Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
valaki tudna segíteni,hogyan lehet felrakni 32bites wine 1.6.2-t (ez a latest stable) 64 bites debian wheezy-re?
hivatalos oldalon gyakorlatilag semmit nem írnak. a link,ami meg van adva azon Sid-hez vannak csomagok. -
sirdond
őstag
válasz
elodman #5810 üzenetére
nem tudom. sajnos desktop-okkal nekem sincs jó tapasztalatom, főleg Ati kártyákon.
de a Debian-nal semmi gond nincs, ha jól beállították. egyik munkahelyi szerveren több mint 2 évig futott squeeze megállás nélkül. most pár hónapja egy wheezy fut, szinte napi rendszerességgel használom és annak sincs baja.egyébként csak kíváncsiságból, mi volt az a command,ami kiakasztotta a Mint-et?
-
sirdond
őstag
válasz
quailstorm #5801 üzenetére
Erre gondoltam, mint új feature
-
sirdond
őstag
Tudnátok ajánlani egy Debian alatt használható PCI (esetleg USB) wifi kártyát,amit access point-nak tudok bekonfigurálni?
-
sirdond
őstag
Üdv, megint lenne egy kérdésem. Szerintetek mitől lehet,az hogy néha nem működik a névfeloldás egy Windows 7-s PC-n? Eleinte működik normálisan, majd újraindítás után már nem.
Valamint tűzfalra visszatérve, alábbi scriptet állítottam be neki tegnap,de a https linkeket nem tölti be (szintén azon a Win7 PC-n):
http://pastebin.com/Dcty0GG8valaki hozzáértő átnézné, hogy mi nem stimmel benne?
köszi
-
sirdond
őstag
válasz
sirdond #5778 üzenetére
na ez vicces volt. egész délutáni google-zás alatt nem sikerült megtalálnom a választ,és most, miután beírtam ide a kérdést, egy perc után megtaláltam
szóval,annyi volt a gond,hogy a script végéről törölni kell .sh kiterjesztést. azaz /etc/network/if-pre-up.d/iptables.sh helyett /etc/network/if-pre-up.d/iptables kellett és így már működik. -
sirdond
őstag
Helló!
Összeraktam egy gépet, jelenleg DHCP server és routerként funkcionál és be szeretnék állítani tűzfalat,viszont nem sikerül. Találtam egy script-et,ami egész jónak tűnik,beraktam az /etc/network/if-pre-up.d könyvtárba, beállítottam,hogy futtatható legyen (chmod755), de bootolásnál nem akarja betölteni. be kellene még állítani valamit,hogy betöltse? Debian wheezy egyébként
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One mobilszolgáltatások
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Vicces képek
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- gerner1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest