Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
-
laszlo168
senior tag
-
bendess7891
csendes tag
válasz
#35104512 #69448 üzenetére
Hali!
Nekem a lejárat dátuma rész üres, csak az aktiválás dátuma van kitöltve.
A hűségidőm még él év végéig, úgyhogy szerintem az nem az lesz.
Viszont a "Szolgáltatás rendelése/módosítása" menüpontban van egy olyan nekem, hogy "Tarifahűség felmondási díja" a "Telefonszámhoz tartozó aktív szolgáltatások" között. Ott látszik a számla aktiválásának
és a hűség lejáratának ideje is.Gondolom ez csak akkor van, ha van tarifahűség is nem csak hűségidő, de hátha segít.
-
gergom91
tag
válasz
#35104512 #49029 üzenetére
Én az "ilyen kocsija"-t inkább a kocsi értékére akartam érteni, hogy aki egy drága autóban ül, az nehogymár megadja az elsőbbséget egy gagyibb járműnek. ( édesapám mentősofőr, 10ből 9 alkalommal az ellene szabálytalankodó jármű érdekes, hogy mindig luxus autó... szirénázó mentőt előznek a belvárosban stb... )
Éppen tegnap láttam a Széchenyi utcán a helyközi autóbusz állomásnak a megállójában állt egy busz, ami már csak a zöldre várt, mellette egy Nissan terepjáróban egy kopasz férfi szintén a lámpánál. Itt a lámpa először mindig a buszt engedi, majd csak ezután a forgalmat. A busz indult is, ahogy a kiegészítő lámpa felvillant, vele együtt a Nissan, aminek még javában piros volt. A busznak pedig a Nissan sávjába kellett volna a megállóból betérnie, nagy dudálások közepette mindkét jármű satu, kb 2 centin múlt hogy ne menjenek egymásnak. A vicc az, hogy a Nissan kopasz sofőrje jobban fel volt háborodva, mint a buszsofőr, azt hittem kiszáll még vergődni is -
törölt tag
válasz
#35104512 #49029 üzenetére
Azért valljuk be, nem véletlenül. A BMW-sek tipikusan azt hiszik, hogy nekik mindent lehet.
Egyébként maga az autó is ilyen. Minden normális autóban a hajtókar úgy van vele, hogy neki a blokkon belül kell maradnia. Bezzeg a BMW motor, az önérzetes, neki igenis joga van a szabadsághoz!
-
-
xuldar
addikt
válasz
#35104512 #46822 üzenetére
Nyilván nem számít a téli gumi. Velem történt itt, Debrecenben, teljesen sík úton, nyári gumival. Már egy perce álltam piros lámpánál mozdulatlanul, amikor az autó hátulja egyszer csak elkezdett lecsúszni a jégbordán. 20cm-t mozdult jobbra, a sz@r is vigyázzba állt bennem, álltak mellettem. Ez az alatt az egy nap alatt volt, míg az autó megvétele és a téli gumi (eleve betervezett) megvásárlása között elvittem eredetvizsgára a verdát.
Próbálj meg felmenni kisíkosított enyhe, mondjuk 10°-os emelkedőn téli és nyári gumival. Nyárival nem fog menni. De biztosan ugyanúgy tapad azonos körülmények között mindkettő...
A fuvarozók azért nem vesznek téli gumit, mert egy garnitúra teherautó gumi százezrekben mérhető, és hol spóroljanak, ha nem itt. Hiszen a profit mindennél fontosabb.
Én kiszálltam a vitából. -
arpeen2
senior tag
válasz
#35104512 #46671 üzenetére
Majd ha belecsúszol csúszós időben, egy előtted fél féktávot vevő autóba, törölgetheted a szemed. Ha meg nincs szerencséd egy kopasz 140kg-os csóka száll ki belőle és még nyakon is ver, ráadásul meg is fogod érdemelni. Vagy mikor figyelmetlen anyuka tolja elég a babakocsit ki a zebrán, te meg elütöd őket és téged hoznak ki felelősnek, mert időjárásnak megfelelő gumival megálltál volna, az hagyján, hogy mondjuk megöltél X embert, de a sitten, majd ráérsz gondolkozni mi merre. Mindezt pár 10k vélt megspórolása miatt, amit igazán nem is spórolsz meg, mert télen nem kopik a nyári és fordítva.
Persze ki, hogy érzi...
(amíg nem engem ütsz el, jössz belém, addig a Te dolgod)...
-
Kryczek
aktív tag
válasz
#35104512 #46577 üzenetére
Én robogózok ugyan, de egyik haveromnak R6, a másiknak R1 van. Minden nyáron röhögök rajtuk, amikor itt Debrecenben megyünk valahova és szenved a két motor, mert városban 96 fokos bennük a víz a hűtőventilátor meg többet megy mint egy légkondicionálóban.
Ezeket nem 50-60-as tempóra tervezték, városban gyakorlatilag hasznavehetetlenek. Ráadásul a városi forgalomban rendre lemaradtak a kis 50-es aprilia mögött, mert beszorultak a kocsik közzé. Csak egyenesben mozgékonyak, a megnövekedett forgalomban elég hamar elvéreztek a robogóhoz képest. Nem hiába a város a robogó játszótere
-
mong08
tag
válasz
#35104512 #45027 üzenetére
Jogos !
Igazad van..Svájc
Turista célú beutazás: A magyar állampolgárok érvényes útlevéllel vagy érvényes személyi igazolvánnyal utazhatnak be Svájc területére és turizmus vagy látogatás céljából 90 napig tartózkodhatnak az országban külön engedély nélkül. Svájc 2008. december 12-én, Liechtenstein pedig 2011. december 19-én csatlakozott a schengeni tagállamokhoz. Ettől az időponttól Svájc és Liechtenstein határain is megszűnt a személyek szisztematikus határellenőrzése. A svájci hatóságok az országba való belépést követően is és a tartózkodás során is bármikor ellenőrizhetik, hogy a külföldi rendelkezik-e a beutazás és tartózkodás feltételeivel, az ott-tartózkodáshoz szükséges anyagi fedezettel, a lakhatás pénzügyi és egyéb tárgyi feltételeivel.
-
mghltm
addikt
-
dewil666
őstag
válasz
#35104512 #29708 üzenetére
Ezzel csak az a baj ha focizunk nem pattan fel a labda a földről
De megoldanánk valahogy. -
wwhy
veterán
válasz
#35104512 #29609 üzenetére
Normális garanciát csak normális márka + megfelelő bolt fog vállalni, tehát MM és tsai.
Nekem nemrég vmiért belassult egy kb. 3 éves Sandisk Extreme III SDHC, számla már rég nincs meg, ezért a MM nem foglalkozott az üggyelDe a Sandisk support visszaküldés után küldött egy újat ... Ez gari, és nem az, h majd visszavesszük és bevizsgáljuk és x hónapig nincs kártyád
-
perge666
veterán
válasz
#35104512 #29169 üzenetére
Adonimus:Jó az a kis EEEPC,csak szerintem elég nehéz rá oprendszert varázsolni,ha egyszer bemondja az unalmast.
1 hónapja adtam el 16 000 ft-ért a 2G surf változhatot,amibe csak 2 GB SSD van,és nincs webcam.(oprendszer nélkül,mert az istenért nem akart feltelepülni egyik sem!
A tied sokkal jobb az SSD miatt! -
sNORh
addikt
-
Laraxior
titán
válasz
#35104512 #22868 üzenetére
Én most dobtam ki a hátsó dobot, de nem sokat változott a hangja. Úgyhogy jövő héten kivágatom a középdobot is
Úgy talán megjön a hangja
(#22869) diablo1984: Ezekről az ABT tuningos Audikról van fent video youtubeon. Valami CBR1000 vagy mi megy mögötte, végig 299-en az órája, de nem nagyon bírta utolérni az Audit
-
törölt tag
válasz
#35104512 #21840 üzenetére
Ez lemaradt, megvan még a DUFFS cipő is
-
Blabcsi
senior tag
válasz
#35104512 #18871 üzenetére
Ajánlatom. Egy W910i telenoros telcsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest