- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
Thermaltake #166044 üzenetére
Miért ne látszódna a térképen?
Már az alaptérkép is mutatja más színnel, hogy hol vannak.
Műholdas képek nem a legfrissebbek valóban, de kb egy éves lehet.Amúgy akkor derül ki mennyi bevándorló van a városban ha vasárnap elindulsz. Hétköznap alig látni őket, de hétvégén, mikor nekik is szabi van. Tele van velük az összes bolt, pl múlt vasárnap komolyan többen voltak a Tescoban, mint a helyiek.
Amúgy a kiváló földekről is az a véleményem, hogy a sok műtrágyától csoda hogy még valami kijön belőle, totál tönkrement már a nagy része..
A pillanatnyi haszon felülír mindent minden területen, legyen az ipar, mezőgazdaság vagy bármi.
(megértett a világ...) -
KROK640
nagyúr
válasz
Thermaltake #165551 üzenetére
Nekem szerencsére ehhez a házamtól mindössze pár méterre kell menni
-
Cs1csó
titán
válasz
Thermaltake #165551 üzenetére
Ha babot eszek én is rotyorászok
-
KROK640
nagyúr
válasz
Thermaltake #165547 üzenetére
Tök jók a képek
-
hentes555
senior tag
válasz
Thermaltake #165547 üzenetére
Na ez királyul néz ki, azt meg kell hagyni
Gondolkodtam közben én is, hogy kell-e nekem feltétlen "lapra szerelhető" és arra jutottam, hogy nem.
Most az a terv, hogy szabad napjaimon elmegyek itt a Debrecen közeli erdőkbe mászkálni (paprika spray beszerzése folyamatban), chillezni egy kicsit, kiszakadni a városi életből, rohanásból.
Egy táskát minden esetben vinnék magammal és mivel nem több napos túrára indulok, bőven lesz hely a táskában, elfér normál méretében is.
A másik meg hogy olvastam, hogy a szétszedős verzió eléggé össze tudja koszopni az ember kezét szétszedésnél, összerakásnál.Most nekem 3 féle jutott eszembe, az egyik az, hogy ugyanezt megcsinálom konzerv dobozból, csak az lehet gyenge lenne. A másik, hogy találtam egy YT videót valami fa elgázosító alapú cuccról, ez DIY módon elkészítve két egymásba illeszthető (egyik átmérője nagyobb), megfelelő helyeken kifúrt konzervdoboz. Ennek még utána kell olvassak.
A harmadik titokMajd beszámolok a végeredményről.
-
mezis
félisten
válasz
Thermaltake #161556 üzenetére
Gólya hozta, kertedbe pottyantotta?
-
Chesterfield
őstag
válasz
Thermaltake #161070 üzenetére
Ezzel hallgattuk le a taxisokat
-
válasz
Úristen! Nekünk volt ilyen gyerekkoromban. Micsoda nosztalgia.
Soha nem gondoltam volna, hogy életemben látok még ilyet....a típusa végképp nem jutott volna eszembe.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Ilyen vagy valamelyik típusa nekünk is volt, szerintem a nyíregyi piacról vettük legalább 30 éve, nem is tudom hova lett. De az simán működött 100-200 m-es távolságban is.
-
válasz
Mekkora a hatósugara?
Pont jó lenne egy ilyen zombi apokalipszis esetére. 🤔 -
KROK640
nagyúr
válasz
Ez olyan mint valami lengyel piacos CB ...
Bocs, nem lehetett kihagyni
-
Shokkolo
addikt
válasz
Menynire akartam ilyet gyerekkoromban
Időutazás -
válasz
Thermaltake #158047 üzenetére
nahát a hardver szó nem tűnt fel senkinek, hogy az is átvett szó? Érdekes. Vagy azt, hogy akarjátok hívni? " Nehézáru?
Ez sneaker és pont.Nem teljesen áll meg itt az összehasonlítás, egyrészt, mert a "hardver" szóval leírt dolgokra korábban nem volt magyar kifejezés egyáltalán, mivel nem létezett, másrészt a szó időközben magyarosítva lett.
Ellenben a tornacipő szó korábban is létezett, tehát egy létező szót "ütött ki" a magyar nyelvből. De akkor csináljuk rendesen, és ezentúl használjuk a szníker kifejezést. -
válasz
Thermaltake #158024 üzenetére
Ha úgy hápog, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, és úgy néz ki, mint egy kacsa... Nos, az kacsa.
(Amúgy nekem nincs bajom a kifejezéssel, csak imádok kötekedni.
)
-
válasz
Thermaltake #158022 üzenetére
Szerintem 22 éve a sneakert még surranónak hívták.
vagy az 42 éve volt...?
-
elfelejtette
veterán
válasz
Thermaltake #158022 üzenetére
(Amúgy nem 22 éve hívják sneakernek, hanem jóval több ideje, mivel a sneaker eleve azt jelenti, hogy "tornacipő", csak már nem divat magyarul hívni, hála a nyelvújításnak...)
(De ugyanez van a "workshop", "coach", stb szavakkal. A világ imádja az angolokat majmolni...)
Na jó, nem panaszkodok tovább, végülis előre megyünk, nem hátra... -
KROK640
nagyúr
válasz
Thermaltake #158005 üzenetére
Végre valakinek hasonló méretű lába van mint nekem
Nem, ez nem azt jelenti, hogy megvenném, ugyanis két fehér sportcipőm is van, az egyik egyszer volt a lábamon, a másik pedig csak akkor mikor megvételkor felpróbáltam.Williamgrant : mintha megriadt volna az avatarod a legutóbbi találkozásunk óta
-
elfelejtette
veterán
válasz
Thermaltake #158005 üzenetére
Amúgy mi a franc az a sneaker? Mert szerintem egy cipő van a képen...
Vagy már ennyire nem divat magyarul beszélni? -
válasz
Thermaltake #157684 üzenetére
Igazán nincs mit, örülök, hogy volt értelme.
-
Thermaltake
tag
válasz
Thermaltake #157615 üzenetére
Sziasztok!
Hátha valakinek segítség lesz az infó.
A korábban említett XBOX 360S hibajelenségről.... ( felpörög a venti a gépben és a tápban egyaránt de rögtön le is áll mindkettő, ezzel egyidőben a táp zöldről narancsra vált ) megkaptam az áhított kölcsön* tápot, és láss csodát egyből éltre kelt a masina. Így tehát valós értelmet nyert a szétszedés, kitakarítás, újra pasztázás.
* Nagyon köszönöm innen is a bizalmad. -
válasz
Thermaltake #157625 üzenetére
RGH-zott?
-
válasz
Szia.
Van ilyenem, oda tudom adni neked. 12V és 9,6A.Bekapcsolás után zöldre vált a led nálam.
-
dobolan
senior tag
válasz
Egyszerű multiméterrel megméred a táp kimeneti feszültségét. Ha a papírnak megfelel, akkor a táp jó.
-
válasz
Thermaltake #153833 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
Thermaltake #148882 üzenetére
Láttam már az én telefonomhoz is (Redmi Note 10S) és gondolkodóba estem.
-
Cs1csó
titán
válasz
Thermaltake #148876 üzenetére
Milyen egy ilyen "360 fokos" tok? A képernyő használatot nem zavarja?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Thermaltake #148664 üzenetére
Jól néz ki. Mennyire ketyeg?
-
bul07
nagyúr
válasz
Thermaltake #148664 üzenetére
Vagány
-
lappy
őstag
válasz
Thermaltake #147004 üzenetére
csak ezek ahogyan ezeket elnézem ragasztott burkolatban vannak, nehéz szétszedni őket
-
Popes
őstag
válasz
Thermaltake #146197 üzenetére
Józsai Tesco is így járt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Thermaltake #146197 üzenetére
Nemcsak ott nem lehet kapni:
Szoboszlón az Aldi és a Tesco sem árulhat alkoholt Dec. 23-ig.Egyébként jó eséllyel egy 25-30-nak kinéző fiatalkorút küldtek be tesztelni.
-
Salex1
őstag
válasz
Thermaltake #146112 üzenetére
Milyen kocsi? nekem a VW Borában cserélni kellett a gyárít, és kb.12 éve 15 ezerért vettem másikat, de nem volt olyan minőségű.
-
bobace
addikt
válasz
Hát akkor vegyél 1-2 pár jó hangszórót, csak ne a a legalsó kategóriás 10e/pár polcról, aztán szépen be kell állítani a mélyládával a hangzást, és pöpec lesz. Autóhifi-city-s srác biztosan segít.
-
wwhy
veterán
válasz
Gondold végig, nem vagy kezdő: 2db hangszóróért adsz 10-e, azaz darabjáért 5e. Vond le az áfát, kisker, nagyker árrését stb., szerintem marad kb. 1000-1500 Ft. Ebből milyen "hangszórót" lehet csinálni?
-
mezis
félisten
válasz
Mitől mentek tönkre a hangszórók?
Megkapták ugyanazt mint a mélyláda, ugyanakkora teljesítménnyel? -
bobace
addikt
válasz
Thermaltake #146101 üzenetére
Fejegység is gyári még? Mert a legnagyobb hangzásbeli különbséget egy új fejegységgel lehet elérni. Én is cseréltem anno a két első hangszórót, de csak akkor lett nyilvánvaló a különbség mikor kukáztam a gyári egységet egy jóra. Ahogy írják is a srácok, nem éri meg.
-
válasz
Szerintem nem fog jobban szólni. 10k-s hangszórótól ne várj csodát.
anno amikor szereltetnem kellett hangszórókat, én is valami olcsó tetettem a kis polo-ba, de az is 15-20 k volt szerelve. Épp hogy hozta a gyári minőséget. Csak nekem muszáj volt cserélni, mert tönkrement
-
wwhy
veterán
válasz
Inkább idd el azt a pénzt
-
válasz
Nekem Zsolti nagyon bevált, szakértő, normálisan, és reális áron dolgozik.
[link] -
KROK640
nagyúr
válasz
Thermaltake #146044 üzenetére
mi viszonylag elég közel kezdtünk saját géppel rendelkezni, nekem '99 májusa (Celeron 366. 64MB RAM, S3 Trio 3D/2X 4MB, 3.2GB HDD. Ami nekem extra volt, h nyomtató (HP695C) és Scanner (nem emlészem rá milyen volt csak azt tudom h Genius), igaz, drágább is volt, mert 275 ezer ft volt a vége ÁFÁval.
Ehhez képest nekem is igen hamar meg kelle tapasztalnom, hogy nmia az, hogy egy játék nem indul el, vagy játszahattalanul szaggat, előszöris, mert szeptemberre az egyik 32-es modulom eltávozott (instabil volt a gép, beadtam javítani és 32MB-val jött vissza, aztán a másik ami elvileg hibás volt "elkallódott" végül se az árát, se a memóriát, se új memóriát nem kaptam helyette, szóval viszonylag korán downgardeltem is, és megtanultam hogy am meória mennyisége nem játék(hoz vezet)).
Carma 2 nálam is nagyon szaggatott, de iddővel rájöttem, hogy software renderer-ben játszhat volt., csak eszmáletlenül ronda, de még ígyis az egyik legjobb játék amit ismertem. Interstate '76 is csak viszonylag későn ment nekem játhatóan, Incomingal és egybeekkel, mikor már lett egy 16MB-os ASUS V3400TNT-m (ez volt az első dolog amit vettem a géphez, még azon év novemberében, így '99-ben évvégre több mint 300 ezernél állt a gépem, és éreztem h több RAM kéne bele, és hát a HDD is kicsi volt).
A HDD is kicsinek éreztem, mert ott voltak faterom cuccai, ami kezdetben 4-500MB-n elvoltak (scannelt dokumentumok, fényképek, doc, XLS fileok) amiből nem lehetett törölni de mindig csak több lett belőlük. Ott volt mondjuk 1300MBnyi CD-re cucc, akkor az már mondjuk 1800MB, és akkor még bónuszba drága jó öcsém (aki persze szintén legszívesebben egész nap mellette ült volna), aki már akkor is tartotta, hogy azért se(!) azzal a játékkal játszik amivel én. Míg nekem volt a Midtown Madness, Carmagedon 2, Red Alert, akkor neki kellett a Dungeon Keeper 2, a Popolous 3, de amikor leszedtem a Red Alertet hogy legyen hely, akkor kitalálta, h jajj de jó mert neki kell a starcraft (leszedni persze semmit nem akart), meg "közösbe" legyen már fent a Blood meg a Duke Nukem is azért. Ja meg neki kell a Quake 3 is ... Ha azzal játszottam amivel ő, akkor neki rögtön másik játék kellett. Szóval volt olyan, hogy egy játékom volt fent, vagy egy sem. Mert ugye ehhez volt egy 3GB-os HDD-m, amin még Windowsnak, drivereknek, virtuális memóriának, ilyeneknek is kellett lennie. És akkor mondjuk megjött haver, hogy WOW ezt nézd milyen filmet hoztam, rakd fel a gépre, mert még X-nek és Y-nak is oda akarom ma adni! Nem csoda, hogy az a szegény drive egész életében azon sírt, hogy nincs rajta hely... -
Cs1csó
titán
válasz
Thermaltake #146044 üzenetére
-
lappy
őstag
válasz
Thermaltake #143703 üzenetére
Igen van pl Derecske almáskertnel. Csak nem ott akarsz majd parkolni
Vegyél olyan ponyvat ami jég ellen is véd -
sirály69
őstag
válasz
Thermaltake #143592 üzenetére
-
aldebaran
addikt
válasz
Thermaltake #143597 üzenetére
Szerintem előbb próbáld ki, hogy egy másik routert beállítasz, vagy reseteled a sajátod. Nekem még az elmúlt időszakban, mióta Gigabites a net sohasem kellett az általuk kapott routerhez nyúlni, bár az csak bridge-ként funkcionál.
-
foxymaci
senior tag
válasz
Thermaltake #143597 üzenetére
Én Vodafone (upc) ről váltottam digire sokkal stabilabb a net amikor a voda átvette a upctől a netet volt olyan hogy 3-4 napig szolgáltatás kimaradás volt. Folyamatosan ingadozott a net minősége Diginél eddig nem tapasztaltam ilyet. A digis routert bridge módba raktam azonnal szóval nem sok vizet zavar.
-
válasz
Máshol rosszabb a helyzet, ne válts
-
válasz
már a tök#m ki van.... lehet váltani kéne...
Ezért...?
Tegnap nekem is okozott egy kis bosszúságot, de még ezzel együtt is a legjobb szolgáltató. -
válasz
Thermaltake #142982 üzenetére
Hát az ízlés ugye nem vita tárgya, de én többnyire veszek valamit, ha ott járok.
De mostanában inkább gyros-os/kebabos vagyok. -
válasz
Thermaltake #142974 üzenetére
Az Auchan-os kínait kihagytad, eléggé a tetején lenne nálam a listán, úgy, hogy a zsibit még eddig nem kóstoltam sajnos.
-
paatrick
őstag
válasz
Ezt kérlek pontosan be tudom határolni mikor indult a lejtmenet. 5 éve még én is arra laktam, volt ott egy cuki csaj is, szóval akár heti 2x is ettem ott. Aztán elment a csaj, mondjuk köze nem volt a bizniszhez mert csak kiszolgáló, de utána jöttek a legpofátlanabb áremeléssel. Kisebb lett a doboz amibe adták de ugyanannyiért. Mivel ennyit ettem ott egyből feltűnt. Utána 1-2 hónapon belül jött az a jelenség amire te is utalsz, egyre több hamis gombócka lett a csirke helyén. Így gyorsan le is szoktam róla.
Mondjuk azóta a Tesco is rendesen lecsúszott.Auchanban is van kínais, de annyit nem eszek sehol hogy össze tudjam hasonlítani hogy jó vagy nem.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Ezért eszek csak a zsibiből kínai kaját, a többi tényleg csalódás.
-
sto1911
veterán
válasz
Blokk, fotó vagy helyben videó, vásárlók könyve, fogyasztóvédelem hetente és majd rájönnek, hogy nem kifizetődő ez a hozzáállás.
A fórumban ritkán eszek, jónak is éreztem, de valószínűleg az se gasztronómiai non plus ultra
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
Thermaltake #142707 üzenetére
Van! Milyen kellene?
-
mezis
félisten
válasz
Thermaltake #142390 üzenetére
A "masinkával" lehet flekszelni is?
-
válasz
Thermaltake #142390 üzenetére
Csak annyit látok én is, hogy "árusítani tilos".
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Thermaltake #142384 üzenetére
Az elektromos só az nagyon erős?
-
válasz
-
bepken
veterán
válasz
mennyiért az a söprű ottan balszélen?
-
Atomantiii
addikt
válasz
Eladod a zsibit?
-
Csöves
őstag
válasz
Thermaltake #141023 üzenetére
Bent fizetős, mint minden sorompós parkoló a városban.
-
iscsu
tag
válasz
Pallagi útra vonatkozik az ingyenes parkolás, a Klinika továbbra is fizetős.
-
Cs1csó
titán
válasz
A városban még ingyenes a parkolás nem? A Klinika már más szitu azt nem tudom.
-
bul07
nagyúr
válasz
Thermaltake #138307 üzenetére
Kár hogy nem Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000 3TJ-00014
2015 karácsonya óta használok egy ilyet meglepően jól bírja, egy van még tartalékba, de nem ártana még, eltosztam hogy akkor nem rendeltem vagy 4-et
Az elsőt 2015-ben még 1000Ft-ért vettem[kép], rá egy évre már 3000Ft-ért -
yanna
addikt
válasz
Thermaltake #136606 üzenetére
Felhomályosítottál. Megértettem.
-
yanna
addikt
válasz
Thermaltake #136590 üzenetére
Ha már hirdetés, minden rosszindulat nélkül kérdezem, erre a bádoglemezre gondolod hogy lesz vevő?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Thermaltake #136453 üzenetére
Nekem vannak SD kártyáim, délután írj rám.
-
kovacs65
őstag
válasz
Thermaltake #136183 üzenetére
Szúnyogháló vagy "suba anyag"
-
pomorski
őstag
válasz
Thermaltake #135704 üzenetére
Megint vihar van/lesz, vagy csak Photoshop-al levetted a villanyvezetéket?
-
Sanki
addikt
válasz
Thermaltake #135704 üzenetére
-
kovacs65
őstag
válasz
Thermaltake #134928 üzenetére
Én nem varjút, hanem baglyot láttam ugyanilyet.
Az mozgott, mert zsinórral volt felfüggesztve és a szél fújdogálta. Szerintem próbáld ki az "akasztást"! -
szotyika77
aktív tag
válasz
Thermaltake #131595 üzenetére
Szia! Én a Víztorony utcára szoktam vinni, a Dekva szervízbe. Ha beviszed megvizsgálják, és megkérdik hogy mekkora javítási költségig vagy hajlandó elmenni, felhivnak hogy mi a hiba, és hogy szeretnéd-e hogy megjavítsák. Több tvmet is javíttattam már velük, nincs okom panaszra
-
Cs1csó
titán
válasz
Thermaltake #131595 üzenetére
Gugliba beírod kismillió találat, olyan helyre vidd ahol ingyen bevizsgálják és utána mondanak egy árajánlatot, hogy ha nem éri meg a javíttatás akkor ne szórd a pénzt.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Thermaltake #129774 üzenetére
Retro mobilokbol amiert penzt adnak, ugy ertem, ertekelheto osszegeket, azok pl a Nokia 8xxxx szeriai, pl 8800 Carbon Arte, Sapphire Arte es tarsai.
Ha van egy egykoron 100+ ezres szep allapotu Nokia 6600-d, az is csak egy par ezrest er.
N-esekbol is az, ami ritkabb, keves maradt belole.
Iphone-okbol is a 2G, dobozos, netan bontatlanok ernek nagy penzt.
Az, h vki ebay-en mit mennyiert arul, az ritkan mervado. -
csapee
őstag
válasz
Rakd fel ott, itt kb semmit.
-
Cs1csó
titán
válasz
Láttad a műszaki paramétereit, kb. 10 éves cucc, nálunk 8 éve forgalmazták utoljára akkor 90k volt az ára. Egy fillért nem adnék érte de lehet 10k-át még megér, valakinek.
-
dewil666
őstag
válasz
Thermaltake #128992 üzenetére
+1
-
sirály69
őstag
válasz
Thermaltake #128255 üzenetére
Jól látod a dolgokat!
A kód megvan? -
sirály69
őstag
válasz
Thermaltake #128252 üzenetére
Jaaaa! Nem jól olvastam...
Megnézted a használati útmutatót? Benne le van írva...
Nem működik úgy a frissítés? [link] -
atike
nagyúr
válasz
Thermaltake #128252 üzenetére
Az nem úgy működik, hogy "adni kell neki wifit" és egy menüpontot kiválasztva frissíthető....?
-
sirály69
őstag
válasz
Thermaltake #128250 üzenetére
Milyen navigáció, milyen autó?
-
dewil666
őstag
válasz
Thermaltake #126871 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Thermaltake #126241 üzenetére
Sacc 18-as, vagy 40-es ajtózár kulcs szokott bele kelleni. Fotózd le a kulcsnyílást, és kulcsmásoló az alapján ad hozzá kulcsot.
Szerk.:
[link] -
molnarsg
csendes tag
válasz
Thermaltake #125615 üzenetére
Szia!
Érdekel a joystick 1000-ért, ha hibátlan.
Van hozzá driver újabb rendszerekhez?Üdv:
Sanyi -
törölt tag
válasz
Thermaltake #125651 üzenetére
Szerintem az már pár éve bezárt.
-
válasz
Thermaltake #125651 üzenetére
Füves cigit vajon árulnak? Biztos nem unják még a kérdést.
-
dewil666
őstag
válasz
Thermaltake #125408 üzenetére
Ment pü.
-
Wajk
addikt
válasz
Thermaltake #124969 üzenetére
Ando bútor, nekem útba is esnek, és jó áraik vannak. Továbbá a legtöbb típusből nem kell venned fél vagy egész táblát, hanem annyit amit megrendelsz. Leszabják, élfólia, stb...
-
bambano
titán
válasz
Thermaltake #124572 üzenetére
úgy érted, hogy fizetsz 6 rugót annak, aki elviszi és szabályosan megsemmisíti/feldogozza?
(#124567) xuldar, (#124570) iscsu: már nagyon régen elköltöztek a Doberdóra, ha igaz, ami a webjükön van. Ezért furcsállom, hogy az, hogy elköltöznek egy gagyibb helyre, meg korlátozzák a házhozszállítást, önmagában pénzügyi problémákat sejtet, és akkor most ilyen ideiglenes bezárásról van hír a webjükön... vagy tönkrementek vagy a tisztiorvosi szolgálat talált valami gikszert és bezáratta őket, vagy mi van?
tegnap kénytelen voltam a gilbertből rendelni, mert csak az az egy általam ismert pizzéria volt nyitva, romlott gyümölcslevest meg agyonégett pizzákat küldtek. Remélem, sokat csuklott a szakács, és elveszítettek egy vevőt.
-
Cs1csó
titán
válasz
Thermaltake #124216 üzenetére
HA nincs más és nem tud senki segíteni, vásárolj egy olyat ami szerinted jó lesz online webbolton keresztül és ha mégsem jó akkor élsz a 14 napos elállással de LEHET hogy az alaplappal van a gond vagy a csatlakozókkal.
Zola007
Ezt most fejből:
Hova repül a masina vezeti a medve belekeveredik Balu a veszedelembe!"
-
válasz
Thermaltake #124208 üzenetére
Ha 3.5 jack bemenete van a hangrendszernek, próbáld ki egy mobiltelefonnal, biztos van egy kéznél.
-
copass
veterán
válasz
Thermaltake #124208 üzenetére
fiio-e10k-olympus-2-usb-dac nem olcsó de minőségi. olcsóbb verziói is vannak azt már megkapod 10k környékén...
-
Shokkolo
addikt
válasz
Thermaltake #124091 üzenetére
Pepco?
-
válasz
Thermaltake #120537 üzenetére
Az István úton a hulladékudvarban is le tudod adni, nem tudom mennyit, de fizetnek érte. Régebben oda is vittem, az nincs messze a Széchenyi utcától, főleg ha esetleg útba esik.
-
válasz
Thermaltake #120531 üzenetére
Én az akkusnál (Akku '96) hagytam, lemérte és adott vagy ezer forint kedvezményt az új akksiból, gyors fejszámolás után arra jutottam, hogy ha elviszem valahova, ahol többet adnának érte, és levonom a benzin árát, amivel oda megyek, kb. ugyanott vagyok.
-
arpeen2
senior tag
válasz
Thermaltake #120534 üzenetére
Azthiszem az a nevuk, igen. Egyenesen be az ujvarosi ut felol, aztan ahol a t butor fele kene lemenni balra, ott tovabb egyenesen, es nehany 10m utan az ut mellett jobbra vannak. Ott a sok lom az udvaron
-
Atomantiii
addikt
válasz
Gizella utcán kb 175 Ft / kg-t adtak érte múlt héten, csak már nem emlékszem a teljes összegre Ft-ra pontosan így csak saccoltam.
-
arpeen2
senior tag
válasz
hazgyar teruleten asszem 190volt tavaszal
-
zolko74
tag
válasz
Thermaltake #118829 üzenetére
Mixvill a Metro mellett. V-Tac Pro, az 5 év garanciás Samsung ledest vedd.
-
gps76
őstag
válasz
Thermaltake #118829 üzenetére
E27-ből a VT-2099 meleg fehéret vedd 390 Ft, nálam 5 égős lefelé világítós csillárban fel se kapcsolom mindet mert kiég a szemem, GU10-ből meg ha sikerül szerezni VT-2778, ha nincs a VT-2779. Ezek is 3000k melegfehérek, nagy szögben világítanak, jó erős fényük van.
A filamenteket felejtsd el, kinézetre jók, de fényük gyengébbb ezeknél, ráadásul lefelé nem világítanak az égő tengelyében. -
mrbig25
őstag
válasz
Thermaltake #117884 üzenetére
Sima vagy üzleti MPL csomag volt?
Mert ha üzleti, akkor az alapból tartalmaz értékbiztosítást 50k-ig.
Tudom, hogy ezzel nem sokkal vagy előrébb...csak szólok, hogy tudjál róla ha leállnak veled alkudozni a postán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Medence topik
- PICO PSU kérdések
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest