samsung FullHD 3D tv!
-
atike
nagyúr
válasz
Kickass #111422 üzenetére
Mai nálam:
Böszörményről M35-ön be Debrecenig kb 10 perc...
7:40-8:00 A balmazújvárosin befelé piros lámpától piros lámpáig pedig nem volt kimondottan nagy forgalom...
8:00-8:10 a Csapóra alig tudunk felkanyarodni a Kölcseyről - persze senki nem akar maga elé engedni - amennyire elláttunk visszafelé tömött sorban álltak az autók... A Rákóczira megint nem tudtunk felkanyarodni - mind a két sáv - és a kanyarodó is - tömve volt... A Burgundiáról amikor váltott a lámpa nem is tudtak elindulni, mert állt előttük a sor...
-
törölt tag
válasz
Kickass #109542 üzenetére
Ott lakom. Hát ja. Van egy pár. Ha eltekintesz attól, hogy hangosak nem sok baj van velük a belső részen. Kint a Lórántffy kertben nappal nem mernék úgy végigbiciklizni, hogy az S7 a kormányon van. De pl a főutcán a bolt előtt nem kell lezárni a kerékpárt. Meg amúgy van polgárőrség, a böszörményi rendőrök is járőröznek naponta többször, szóval sokkal jobb mint régen.
Ami nagy negatívum:
-nincs vezetékes gáz (kb még 10-15 évig nem is lesz)
-nincs vezetékes tv, telefon, internet. (Már húzzák az optikát, idén elvben lesz bekötés is.)
-bármi hivatali bajod van szinte csak böszörményben foglalkoznak vele.
-télen füstös, nyáron zajos a kerti gépektől.Amúgy én szeretek ott lakni. (Kis megszakítással vagy 17 éve)
-
Zola007
veterán
válasz
Kickass #107241 üzenetére
Én konkrét céget nem írok ki, mert 1x tapasztalat van mindkettővel és nem akarom, hogy engem szidjon, ha valakinél mégsem úgy dolgoznak mint nálam.
Az elsőt nekem is itt ajánlották, az ajánlónál szépen dolgoztak, korrektnek tűntek.
Nálam viszont 10 óra hossza alatt nem bírtak felrakni egy mezei inverterest, illetve olyan ocsmány munkát végeztek, hogy azt hittem kizavarom őket a házból (így utólag látva a másik munkáját, már fél óra után el kellett volna őket zavarni a p.csába)A másodikat is itt ajánlották, féltem is miatta, de nagyon szépen, gyorsan, reális áron dolgozott. Azonban ebből sem általánosítanék, mert ugye én is így jártam az elsővel, ott szép munka, nálam hulladék.
A második helyen elő volt csövezve, ott 2 óra volt összesen
- konzolfelrakás
- szerelés
- takarítás
- mérés
- papírozás
- közben fél óra tesztüzemmelEbből lehet következtetni, hogy mennyire reális mikor egy cég 3 órára vállal egy klímafelrakást minden előkészítés nélkül.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬Vidéki (Borsod, kisváros) klímaszerelő (alkalmazott) ismerős szerint 2 embernek
- nulláról kezdve
- 1 falfúrással (tégla, blokk, egyszerű beton)
- létrával elérhető konzollal
- 4 méter minőségi csövekkel és csatornával
- számlával, regisztrációval, garanciával
- igényes, normaidős (~ 4 óra) munkával
- korrekt haszonnal
jelenleg 65-70 ezer Ft vidéki kisvárosban egy klíma felszerelése típustól függően. -
Zola007
veterán
válasz
Kickass #106024 üzenetére
AI témakörben nem vagyok járatos
Azonban az önvezető autók AI-jéből kiindulva nem hinném, hogy egy fix fizikai méretes autó különösebb gondot okozna.
Van egy ember, akinek bízok a szavában.Leírtam amit mondott, ennyi.(#106029) PLaci58 : ide is vonatkozik a fenti. Innentől kezdve azt kezdtek az információval, amit szeretnétek, én ezt a témát elengedtem, legyen igaza mindenkinek rajtam kívül, nem oszt nem szoroz.
-
zsolti1debre
tag
válasz
Kickass #102957 üzenetére
Ime egy megoldas: Gondolom, hogy kocsin akarsz festekreteg-vastagsagot merni ugyis... Fogod a kocsit, elgurulsz vele pl. a Samsoni utra, ahol ott a sok hasznaltautos/atveros diler-zsivany. Mondod neki/nekik, hogy kocsit szeretnel venni. Kinezel egyet. Elkezded nezegetni, mondod, hogy megtetszett. De nem volt ez karambolos? -Megkerdezed. Ezutan ugyis beszalad a srac a zsivany ugyis a bodejaba es hoz egy festekreteg-vastagsagmerot, amivel o elkezd meregetni. Ezt elkered tole, es te is elkezdesz meregetni. Ezutan elkezdesz hitetlenkedni, hogy ez nem oke, es szolsz neki, hogy osszehasonlitanad referenciakeppen a sajat autodon levovel... Odamesz a merovel a kocsidhoz, ott is meregetsz, majd vegul mondod a sracnak, hogy "na ugye!?", vagy azt, hogy "bocs, tevedtem". Teljesen mind1, hogy mit mondasz neki, hiszen ekkor mar a meresen tul vagy.
-
Kickass
őstag
válasz
Kickass #87193 üzenetére
ELADÓ:
- Sapphire R9 270X Dual-X - 35k
- Kingston 16GB microSD+SD adapter - 2k- ELKELT -
válasz
Kickass #69276 üzenetére
Dell Latitude E6400 - P8700 / 4Gb RAM / 1440x900 / VILÁGÍTÓ BILL. / 9 Cellás akku / 3G modem
Ár: 39 900 Ft(#69276) Kickass Vágóhíd Autószervíz most akcióban 3.990.- Ft-ért csinálja centírozással.
-
Zola007
veterán
válasz
Kickass #65688 üzenetére
Erről a két fogorvosról tud nekem valaki bővebb infót mondani (akár privátban):
Dr. Borbély Mária Jerikó u. 21-23.
Dr. Laboda Antal Apafi u. 56.most hogy van egyébként a fogászati ellátás? Korábban a Klinikához tartoztam mint egyetemi hallgató, tömés, húzás, fogkő TB finanszírozott a körzetinél vagy fizetős?
Mert a Laboda honlapját néztem és elég húzós árlistája van a 8-10 ezres tömés, húzás árakkalhozzájuk tudnék menni körzet szerint
-
sto1911
veterán
válasz
Kickass #27979 üzenetére
Igen, paraszt vagyok, minel tobb embert ismerek, annal jobban utalom oket
- leírtam a véleményem a 'módszeredről' vagy legalábbis amit másnak javasolsz, ja hogy neked ez fáj?
leírtam egy 'módszert', ja hogy neked ez fáj?Persze, 100%-ig szent peter se szabalyos, csak olyanra kaptad fel a vizet, amire nem kellett volna, felesleges. Amugy mondtam valahol olyat, hogy soha nem voltam szabalytalan? Nem hinnem, ne kepzelodj.
Azoktól akik normálisan használják a topikot, nem csak trollkodásra, pedig utólag is elnézést kérek. - meg jo, hogy ez a topik a beszelgetesre is valo, attol, hogy valamivel nem ertesz egyet, az meg nem trollkodas.
- tehát akkor mégis? - ha a gyereked veszelyezteti, akkor gondolkodj el rajta. Nem mindegy, hogy rossz oldalon parkolasrol beszelunk, vagy egy ilyenrol.
megint két blog bejegyzés alapján mondtad meg a 'tutit' - nem, a hszedbol is leszurtem par dolgot. Amugy meg nem igaz? Akkor meg? Egyebkent meg sok aprosagbol le lehet szurni a tutit, de biztos nem tanultal rola.
az én szememben a magántulajdon szent és sérthetetlen - nekem meg a gyerek szent, szarok a kocsidra. Kinek-kinek preferenciaja szerint.
-
sto1911
veterán
válasz
Kickass #27970 üzenetére
Nem magam erzem okosnak, hanem teged hulyenek es agresszivnak... Ki mondta, hogy vegyunk ki barkit is a kocsibol? Szerinted azert irtam le? Te egy mondat alapjan, aminek a vegen ott a smiley, nem allitottal fel szemelyisegrajzot?
(egyebkent meg par ember megerdemelne a lassu es fajdalmas halalt a helyszinen, amikor az Ibolya utcan 30-as tablanal, az iskola elott delutan, zebran eloz, es meg neki all feljebb, ha radudalok...)
Mar miert ne tartozna ide, hogy kit buntetnek? Azt mondod, senki ne okoskodjon, mert jonnek majd a szervek, es buntetnek. Eppen ez az, senki nem fogja megbuntetni erte. Egyebkent meg leirni sem lehet? Te vagy itt a cenzor?
Es ha a babakocsit eltolom a jardan, mert ugye nem viszem le az utra a gyereket, es az huzza meg? Akkor mi van?
(Megneztem a blogod, gondoltam, hogy nagy automanias lehetsz, azert aggodsz a fenyezes miatt, ezert kaptad fel a vizet ennyire
)
@(#27971) kungzi: nem is rongalt itt senki, megis mi ideget vertem par emberbe... Mondjuk mar ezert megerte.
-
sto1911
veterán
válasz
Kickass #27954 üzenetére
Probald meg, gondolom annyira vagy agressziv, mint amennyire a nicked sugallja...
Senki nem szakerto, te sem. Ostoba vagy te is. Miert nem tudott megallni kicsit kintebb? A rendor meg a kozterulet szarik ra. Ez alapjan meg lehetne buntetni, szerinted fogjak? Inkabb lemegy a parkoloba hajnali 5:30-kor, es azert buntet, mert a felturt jardan, ahol kb. markoloval lehet csak atmenni, allnak.
Vagy: a boszormenyi uti iskolanal 1x lattam rendort, iskolakezdeskor, azota nem. MINDEN reggel kiturjak a buszt a taplo szulok, mert a gyereke nem tud zebrazni vagy nem tudja atkiserni a hulye szuloje.
Vagy: jobbra kanyarodo savbol akar elore menni, mert hosszu a sor, es meg neki all feljebb, ha raszolsz, hogy ez a sav nem megy egyenesen.
Vagy: a sparnal ki van irva, hogy gyalogosforgalom a tuloldalon, szerinted hol mennek? Richtig forgalommal szemben, az uttesten...
Milliokat lehetne beszedni...
Az ilyeneket leszarjak, pedig ez veszelyes is, szerinted ezzel fognak foglalkozni?
Szoval jol megmondtad, koszonjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nyaralás topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest