- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel #5907 üzenetére
Gnome is van a Winfoson, ha csak ez hiányzik.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Nem tudom nálad mi gond lehet, megegyező hardveren nálam ugyanaz az oprendszer hibátlanul fut nyílt driverrel, legújabb kernellel.
Ha a xorg bugos, akkor az a Jessieben hót ziher hogy javítva lesz. Nincs tökéletes oprendszer, de azt tényleg nem értem mitől lehet az, hogy valakinél egy alap telepítésű Debian lefagy...
A régi kernel (3.2) + zárt driver kombónak tutira jól kell mennie!MATE-en egyébként meg nincs start menü...
-
stopperos
senior tag
válasz
Nem a linux közösség nem támogatja, hanem az AMD nem ad ki drivert a legacy kártyákhoz. Nekem egy HD3450 -em van, és nyílt driverrel használom. CS:Source, HalfLife2, Portal 1-2 simán megy rajta. (Sőt még a Radeon 9600 is simán gyorsítja az asztalt, azzal mondjuk a játékot még nem néztem)
Használj 12.04-et, Debian Wheezy-t és akkor mehetsz zárt driverrel. Ubuntura GNOME3 telepítéssel tele van az internet, Debian Wheezy pedig alapból GNOME 3-al jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged